91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nem mintha nem érdemelnék meg.
  • sakkay
    Nem értem...ok béta teszt...de ezek akkora hibák, hogy nem kell hozzá 1000 repült óra kiszűrni!!!!
    Na mind1'. Még most is úgy vagyok vele megveszem,bár nagyon várom a magyar kolléga teszt eredményeit. Bár ha ilyen arányban mondja mindenki vissza a rendelést a világban mint itt, nem jutnak el az első foltig sem , mert nem lesz egy kanyi' vasuk sem.
  • Lysandus
    Egyébként ne értsd félre, meg fogom venni a játékot, és nagyon jókat fogok menni vele, de én sem fogom elsietni. Kicsit izgultam, hogy majd ti milyen jókat repültök majd, hamarabb kitanuljátok a típusspecifikus nuanszokat, de most megnyugodtam. Nyárig, mire összejön a pénz a gépcserére, csak néhány hajtépésből maradok ki.

Ez még azt sem jelenti, hogy ne szállnék be szívesen az open béta tesztelésbe már holnap, csak jelenleg nincs felesleges lóvém a konfig cserére.

Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy használható gamét csinálnak belőle előbb utóbb. :-)
  • VO101Tom
    Nagyon durva. Kíváncsi lennék ugyan hogy sikerült ezt összehozni? Mármint programban. Az FM miért számolja osa a szárnyat, amikor a DM már "leszedte"? Ezek olyan alap dolgok lennének
  • Solt
    Úgy látom jobban járunk, ha ezt az összeget inkább elisszuk... kevertből még látszata is lenne! :D
  • Zpogi
    Hát ezt nem hiszem el baz.meg ilyen nics Ez egyszerűen nevetséges,még hogy fizika mi? Szerintem csak újra írták az anti-gravitációs hajtómű "fizikáját" és ráhúzták az összes gépre. Komolyan mondom ez viccnek is rossz.
  • Her Laca
    Nem:) De egy sörözést bevállalok:))
  • VO101Tom
    Egyre gondoltuk :)
  • VO101Tom
    Az il-2 hangjai miatt a kezdetektől fogva lobbiztak Olegnál, hogy cserélje le. Ez azért nem történt meg, mert állítólag szoftveresen rakták össze a motorhangokat, külön a hengerek, szelepek, zörejek, satöbbik, amik a motor fordulatszám függvényében változtathatók (és ez a legnagyobb érvük a felvett motorhangok ellen, hogy nem tudják tetszőleges fordulatszámhoz akadás mentesen szinkronizálni). Az UP is csak 3-4 fázisban ad motorhangot. Na, mindegy, Olegék mondták, hogy ez így fasza, nem változtatnak rajta. Az, hogy laikus számára is ég és föld a különbség, azzal nem foglalkoztak. Hogy a COD-ba is ezt tették be, azon csodálkozni igazán nem lehet, ha ennyi meló van még a progival, kizárt, hogy ezzel pöcsölnének, hogy a hangokat kicseréljék.

Ami a nyílt beta tesztet illeti, Oleg akarta, Ubi nem engedte, nehogy már kész törés várja megjelenéskor a COD-ot. Hát... ahogy elnézem, végül Olegnek lesz igaza, MI leszünk a báta teszterek úgy, hogy előre kifizettük a játékot (hát ja... fél éve azt mondják nekem, kifizethetem előre a hátékot, és akkor bétateszter lehetek, gondolkozás nélkül utalok ).
  • Solt
    Hát ez kész... asszem Lacám nem találkozunk a cd galaxis előtt! :D
  • Lysandus
    Én megmondtam! Uraim, kéretik elismerni LÁTNOK mivoltomat!
  • Her Laca
    Bakker MŰ REPÜL!!!!!!
  • Her Laca

