91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
  • LeonSilver
  • V Domino #38043
    Pont az,hogy a hidegebb olaj sűrűbb,ergo az olajnyomás nagyobb.
  • Her Laca
  • LeonSilver
  • Her Laca
  • Her Laca
    Pont ma próbáltam.
    100 on kicsit nehézkesebb ,nullán nekem jobbnak tűnik.
    Konkrétan nekem minden nullán van,de majd nézem még.
    Viszont ez a kétkezes dolog baromság.
    Egyenesen repülök ,semmit sem csinálok és sok tíz másodpercig akár fél percig sem engedi ,pl hogy állítsam az állásszöget.
    Megnéztem,ahogy lehűl az olaj,úgy kezd el rángatni egy kicsit,gondolom esik az olajnyomás a hűlés miatt.
  • LeonSilver
    Fordította: Dr. Marjay Frigyes. Bp., 1942. Kókai Lajos. 202 p., 2 sztl. lev. Kiadói kartonban, illusztrált, restaurált borítóval. Körülvágatlan példány, jó állapotban. [A könyv szerepel a „Tiltott Könyvek” listáján, a fasiszta szellemű és szovjetellenes sajtótermékek között.]

kikiáltási ár: 4 000 HUF
    leütési ár: 18 000 HUF
    aukció időpontja: 2009.11.07. szombat 10:00 CET
    aukció helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Központjának Díszterme (6720 Szeged, Somogyi u. 7. Dóm tér)
  • LeonSilver
    Most néztem. 2009-ben 18 000,-HUF-ért adtak el belőle egy példányt!
  • LeonSilver
    Lehet, hogy semmi de én inkább hiszek az avirának, bár néha vakriasztást csinál. Viszont túl sok széjjelbarmolt gépet csináltam már, sok olyant amin a kuncsaft szerint kurva fontos szarok voltak mégsem védte őket megfelelően. A pálmát az vitte akinek olyan 10-15 év térképészeti légifotók voltak a vinyóján és betalált szarni :D A manus éppenhogy nem vetette magát a vonat alá.
  • VO101Tom
    A controls-ban nézd már meg plíz, hogy ha a tengelyeknél a sensivity-t leszeded, akor hogy változik? Mert a manual azt írja, hogy a 0 - full linear, 100 - full non linear érzékenység. Ez olyasmi lehet, mint amikor a tengely kitérésnek grafikont adtál, hogy kis kitérésnél ne nagyon mozogjon, nagy kitérésnél viszont gyors legyen. Hogy filtering van-e rajta nemtom, de leszedtem nullára, és sokkal agilisebbnek tűnik a mesza.
  • Lacusch69
    Avast! nem nyavalyog, úgyhogy nem tudom, mi lehet ott.
  • Fürtös
    Az mekkora könyv már,annó még a kispesti könyvtárban akadtam rá tök véletlenül,de azóta sem találom sehol:(
  • LeonSilver
  • Sir Cryalot
    Ezért az egész dologért igazából a microsoftot kéne elmeszelni, a directx egy vicc, vagy direkt szórakoznak a fejlesztőkkel szerintem!
  • LeonSilver
    Nekem ide menti xyz:\Users\Baszkupapa\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\

A név pedig akármi.ini
  • Lacusch69
    Na mindegy, ITT
  • Lacusch69
  • DummyBoy
    Gondolom ... de nekem nem ugrik :(

Hogyan menti el a játék a változtatott beállításokat? Milyen néven? (confUser.másaneve.ini? Vagy hogy?)
  • mijki
    nyami... :D
  • Lacusch69
    Egy ablaknak kellene felugrania, ahová a pl. "Dummy" néven egy conf fájlba elmenti a beállításaidat.

Nekem meg olyat csinál, hogy megjegyzi a beállításokat, de nem reagál semmire, amíg a winfosban a "játékvezérlők"-et meg nem nyitom...
  • Her Laca
  • DummyBoy
    Nekem nem megy ... rányomok és semmi ...
  • LeonSilver
    Az nekem is működik.
  • DummyBoy
    Neked működik a Controlsban a Save as???? HOGYAN???
  • Lysandus
    Fort Knoxban az arany helyén már csak egy árva áfás számla van, amit egy kis kínai állított ki az ecseri piacon... :-)
  • Romeo One
    Kurt Strohmeyer: Stukák
    1942, magyar kiadás.
    Jobban őrzöm, mint a jenkik Fort Knoxot...
  • Her Laca
    Teszteltem a Bf et .
    Nos a komklúzió. Olaj 80 fokos legyen ,víz 80-100 között,Keverék kar betolva,prop az 12óra körül. Igy világ végéig elmegy ,fél gázon vízszintesen 400 körül mendegélt. Nem rángatott nem ugrált.
    A keverék állítás ,gondolom nagy magasságban lesz érdekes.
    proppal lehet játszani,de akkor erőtlenné válik a motor,tapasztalni kell a dolgot.
  • Romeo One
    Hamár filmek: 2-3 évvel ezelőtt volt a Spektrumon (NG, D?) egy olyan ál-doku. Egy elképzelt 3. VH-t játszottak le, rengeteg valóságos, máshonnan bevágott filmarchivval. Európát hogy támadja le a VSZ páncéloshadserege, hogy védekezik az NSZK, stb. Sajna csak egy-egy részletet láttam belőle, aztán mire észbe kaptam, nem ismételték többet. Nem tudja vki, mi volt a címe, esetleg melyik virágboltban árulják?
  • sakkay
    Az a baj amiben a titkos szó benne van, attól kicsit félek..kivéve a Mongolok titkos története.
  • sakkay
    Háhá-Tadeusz Rolszki :Fehér sas kék mezőben... beugrott..
  • PhantomAss
    ami nekem nagyon tetszett könyvben az a "KG200-Hitler titkos légiereje"
    vagy 10x kiolvastam :D
  • sakkay
    Nem nem..nem jut eszembe megnézem hátha itt van valahol. Olvastam egy cseh pilótától is, de az nem kicsit volt kommunista.
  • PhantomAss
    Filip Jansky:égi lovasok?
    ja nem, az bombázós könyv :)
  • sakkay
    Régebben olvastam egy jó könyvet (többet is) a témában , egy Lengyel v.pilóta írta. Jó könyv volt. Elképesztően rohadtul utálta a németeket,(persze egyértelmű miért) de amúgy nagyon korrekt volt.
  • PhantomAss
    akkor hanyagolom
    köszi
  • Her Laca
    Ezt szokták ismételni valamelyik adón History vagy ilyesmin.
    Dokumentum film,de majdnem az összes jelenet ,már mint repülős a mozifilmből van.

• PhantomAss
    erről a filmről hallott már valaki?
    link
    ez ugyanaz lehet mint az "Angliai csata" c. film?
    mert látom torrenten de ha uaz akkor nem töltöm le
  • LeonSilver
    Nem írtam melléjük, elnézést. Ezek "csak" sima képed, de szerintem szépek. Ezért raktam be őket.
  • Zoli105
    Értem oké :)