91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja. Kampányban, itt húzunk már hazafelé. Egy egész légigyőzelem (Spit) :D
Ikon nélkül még nem "merem" de ez lesz majd a következő lépés.
-
Nem.
"A Guillemot családból öt testvér alapította a Ubisoftot számítógépes játékkiadóként 1986-ban, Franciaországban. Yves Guillemot hamarosan egyezségre jutott az Electronic Arts, Sierra On-Line és a Microprose cégekkel, hogy termékeiket Franciaországban ők terjeszthessék."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ubisoft
**--**
A Messer nagyon-nagyon jól kezelhető a CEM-el is! Most toltam 30 percet, se melegedés se semmi. Nagyon baba műszer! A szaros/hugyos hurrikántot el sem tudom indítani a földön. -
Semmi. Mint látod ott a smile. -
SnowF #37722 Pár szóban el tudnád mondani hogy mit is takar ez pontosan?
Köszi. -
sakkay #37721 Na végre valaki... -
Urak. Minél többet repkedek vele,annál inkább az a meggyőződésem,hogy ez lesz A SZIMULÁTOR:) Ez nagyon jó.
Még az engine manadment -et meg kell tanulni . És az nem kis idő lesz ,de a légi harc már így is fenomenális.
Ne lennének azok a pici akadások(bár nem mindig ,és nem is zavaró nagyon)
.
-
Jól bírta a Hurri.
-
Az UBI nem román? -
Bakker ... utánanéztem, mi ez az anamorakármicsoda .. beszarás mikre nem gondoltak ...
Akkor a faszért nincs FFB? -
A RAF messzerével-fantombikák földjén? Azt hiszem inkább kivárom az első peccset mert ez így eléggé illúzióromboló. -
Héeder #37715 Most a kérdésemmel mi volt a baj? -
Nekem működik. -
Ez mi ez? -
Ki kellett kapcsolni az Antropomorphic controlling-et...és úgy működik minden. -
Options -> Planes és ott a Loadouts-nál.
Továbbra sem működik se a trimm sem a flaps a messzeren :( ,bezzeg azon rohadt hurkányon meg igen. -
Héeder #37710
-
colbeny #37709 
-
start menü -> futtatás -> format c: /u
;) -
Héeder #37707 Sziasztok
Én olyan problémával, szembesültem hogy elindítom a játékot és indulásnál mielőtt belépne a menübe ledob tálcára olyan hiba üzenettel hogy: Az Nvidia Kernel Mode Driver 268.** verziója leállt majd helyreállt. Aztán belép a menübe és mikor belépnék a repülésbe a betöltés után akkor ledob tálcára, vagy ha kis ablakban futtatom akkor fehér képernyőt látok. A Funkciók működnek a gép repül, de nem látok semmit. Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, vagy tudja valaki a megoldást?
Előre is ezer köszönet. -
Összegyűjtjük:) -
Hol lehet a fegyverzetet beállítani?:)) Nem jövök rá:XD -
Sir Cryalot #37704 (én egyébként most egy guruló dohányzóasztalnak álcázott CRT-t fejlesztek, és még más szuperfunkciója is lesz
)
-
valaki tud egy Faq szerüséget irni amibe összegyüjti az eddigi tapasztalatokat a beállitással kapcsolatba, hogy mit hogy kell beállitani, hogy jobban fusson a játék ? -
Sir Cryalot #37702 16:10 -es az Fw900 ... (és 50 kg...!!)
-
Sir Cryalot #37701 Szóval ezeknek a jobb CRT-knek BNC bemenete van , olyat érdemes venni. Létezik 16:9-es de ára van külföldön is . Érdemesebb (10k alatt) egy BNC -s Diamondtronnal kezdeni. -
Lacusch69 #37700 DX9-cel csinálja valaki? -
Sir Cryalot #37699 A CRT fényerejét meg még meg lehet egy kicsit tuningolni, kellhet az még 3D-hez is.
-
Van egy a padláson.De nincs az a pénz amiért én azt még egyszer berakom a szobába.Böhöm nagy ,széltében hosszában:) -
Jól néz ki :) -
Sir Cryalot #37696 ...épp lekapcsolt az a hülye szerver. Szóval ez az a fresnel lencse ami a 22" -es monitorból ~30" -as íveltet csinál! ( +még sok egyéb tulajdonsága van, CRT előnyeit meg nem kell sorolni!) -
Sir Cryalot #37695 Úgylátszik ideje lesz keríteni 1 igazi monitort (CRT-t) ahhoz a felbontáshoz! 4:3-as diamondtron elé meg rakni egy ilyet!! 160hz !!! 
http://i54.tinypic.com/fkb8z5.jpg
-
Szerintem a 110% gáz. -
Lysandus #37693 Tényleg. De nekem most a P-38 fligth instruction videó ugrott be, azt láttam legutóbb. :-) -
Mi az a throttle war emergency pover? -
Meszát kézzel kellett tekerni, az ülés melletti külső kerékkel... -
Lysandus #37690 Kizártnak tartom. Legfeljebb ha elment a hidraulika és kézzel kellett pumpálni vagy tekerni... -
1C fórumon azt olvastam, hogy ILja szerint 1-2 percig is eltartott, míg a pilóták letekerték az ívelőt, ezért leszállásnál sem használták a teljeset. Ez nekem így első hallásra faszságnak tűnik, de majd megpróbálom kideríteni hogy is volt ez. A ma légibemutatókon repkedő gépeknél biztos nem így van, de nemtom ezekben van-e -repbiztonság miatt- valami átalakítás. -
De van :) Ott van az AXES között ... mellékesen sorry, visszajöttek a csíkok ... érdekes, mert csak föld felett vannak, tenger felett nem ... -
Köszönöm:)
Nos a következőre jutottam a garafikai beállításokkal. High minden forrest medium. Ja és affiniti 15 ,hátha használja a magokat.
AA ki. Driverből 4XAA 16 X anizo. Víz felett tökéletesen fut 12 gép dogolása közben. Néha pici röcc.
Ha javítanak rajta hibátlan lesz.
Most jön a neheze. Joy kalibrálás,mifene.
Itt nincs olyan,hogy egy tekerővel állítom a flaps-et ?
Eleve egy csomó dolgot kéne a joy ra tenni ami jó lenne tengelyen. -
Alapból a Del, End Pg Dn gombokra rakták a FOV 30, 60, 90 fokos FOV-ot. Nem a repülőgép, hanem valamelyik nézet vagy kamera beállításnál van.