91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • i robot
    Ledobnám a kabintetőt, de valamiért nem akarja.
  • Gascan #37844
    vagy még az is lehet, hogy azért számolják egy az egyben a dollár az euróval, mert amerikából jön a játék, ezért vámot kell rá fizetni ha európaiak töltik le .. és igy jön ki egy az egyben :)
  • LeonSilver
    ctrl+j -vel először le kell dobni a kabintetőt
  • Papa01 #37842
    Köszi! :)
  • LeonSilver
    Igen.
  • Papa01 #37840
    Ez letöltős verzió? :)
  • i robot
    Nekem baloldalt megjelent egy info ablakocska és nem lehet eltüntetni.
  • DummyBoy
    Lehet olyat kérni, hogy ezt feltegyétek valahová? :)
  • i robot
    Hogyan lehet kiugrani az Emilből??
    Nem ez a fő célom, de még jól jöhet a későbbiekben.
  • Her Laca
    Na urak. Komplett motorvezérlés bekapcsolva,elindítottam a vasat,mentem egy jó 20 perces kört és leszálltam.
    Prop ot érdemes állítgatni,meg a keveréket(csak érzésből csináltam ,amúgy fingom se volt mit miért teszek) de nem öltem meg a motort.
    Mondjuk ha harcolni kellett volna asszem gyors véget ért volna a pályafutásom.
    Motorindítás nem bonyolult,lévén egy csomó dolog nem is működik a műszerfalon.
    Áram be ,üzemanyag kinyit,gyujtást a legfelsőre,ja egy kicsi pumpálás és I betű:)
    Mert azt a rohadt kapcsolót nem értem miért nem lehet megnyomni.
  • Richtofen
    Azon sajna csak a fontosabb műszerek vannak rajta szerintem, gondolom itt már több kapcsoló, kallantyú, tekerentyű van amit lehet kezelni.
  • Gascan #37834
    én inkább arra gondolok, hogy európában kevésbé éri meg nekik fenntartani a szervereket és emiatt lehet, hogy egy az egyben számolják.. azt mégse csinálhassák hogy európában 65 dolcsi lenne ami USAban 50
  • Lacusch69
    A '46-hoz kapott bónusz DVD-n.
  • Richtofen
    Itt egy screenshoton. Jobbat még nem találtam.
  • Her Laca
    Kéne egy emil kabin leírás ne adj isten rajzzal. Nincs valakinek?
  • Her Laca
    Észrevettem,de ez legyen a legnagyobb bajunk. Ha csak a végén javítják azt se bánnám.
  • LeonSilver
    Leginkább még minden kicsit darabos, de lesz ez még ígyse ;)
  • LeonSilver
    Sajnos sok ilyen helyen 1:1-ben számolják az ojrót. Ez (szerintem) egyfajta rosszul értelmezett "hazafiság", mondván a mi szaros dollárunk is pont olyan jó mint a ti szaros ojrótok.
  • Gascan #37827
    amúgy csak engem zavar, hogy mikor mozgatom a botkormány picit darabosan mozog? :)
  • Gascan #37826
    euró? nem dollár? :D ezek hülyék :)
  • LeonSilver
    Itt némileg olcsóbban meg tudod venni, sőt akár 44.99$-ért is ami azért már barátságosabb ár.
  • LeonSilver
    49.99€
  • Gascan #37823
    steamen kb. hány forint a játék?
  • Her Laca
    Figyeld meg heteken belül ott lesz a Lobbyn.
    Lévén IP alapon már most tudunk multizni egymással,így asszem semmi akadálya nem lesz ennek. :)
    Még a virágboltival is lehet majd szerintem.
    Na akkor akinek nem képregény .
    Kipróbáltam. A fákat levettem a legkisebbre,meg a házakat is fű kikapcs.
    Na evvel már a szárazföld felett is elfogadható az FPS ,csak a városok gagyik.Mondjuk De akkor is érezteti a hatását ha a tenger felett van az ember.
  • Richtofen
    Most külföldön vagyok, de kiváncsi lennék, hogy a régi Il-2 szervereken milyen az aktivitás? Mindenki a CoD-t buzerálja már?
  • Richtofen
    Aha lehet. Én mondjuk jobb szeretem ha meg tudom őrizni a régi verziókat is. Ilyen gyűjtőszenvedély. Jó néha visszanézni milyen volt évekkel ezelőtt a repomodell, grafika, stb.
  • PhantomAss
    jó kérdés, szerintem az is a steamen letölti magának
    én azért is vettem meg a steamest, mert az tuti frissíti magát, nem kell vele szórakozni, és ugye már nincsenek deikált szerverek, csak a steamen keresztül fut a multi (ami amúgy nagyon rossz döntés volt sztem)
  • Richtofen
    Hm, azt tudja valaki, hogy a dobozos verzióhoz kézzel lehet leszedni a patcheket, vagy kérdés nélkül frissül mint a RoF?
  • Richtofen
    ... Vagy, Maddox később megint lefekszik a példányszám előtt és kiheréli a realizmust hogy a csirke tömegek is tudjanak játszani a full-real szervereken.
  • LeonSilver
    Sajnos nálad a 4850 a ludas. Nekem is volt ilyen kártyám, illetve most a lányom gépében van, nem rossz a kari de lassú. Már a 4870 is (ez van nekem) fényévekkel veri.
  • repvez
    Én a propeller állitást éreztem nagyon hogy most sokkal hasznosabb mint a sturmoban.Gázadás nélkül lehet állando fordulaton tartani a motort, de ha nem figyel rá az ember akkor lefullasztja azt.

