91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • brendon566
    Csak annyit érdekességképp, azt olvastam nem lehetett elinte feltörni a RoF - ot mivel kapcsolatot igényelt a master serverrel a még a single rész is, azóta mióta ezt megváltoztatták, már el is felejtették...tudtommal ez tényleg megkerülhetetlen...
  • Solt
    EZ
  • Solt
    Hogy ez így kiadásra került, az szerintem is az ubi lelkén szárad. Olegék meg páran elprogramozgattak még volna pár évet... szépen, nyugiban. Szerintem kevesen vannak, és így egy ilyen program irdatlan időigényes.

A Pannónia ralit két srác csinálta, fél év alatt lett egy gyakorló pálya, meg egy 3 perces szakasz egy autóval. Pedig lelkesek voltak és ügyesek... és akkor ehhez hol van egy repszim...
  • colbeny
    mi az az SB?
  • Her Laca
    Bizony ,gondolj bele,még orosz honban is mennyibe kerül egy játék fejlesztése.
    Havi szinten is sok,hát még évesben.Röpködnek ott a nullák.
  • Solt
    Igen, csak azt azért nem mondtam, mert nagyon réteg játék... lehet azért nem törték még fel. De tény, hogy hardverkulcsos... nem véletlenül! :)
  • PhantomAss
    igen, ez szerintem is így van
    én úgy látom hogy csakis a kiadó nyomására adták ki most a játékot
    (és nem akarom magamat ismételni, de valahol megértem: mi a fenét csináltak évekig ha ez lett az eredmény?)
  • Her Laca
    Tudod Oleg szerintem nem ért az üzleti részhez.
    Szeretne tökéleteset alkotni,és valóban ha megnézed full beállításokkal (vagy mittudom én milyenekkel vannak a videók) abból látszik ,hogy nagyon ütős dolgot csináltak,de még nincs kész. És ha Olegen múlna az még minimum 1 de inkább 2 év lenne. Ha kapnák a pénzt ,szerintem elmolyolnának vele még egy darabig.
    Művész lélek:)
  • Pupuci
    Vagy ott az SB, az is hw kulcsos és tudtommal nincs hozzás törés.
  • sakkay
    Csúnya dolog IL-2 oldalon ROF-ot dicsérni, de ez van.
    Változnak a dolgok, a mindig csak lehúzomanépetsemmitnemadokcserében már nem olyan menő. Kicsit csodálkozom Olegék részéről a magas lovon, főleg abból amit eddig láttam. Nem magára a COD-ra gondolok, hanem az abszolút koncepció nélküli üzleti arculatra...egyszerűen katasztrófa. Mondjuk a hatalmas sváb bogarakat nézve a programban....
  • Solt
    1000%, hogy feltörik... csak idő kérdése sajnos... :S

Van egy játék ( Football Manager 2011 ), ott már nem is foglalkoznak a védelemmel. Simán daemon alá berakod, és megy...
  • Solt
    Főleg, hogy évente van 3-4 akció, amikor 2-3 dollár egy gép! :)
  • Her Laca
    Mondjuk ezt csak videókon mutogatják,lehet csak átverés az egész.
    Ki tudja. Beütöttem a google ba il2 clifs stb és a videóknál az elmúlt huszonnégy órára egy csomó ilyet dobott.
  • PhantomAss
    igen, és szerintem ez jó üzlet
    én 2 napja vettem meg a rof-ot a neten, és szívesen adok ki 7-8 dolcsit egy -egy gépért, mert látom hogy mit kapok a pénzemért
    ha olegék is ezt csinálnák, lehet sokkal jobb lenne
    bár ugye a rof-fal is voltak gondok az eljén, de mostanra már egy teljesen korrekt játék lett
    le a kalappal a srácok előtt, hogy nem hódoltak be vmi nagy kiadónak...
  • Solt
    Én úgy gondolom lehetne. Először is úgy, hogy minőségi szoftvert csinálnak ahogy beszéltük, másrészt egy szigorú hardverkulcsos megoldás akár úgy, hogy folyamatos netkapcsolat kell.

