91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én C=64-en ezzel kezdtem a startup video a szirénával még mindig hangulatosch :D -
Szepy2884 #38084 mármint hogy *tartja
-
Szepy2884 #38083 Hűűű jól tartaj magát XDDD -
Romeo One #38082 ? -
Neem! Az a szembeszomszéd Mari néni :))) 
Nohab, köszönöm a naptárat.
-
Lacusch69 #38080 Tettél be ejtőernyőt? -
Romeo One #38079 help pls.
Miért nem tudok Zero-ból kiugrani? Bill megvan, nyomogatom, semmi.
Ja, ez még 1946. -
Lacusch69 #38078 A februári néni Dobó Kata? -
A nénis naptár. (Sokat tölti az oldalt.)
Holnap megyek és kinyomtatom, jó lesz a kolesz szobába.
-
most látom, a pénteki patchben pont ez IS lesz javítva, köszönöm... -
Igen még vannak akiket érdekel köszönjük szépen !!!
Bar én most ***Hans-Joachim_Marseille*** sorsán vagyok eltiltás .
De nem Playboy és más nemzet muzsikája miatt .

UI . :
Aces of Europe ,
Aces of the pacific
-
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Ezt én is. Ma akkora gémet lehetne belőle csinálni, hogy elképesztő! Iszonyat mijen jó hangulata volt.
@ Romeo One
Az ACE és az ACE2-t azért nem írtam, mert azok a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetőek szimnek. Természetesen nekem is azok voltak az elsők. :) -
bucsher #38073 a lényeg:
-nem lesz mikroakadás, épületek gyorsak lesznek, a fák még mindig nem a legjobbak
-holnap este vagy szerdán open beta patch
-péntekre végleges patch -
És akkor most sok szeretettel kérdezném, hogy MELY MÓDON tudom elérni azt(at), hogy egy általam "kosztümizált" repülőgép úgy is nézzen ki QMB-ben, ahogy azt beállítottam a Plane menüpont alatt.
Ugyanis, a Plane menüben hiába allítgatom a kül. dolgokat (század, callsign, stb) CSAK a weapon loadout-ot tudom elmenteni. QMB alatt meg akár a blue, akár a red oldalt választom, nincs ott a beállított gépem.
Mindez nagyon bánt engem.
(Már kínomban azon gondolkodom, hogy megyek önkínozni magam DCS: Black Sharkkal, ami a megvétel óta kb. a szekrényben van, mert felszállásnál tovább nem volt türelmem hozzá.) -
-
Imádtam:) -
Pogi mutatta.
Cod patch
-
Romeo One #38068 ACE, ACE II, Ace of Aces, F22, F29, B52, Dogfight, Crimson skies, Airfix Dogfighter...
Régebben a BOP.AGRIA.HU oldalon volt egy kis szimulátormúzeum, de ott most csak egy üres oldal jön be.
-
...ha még érdekel valakit. :) -
A 4.11-es patch várható újdonságai. -
Romeo One #38065 A hidegebb olaj sűrűbb, nagyobb a nyomása, és nehezebben jut el mindenhová. Autó, motor, repülő, tökmindegy.
A nyomás megnő, hiszen a pumpának nagyobb energiát kell kifejtenie, hogy a kisebb résekbe is eljuttassa az olajat. A modern, nagyteljesítményű blokkokba azért raknak fullszintetikus, híg olajat, hogy rövid idő alatt eljusson mindenhová. Persze ennek is megvannak a hátrányai, de kihegyezett teljesítménynél ez a fontosabb. -
Szepy2884 #38064 Jesszusom mikkel játszottunk annak idején 

Hasonló elrettentés céljából itt van ami engem fertőzött meg annó:
És még egy gyöngy szem:
-
Romeo One #38063 Én nagyapám könyvei között találtam... -
messerharcos #38062 very lowon akad mint atom és a viz zöld és nem találoma revit:/ -
A vízé jó volt. -
Te Laca!Valami nem kerülte el a figyelmedet véletlenül?Csak az olajhőmérséklet csökkent,a vízé nem?Mert akkor érthető lenne,hogy rángat a hidegebb motor,de csak a hidegebb olaj is okozhat ilyet,mármint a játékban?Ez akkor komplexebb,mint gondoltam.
U.i szmájlikat miért nem jeleníti meg vajon nekem? -
Amery #38059 Aztaqrva! Ez hatalmas játék! Nagy kedvenc volt! -
Igen, nő a nyomás. A kenés viszont sokkal szarabb mint amikor meleg az olaj. -
Bazeeeeeeeeeee :D
kiugrottam a gépből, nézem a paraszot matat ... meghúzza a zsinórt ... nem történik semmi :D Olyan szépen belezúgott a vízbe, hogy öröm volt nézni :D -
Igazad van. 
Akkor meg az van,hogyha lehűl az olaj ,akkor megnő a nyomás és ezért rángat. -
Fasza ... keresgélek a hivatalos fórumon mentés ügyben ... semmi ... végre találok egy topikot ... beleírok ... erre kiderül, hogy van egy csomó ilyen topik ...
Szóval ismert bug ... dolgoznak rajta ... -
Bizony. Ugyanazon a fordulatszámon hideg motorban nagyobb az olajnyomás, mint a melegben. :) -
A hidegebb és sűrűbb olajnak nagyobb a belső ellenállása,ezért nagyobb nyomás szükséges a keringtetéséhez.
Próbáld ki egy fecskendővel,hogy azonos átmérőjű furaton való kinyomáshoz melyikhez kell nagyobb erő.Még egyszerűbb egy olyan jármű megfigyelése,amelyikben van olajnyomásmérő,hogy mikor mutat nagyobb értéket.
De majd Savas kollega megmondja a tutit szerintem.:) -
Távol álljon tőlem ,hogy vitába bocsátkozzam ez ügyben,de gondold át még egyszer.
Sűrűbb olaj mindenhová eljut a megfelelő mennyiségben a megfelelő idő alatt a megfelelő nyomáson egy motorban?
Az ,hogy sűrű ,nem jelenti azt,hogy az olajpumpa nagyobb nyomással tudja eljuttatni oda ahova kell. Szerintem:) -
De bizony,ez így van.Vegytiszta fizika.:) -
Nekem ez volt az első. Nézd meg a paraszt kezét! -
Ez kenterbe veri a CoD-ot :D: -
Platform: PC
Megjelenés: 2011.04.06.
Kategória: Szimulátor -
Ez így ebben a formában nem hinném ,hogy helytálló lenne:)
-
no comment :D

no comment :D