91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #36924 :D
Vigyázz, már vannak nem moddolható 6950-nek! -
Én meg veszek egy 6950-est, moddolom, és ha nem teccik akkor eladom Soltnak xD -
Solt #36922 A driver (267.52-s) volt a ludas, nem aktiválta a túl áram védelmet. A vga bios-ban szereplő tól-ig határon belüli fesz emelés nem okoz ilyen hirtelen halált! :)
És ez már nem az első vga sütögetős nv driver. :) -
Haha:)
Nem baj mert szeressük a meleget,meg így univerzális is.
De olvastad,hogy adtak neki feszt rendesen:) Mind1 ez a veszély nem fenyeget minket aszt hiszem.
-
Solt #36920 Süssünk NV-t reggelire... :D -
Én 580 at akartam. Akarok pontosabban. De utána néztem és 1680 ban nem igazán jön ki a különbség. Az 570 az azért olcsóbb ,bár én ragaszkodom az ASUS hoz,és sajna annak meg is kérik az árát. Aszondják ez a hűtés kiváló.
Mindegy ezt megveszem,aztán majd meglátjuk,hogy a jelenlegi proci 3,5 ghz en elég e hozzá. Ha nem jön az I5. -
colbeny #36918 ebben végre messzer hangja van az emilnek külső nézetben. -
Az túlvan a lélektani határon sajna ... 560 Ti vs 6950 van ... CF-ben nem is gondolkodom, mert az semmihez sem jó ...
Aztán nekem is lesz eladó GTX 275-öm :) -
Off.
Jut eszembe.
Van egy ASUS ENGTX460 DirectCU 1 GB os kártyám. Decemberi ,onnantól van a három év garancia. Tökéletes. Ha valakinek kell szóljon. A PH-n is meghirdetem. -
Here's a fight between Bf109s and Hurricanes over the Channel. Recording with FRAPS eats a lot of FPS so I haven't tried to record over the land...
My config : P8P67 Pro, i5 2500K, GTX570, 4Gb RAM -
-
Most jövök melóból, pontosítok ,el se jutottam. Ékszíj szakadás,majd az ékszíj egy darabja beszorult a tárcsa és a főtengely közé ,és a vezérmű szíj is kaput. Este jön az autó mentős cimbi,hozzuk haza,azt mondják ha mázli (10 % az esélye )akkor csak a szíjakat kell feltenni,ha nem abba bele sem akarok gondolni:( -
#36849 as hozzászólásom tárgyát tekintsd meg gtx570. Na az kííííírály. -
Solt #36911 Én azt hittem csajok nyitották, de nem! :D Homár topik... :D -
mi az a Hyperion az aláírásodban?
(én használok egy ilyen nevű adatbázis kezelőt a melóban) -
Romeo One #36909 ...nagyon!
Most még csak sikk. Ne adja az isten, hogy eccer kötelező legyen... -
Jáááj ... Az mennyire gáz ha a szekszi fijúk topik a 2-ik?
Összes fórumozó: 332660 fő
Fiúk: 89%, Lányok: 11% -
Már majdnem megelőztük a VV4 topicot. -
Bocs az offért:
Procit - lapot nem akarok cserélni - A CoD-nak is elég 1 mag xD
Viccet félretéve, szemeztem a szendihíddal én is, de a jelenlegi Phenom II x4 szvsz elég ... sokba lenne a csere, és nem hozna annyi előnyt, amennyivel többe kerül ... ráadásul nemsokára jön a Bulldozer is ...
VGA esetén pedig nVidia párti vagyok ... Viszont a 6950 mellett szól a 2GB mem és a moddolhatóság ... ellene meg a driverei ... -
Lysandus #36905 De szép "norvég" csaj!
-
jaja, meg kell fontolni...
én kb 60-at költöttem most a gépre, de 3 évig nem akarok hozzányúlni...
csak összehasonlításképpen: a régi géppel 8500pontot kaptam 3dmark 06-ban (c2d e8400, 4giga ram, gtx260)
most 20000pont fölött... -
Ja, én bolti árakat nézegetem, majd ha eldőlt akkor felmegyek az apróra ...
Sajnos megint elgondolkodtam azon, hogy lenne-e értelme elqrvulni ... (AMD kártya ...) most olvasgatás van ...
Lehet bepróbálok egy 6950-est, majd ha nem jön be akkor elcserélem egy 560-ra ... ezen morfondírozok erősen ... -
60-ért? én 50-ért vettem a prohardveren, 60-at ne adj ki az 1gigásért...
csak ugye a 2gigás meg ahogy ítrod jóval drágább, annyit nem ér...
és mit jelent a hosszabb táv?
mert inkább a proci a lényeg (i2500k-van nekem, 4ghz-ra húzva)
szóval én úgy vagyok vele, hogy kb 2 évente úgyis fejleszteni kell, akkor meg felesleges kiadni többet valamire amit nem használok ki, tehát ár-érték arányban a legjobbat kell megtalálni, ez pedig most a gtx560 50-ért nekem
a rofot most nem tudom megnézni, melózok, mjad este :) -
Igen, de én csaltam :) Nekem régebbóta van yuplay accom, csak rá kellett nyomni, hogy fizetés és megvolt ...
