91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Lada

Sírvaröhögőőőőőőőőőőőőőőőőős!!!
  • Solt
    Vagy az ffb-vel... hogy nőjön köröm a pöcsükre...
  • VO101Tom
    Vicceskednek ezek az 1C-s srácok :)

gyerek beül a Stukába, felhőn keresztül emelkedik, bepárásodik az ablak, és mit lát...? :

klikk

Ahelyett, hogy az epilepszia szűrővel foglalkoztak volna :)
  • TG Gida
    Pilóta nélkül is tudnának versenyezni,csak tiltják a szabályok.
  • Solt
    Na akkor én még a csattogós falepkét cibáltam magam után! :D
  • LeonSilver
    Hát igen, azok voltak a nagy idők. Ez már (mint említettem) lófasz és esti fény, nem autóverseny. Ha jól emlékszem gyerekkorom környékén (vagy talán már később) valami 6 kerekű járművel is próbálkoztak. Talán a Lotus de ez (sem) biztos :)
  • Solt
    Ja-ja... én akkor szerettem, amikor még a Mansellék kocsikáztak... azok még versenyek voltak!
  • LeonSilver
    Én néha-néha belenézek de már régen nem szeretem az F1-et. Számomra ez már nem autósport, inkább elektronikai hadviselés. Az egészről ez a nyomoronc börni mekkmester tehet. Ha rajtam múlna az összes elektronikát kidobnám, csak kéziváltó, stb. Lassan ott tartunk, hogy pilóta nem is kell ezekbe a szarokba.
  • Solt
    Ha nem nagy nyűg... jöhet! :)
  • Fürtös
    Mert csak 3 autó hajt jó helyen:BMW Mercedes és a Lada!
    Na ja manapság már teljesen másról szól a motorsport mint régen,meg kurva drága lett,az egész.
    Régebben láttam egy magyar dok.filmet a régi rallysokról,ha érdekel előásom.
  • Solt
    Ismerem! :)
  • Solt
    Vagy végigment padlón, vagy fejre állt! Hatalmas alakja volt a ralinak! Van egy videó, ahol valami poén futamon fejre áll, majd visszabillen neki az autó lendületből, és már nyomja is a gázt!! :D Vagy el sem engedte.. :D
  • acidrain
    Szabó Laci, Holló Tibi, Lada 2107

• Solt
    Én meg a terepralit tisztelem, de a "rendes" rali közelebb áll a szívemhez.

Engem egy "szaros" A7-s ladával vittek... hát kapaszkodtam becsülettel! :D Mondjuk azt hozzá kell tenni, jobb egyből mindig sokkal félelmetesebb... néha időd sincs infarktust kapni! :D

Nem tettem még le arról a vágyamról, hogy juniorban elindulok valami "szutyokkal"... csak az a k pénz...
  • Fürtös
    Meg azért ne feledjük ez a Mcrae gyerek iszonyatosan érezte a gépet és mellé be is merte vállalni a dolgokat!
  • Solt
    Használd egészséggel!! :)
  • Sir Cryalot
    Ilyet fogok épp szerezni, majd beírom mennyibe került a ptkg meg stb, aki készítette a képeket állítólag kipróbált 4 félét:
    kép1kép2 állítólag nagyon megéri az árát! (kb ~20 lehet postával)
  • Fürtös
    A rallyt elismerem és tisztelem! sokkal emberközelibb mint az F1 itt valóban számít a pilóta!
    De azért a terepraly az igazi számomra,és simán mennek ezek is 200 körül ismeretlen pályán,igaz ezek a gépek azért jóval masszívabb építésűek.
    De csekkold a videót amit linkeltem,ott én is beültem Borisz mellé de életemben úgy még nem féltem,pedig ültem már pár pilóta mellett:D

Egyszer az Asi kijött az egyik tesztünkre,csak annyit mondott,hogy az is őrültség amit ők vállalnak a pályán de ez az igazi elmebetegség amit mi művelünk...
  • Her Laca
    Asszem van egy 6970 esem:)
    Műkszik,süt főz ami kell:D
  • Solt
    Igaz, hogy csak onlány a tapasztalat, de az is valami. Bátran merem mondani, hogy egy 3-5 perces RBR szakasz többet kivesz belőlem mint egy dogfight. Irdatlan koncentrációt igényel... :)

Az ember agy annyira rááll arra, hogy mindent mérnöki pontossággal kell csinálni, hogy az is elég, hogy kizökkenj, ha a tükörbe nézel! :) Ez gyönyörűen látszik akkor, amikor az ember hibázik... jó pár kanyar kell, mire megtalálja megint a ritmust. :)
  • Solt
    Rühellem az F1-t!!! :D Nekem a rali az autósport. A felírt pályáról meg annyit, hogy, ha nem lenne felírva, akkor annak a tempónak a fele is életveszélyes lenne, mint amit autóznak! :)