A controls menüben nincs lehetöség kalibrálásra játékon belül?Mert a mostani joyomat win alatt lehet csak kalibrálni, de ott meg csak 32 gombot ismer fel, a hozáadott szoftverrel meg csak a gombokat lehet beállitani , macrozni.
  • acidrain
    Tegnap este próbáltam ki először a CoD-ot.

Micsoda képregényt láttam. 15 fps-t sikerült kipréselnie a gépnek.

A rendszer:
    Gigabyte GA MA 790X, Phenom II 940, A-data Viesta Extreme Edition 2x2GB, Radeon 4850 OC 1GB Catalyst 10.5, Win XP sp2.
    Szerintem a hulladék konfigtól azért messze van.

Jó lenne a CoD,látszik, hogy sok munka van benne, de Olegék nem tudták optimalizálni 6 év alatt?
  • f24sg
    Ha ez így van (end of vérpista'z), annak őszintén örülök!
    Rohadtul untam már IL-2-ben, hogy a flap, radiator meg minden vezérlés szüksége nélkül, folyton jöttek az energy+turn fighter spitekkel, amikből önmagukban volt vagy 50 változat, és még a legutolsó patch-ekben is azokat nyomatták... aztat!
  • Zpogi
    Akinek grafikai problémái vannak azoknak ajánlom ezt az oldalt áttanulmányozásra.
    LINK

Vogel:Próbáld meg a 257.21-es drivert,a fentebb említett linken azt írták,hogy ez a jó.
    A consolt meg az Options->Controls->Keys->Category:Game résznél tudod beállítani.
  • Her Laca
    XD Én kezdem érezni ,kb mikor kell lőni akkor is ha nincs a revi a képben. No meg ott a nyomjelző:)
  • Her Laca
    Azt én sem:) Én is kisérleti fázisban vagyok az X52 vel.
  • DummyBoy
    A másik ... ki kell próbálni a PAN és SNAP nézeteket, de ha nem úgy működnek mint ROF alatt, akkor ennél a szimnél a TIR fontosabb mint a joy :)

Irgalmatlan mit pogózok a monitor előtt, hogy lássam a reviben az enemyt :)
  • Her Laca
    De a pumaszálláson a tankönyvek és gépkönyvek nél ott a G2 es leírása. Nagyjábol hasonló,elég részletes,javallom olvasd el,éppen most azt teszem én is:)
  • DummyBoy
    Laca mester: A kérdés roppant egyszerű :)

A G940 gázkarján 2 tekerentyű van, a joyon meg 3 trim :)

Azt nem tudom mire mi legyen állítva, mert a többit gombokhoz kell majd rendelnem :) Most a gázkaron van mixture és radiator, a joy trimjei meg trimek ...

Na mindegy, asszem bekapcsolom a CEM-et és elkezdek bohóckodni vele :)
  • Her Laca
    Mi is csak most tanuljuk ezt a komplex motorvezérlést:))
    De józan paraszti ésszel,meg minimális tudással felvértezve,azt gondolom,hogy a hűtők azok nagyon fontosak,főleg amikor terheli az ember a gépet.Keverék állítása is jó ha kéznél van,na meg a prop.
    Na most a német gépek automatikája sok minden terhet levesz az emberről de ezt ki kell kísérletezni,hogy mi mikor jó.
    Nem baj ,mert amíg jönnek a javítások addig van mivel pöcsölni.