91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ÉN aggódni?
Kérlek szépen én rettegek,nem aggódom.
Még egyszer mondom,abszolút meg vagyok elégedve vele,de ha valami nem lesz kerek a COD ban hajítom kifele:) -
És elvileg DX9-en is..Megnézem mit ronthattam el.. -
Ne aggódj Laca, Van AA és nincs AA ... :(
Pl: A cockpit az recés, tökmindegy mit hova állítok, de külső nézetben a gépen látszik már a 4x-es AA is ...
De ez mindenkinek ilyen ... De látom téged nagyon zavar az Ati kártya :) Én kibékültem vele, RoF alatt pl.: kisebb a shimmering (van még, de nem olyan látványos ...) cserébe viszont működik a HDR, meg persze minden maxon :) -
bucsher #37601 fut 4830-on :) -
Na, kezdődik. -
Én szakács vagyok és VVadászpilóta :) -
Lacusch69 #37598 Srácok, aki tudja, hogy miről van szó: .flt ügyben kérnék segítséget... -
XP-m van,bohóckodjak valami unofficial DX-10-zel,vagy szenvedjek új oprendszert felrakni? -
Ó, egy ide vagy oda, nem számít akad ott még rendesen. -
Minusz egy BUG:)))
Lehet csak mi vagyunk hülyék hozzá:XD -
Héeder #37594 Nekem NVidiára panaszkodik hogy a kernel mode driver leáll -
Ahh... az alsó le volt húzva. Danke :) -
Itt ezeket állítsd be és akkor fasza lesz a gáz ;)
-
ha dx9 alatt indítod akkor azért, azt nem szereti -
Nekem GT240-en, elfut mediumon, de nagyon nem tetszik... -
Létezik, hogy 4830-on meg se nyekken?Elindítom a launchert és egyből hibaüzenet.Launcher exe hibát észlelt ezért leállt.. -
Még ,hogy ez nem szép? Akkor mi a szép ha nem ez:)
Kollega akinek nem tetszett tuti vak. -
Megnyugtattál:) Most már csak Dummy is erősítse meg,mert lehet ,hogy megvettem azt az egy fajta videó kártyát amivel nincs AA:)
És ez nem vicc. -
Menni fog, de csak víz felett próbálkozz. Az affinitáshoz kicsit hozzápiszkáltam én is, akkor kellemes, 40-45 fps-re is felment, előtte 15-20. Víz felett, felhővel, 8-10 géppel. A klikkelhető kabin jópofa, de amikor szaggat, akkor nem lehet használni. Amivel nekem legtöbb bajom volt, az a controls. Elfelejti a gombokat, nem regál megnyomásra, gázkart csak az alsó ötödén érzékeli (ott már 100-nak látja), stb. Hát... béta. ezt kell mondanom nekem is sajnos :(
-
A játékban állítva és a driverben kikapcsolva szerintem tökéletes. -
Játék menüjében állítva, driverben kikapcsolva; 8*-os AA:
játék menüjében és a driverben is kikapcsolva
jéték manüjében kikapcsolva, driverben bekapcsolva (box, 4x4)
-
Megmondtuk:) Nyilvános Bétateszt:D Csak fizetünk is érte,nem pedig fordítva,mint az alapesetben lenni szokott:)
Fifikás bagázs ez. -
Hogy ,hogy nincs?
A játékban lehet állítani,vagy mint az Il ben kívülről? -
Jó ez, hogy kijött most. Rengeteg hiba van benne, csomó olyan, amik a videókon nem is látszanak, sokkal több, mint amire én egyáltalán gondoltam, de most, hogy botrány van belőle, talán jobban belehúznak. Ha csak a kiadást tolták volna el, akkor nem hiszem, hogy ennyi minden kiderül, és annyi mindent meg is csinálnak.
Ami a játékot illeti, ha a szaggatást kijavítják, és a multiplayer részre beteszik az il-2 régi, jól bevált játékmódjait, akkor nagyon fasza kis szimulátor lesz belőle. -
nvidián sincs aa...legalábbis én nem látom a hatását, hiába rakom akár 8x re -
Ezért felesleges leszedni, ha már a kérdés felmerült, akkor akadni fog. Nagyon. Persze én is leszedném, hoyg saját szemmel lássam, de ne várj sokat. 37514-ben írtam, mik azok amiket most ezerrel javítanak, ha azokkal megvannak, és szerintük ez már jó, akkor lehet sysreq-et upgradelni. -
Gyakorlatilag használható verzió így is ott körülre lesz belőle.. -
Mindjárt megnézem, bár az enyém ATI :P -
Gépeken tudsz koszolást berakni, ahol a festést állítod be, ott egy csúszka, optikai elhasználódás, és műszaki elhasználódás... -
Ki használ AMD kártyát? Dummy írta,hogy neki nincs AA. Másnál se?
Most leginkább ez foglalkoztat. -
Noha virágbolti,akkor nem értem a hőbörgés tárgyát.
Ingyen volt,mit panaszkodsz.
Mi megvesszük,akik most letöltötték az itt lévők közül,azok is csak azért mert kíváncsiak,de nagyon. Ha lehetne kapni már a boltban állna mindenki.
Tudjuk a hibáit,de ki fogják javítani. De had ne ragozzam,na.
Ne vedd meg. -
Egy biztos. Ha nem lépnek Oleg farkincájára,ez a játék talán karácsonyra lenne meg. De lehet inkább jövőre.
-
jocking #37572 Virágboltban.:D Van egy olyan elvem, hogy ismeretlen cuccra nem adok ki pénzt. Inkább előbb megnézem, és ha jó a cucc, akkor már csak a warez csökkentett lehetőségei (pl. internetes játék) miatt is érdemes megvenni. Így lett többek között eredeti TDU1-2-m, Codename Panzersem, Company of Heroes-om és még sorolhatnám.
De ez? Én ezért 2 fillért nem adok. -
ebben teljesen igazad van, én is így gondolom hogy már régóta szüttyögnek, csak azért írtam, mert most megy a háború hogy milyen sz@rt adtak ki
ha rajtuk múlik tuti nem adják ki
azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb: várni két hetet mire kiadják a végleges verziót, vagy várni két hetet mire kiadják a sz@r verzióhoz a peccset? melyik két hét lenne rövidebb?
-
Végeztem pár rövid tesztet, a ProcessAffinityMask állítgatása első látásra nincs hatással a futásra és a videokártyám órajelei is maximálon mennek. Az 1024MB videoramból 1011-et el is használ, egyetlen érdekességet vettem észre, hogy a GPU leterheltsége (függetlenül az órajelektől) 37-97% között ugrál. Ez persze lehet a nézőpontok váltogatása miatt is, de mindenesetre fura. -
Hááát, nagyon kell neki a VGA és a processzor. Én most lekapcsoltam a felhőket és lejjebb vettem a "marhasok törmeléket" és így fasza. -
[size=72]TESZT[/size] -
Lacusch69 #37567 Nekem most jött le. Megnézem, hogy érdemes-e megvenni hardver fejlesztés nélkül -
Megmondom őszintén:) feltettem egy torrent klienst:D de le is állítottam a letöltést.Vagy kivárom,vagy megveszem a steamen.
-
Lacusch69 #37565 Én ideiglenesen a virágbótba'