91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #37445 CD galaxis:
"A játék várhatóan április első felében jelenik meg Magyarországon."
15.-e is a hónap első fele... :S -
Sokkal több lelövés lesz egyébként, azt már most borítékolom, amikor azt sem látja az áldozat, ki honnan és hogyan lőtte le, mert ő épp a műszereket bámulta... -
Az én konspirációs teóriám szerint pont ezért van az E-3 az E-4 helyett, mert ebben nincs automatika. Keverékkel nem kell foglalkozni, a PP-vel igen, a hűtőt meg majd megnézem, ha feltelepült (67%, 1.8MB/s dl) :) -
Mester!!!
Boldog Szülinapot!!!!!
-
Laca. EZT a fórumot mentsd el, 1C honalpján a CEM-et taglalják, főleg az elején van nagyon jó, valóságban is PPL vizsgával repkedő pilcsiktől leírás, mikre kell figyelni a gépeknél. A hozzászólásokból ítélve az össes dolog működik COD-ban is (talán csak a kipufogó láng színét nem nézték, hogy az is okés-e). -
:D -
Lesz majd sírás-rívás...
A spittel vagy alapjáraton fordulsz konstans 200-al vagy a ketyeréket babrálod, míg a messzerrel, mint egy automata váltós luxusjárgánnyal csak kényelmesen repkedsz....
Habár ahogy én olvastam a DB motor is elég kényeske volt, de szerencsére a Kommandogerat intézte a munka zömét - prop pitch, mixture és feltöltő állítását az Emilen. -
Solt #37438 Ezzel kellett volna kezdened, nem azzal a kokárdás bigyóval. Fekete pont. :D -
Nem annyira háklis, de csak egyszer próbáltam. Mindjárt csapok egy kört és kipróbálom. -
Solt #37436 Egyetértek! Bár tuti 1-2 ima elhagyja majd a számat! :D -
És messzeren?
Ott ugye sok minden automatizált. Gondolom lényegesen könnyebb a kezelése,de biztos azért ott is figyelni kell. -
Biztosan nagyon kevés. Főleg eleinte.Nekem ez jelenti a szórakozást benne,az ,hogy lövöldözök arra ott az IL2 ő,a látványt megszokja hamar az ember és utána már nem foglalkozik vele.
Szóval én majd az első két ,három könnyített próba után (ami csak a grafikai beállítások miatt lesz szükséges) csak úgy leszek hajlandó repkedni vele ha ez az opció be lesz kapcsolva. -
Mixture, gázkar állás, hűtőzsaluk, ezt mind egyszerre és egymással harmóniában kell kezelni, különben oda a drága Rolls-Royce Merlin motor. Meg sem próbálkoztam vele. -
Solt #37432 Nekem is, de most az én kasszám is üres... :)
@Laca: Így-így... addig hátha jön valami értékelhető javítás. A motorvezérlés meg komoly lesz így... kíváncsi vagyok hány olyan szerver lesz, ahol ez nem lesz kikapcsolva...
@Papa: Minden bank más árfolyamon dolgozik, de amikor vásárolsz, akkor tudtommal a saját középárfolyamukat számolják fel. -
Ezt ,hogy lehet érteni.Tehát nem lehet rászúrni a naftát és mindent bele,hanem mikre kell még figyelni közben. Na ezek most jobban érdekelnek ,mint a grafikai anomáliák,lévén azokat javítani fogják.
Ezzel viszont meg kell tanulni repülni:) És ez jó jelzem. -
Bizony, normál CEM fölött azóta sem mertem próbálkozni :), a Hurri motorja 2-3 másodperc alatt tönkremegy. -
Biztos? :) Amikor a bankot felhívom, nekem mindig többet mond jó néhány forinttal. -
Addig szépen jönnek javítások,nem leszünk idegesek,ráérünk:)
Talán jobb is,mert ha nem menne folyamatosan visítanék,mint a húsvéti malac.
Viszont amit Sanyó mondott a motor vezérlésről az nagyon tetszik.
Azért úgy repülni ,harcolni,hogy figyelned kell mindenre borzasztóan nehéz lesz. Na itt már képbe jönnek egy hotas előnyei bőven.
De nem is lesz olyan ihaj csuhaj dogolás ,pörgés ,forgás.
Már ha haza is akar érni az ember. -
Lehet én is megvárom a "dobozost". Főleg, hogy vga karit kellene újítanom de erre végképp nincs pénzem a jelen helyzetben. Szóval marad a jóöreg 4870 1GB. -
Solt #37426 1 hetet? B@sszák meg... azért is kivárom... nem kell letöltős... :D -
Ja hívtak az 576 ból. KB egy hetet késik a dolog aszt mondják.
Csak le kell tölteni előbb utóbb.
Most már tuti az UBI keze van a dologban. -
Úgy regeltem, de gondolom Hungária mint EU izé szerepel.
Viszont ezzel http://hu.fakenamegenerator.com/ sikerült :P
-
Akkor már mégsem akkora biznic. -
úgy regizz hogy "rest of the world"
nekem így dollárban adta ki az összeget -
Ezt néztem én is, de ha regisztrálok átvált a stex ojróra. -
hát ja, lehet én is letöltöm délután..de azért még körbenézek :) -
Tom most rakott a számlámra pénzt, mindjárt veszem meg neki ajiba steamen. :) Drága persze, de aki ugyanúgy nem tud várni mint én...
-
azt asszem pont elfogadják
mákod van :) -
Nekem dombornyomott,mastercard,cibes. A RETEK SE TUDJA:( Sose vettem semmit a netről. -
bázz hát ezt tényleg nem hiszem el...9e ft-ért le lehetne tölteni de nem fogadnak el amexet :)
gyerekek... -
Én a xe.com-on szoktam nézni, annál mindig egy kicsivel több szokott lenni amit levonnak, de nagyjából stimmel. -
csak ahogy nézem ott csak visát fogadnak el :( nekem meg amexem van
de várjatok, egy kérdés:
innen ugyanúgy le kell tölteni csak a játékot? mi van ha már van egy létező steam fiókom? nem fog bekeverni? -
Solt #37413 De..:) -
Az internetes vásárlás tudtommal középárfolyamon történik, ugyanúgy mint a kártyás ... nem? -
Úgy tudom, a bankok eladási áron váltják az összeget, ami drágább. -
Dede, válaszd a zöldhasúakat és hajrá. Az 1C fórumon azt írták, hogy két email jön, az egyikben van a serial. -
itten lehet nem? -
Nos, amitt emlegetik viccesen a SoW-nak - "Stay Over Water"-nek, ugyanis a víz felett nem nagyon van vele gond ... viszont amint jönnek az enemy gépek, beakad a játék, majd vissza normálba ...
Víz felett normális beállításokkal jól játszható a móka ...
Kell neki egy vagon peccs, de jó lesz ez ... Ma van párom szülinapja, szóval ma nem hiszem, de most be akarom lőni a joy-t (Orosz verzióval ez érdekes lesz ...) és kipróbálni, egy kis bombervadászat meg ilyenek :) -
sajnos nem így van :)
a steamen 1 euro=1 dollár
miver te euróbában vagy, neked 45euróért adják ami ~12000ft -
Nem:) De most nézem a dollár 200 alatt van,188kb.
Aszongya hogy $44.99 amit linkeltél,na az 8458 hufnágel ha jól számolom.
Javítsatok ki ha nem így lenne:) Rátekintek.