Na ezt hiányoltuk:))))))))))))))))))))
  • Zpogi
    Itt van szó a hangok jogi vonatkozásairól,bár a Daidalos team-et kérdezték,de az megegyezik az 1C Company-vel.
  • Her Laca
    Én aszondom csűrhetjük ,csavarhatjuk ez nem jó.
    Belegondolok ,kiadtam volna egy laza 230 ezret a gépfejlesztésre ,úgy hogy egy halom cuccom megvan,aztán ilyen hibákkal találkozom,lehet a guta helyből megütött volna. Szerintem ez kb egy fél év múlva lesz játszható,de aztán az is lehet gyorsan orvosolják a hibákat. Bár ebbe nem nagyon hiszek.
    No mindegy ,meglátjuk, lesz itt bőven tesztelő ahogy látom:)
    Itt lesz majd a nyilvános bétateszt:D
    Én mindenesetre megspórolom az idegeskedést ,úgy döntöttem:)
  • VO101Tom
    Pogi gondolom a régi sztorira utalt, amikor a grumman beperelte az Ubisoftot - mert az USA-ban a Pacific Fighters borítóján egy Avenger volt - hogy az a cégük szellemi terméke, és fizessenek érte, ha használni akarják. (Aki nem ismerné a történetet, ez úgy folytatódott, hogy az Ubisoft peren kívül megegyezett a Grummannal a kártérítésről (két amerikai cég lezsírozta egymás közt) majd a pénzt levonták Olegtől, ennyivel kevesebbet kapott az eladott játékok után. Ekkor mondta azt Oleg, hogy soha többet amerikai típus nem szerepel a játékaiban. Ezek után mondjuk érdekes, hoyg a COD-ot is az Ubisoft adja ki (ezt a kérdést már feltették 1c fórumon is :) )
  • Lysandus
    Na persze. Legálisan 15 dolcsi az orosz verzió, a miénk meg hatvan. Szerintem nem lenne lehetetlen erre a hangproblémára megoldást találni...
  • Papa01 #36707
    Ezt sem értem én sem.. miért ennyire olcsó?? :)
  • VO101Tom
    Kérdeztem Mátétól, hogy az övé mennyin fut, remélem válaszol hamarosan.
    Hogy egy gép mitől szaggat, azt video alapján nem mondom meg, tippelhetnék, de annak nincs sok értelme.
  • VO101Tom
    Egy modder már törvényt sért azzal, hogy más szellemi termékét illegálisan felhasználja. Ultrapack, HSFX, mindegyik az il-2 illegális törése, amihez semmi joguk nem lenne. Hogy ingyen adja, az nem jelent semmit. Olyan szoftvert módosít, aminek a jogai nem az övé, és amire nem kapott engedélyt. Hogy ezen kívül hangot is lop, az hogy jön ide? Olegnek viszont "számlát kell adnia" mindenről, ami bekerül a játékaiba.
  • Her Laca
    Ezt én nem értem. Láttunk videókat ,a készítés fázisaiban. Ott nem voltak ilyen anomáliák. Az ajánlott rendszer követelmény is a 4 magosat mondja.
    Akkor? Mi történt ,vagy ott milyen proci volt alatta? Érthetetlen.
    Az alant linkelt videókról mi a véleményed amúgy. Az nem proci,videó kártya stb probléma szerintem.
  • DummyBoy
    yuplayen 15 dodó??? Mert akkor már csak angolosítani kell és kész ... És még mindig nem 60 dolcsi ...
  • Lysandus
    Jaja! Bár, abban a világban, ahol egy üres dvd-ért lehet jogdíjat szedni, minden elképzelhető!
  • Lysandus
    Ők hogyan használhatják az eredeti hangokat?

Ha csak az a felhasználás feltétele, hogy a modokért nem kell fizetni, akkor a kiadó igazán kiadhatna egy ingyenes bővítést, ami már az eredeti hangokat használja. És ezzel megoldódna a probléma.
  • Her Laca
    Azt én sem vágom,milyen jogi oka lehet egy ezeréves repmotor hangjának a használatában.
  • Lacusch69
    Akkor lehet, hogy megint CPU-freki háború lesz?
  • VO101Tom
    Hogy jönnek ide a modderek?
  • VO101Tom
    Pont ezt hiányoltam, mennek a fika hegyek ezerrel (orosz fórumokon is, tegyük hozzá jogosan) a szaggatás miatt, de egy rohadt feladatkezelőt sem linkelnének, hogy akkor a proci kevés, a memória, vagy a videokártya? Viszont ez, hogy csak egy magot használ, ez egyértelműen okolható minden szaggatásért. Egy magon TrackIR-el, Fraps-al még az il-2 is szaggatna
  • Lysandus
    Az összes modder használja. A legális (nem csít) moddolás a soundmoddal kezdődött.
  • Lysandus
    Gondolom a Messzer hangja külső nézetben meg a Bleinheim belső nézetes hangja lesz, a Spité pedig megkapja a CR-ét, a 110-es meg a Matildáét. :-) Csak hogy valami változatosságot csempésszenek a dologba.
  • Zpogi
    Úgy tudom jogi okai vannak,és ezért nem használhatják az eredeti hangokat.
  • Zpogi
    CoD járművek.
  • Her Laca
    Mit tudom én:) Gondolom a hangok azért ezek,mert annó az Il2 höz összegyűjtöttek hangokat ,na az megvolt nekik és azokat használták fel. Spórolás gondolom.
    Ja ,hogy a hurri hangja mért az? Passz.
  • Lysandus
    Akkor miért akarnak velem megvetetni egy négymagos gépet a CoD-hoz????
  • Lysandus
    Ernyőn lógva úgy néz ki, mint egy vasutas abban a hülye sapkában... :-)

Szerintem arányaiban még mindig kicsi az ernyő, a kupola az emberi testhez képest, és az miért van, hogy külső nézetben az alap Il-2 Messzer, Fóka hangján szól a Hurri???
  • Zpogi
    Itt úgy tűnik nem használja ki az összes magot,jobban mondva csak egyet használ...
  • Her Laca
  • Her Laca

Ez viszont szép.
  • Papa01 #36686
    Miért csak 15$? :) Lényegesen olcsóbb mint a CD Galaxis-ban megadott ár..
  • Lacusch69
    Elég lehangoló...