91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Megoldódott...
  • Romeo One
    na fasza. feltoltam a 401-1et. Indítanám, töltőképernyő 5%-nál kilép. Van valami shaolin varázslat a meggyógyítására?
  • VO101Tom
    ja ja, tudom melyik.
  • szekelyland
    sztem kupacban bújva remegve várják a kegyelemlövést, nem pedig vérben forgó szemekkel, higgadtan lődöznek a már lángolva zuhanó félszárnyú bombázóból is...
  • Szepy2884
    van par korabeli guncamera a yt- on ahol 20-sal, 30-sal nyustolik pl a b17-est. szinte alig van latszatja, ellenben a yenkee loveszek sem igazan viszonozak a tuzet...

biztosan woman tudjak melyik videorol beszelek.
  • PhantomAss
    wááá szóval nem csak a defy a közös pont ? :)
    nekem egy hasa xc1 bringám van, nagyon szeretem...
    hasa xc1
  • Sanyo
    Nem tudom, láttátok-e már, de grafika maxon.
  • Glo
    Értem Szepy... Én is így vagyok a puksámmal. Asszony kérdezi, hogy miért simogatom, ápolgatom, tisztítgatom annyit. A válasz: MErt csak akkor szól, ha én azt akarom :)
  • SnowF
    De ha jól emlékszem a korai Hurrikban meg Spitekben 0.303-as volt, nem? Az viszont nagyon kicsi, plusz azzal ténylegesen a sérülékeny részeket kellett lőni, motort, pilótafülkét stb. Ez a 6 órából lövök nem feltétlenül jött be vele, legalábbis ahogy gondolom.
  • VO101Tom
    A 6 kiskala elég volt bombázó ellen is, csak hát ugye ha van húszas, a franc akar szegecselni :) A Do 17-re panaszkodtak az angolok, hogy a "ceruza" nagyon sokat benyelt minden különösebb probléma nélkül. Hogy erről a Do 17 személyzete hogy vélekedett, azt már nem taglalták, lehet, hogy a pilóta volt már csak életben a páncél mögött...

Az egyik videón viszont mesza kiskalával lőtt két Hurrit. Azért az is bíztató.
  • VO101Tom
    Lövéseknél nekem az tűnt fel, hogy a G50 hangja is olyan, mint egy zárt kabinos gépé... számomra a hangok lettek a leggyengébbek, ami így videókról látható, ezen spóroltak a legtöbbet...
  • SnowF
    Ahogy nézem azért kiskalával 6 órából nem lesz triviális leszedni egy bombázót, aminek azért örülök. A többi videóból is ez jött le.
    Állítólag angolok is panaszkodtak erre az angliai csata alatt, és egy idő után bombázókra mentek a 20-assal rendelkező gépek, a többiek meg a vadászokat kapták.
  • Szepy2884
    Az asszonyt én nem verem. Még félreérti. Helyette inkább megcsalom. Az jobban fáj neki. Pl. vele:

drágasszágom :)
    megint Ő :))

Nem rinyál, nem nyavajog, nem fáj a feje és mindig akarja ha én is.
    Ha megkapja a maga olaj meg zsír adagját és karban van tartva hangját sem hallani
  • Her Laca
    Szerintem ez beállítás függő. Van ahol meg nem ilyen.
  • Szepy2884
    mondjuk mint a Gumi macikban, vagy a Shrekben :))
  • Szepy2884
    Na ez mi, ha nem a telepátia? :))) Ezt mondom már egy hete :)) A TS-en fültanúim vannak rá :)))

...bár azt nem mondtam, hogy olyan mint az Ózban, csak hogy mint egy mese film gyereknek...
  • Her Laca
    Már arra értettem,hogy az asszony nincs a közelben:)
  • Her Laca
  • Lacusch69
    Szerintem majdnem mindenki...
  • Her Laca
    Nekem olyan meseszerűnek tűnik itt a táj. Olyan isten tudja milyen, mint az Óz ban:)
  • Her Laca
    Na én is külön szobából írok:)
  • Lacusch69
    Érdekes a lövések hangja. Ugyan még nem hallottam 8 géppuskát egyszerre lőni, de a seregbeli hangokat elővéve nem olyan, mintha 8 AMD lőtt volna egyszerre.
    Sokkal inkább egy Gatlingra emlékeztető búgása van.
  • Szepy2884
    Ja és várom, hogy mikor jön a konkurencia az én utcámba is, mert annak a havi díja csak fele lenne, de a sebesség min. a duplája.

