91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Az 576-nál csak 7990 a CoD,és március 31-et írnak.
    LINK
  • Willenbrock
    Valóban tetszetős.Jó szimulátor lesz ez talán mégis,lehet még komoly a fizikai modell is attól hogy szárny nélkül repült a Hurri-valami kis hiba miatt nem vette figyelembe a progi hogy már nincs szárnya a gépnek de ez egy kis tévedés,a modell még lehet amúgy részletes.A patchek majd mindent rendbehoznak remélem.
  • LeonSilver
    Ez kérlek Besenyő István!

Ehun ni!

• Zpogi
    Ezt a Prohardver-en találtam: A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
  • Zoli105
    xD
  • sakkay
    Hm arra emlékeztem , hogy valami gazdasági, ipari témában volt agy az illető.
  • Lacusch69
    Nem építész, hanem Erhard Milch tábornagy.
  • sakkay
    Ja ja...már 2 hete leadtam az előrendelést.
  • LeonSilver
    Most nézem a cdgalakszist :D Csak 9k lesz a gém? Az nem is pénz érte.
  • Fürtös
    Hány köbcenti? 1.8 körül és felette már van rá esély,hogy elforog és nem üti be a szelepet.
  • Zpogi
    Új Mouse 6DOF akinek nincs freetrack-je.

LINK
  • sakkay
    Ja, és a kedvencem Göring bácsitól(állítólag akkor amikor a fő építészt kezdték kikezdeni a zsidó származása miatt)
    Azt , hogy ki a zsidó, én mondom meg!!!!
    MEKKORA DUMA!!!
  • Zpogi
    Ausztráliában már megjelent,bezzeg nálunk. :(

LINK
  • Zoli105
    ÖÖÖ hol lehet beállítani hogy az il2 hány magot használjon !?:O
    (;ProcessAffinityMask=1)mert nem találom a config ini -ben !:S
  • Zoli105
    Ez odavág !:D
  • LeonSilver
  • acidrain
    A különbség és a krokodil között az, hogy hosszabb mint zöldebb. (Savaseső)

Enni kell, baszni jó, sétálni meg passzió. ( ala Imre bá a kollégám, jó fej az öreg)

Gumipöcsöm mindig kemény én vagyok a fasza legény. (Guszti kollégám)

Le is szoktam fáradni a nap végére.
  • Zoli105
    Nagyon köszönöm !:D
  • LeonSilver
    Ez kérem lófasz és esti fény! (LeonSilver - SG fórum) :D
  • Lacusch69
    Bocsi, Göring monda a nürnbergi perben, nem Hartmann
  • Lacusch69
    H.Göring: "Mindig a győztesek lesz a vádlók és a vesztesek a vádlottak."
    E.Hartmann: "A háború - minden bűntettek bűntette." (Nürnbergi per alatt mondta)
    H.-U.Rudel: "Csak azok az elveszett emberek, akik feladják saját magukat."
    J.V.Sztálin: "Az egyén halála tragédia, millióké statisztikai adat egy papíron."
    A.Galland: "Soha ne hátrálj meg a küzdelemtől. Támadj akkor is, ha kedvezőtlen helyzetből kell, ezzel megzavarod az ellenséget."
    O.v.Bismarck: "Sohasem hazudnak annyit, mint esküvő előtt, háború alatt és vadászat után."
    O.Lilienthal: "A repülő feltalálása semmiség. A felépítése már valami. A repülés: az minden."
    G.K.Zsukov: "Az aknamező megtisztításának legeredményesebb módja az, ha áthajtjuk rajta a gyalogságot."
    W.S.Churchill: "Nagyon kell rá vigyáznunk, hogy ne mi veszítsük el a következő háborút!" (Nürnbergi per után mondta)

Azt hiszem, ezektől le fog hidalni a tanárod... ;)
  • Zoli105
    Köszönöm a tippeket és a segítséget Lacának és Sakkay-nak!:)

• sakkay
    Csak a változás állandó!
    Elcsépelt mondás, de nagyon igaz.
  • LeonSilver
    Persze, ez nyilvánvaló. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ami ma természetes az tegnap nem volt az és lehet, hogy holnap sem lesz az.
  • sakkay
    Csak Soltot tudom ítélni..ha ez bekövetkezne a legutolsó lenne amivel foglalkoznék.
  • Solt
    Örülj neki... egy fél falú éves költségvetését elköltöttem rá... :D "Szerencsére" mostanában nincs erre időm... :)
  • sakkay
    PL Churchill :(és nem szó szerint, de szerintem megtalálod) -Európára vasfüggöny ereszkedett.
    -nem ígérhetek mást csak vért szenvedés és könnyeket.
    - nem tudom hogy mr. Hitler hova járt iskolába mert tanulnia kellett volna az orosz télről(na ez tényleg nem szó szerint.) Így még rengeteget tudok, de biztos találsz a neten.
  • LeonSilver
    Semmi különös, csak ha elég régóta netezel akkor emlékezhetsz arra, hogy 10 évvel ezelőtt sem volt természetes az állandó net és semmi sem garantálja, hogy 2 év múlva is természetes lesz.
    **--**

@ Solt #37008

Még jó, hogy nem szeretem az autós gémeket :)
  • Her Laca
    Nézd meg az aláírásainkat.
    Találsz egy két gyöngyszemet,igaz nem híres embereké de jók:)
    Pl az nagyon tetszik ami székely haverunké. Az MK108 nem játék.
  • Her Laca

Ez mekkora.
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek !:)
    Tud valaki idézeteket mondani neves emberektől(Hitler Churchill Napóleon stb köbö olyanokat amik ismertek is ) ez különben a diáknaphoz kell , gugliben kerestem de keveset találtam !:S
  • Solt
    Jó bizony... most megint reménykedős hangulatom van... :)) Legyen így... max egy jót röhögünk az elmúlt pár nap hisztijén! :D
  • Her Laca

Win7 64bit

i5 2500k 3,2Ghz

8Gb RAM

Ati HD 6850 1Gb
  • Her Laca
    Különben meg lehet ,hogy csinálnak valami varázslatot gyorsan aztán meg hibátlanul fog futni a megadott ajánlott hardveren is:) De jó lenne.
  • Solt
    Persze, csak milyen szépen fut azon a konfigon, és az nagyon hasonló az enyémhez... azért ez biztató! :))
  • sakkay
    Solt már leírta amit akartam.
    de , hogy érted az , hogy mióta netezem?
  • Her Laca
    minimum az 570:) Higgyé nekem .Biztos ami ziher,én nem bízom a véletlenre.
  • Solt
    iRacing... a legjobb autós szimulátor ami létezik jelenleg. Megveszed, plusz havi díj... nem olcsó, de brutális... lézerscan pályák, liszenszelt járgányok, és az eddigi legjobb vezetési élmény amit tapasztaltam... best...
  • Her Laca
  • Solt
    Ez nagyon ígéretes... régi i7 meg Q9550 közt nincs nagy különbség... a 460 meg nem sokkal gyengébb az 560-nál... hmmm... bizakodom... :))