91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Do 215 mellett liftezve az Emillel szintén nincs, vagy alig van akadás. Kicsit lövöldöztem felé, erre az lövészek bepánikoltak és elkezdtek locsolni. Egyetlen találatot sem kaptam. :) A Dornier pilóta nem kezdett el ficánkolni a géppel és a masina mögött nincs légcsavarszél sem. Pedig mintha rémlene, hogy beígérték ezt is.
Dover környékére érve már időnként beakad, sok a település a sziklafal mentén.
Videó is lesz, csak előbb ki kell kapcsolni az ikonokat... -
Solt #37404 Amíg nem jön a tapasz, addig szerintem felesleges a gépigényről beszélni. Látod milyen anomáliák vannak... :S -
Dombornyomott bankkártya vagy paypal, soha nem vettél még ott semmit? -
SnowF #37402 Ettől félek én is, pedig itt eszem a kefét a melóhelyen, hogy már inkább ezzel játszanék...
Remélem azért holnap már elérhető lesz valahol.
más: egy C2D [email protected] GHz, 4Gb Ram, HD4890 vajon full HD-ban közepes felbontásban mennyire fogja vinni? ha összejönne, 20-30FPS azzal már nagyon boldog lennék :) -
Solt #37401 Nem lesz ebből a hétvégére játék...
-
azt még elfelejtettem hozzátenni: b*zi steam, 1€=1$
majd 14e ft így -
lehet felidegesítem magam és hazaérek letöltöm steamről
a franc vár ezekre mire kihozzák
én is kiványcsi vagyok mit bír az új konfigon
-
A CD-GALAXIS-nál lesz úgyis leghamarabb...
-
sakkay #37397 Remélem nincsen igazad,és csak a szokásos szarakodás...habár óriás spermiumok ezek, kitelik tőlük. -
Az 576 raktárába. Le is vették a megjelenést ,de csak azért nehogy félreértések legyenek. Ezt mondta. De mi az ,hogy nem érkezik be? Kérdem én.
Mi a retek történhet? Vagy ez a UBI műve.? Meglehet úgy vannak vele a fanatikusok vegyék csak meg jó drágán,az első körben a steamen.
Sőt tuti ez az igazság. -
sakkay #37395 Még mindig nem jött ki a patch?! Na...apa kezdődik..
Mellesleg CD galaxistól is, meg az 576-nál is megrendeltem...aki a gyorsabb az nyer.. -
Solt #37394 A nagykerbe, vagy az 576-hoz? -
mennyi izgalom egy vacak játékért......
Csak vicceltem, ne lőjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Na nem érkezett meg a raktárba:( Talán holnap. -
Solt #37391 Előbb utóbb csak megoldják...
-
Megoldják és jó lesz az:) -
Van egy Steam áruház ... Ott lehet elvileg ... Én mondjuk eddig mindent külsős helyen vettem meg (d2d - yuplay), kaptam kódot, azt bepötyögtem és kész ... -
Mert a 4 magon 1-et is alig használ a game :( Már az qrva nagy táp lenne ha több magon futna a dolog ... -
Steam en hogy kell vásárolni? -
Solt #37386 Mindegy? Miért? :) -
Roppant mindegy szvsz ... -
Solt #37384 Ne viccelj, gyári hűtővel, minden macera nélkül menne az 3,5GHz-n... rengeteget számítana... ezen az órajelen ki sem hajtja rendesen azt 460-t... :) -
Csinálok még egy szárazföldit, akkor lett kevés a hely a fraps felvételhez és nagyon darált a vinyó. Videózás nélkül nagyjából megvolt a 25FPS. -
Alapon van, öreg vagyok már a tuningoláshoz. ;) -
Lehet egyelőre a csatorna felett lesz a hirig:)
A száraz földnél azért röcög. -
Solt #37380 Alapon van az 1055T? Húzd meg egy kicsit, sokat segítene... -
Most egy messzer - Dornier köteléket csinálok, utána minden graf maxra és jöhet a képregény! -
Gyönyörű:)
-
Én is ebben bízom ... Türelemmel leszek, nem veszem meg a másikat ...
Ha sz SFS extractor menne, már tuti meglenne ... Pont szabin vagyok úgyis :) Szóval tuti hétfőn derül ki :) -
Azóta már rájöttem, köszi. :) -
JA, pár trükk :)
M-el kapcsold ki a tükröt (úgyis bugos ...) F10-el meg a clickable cockpitet, ez mind a kettő ad FPS-t :) -
Egy file to file compare lenne érdekes, de csak rájön valaki akinek megvan mind a kettő. -
Köszi, ez sem az ... ezek bitre egyeznek mind ... Remélem gyorsan kiderül majd :) -
Első tesztvideóm.
-
Ment a launcher.exe -
Igen, azzal bohóckodom most is ...
Sajna az Il-2-es SFS Extractor nem bír a fileokkal ...
Alapból azokat a fileokat használja, aminek a végén ott az _ru ... (pl: mission-ök)
Az lenne jó ha kiderülne, hogy ez hova van beledrótozva :)
Esetleg egy Launcher.exe-t még küldhetsz vagy nemtom ... szvsz amint tudjuk majd csomagolni az sfs fileokat, megoldódik ez a gond :) -
A conf.ini-t nézted már? -
Köszönöm, nem jó ...
Mindegy, teszteljed inkább, esetleg ha rájössz, hogy hol van beállítva a nyelv, akkor majd visszatérünk rá :) -
Bah, itt van előttem a reggeli kávém, de annyira a fórumra és az infókra figyelek, hogy a fele még mindig megvan. 8) -
A videófeltöltés után az jön. :)