91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Az a köd már régen eloszlott. Nem akarom ismételni magam,de már írtam,hogy nem csodát várok.No,de azért van egy határ. Ha ez ilyen mint a Hurrival akkor kár is szaporítani a szót szerintem. Ha csak valami bug akkor is.
    Most már megnyugodtam,ki is aludtam magam, és konkrétan tojok rá de jó magasról. Majd ha kijavítanak benne mindent és élvezhető valóban szimulátor lesz és ezt a lelkes kollegák majd megerősítik ,na akkor majd invesztálok a dologba. Addig egy petákot sem. Majd kiadok 200 ezret ,hogy még idegeljem is magam:)? Inkább eliszom.
    Még hogy szárny nélkül repkedünk:) Sérülésmodell:) Ami fejlett is. Hát hogyne:)
    Uff.
  • Zpogi
    Bár nem lehet egy lapon említeni a két gépet,de azért ez se gyenge.
    A múltkor már volt erről szó és akkor valaki belinkelt egy videót egy félszárnnyal landoló F-15-ről,mondjuk az meg lökös...

• Sidewinder
    Volt olyan repülő a világon ami ezt az egy szárnyal repülést megcsinálta,igaz nem légcsavaros típus.
  • Richtofen
    Il-2 ArmAvik.....
  • PhantomAss
    simán, de a felbontástól függ
    a 8400-ast nyugodtan felhúzhatod 3.6-3.8 körülre
    meg ugye a 4giga ram-hoz 64 bites oprendszer kellene igazából
  • fecska
    Akkor ugyan olyan 8400-assal 3.4-re húzva 4 giga rammal és 4870-el el kell indulnia nem?
  • Lacusch69
    Todenis gépe / beállítása:

С2D E8400, 2Gb RAM, HD4850, W7 x86 SP1, settings - low

video

(Sanyó oldalán is szerepel, a konfig miatt emelem ki)
  • Szepy2884
    "de felmerül a kérdés ,hogy mi a retken dolgoztak ennyi ideig"

Wehhehe Mintha csak magamat hallanám vissza

Mi van Laca, eloszlott a rózsaszín köd?
  • Her Laca

Micsoda egység:)
  • Her Laca

• Her Laca
    Persze hogy tetszik,de felmerül a kérdés ,hogy mi a retken dolgoztak ennyi ideig.
    A Hurri Oleg féle egyedülálló sérülésállóságán javítgattak? Mondjuk abban biztos vagyok ,hogy egy Emil egy apró liktól is a szárnyán repképtelen lesz:)
    Még hogy mindenre kiterjedő sérülésmodell:) Ugyan. Jó ,hogy nem már egy szárnnyal is repked. Na de majd megnyugszom ,oszt meglátjuk:)
  • PhantomAss
    hát ja, majd meglátjuk
    alapból azért tetszik, és a grafika nagyon oda****
    remélem a patchekkel egyre jobb lesz
  • Her Laca
    6 dof móddal ugyan ez TR el. Vagy nagyon hasonló. Már csak így repkedek ,hogy szokjam,de minek:(
  • Her Laca
    Ennyit a fejlett sérülés modellről . Ezt nem hiszem el komolyan mondom:)
  • PhantomAss
    ...bár nem olyan rossz ez amúgy
    az utsó dogfight videó kifejezetten élvezetes:
    -Q9450@2,67 4GB RAM GTX280-on elfogadhatóan megy, ez egy jó közepes konfig
    -elég nehéz eltalálni a másikat, végre nem quake3
    -és nagyon tetszik hogy manőverek közben ide-oda csapódik a fejed, muszály mindig korrigálni a célzást
    nekem azért tetszik :)
  • Her Laca
    Most néztem meg:) Mondjuk a hurri mindig is tudott harcolni,repülni,dogolni, ha hiányzott a szárnyából kb egy harmad .Oleg csodálatos világában.
  • PhantomAss
    mi ez? ilyen jól repül a hurri fél szárnnyal???
    remélem csak vmi nehézségi beállítás
  • Her Laca
    De de! Játsszad csak,hogy a nyű enné meg azt az orosz bagázst. Isten látja lelkemet nálam lelkesebben senki (na jó biztos vannak sokan) sem várta ezt a játékot , de ez felháborító. Mi több!! Én igenis fel vagyok háborodva.
    Inkább eladom a pc met nem hogy még fejlesszek erre. Akad. Még ilyet.És megdumálja.Na most mérges lettem.
  • Solt
    Oké, de!

1: Ezt mondani kell? :D Totál alap, hogy ha valami ennyire eszi a gépet, az kapcsolható!

2: Kizártnak tartom, hogy az ubi ezt csak úgy kitalálta az utolsó napokban! Egy kiadói keretszerződésnek ilyen alapvető dolgot tartalmazni kell! Minden játék kézikönyve az epilepszia veszéllyel nyit...