Persze sosem fog hozzám elérni, mert a két dög szolgáltató felosztotta egymás közt a város negyedeket. Ezért most mindkettőt utálom. Hát így telnek csendes mindennapjaim
  • Solt
    Mindkettő... :D ( azért előbb hátra néztem! :D )
  • Her Laca
    Ugyan már Szepy. Nálunk ha elmegy a net keresek elfoglaltságot.
    Komoly férfiember nem lesz ettől ideges. Pálesz pl,vagy jól elverjük az asszonyt,esetleg mindkettő.
  • Solt
    Kiveséztük Szepy... akkor sem ez a jellemző... az esetek 99%-ban jó az internet...

Ha választanom kell, hogy egy hétig esz a fene, mert nem tudok játszani, vagy egyáltalán nem készül szimulátor, mert nem éri meg nekik, akkor inkább azt az egy hetet választom... még mindig jobb mint a semmi... szerintem. :)
  • Szepy2884
    Hidd el kedves Solt kolléga, hogy ha egy évben csak csak egy hétig nincs neted, akkor azt évekig megemlegeted. Mert mindig akkor fog elmenni, amikor qrwára nem kéne és megesz az ideg. Nekem 3 betűs a szolgáltatóm. Atom stabil 15 mega a letöltésem és 1,5 mega felfelé. Az igényeimnek tökéletesen megfelelnek, mert szinte sosem warezolok semmit, de ha mégis kell valami az gyoran perceken belül lejön(ne).

Éppen a hetekben hallgattam napi 2-3 órát a kibeba*****tt automatájuk hihhetetlenül x*r zenéjét, hogy bejelenthessem, hogy a héten már 10x-re ment el a net mindig pont este 7-kor. A legjobb időpont igaz???

• Her Laca
    Ezen a konfigon ezekkel a beállításokkal ahogy nézem 30 fps környékén mozgolódik. Ha megoldják a többmagos proci problémát lehet még élvezhető is lesz a dolog.Persze ha azt nézem,hogy egy multiban 20-30 gép minimum ott van az már más kérdés.
  • Her Laca

C2D [email protected]
    4GB RAM
    6870 XFX 1GB GFX
    1200x800x32
    All other settings at max including AA
    (Buildings amount, Forest etc at medium)

Game play is fine alone. Add other planes and you get stuttering. Annoying, yes, but I am sure it will be fixed.

Btw, I am a bit amazed to how the game looks at 1200x800. Quite good actually when you boost AA to x8
  • Her Laca
  • Glo
    Azért nem egy pontos fegyver ez még így "letámasztva" sem..
  • istikovacs76
    Az ellenség fegyvere helyesen.
  • istikovacs76
    Aznellenség fegyvere:)
  • istikovacs76
  • Her Laca
    Azért ez nekem reálisabbnak tűnik mint az il ben.
    De igazad van ha ott így beülsz ennyi ideig tuti pk.
  • Glo
    Egy Pe-2-es mögött az első sorozatot se tudta volna leadni a csávesz
  • Her Laca
    1,9 es szívó.
  • Glo

Méhek - Dal a semmiről :)
  • LeonSilver
    Ilyen a RoF-ban is volt :D Majd el dobtam az agyam, még jó, hogy "lefilmeztem". Ott is megoldották, szerintem itt is megfogják.

• Zpogi
    Az 576-nál csak 7990 a CoD,és március 31-et írnak.
    LINK