91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • f24sg
    Én C=64-en ezzel kezdtem a startup video a szirénával még mindig hangulatosch :D
  • Szepy2884
    mármint hogy *tartja
  • Szepy2884
    Hűűű jól tartaj magát XDDD
  • Romeo One
    ?
  • acidrain
    Neem! Az a szembeszomszéd Mari néni :)))

Nohab, köszönöm a naptárat.
  • Lacusch69
    Tettél be ejtőernyőt?
  • Romeo One
    help pls.
    Miért nem tudok Zero-ból kiugrani? Bill megvan, nyomogatom, semmi.
    Ja, ez még 1946.
  • Lacusch69
    A februári néni Dobó Kata?
  • Nohab
    A nénis naptár. (Sokat tölti az oldalt.)

Holnap megyek és kinyomtatom, jó lesz a kolesz szobába.
  • f24sg
    most látom, a pénteki patchben pont ez IS lesz javítva, köszönöm...
  • Nesu
    Igen még vannak akiket érdekel köszönjük szépen !!!
    Bar én most ***Hans-Joachim_Marseille*** sorsán vagyok eltiltás .
    De nem Playboy és más nemzet muzsikája miatt .

UI . :
    Aces of Europe ,

Aces of the pacific

• LeonSilver
    Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Ezt én is. Ma akkora gémet lehetne belőle csinálni, hogy elképesztő! Iszonyat mijen jó hangulata volt.

@ Romeo One

Az ACE és az ACE2-t azért nem írtam, mert azok a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetőek szimnek. Természetesen nekem is azok voltak az elsők. :)
  • bucsher
    a lényeg:
    -nem lesz mikroakadás, épületek gyorsak lesznek, a fák még mindig nem a legjobbak
    -holnap este vagy szerdán open beta patch
    -péntekre végleges patch
  • f24sg
    És akkor most sok szeretettel kérdezném, hogy MELY MÓDON tudom elérni azt(at), hogy egy általam "kosztümizált" repülőgép úgy is nézzen ki QMB-ben, ahogy azt beállítottam a Plane menüpont alatt.
    Ugyanis, a Plane menüben hiába allítgatom a kül. dolgokat (század, callsign, stb) CSAK a weapon loadout-ot tudom elmenteni. QMB alatt meg akár a blue, akár a red oldalt választom, nincs ott a beállított gépem.
    Mindez nagyon bánt engem.

(Már kínomban azon gondolkodom, hogy megyek önkínozni magam DCS: Black Sharkkal, ami a megvétel óta kb. a szekrényben van, mert felszállásnál tovább nem volt türelmem hozzá.)
  • Her Laca
  • Her Laca

Imádtam:)
  • Her Laca
    Pogi mutatta.
    Cod patch
  • Romeo One
    ACE, ACE II, Ace of Aces, F22, F29, B52, Dogfight, Crimson skies, Airfix Dogfighter...

Régebben a BOP.AGRIA.HU oldalon volt egy kis szimulátormúzeum, de ott most csak egy üres oldal jön be.
  • Sanyo
    ...ha még érdekel valakit. :)
  • Sanyo
    A 4.11-es patch várható újdonságai.
  • Romeo One
    A hidegebb olaj sűrűbb, nagyobb a nyomása, és nehezebben jut el mindenhová. Autó, motor, repülő, tökmindegy.
    A nyomás megnő, hiszen a pumpának nagyobb energiát kell kifejtenie, hogy a kisebb résekbe is eljuttassa az olajat. A modern, nagyteljesítményű blokkokba azért raknak fullszintetikus, híg olajat, hogy rövid idő alatt eljusson mindenhová. Persze ennek is megvannak a hátrányai, de kihegyezett teljesítménynél ez a fontosabb.
  • Szepy2884
    Jesszusom mikkel játszottunk annak idején

Hasonló elrettentés céljából itt van ami engem fertőzött meg annó:

És még egy gyöngy szem:

• Romeo One
    Én nagyapám könyvei között találtam...
  • messerharcos
    very lowon akad mint atom és a viz zöld és nem találoma revit:/
  • Her Laca
    A vízé jó volt.
  • V Domino #38060
    Te Laca!Valami nem kerülte el a figyelmedet véletlenül?Csak az olajhőmérséklet csökkent,a vízé nem?Mert akkor érthető lenne,hogy rángat a hidegebb motor,de csak a hidegebb olaj is okozhat ilyet,mármint a játékban?Ez akkor komplexebb,mint gondoltam.

U.i szmájlikat miért nem jeleníti meg vajon nekem?
  • Amery
    Aztaqrva! Ez hatalmas játék! Nagy kedvenc volt!
  • LeonSilver
    Igen, nő a nyomás. A kenés viszont sokkal szarabb mint amikor meleg az olaj.
  • LeonSilver
    Bazeeeeeeeeeee :D
    kiugrottam a gépből, nézem a paraszot matat ... meghúzza a zsinórt ... nem történik semmi :D Olyan szépen belezúgott a vízbe, hogy öröm volt nézni :D
  • Her Laca
    Igazad van.
    Akkor meg az van,hogyha lehűl az olaj ,akkor megnő a nyomás és ezért rángat.
  • DummyBoy
    Fasza ... keresgélek a hivatalos fórumon mentés ügyben ... semmi ... végre találok egy topikot ... beleírok ... erre kiderül, hogy van egy csomó ilyen topik ...

Szóval ismert bug ... dolgoznak rajta ...
  • whiteskull
    Bizony. Ugyanazon a fordulatszámon hideg motorban nagyobb az olajnyomás, mint a melegben. :)
  • V Domino #38053
    A hidegebb és sűrűbb olajnak nagyobb a belső ellenállása,ezért nagyobb nyomás szükséges a keringtetéséhez.

Próbáld ki egy fecskendővel,hogy azonos átmérőjű furaton való kinyomáshoz melyikhez kell nagyobb erő.Még egyszerűbb egy olyan jármű megfigyelése,amelyikben van olajnyomásmérő,hogy mikor mutat nagyobb értéket.
    De majd Savas kollega megmondja a tutit szerintem.:)
  • Her Laca
    Távol álljon tőlem ,hogy vitába bocsátkozzam ez ügyben,de gondold át még egyszer.
    Sűrűbb olaj mindenhová eljut a megfelelő mennyiségben a megfelelő idő alatt a megfelelő nyomáson egy motorban?
    Az ,hogy sűrű ,nem jelenti azt,hogy az olajpumpa nagyobb nyomással tudja eljuttatni oda ahova kell. Szerintem:)
  • V Domino #38051
    De bizony,ez így van.Vegytiszta fizika.:)
  • LeonSilver
    Nekem ez volt az első. Nézd meg a paraszt kezét!
  • mijki
    Ez kenterbe veri a CoD-ot :D:
  • Her Laca

Platform: PC
    Megjelenés: 2011.04.06.
    Kategória: Szimulátor
  • Her Laca
    Ez így ebben a formában nem hinném ,hogy helytálló lenne:)
  • mijki
    no comment :D