Ott az iRacing... az aktuális verzióhoz nincs törés, és online nem lehet játszani semmilyen módon tört verzióval.
  • sakkay
    Ez igaz, habár a lényegen nem változtat. Hülyére nem keresik magukat, de biztos, és ráadásul egyre gyarapodó közösségük van, aki egytől-egyig fizető vendég. És akkor még nem mondtam a vásárolható gépeket. Ami azért nem olyan király dolog, de ha ez kell ahhoz , hogy folyamatosan javítsák a gamét'(nincs is nagyon módozás pont ezért) akkor elfogadom. A világ nem tökéletes.
  • Solt
    Így van, de, ha az folyamatosan változtatva lenne, akkor nem tudnának vele mit kezdeni! :)
  • Solt
    Szerintem megoldható lenne... hardverkulcs, napi, vagy heti "ugrókód", és hetente egy pár megás frissítés, ami a hardverkulcson lévő szoftvert frissíti...
  • PhantomAss
    még azt elfelejtettem, hogy fel lehetne törni a rof-ot is, kb ahogy a mw2 steam-es rendszerét feltörték, és létrehozták az "alterIW net"-et
    csak éppen a kutya nem figyel arra a játékra, amikor a crysis meg mittudomén milyen sz@rok az első nap többmilliós bevételt produkálnak
    egyszerűen a hackerek sem foglakoznak vele..
  • sakkay
    Hát igen..én is beteg lennék a helyében...az is lehet , hogy illegalitásba vonulnék. Vagy csak hatalmas verést kapott!
  • PhantomAss
    igen de az elég rétegjáték, és saját szerverük van amit fenntartanak
    ezzel meg is húzták a határvonalat a a biztos bevétel+minőség/nagyszámú eladás között
    (nyilván egy idő után itt is el lehet érni nagyobb bevételt, de ehhez idő kell, az ubi-nak pedig MOST kell a pénz)

• Sanyo
    Az eagle.ru-n írt Ilja, hogy tudják hol az akadás oka, csak a programozójuk 3 napja beteg. Keményen dolgoznak rajta.
  • Her Laca
    A feltörés ellen nem tudsz harcolni,vagyis nem tudnak. A Rof-ot mért nem törték fel különben?
    Na mind1 is,ez ellen egyféle képen lehet küzdeni. Minőségi játékot gyártani,mint ahogy te is mondtad ,és kérje meg az árát. Persze sokan letöltik,de akiknek jelent valamit megveszik.De úgy ,hogy mint hallja az ember,hogy a selejtebbnél selejtesebb játékok készülnek ,ne is csodálkozzanak.
  • sakkay
    Amúgy a hivatalos fórumon mit szólnak a készítők a lincshangulathoz?! Lapulnak mint szar a fűben, vagy van valami halk nyöszörgés?
  • sakkay
    A ROF-nál pedig nagyon bejött a védelem. Tudomásom szerint nem törték fel..ok nem is próbálkoztak tömegek, de akkor is.
  • Amery
    Javíts ki, ha tévedek, de a hardverkulcsot is szoftver ellenőrzi. :)
  • PhantomAss
    ááá, kidobott pénz mindenféle warez védelem..lassan kezdik belátni
    és valljuk be őszintén, tényleg szélmalomharc..
  • Solt
    Sokáig tartott! :D

Ha a kiadók igazán tenni akarnak a warez ellen, akkor miért nem hardverkulcsot alkalmaznak? Komolyan nem értem...
  • Her Laca
    Na mán feltörték. Egy raklap videó van fent
  • Solt
    Nem hiszem, hogy megbánnád! :)
  • DummyBoy
    Nemnem ... mindkét esetben a 2GB-osban gondolkodtam :)

Estig gondolkodom, aztán megrendelem az Asus AMD-t és majd megbánom ...
  • PhantomAss
    no ezért szertném én kipróbálni, hogy tényleg kell-e neki az 570-es kártya
    sztem amúgy nem , elég lesz az 560-as is, hd-ben
    (amúgy ugyanaz a rendszere van mint nekem)
  • Solt
    Ha találsz még olyat újonnan, ami 6970-é moddolható, akkor egyértelműen 6950... az a plusz 20-25% teljesítmény ingyen, meg a plusz 1GB vram azért jól jöhet. Ez kárpótol, ha esetleg nincs SSAA RoF alatt... bár szerintem lennie kell.

Ha az 1GB-s 6950-ben gondolkozol, akkor inkább az 560-t vedd a RoF miatt...
  • DummyBoy
    Ja, ez a legnagyobb bajom vele (offojjuk szét az IL2 topikot ...)

Árban egy kategória a két kártya ...

Előnyök:
    560 Ti: több driveres lehetőség - cuda - physx (Háccsó kettőt sosem használtam ...)
    6950: 6970-é moddolható, kevesebbet eszik, esetleg később ájfiniti, de akár CF-et is tudnék, AMD rendszerem van, FUSION utility megy szépen ...

Hátrányok:
    560 Ti: Nemigazán van -esetleg meg tudom sütni ha nagyon akarom
    6950: enneksem - egyedül talán a ROF alatti Shimmering ...

Nem egyszerű ...
  • Solt
    Mert azt hiszed azzal sem lesz SSAA rof alatt! :D
  • Her Laca
    Vajon?
  • DummyBoy
    Vajon miért gondolkodom a 6950-ben? :)
  • Solt
    Dehogy kell... :))
  • Her Laca
    Itt nézzél csak.

Fel kel készülni ilyenekre
  • Solt
    Az egyik 19, a másik egy híján 20... tök mindegy az ember melyiket veszi... ár/érték mutatót kell nézni, no meg a beidegződéseket! :))

Majd én megveszem azt a 6970-t... :)