Elvileg yuplay-el le lehet tölteni ... valamelyik fórumon olvastam, hogy nem szabad a normál Steam acchoz rendelni az orosz IL-2-t mert akkor majd az angolt nem engedi ha megveszed ... Én nem akarom megvenni az angolt ... én angolosítani akarom az oroszt.
Én hónapok óta keresek VGA-t, már eldőlt az 560 kérdés ... csak az 1GB vs 2GB nem ... van pár olyan program ami már most többet tud enni mint 1GB ... És mivel én is hosszabb időre venném a kártyát, lehet hosszabb távra jobb a 2GB ...
ROF neked mennyit memóriát eszik?
Giga kártyát néztem ki, az 60k, míg a Palit 2GB-os az 67k ... Az pedig nem nagy különbség ... -
én most cseréltem kártyát, és utánajártam a dolognak elég rendesen:
gyakorlatilag 1gb fedélzeti memória elég kell legyen (hd felbontásban, szűrőkkel)
csak nagyon extrém esetekben illetve ennél magasabb felbontásban kell ennél több, mert ekkor már nem a gpu lesz a szűk keresztmetszet valószínűleg
nekem most egy gtx560ti-van (1gb), és próbálgattam játékokkal, de nincs ami megfogja
hogy témánál maradjunk, pl a rof fullon fut, minden szűrő és egyéb maxon van, hd-n :)
jut eszembe: hogy sikerült letöltened a gémet az oroszoktól? én amikor megadom az adataimat szürke marad a tovább gomb, nem lép tovább a fizetésre.. -
Erről nem nyilatkozhatok ... aláírtam a titoktartásit mikor eljöttem :)
OFF: Van itt annyi hárdvéres guru ...
Van értelme a 2GB-os VGA-knak? ROF pl: Nekem nem tölt 1GB-ot be, pedig nem kispályás (Kártyán onboard 1792MB van ...)
Megérett a csere a kérdés csak az onbórd memori ...
Mit javasoltok? -
Romeo One #36898 Ez nem az a sziget, amelyiknek a másik szélén van az a laboratórium, ahol a hülyéket tenyésztik, és néha kísérleti céllal kiengednek néhányat közénk...?
:))) -
Ezekkel az a baj, hogy az ilyen nőket nem anya szüli ...
Az óceán közepén van egy szupertitkos-szuprevédett sziget ... annak a közepén van a ribancfa - na ezek ott teremnek ... az ott termett csecsemőket meg szétosztják a világ kórházaiba ...
Ez tuti!
-
Lacusch69 #36896 "Mondjuk őt én is szeressem:))"
Szerintem csak szeretnéd... :) -
Ne higgy neki! Ez a jóember sebességtesztet csinált akkor amikor a procit 22%-ra leterhelve, veszi föl a videót HD-ben (figyeld csak, az az CamRecorder process több erőforrást vesz el a procitól, mint a Launcher.exe). És csodálkozik, hogy jéééé, dolgozik a winchester... 
Egy SSD winyó sosem árt (én is szemezek velük egy ideje), de ez a video nem győzött meg, hogy attól menne is a Cod. Olegék két dolgot tegyenek helyre első körben: az a (vélt/valós, kitudja) epilepszia szűrő, és a több magon futó process. Amíg ezeket nem javítják, SSD sem segít. -
Richtofen #36894 "A végén annyira kijön a fejlett sérülés modell:) Ah"
Atya gatya... -
Solt #36893 Írtad: "Nálam most ez az aktuális kedvenc:"
Ennek így olyan színezete volt, mintha nekem meg az lenne, amit Laca linkelt poénból! :)) Ezért "védekeztem"! :)
Amit linekltél azzal semmi gond! :) -
Szepy2884 #36892 milyen ribanc, vagy melyik? ezt most nem értem :S
amit linkeltem az nekem tetszik de nem a nõ, bár nem rossz, hanem a zene + a klipp. -
Zoli105 #36891 Jah értem , tyű az de jó lenne !:) -
Zoli105 #36890 Értem akkor az új gépbe minimun a 4 magos proci !:) Bár a 6ról is halottam de az még nem elterjedt annyira !(ezeket lehet tuningolni már !?:) ) -
Solt #36889 Core2 Duo... -
Solt #36888 Azt hiába is piszkálod... nem sokat segít rajta a tuning sajnos. :( -
Zoli105 #36887 Amúgy nekem meg ez új , mit jelent a C2D!?:o -
Zoli105 #36886 Csak azért kérdem én mert annyira nem merem piszkálni(fő az óvatosság ) ! Mert új gép sajnos nem terem csak úgy !:S (pedig milyen jó lenne !:D) -
Solt #36885 Jogos, utána néztem! :) Azért meglepett, én úgy emlékeztem, hogy a kétmagosok a C2D-vel jöttek... :)