No, de nem játszom Moriatti szerepét... :)
  • Sanyo
    Elolvastam amit Ilja írt. A lényeg, hogy a grafikai megjelenítés tetejére rádobtak egy wrappert ami az aktuális és a következő pixel közötti különbséget nézi. Ez kiszűri a villogásokat és ilyesmiket, de sajnos elég erőforrásigényes. A nép most azt akarja, hogy ez a kapcsoló legyen opcionális. Vagyis aki tudja, hogy beteg, az bekapcsolja, az összes többinek pedig kikapcs.
  • Solt
    Nem értem mi akar ez lenni a részükről... :S
  • VO101Tom
    Ezt olvastam én is, de az epilepsziásoknál pont hogy a szaggató, villódzó fények válthatnak ki rohamot...
  • Sanyo
    Frissítettem a hírt 3 új videóval, az egyik kifejezetten jó és egyátalán nem akad.
  • Lacusch69
    Kezdetben a RoF sem volt nagy durranás, most meg kifejezetten jó.
    Csak ehhez kellett legalább egy év...

• Sanyo
    Számítottam némi fennakadásra, de nem ilyen sokra.
  • Solt
    Minden tiszteletem az övék, de egyre pesszimistább vagyok... megveszem természetesen egyből, de azt hiszem a következő fél évben ez több őszhajszálat fog eredményezni, mint amennyi örömöt...

De legalább a RoF fejlesztői megnyugodhatnak egy kicsit... :)

Mellesleg sok mindent elviselek, de, ha hülyének néznek azt nehezen... ez az epilepszia védelem miatt akad duma nagyon gyenge...
  • Sanyo
    Hát ahogy olvasom több helyen, elég bugos az egész. Mondjuk nem vártam mást, mert az orosz fejlesztőktől régóta az a trend, hogy előbb helyi szinten adják ki (pl. Stalker, Metro 2033 ha jól emlékszem), majd amikor a sok "bétateszter" segített megtalálni a hibákat, mehet Európa és az Államok. Remélem, hogy nem fogok anyázni jövő hét csütörtökön...
  • Solt
    Ezt a hülye dumát! :D Még hogy az epilepszia védelem miatt lassú... :D
  • Sanyo
    A fejlesztés háttere, és egy kis infó egy játékostól. Remélem, hogy ez első patch gyorsan elkészül. :)
  • VO101Tom
    Konkrét kérdés is volt ez, hogy PhisX-et, OpenGL-t pl használja-e, azt mondta Oleg: nem.
  • mijki
    Szerintem ez a legjobb videó, ez olyan gyönyörű:
  • PhantomAss
    most még igen
    de várjunk csak egy-két évet...
  • Sir Cryalot
    Azok ott sosem fognak futtatni egy szimet ,de még csak felmelegedni sem, és memóriaelérés is kaki.
  • PhantomAss
    na ez jó..fagy minden itt a munkahelyen :)
    szóval intelek és radeonok tertalmaznak grafikus magot
  • PhantomAss
    ma már a grafikát is kezdik a cpu-ra rakni inkább sztem
    deonok már tartalmaznak grafikus magot, és nem is rosszak)
  • Sir Cryalot
    "Annyit mondott, hogy a fizika és az AI leterheli a CPU-t,"

na ezt majd szépen átrakják az egészet GPU-ra pár éven belül, arra lehet számítani :)

Ti nem olvastatok erről az epilepszia szűrőről amit az uborkasoft belerakatott?

• Nesu
    A megjelenés ,itt a Cliffs of Dover egy kicsit csúszik ,de még nem két hét
  • majonur
    "részletes textúrák és a hangok a videokártyát" ezek mar unnepelnek,lecsuszott mar 1-2 feles a megjelenes miatt.
  • VO101Tom
    Ez lehet többeteket érdekelhet:
    Kérdeztél Oleget, akinek lassú a progi, mit fejlesszen. Annyit mondott, hogy a fizika és az AI leterheli a CPU-t, a táj, az épületek és a fák leterhelik a RAM-ot, a részletes textúrák és a hangok (??) a videokártyát.

"Ha csak 2GB RAM a gépben, először azt vegyél", ha ez kevésnek bizonyul, akkor "a proci és a videokártya közül cseréld ki a régebbit".

(thx Sanyo, érdekes interjú)
  • PhantomAss
    kb ami lényeges lehet:

multiplayer:
    -új küldeséseket lehet betenni az épp folyó játékba
    -ha a szerver engedi játék közben át lehet venni pl a lövész helyét (szóval nem kell leszállni ehhez)
    -vagy épp gépet lehet váltani landolás nélkül
    nagyon sok minden a szerverbeállításoktól függ
    -nincs játékos által működtetett földi légvédelem, reális célzással

Fligh modell:
    -aki il2-vel játszik annak nem lesz nagyon új
    -klikkelhető pilótafülke
    -pl külön kezelhető kompresszorok, stb
    -G-limit is van
    -bombák, lőszer variálható
    -üza. tartályokat nem lehet kapcsolgatni

egyéb:
    -az ai fejlett, hibázik (pl nem megfelelő prop pitch-et használ, stb)
    -ai hazamegy ha kevés a benya :)
    -a dinamikus időjárás nem igazán működik, fejleszteni kell még

hardver:
    -erős gép kell :D
    -régi joyokat is felismeri (hurrá nekem 10 éves van)
    -megjelenés március 30, usa április 19