91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az 576-nál csak 7990 a CoD,és március 31-et írnak.
LINK -
Valóban tetszetős.Jó szimulátor lesz ez talán mégis,lehet még komoly a fizikai modell is attól hogy szárny nélkül repült a Hurri-valami kis hiba miatt nem vette figyelembe a progi hogy már nincs szárnya a gépnek de ez egy kis tévedés,a modell még lehet amúgy részletes.A patchek majd mindent rendbehoznak remélem. -
Ez kérlek Besenyő István!
Ehun ni!
-
Ezt a Prohardver-en találtam: A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi. -
Zoli105 #37041 xD -
sakkay #37040 Hm arra emlékeztem , hogy valami gazdasági, ipari témában volt agy az illető. -
Lacusch69 #37039 Nem építész, hanem Erhard Milch tábornagy. -
sakkay #37038 Ja ja...már 2 hete leadtam az előrendelést. -
Most nézem a cdgalakszist :D Csak 9k lesz a gém? Az nem is pénz érte. -
Fürtös #37036 Hány köbcenti? 1.8 körül és felette már van rá esély,hogy elforog és nem üti be a szelepet. -
Új Mouse 6DOF akinek nincs freetrack-je.
LINK -
sakkay #37034 Ja, és a kedvencem Göring bácsitól(állítólag akkor amikor a fő építészt kezdték kikezdeni a zsidó származása miatt)
Azt , hogy ki a zsidó, én mondom meg!!!!
MEKKORA DUMA!!! -
Ausztráliában már megjelent,bezzeg nálunk. :(
LINK -
Zoli105 #37032 ÖÖÖ hol lehet beállítani hogy az il2 hány magot használjon !?:O
(;ProcessAffinityMask=1)mert nem találom a config ini -ben !:S -
Zoli105 #37031 Ez odavág !:D -
-
A különbség és a krokodil között az, hogy hosszabb mint zöldebb. (Savaseső)
Enni kell, baszni jó, sétálni meg passzió. ( ala Imre bá a kollégám, jó fej az öreg)
Gumipöcsöm mindig kemény én vagyok a fasza legény. (Guszti kollégám)
Le is szoktam fáradni a nap végére.
-
Zoli105 #37028 Nagyon köszönöm !:D -
Ez kérem lófasz és esti fény! (LeonSilver - SG fórum) :D -
Lacusch69 #37026 Bocsi, Göring monda a nürnbergi perben, nem Hartmann -
Lacusch69 #37025 H.Göring: "Mindig a győztesek lesz a vádlók és a vesztesek a vádlottak."
E.Hartmann: "A háború - minden bűntettek bűntette." (Nürnbergi per alatt mondta)
H.-U.Rudel: "Csak azok az elveszett emberek, akik feladják saját magukat."
J.V.Sztálin: "Az egyén halála tragédia, millióké statisztikai adat egy papíron."
A.Galland: "Soha ne hátrálj meg a küzdelemtől. Támadj akkor is, ha kedvezőtlen helyzetből kell, ezzel megzavarod az ellenséget."
O.v.Bismarck: "Sohasem hazudnak annyit, mint esküvő előtt, háború alatt és vadászat után."
O.Lilienthal: "A repülő feltalálása semmiség. A felépítése már valami. A repülés: az minden."
G.K.Zsukov: "Az aknamező megtisztításának legeredményesebb módja az, ha áthajtjuk rajta a gyalogságot."
W.S.Churchill: "Nagyon kell rá vigyáznunk, hogy ne mi veszítsük el a következő háborút!" (Nürnbergi per után mondta)
Azt hiszem, ezektől le fog hidalni a tanárod... ;)
-
Zoli105 #37024 Köszönöm a tippeket és a segítséget Lacának és Sakkay-nak!:)
-
sakkay #37023 Csak a változás állandó! 
Elcsépelt mondás, de nagyon igaz. -
Persze, ez nyilvánvaló. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ami ma természetes az tegnap nem volt az és lehet, hogy holnap sem lesz az. -
sakkay #37021 Csak Soltot tudom ítélni..ha ez bekövetkezne a legutolsó lenne amivel foglalkoznék.
-
Solt #37020 Örülj neki... egy fél falú éves költségvetését elköltöttem rá... :D "Szerencsére" mostanában nincs erre időm... :) -
sakkay #37019 PL Churchill :(és nem szó szerint, de szerintem megtalálod) -Európára vasfüggöny ereszkedett.
-nem ígérhetek mást csak vért szenvedés és könnyeket.
- nem tudom hogy mr. Hitler hova járt iskolába mert tanulnia kellett volna az orosz télről(na ez tényleg nem szó szerint.) Így még rengeteget tudok, de biztos találsz a neten. -
Semmi különös, csak ha elég régóta netezel akkor emlékezhetsz arra, hogy 10 évvel ezelőtt sem volt természetes az állandó net és semmi sem garantálja, hogy 2 év múlva is természetes lesz.
**--**
@ Solt #37008
Még jó, hogy nem szeretem az autós gémeket :) -
Nézd meg az aláírásainkat.
Találsz egy két gyöngyszemet,igaz nem híres embereké de jók:)
Pl az nagyon tetszik ami székely haverunké. Az MK108 nem játék. -
Ez mekkora. -
Zoli105 #37015 Üdv mindenkinek !:)
Tud valaki idézeteket mondani neves emberektől(Hitler Churchill Napóleon stb köbö olyanokat amik ismertek is ) ez különben a diáknaphoz kell , gugliben kerestem de keveset találtam !:S -
Solt #37014 Jó bizony... most megint reménykedős hangulatom van... :)) Legyen így... max egy jót röhögünk az elmúlt pár nap hisztijén! :D -
Win7 64bit
i5 2500k 3,2Ghz
8Gb RAM
Ati HD 6850 1Gb -
Különben meg lehet ,hogy csinálnak valami varázslatot gyorsan aztán meg hibátlanul fog futni a megadott ajánlott hardveren is:) De jó lenne. -
Solt #37011 Persze, csak milyen szépen fut azon a konfigon, és az nagyon hasonló az enyémhez... azért ez biztató! :)) -
sakkay #37010 Solt már leírta amit akartam.
de , hogy érted az , hogy mióta netezem? -
minimum az 570:) Higgyé nekem .Biztos ami ziher,én nem bízom a véletlenre.
-
Solt #37008 iRacing... a legjobb autós szimulátor ami létezik jelenleg. Megveszed, plusz havi díj... nem olcsó, de brutális... lézerscan pályák, liszenszelt járgányok, és az eddigi legjobb vezetési élmény amit tapasztaltam... best... -
-
Solt #37006 Ez nagyon ígéretes... régi i7 meg Q9550 közt nincs nagy különbség... a 460 meg nem sokkal gyengébb az 560-nál... hmmm... bizakodom... :))