Nézd ezt végig, és fakadj sírva! :D 6. tiltáson majdnem 1 percen át, folyamatosan keresztben... orgazmus a köbön!!! :D
  • Fürtös
    http://www.youtube.com/watch?v=15v6gatVe9g
    Hajmáskér-lőtér 1.59nél és 4.50 nél érdemes nézni.
  • VO101Tom
    akarom mondani NEM valós probléma :)
  • VO101Tom
    Naaa. F1 pilcsinek csak annyi a dolga, hogy kövesse az utat, és ne menjen neki a másiknak. Minden CEM-et a boxból számolnak és mondanak a fülesre. Ehhez képest tényleg nehéz az a kis improvizáció, hogy két gombot most már megnyomhat ő is, ha akar :)))
    (ok, csak vicceltem, de a KERS és a ARW miatti panaszkodás tényleg csak a kötelező hiszti része, mint valós probléma. )
  • Fürtös
    Azért ezzel tudnék vitatkozni...
    Ha elmesélem mi megy igazából az F1 ben a büdös életbe nem néznéd többet:D
    A legtöbb gombnyomkorászás pusztán üzemmód váltáshoz kell,mert on-line telemetria és beavatkozás nincs náluk engedélyezve,viszont a programot előre megírják,aztán a pilóta szépen váltogat mikor mire van szükség.
    Mint minden autósport ez is csak a pénzről szól már:(
    A rally sem az igazi,milyen már előre felírt pályán tolni a vasat?
    Ha igazán érdekel akkor ajánlom a terepralit(cross countri rally),egy gyorsasági annyi mint raliban a 3 napos táv+edzés és csak a rajtnál kapod meg az utvonaltervet.
    Ehhez képest vakon tolják 200 körül a magyarok:D
    Mondjuk a terepralivan kapcsolatban elfogult vagyok nem tagadom!
  • Solt
    Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés! :)
  • Her Laca
    Most én sem tettem újra. Eddig jól szuperál ,próbálgattam de asszem ,hogy megnyúgodjak csak újra teszem. De nincs kedvem ám hozzá.
  • Solt
    Pedig, ha nv után nem akarsz anomáliákat, kőllene... kevés lesz a driver sweeper... :)
  • Solt
    Nincs naaaa... jóval kevesebb idejük van reagálni... :)) Csak gondolj bele, hogy mekkora területen mennek mekkora sebességgel. Gondold végig mi kell egy pontos fék távhoz.

Relatíve sokkal kevesebb reakció ideje van egy F1-s pilótának... és akkor ez "csak" F1, nem is rali...
  • mijki
    Néztem airsoft csatákat, csapatokat, már 16 év a korhatár :)
    Én ezt a kicsikét néztem ki:G36K
  • Sanyo
    Még egy nap...
  • DummyBoy
    Na hátam se fog új wint telepíteni a VGA-nak (Főleg mivel valamelyik nap néztem, hogy több mint 1 éves a Winem :) ) :) Betenné a kaput :)

De sok sikert! Té minusz 1 óra nekem is ...
  • Her Laca
    Most jön a win telepítés utána meg a mod. Majd referálok.
  • DummyBoy
    Nekem még pár óra míg hazaérek ... a 11.4 preview drivert tedd fel hozzá, állítólag ezekhez az a legjobb :)

Bebiztosítottam magam, 1 napra egy rosszhír elég, ma voltak modemet cserélni, és bekötni a 30/12-es netet ...

Modemcsere megvolt, a szakemberek elszívtak egy fél doboz cigit, eltelefonáltak 3 feltöltőkártyát, és a net még mindig 10Megás ...

Szóval remélem a VGA csere része sikeresebb lesz a napnak :)
  • Her Laca
    Na meg van a termék:) Most jön a próba:))
  • DummyBoy
    Ja, kínai cucc, de full vas ... csak a belét kellett kicserélni ...

Most nemtom mennyi ... én vele hagytam abba az Airsoftot .. megvettem 200 ojróért osztrákiában, rendberaktam, majd 1 évet állt a szekrényemben, míg eladtam ...

Sajnos nincs rá időm :( Ez pár éve volt, szóval most nemtom ... Nekem több maradt ki sajna :( Pedig szuper dolog!
  • VO101Tom
    Ezt az M249-est mennyiért vesztegetik? Tavaly egész év kiesett nekem AS-ből, ezek már egész megfizethetőek nem?
  • VO101Tom
    Hát... ja. De azt azért lehet látni, hogy hol kopog. Ha meg valaki Rambo-zik (hatástalan ellene minden fegyver), annak utána fejre céloznak, ott már senki nem tagad le semmit :)
    Ezért érdemes olyan társaságban játszani, akiket ismersz, ahol gáz, ha egy idő után szólnak, hogy köszi, te akkor többet ne gyere. A naaaagy, fizetős, 3-400 résztvevős AS partikon szokott vegyes lenni a felhozatal, de a pofátlan alakokat a rendezők ott is helyre teszik (hozzáteszem, csak néha akadtunk bele egy-egy ilyenbe, de ott is sikerült magunk rendezni a nézeteltérést :)
  • LeonSilver
    Dummy bakker, ezt de megnézném egy videón! Hatalmas lehetett! :D
  • Romeo One
    Naaa...
    Dog, műrepülés, bombázás, terepkövető alacsonyrep, egyebek közben 400/ill. 6-800 km sebességnél?
    Persze, általános repülés közben van idő, de a harci repülés helyzeteiben ugyanolyan rövid idő alatt kell sokkal több dologra figyelni.
    És mindazt 3D-ben, nem kettőben.
    És nem azt akarom mondani, hogy az F1 smafu, hanem azt, hogy van annál nehezebb is, osztán azok mégse siránkoznak.