91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A grafikai beállításoknál,kinek mit jelent a max?
Nekem a high után még van egy veri high is.
Gida azt mondta neki csak 3 féle opció van ,nekem meg vagy 5-6.
Phantomas.
A proci affinitihez te a 15 öt írtad. Pontosvesszót ki kell venni ,mint az Il nél?
Ja élsimit ki mennyire teszi?
Anizotrop szűrés az nincs a játékban ?
Na így reggel hirtelen ennyi.
-
Lacusch69 #37644 Használ valaki XP-t a CoD-hoz? -
Leher hülyeséget írok, de azt hiszem xp alatt dx9, vista vin7 dx10 alapból, mivel menüben nincs kapcsoló -
Azt honnan lehet tudni,hogy DX10 vagy DX9 alatt megy-e? -
OK,köszi :) -
Solt #37640 A config.ini-ben ezt írd át nullára:
[rts_joystick]
FF=1
Ezek után nekem működik a trimm a levegőben is. Ez olyan tipikusan orosz történet... Lock-On alatt ugyanez van! :D -
Lacusch69 #37639 Qrva sz@r a kép. A DX9 miatt lehet? -
Solt #37638 No egy picit tesztelgettem... [email protected] + GTX460 + 4GB ddr2 ram, 1920x1080, minden közepesen. Tenger felett 30-40 fps, szárazföld felett 30-35fps.
- gpu kihasználtság végig 100%!
- cpu kihasználtság magonként 25-30% körül
- vram 1000mb felett! ( ez [is] lehet oka mondjuk a szaggatásnak )
Hibák:
- az élsimítások közt alig van különbség
- a távoli élsimítás szinte zéró
- hajaz a rof-ra... shimmering gyanúm van! :D
Az akadás fő oka szerintem is a cpu kihasználtság környékén van, bár érdekes, hogy közepes beállítások mellett 1000mb felett zabál az 1GB vramból...
Ami a lényeg, a magas fps ellenére a játszhatatlanságig beszaggat. -
Nekem meg nem működik a flaps a levegőben se a trimm,de a földön állva meg igen...vicces. -
London felett azért nekem is beszaggat, szal várd ki a végét
A tenger felett azonban akár 20 géppel harcolva is ok
Grafikai bugot amit mondasz én nem láttam, bár lehet hogy csak nem feltünő
Na megyek énis, majd hétfőn folytatom a tesztelést
jó hétvégét mindenkinek :-) -
Egy képet nyomhatnál. :) -
Nos High on 1680 X1050 ben tenger felett sima,London felett szar.
Úgy látom kell ide az I5. Ez egyértelműen proci ,legalábbis nálam.
De már fáradt vagyok megyek aludni.
Sanyó.
Végig a látóhatár szélén fut ,mintha grafikai probléma lenne. Biztos az ATI kártya az oka:)) Na majd holnap rátekintek. -
Majdnem minden maxon van, de teljesen mindegy hol repülök, az elején szaggat kicsit amíg betölt (buildings asszem közepesen van)
Szepy, sajna a kokárdát nem lehet átállítani
Bug...:-) -
Ha bal oldalon van akkor az a gázkar(ok) és a keverék, a jobb oldalon pedig egy kurzor van (jobb klikk rá és becsukod). -
Milyen beállításokkal csinálod? -
Szepy2884 #37630 kokárdás Messer???
-
én most próbálgatom. Van a látóhatár szélén két ,vagy három világoskék csík amit nem értek. Mi lehet az? -
i2500k 4ghz, gtx560ti 1gb, 4gb ram, 23" 1920*1080
Egész jól fut a játék... -
a T.A.R.G.E.T programot használtad hozzá? mert azzal lehet hogy müködik win7-el is. -
Neked mik a géped paraméterei? -
köszi, de le tudom tölteni :)
jópár torrent oldalon tag vagyok...
-
MM-től kérdezd meg, neki is Cougar van, lehet W7-el használja. Tibinek XP van fent, azt tudom. -
Igen csak annyit.
Nekem van valahol egy Kertészeti darabom ,majd megkeresem és elküldöm neked. Az full. -
Lacusch69 #37622 Azt hisze, a free-vel igen, csak 30s-t enged. -
azt akartam mondani :D
amúgy tudja vki, fraps-al csak 30mp-es videót lehet csinálni?
nálam csak annyit enged
-
Solt #37620 Van benne valami, de én úgy szeretem ahogy van! :) A lilák elleni rangadó még ma is az über! :)) -
Fürtös #37619 Ne a radiatort, a mixturet told fel! -
az a baj hogy hiába állítgatok radiátort, nem reagál az semmire... -
;)
Hát tudod, ami ott folyik az utóbbi időben (olyan 20 év min.) az lófasz és esti fény, nem foci. De nem csak a Fradinál, az összes hazai klubbot ahogy van le kellene dózerolni a picsába. Focizni nem tudnak de az arcuk nagy meg persze a bundázás is megy. Szégyen! És olyan sportokra meg akik sokkal jobban nyomják nincs pénz... Engem még kivitt az apám meccsre, én már nem merem az unokámat elvinni. -
Fürtös #37616 Próbáld meg dúsabb keverékkel!
A való világban ha egy motort szegény keverékkel járatsz akkor elmelegszik. -
Szepy2884 #37615 privát ment
-
Solt #37614
-
Az kiaz? -
Solt #37612 Én Fradi meccset néztem! XD -
Mi a helyzet? Senki sem kísérletezik vele? Nagy a csend ,nagy a csend:) -
VO101 tvr #37610 Srácok!
Hosszabb szünet után gondoltam ismét beüzemelem a Cougar-t. Közben az XP helyett Win7 64 került a gépre. Viszont most nem működik a vista64bites driverrel. Valami .dll-t hiányol.
Tudna valaki segíteni? -
Solt #37609 
-
Hehe :) Átbasztam :)
Na akkor G940 tulajok ... akinek kell egy minimális centering force vagy akármi CoD alatt, az töltse le a ForceTest.exe nevű proggit innen: ForceTest.exe
Lőjje be a FFB beállításokat úgy ahogy neki tetszik:
Majd indítsa el a ForceTest.exe-t, ott lőjjön be olyan centering force-ot amit akar, majd pipálja be a Centering Force-ot és indulhat a CoD :)
-
Amúgy teszteltem,legalábbis izzasztottam teszt progikal,eddig hibátlannak tűnik.Tényleg jó.
Csak ne irkáljatok már ilyet ,hogy mikrolagg ,meg nincs AA mert infarktust kapok. Öreg vagyok már ezekhez:) -
Solt #37606 Tuti, hogy menni fog az AA vele nyugi! A mikro lag meg nálam is van NV alatt látod... pont azért írtam, hogy ez nem ATI sajátosság. :) Nyugi, tuti, hogy a vga miatt nem lesz gondod... ;)