91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Egy kis dog.

• Zpogi
    Jut eszembe,nem lehet átírni a conf.ini-ben a nyelvezetét?
  • Zpogi
    Hehe

• Zpogi
    Itt a CoD conf.ini-je.
  • Lacusch69
    google translate...
  • DummyBoy
    Jáááj ... Nincs valakinek egy "Hogyan tanulj meg oroszul 24 óra alatt" kiskönyve?
  • VO101Tom
    A belső hangok qrvajók, a táj is nagyon tetszik, és fps nem is volt vészes, 1-2 helyen akadt csak meg. Nincsenek azok a szögletes dombok, és cikkcakkos utak mint il2-ben. Nincs oldalról láthatatlan erdő. Ahogy gurulgat a pályán, az is hangulatos (mondjuk leszállni, azt nem tud, de ne legyünk szigorúak, túlélte, gépnek sem lett baja, többi nem számít ). Áá, az a baj, hogy oroszul kukkot nem tudok (na jo, zdrásztvujtye, meg táváris még megy), inkább nem vállalom be a ciril betűs változatot.
  • Lacusch69
    Elnézve a videókat: bármi lehet, meg annak az ellenkezője is...
  • fecska
    Nem lehet, hogy ATi hiba? mint az árnyék ugrálás is?
  • fecska
    az a balaton?:)
  • mijki
    7:23-nál az a lila szörp tenger az víz????
  • messerharcos
    lassan érdemesebb lesz várni a 4.11-es patchre......
  • Her Laca
    7,19 környékén a bal oldalt nézzétek.
    Na meg érdemes megnézni a gépe adatait is.
  • messerharcos
    majd a kisbalta beenged:)
  • Her Laca
  • mijki
    Ki mondta hogy beengedlek? :D
  • messerharcos
    Hát nem vagyok ilyen gazdag. A száárnyak nélkül műrepülő hurriról, a 110-es erdőnátolvadásáról, már nem is mondok semmit. 10 ezret erre ki nem adok! majd Miki, énmeg átviszem a joyom egy hétvégére és tesztelem nála:D aztán megveszem majd ha ér is valamit.
    Hülyének néznek vagy hülyének néznek? Amugy is pont 31.én a 18. szülinapomkor jön ki, inkább elvedelem azt a pénzt
  • DummyBoy
    Izé - Wop ... Wings of Prey ... 40 vagy 49 dodó volt induláskor ... már nem emlékszem ... bocs, igazad van :)
  • mijki
    A WoT nem ingyenes?
  • DummyBoy
    Meg ... ha tényleg ennyire gáz, akkor 15 USD huss ... de nem 50.

Ráadásul nekem ennyit bőven megét ... nekem a WoP is megérte, pedig 40 dodóért vettem anno ...

Angolosítás? WoT-nál is megoldották pár nap alatt, amint megjelent az orosz és az angol kliens ...

• Her Laca
    Megoldottam:)
  • fecska
    kb arról van szó hogy semmi visszejelzést nem kapunk az oroszoktól és van egy csomó kérdése az embernek ezzel kapcsolatban pl hogy megy e 64 biten, vgay mondja el a fejlesztőgárda, hogy mi működik, és mi nam lehet e CF/SLI-vel használni, hány magot használ ki HD-ban megy e meg ilyesmi
  • mijki
    Megvetted? Ne ijesztegess :D
  • DummyBoy
    Megvettem ... majd tájékoztatok ... 1 ROF bombázó ára ...
  • mijki
    Nem arról volt szó, hogy minden van object lesz és nem lehet átrepülni rajta? Meg az Il-2 sérülés modellje, fizikája fényévekre van ettől.
  • Her Laca
    Némi lényegit fordítanál:)
  • VO101Tom
    Már vártam ezt a linket :)
    Can we get realistic 'Recommended Specs'
  • fecska
    na mind1itt alink
  • fecska
    ez mi?
  • fecska
    Van kisseb is a rekord egy 37 négyzetlábas ernyő, csak arról nincs rendes videó,de itt egy 39 négyzetlábas
  • Her Laca
    Milyen fizika??:)
  • mijki
    Én már komolyan mondom, sírok
  • Her Laca
    A végén annyira kijön a fejlett sérülés modell:) Ah
  • Her Laca
  • VO101Tom
    Itt nézz körbe.
    http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3247026/Buy_COD_Today_14.html#Post3247026
  • Zpogi

A fizika ennyivel lerontaná a WoP-hoz képest az FPS-t? Mert másban nem sok a különbség.
  • sakkay
    Ez az...valami nem ok..vagy ...
  • VO101Tom
    Ezen csodálkozom én is, hogy láttunk már 100 másik videót, amin letörik a szárny, és megy a gép a levesbe. Ezért pislogok, hogy ezt akkor most hogy hozták össze?
  • DummyBoy
    Én erősen gondolokodom rajta, hogy megveszem az orosz verziót ...

Aztán ha megjelenik az angol, akkor meglehet próbálni lecserélni a nyelvi fileokat ... és ha mákunk van akkor kész ... 15 USD-ből megvan a CoD ...

Annyit mindenképp megér :)

Mellesleg ez a szárnynélküli repülés működött RoF-ban is ... elvileg fizikailag lehetséges ... Az más kérdés, hogy műrepülni már necces azért :)

• Her Laca
    Ekkorát hibázni nem lehet következmények nélkül. Vagyunk jó páran fanatikusok,de azért nem idióták.