91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #38246 Egyébként már készítettem elő a pattogatott kukoricát, de ebből így nem lesz flém... :D -
Solt #38245 
-
Lacusch69 #38244 Tudom. Abba is hagytam a motorozást. -
Lacusch69 #38243 Ne aggódj, az utóbbi időben már én is így gondolkodom. -
Solt #38242 :D:D Nem csodálom... -
Jaa. Hát a pénzét alapvetően mindenki arra költi amire akarja. Felőlem akár patikára is. Én egészen más miatt gondolom úgy, hogy ez (és még sok - sok minden) nem normális dolog. Most lehet rám köpködni meg lehet hülyének nézni de én az ilyen szintű dolgokat (és igen, majdnem az összes motorsportot is) olyan adóval sújtanám, hogy attól koldulnának. A "gumiégetésért" meg egyenesen letöltendőt adnék. Ez persze csak én magánvéleményem, nem kell vele sem egyetérteni sem vitázni vele. -
Solt #38240 Nem török pálcát senki felett... amíg az ember egymaga van, azt csinál amit akar... a baj akkor kezdődik, amikor az ilyen hobbiknak a család látja nem is csekély kárát. Ez most nem párhuzam, nehogy félre értsd... csak láttam már ilyet... :S
-
Múltkor tankolok,előttem egy 7 essel egy fiatal srác.
Korrektül 1000 forintért csepegtetett a tankba, a kutas meg is jegyezte,hogy " látom messzire mész":XD Kiköptem a rágómat ,mert akkorát nyerítettem. -
Lacusch69 #38238 Ismertem olyan autóversenyzőt (a néhai Darázs Tónit, nyugodjék békében), aki egy ideig a garázsban lakott... -
Solt #38237 Plusz 1 garnitúra armani gúnya... ( persze nem öltöny, hanem valami giccses szar ). Ha az mosásban, emberünk nem megy sehova! :D Tankolás meg szigorúan éjszaka, max 10 liter! :D -
Szepy2884 #38236 az még nem annyira. Viszont a 7-es BMW a 10. emeleti panellakáshoz, na az a gáz
-
Solt #38235 Ha emellett megvan a családi ház is, akkor oké... ha ez a családi ház helyett van, az gáz. ( szerintem ) -
Szepy2884 #38234 +
-
Megkaptad? -
Szepy2884 #38232 miért siet valahová? -
Lacusch69 #38231 Kinek mi...
Van egy fórumtársam (máshol) milliókat költ az öreg Saabjára.
Viszont 400+ lóerőnél tart...
Motoros gyorsulási versenyző koromból tudnám idézni O.Gyuri válaszát, amikor megtudták, hogy egy családi ház áránál többet költött a motorjára:
"Lehet, hogy sok, de egy családi házzal nem lehet végigmenni 400m-en 8s alatt." -
Lacusch69 #38230 Vegyél egy USB numerikus billentyűzetet erre a a célra, és szerelt a gázkar elé közel függőlegesen. Az enyém már készül... -
Urak!
Win7 kezel két klaviatúrát?
Az jutott eszembe,hogy mindenféle hókusz pókusz helyett,bedugni egy másik klavot is egy usb be és szépen felcímkézni a cod hoz ,mintha egy műszerfal kapcsoló lenne. De ha hármat is tudna az lenne ám a tuti:) Ócsó megoldásnak gondoltam. -
Solt #38228 Az sem olcsó! :) -
Ez biztos, hogy nem normális dolog. -
A vitorlázó repülés is egy jó alternatíva lehet.. :) -
-
Sok oka lehet, mondjuk orvosi miatt nem kap jogsit. Sokkal szigorúbbak a feltételek, mint autóvezetéshez... -
jah, mondjuk ez igaz, ultra-megszállott pilóta, aki otthon is gyakorol :D -
Lehet van neki az is. Meg repülő. Ha tehetném én is költenék ilyenekre, no de ezen eshetőség fel sem merül bennem ,még gondolat formájában sem:) -
Solt #38221 A jogsit letehetné, de azért a repkedés ennél azért cseppet költségesebb... :) -
"csodálom, ámde nem szeretem" az ilyeneket.
Abból a pénzből, amit ebbe beleöl (folyamatosan), valszeg letehetné a PPL jogsit, és röpködhetne. Ha nem is vadászgéppel, de valami kis motoros Cessna-val.
Akkor nem inkább a valódi repülés, mint egy ilyen csodaszar, ami többet eszik, mint a mikró + a mosogép együtt?! -
A fogyasztása is olyan mint egy jó autójé :) -
wednes #38218 Azt elhiszem. :)
Ennek az árából egy jó autót is lehet venni. A fogyasztásáról nem láttam adatot. Szerintem nálunk egyből leb*szná a villanyórát. XD -
Tudod ,nagy duzzogva azért csak eltengődnék én ezzel a kütyüvel a Cod alatt:) Lag ide vagy oda .XD -
Solt #38216 :D:D Vajon mennyit kell ehhez inni? :D -
wednes #38215 Jesszus!! XD
Csak szerintem ennek nincs értelme mert már a játékélmény rovására mehet. Quad SLI-nél már elég magas a lag. Ittlehet is látni játékok alatt, hogy a Quad SLI-nél 80 ms késleltetések is vannak. -
Valami hasonlót mormogtam én is:)
De ezen bepisiltem:)Besza,behu -
Solt #38213 aztakurvaéletbe.... -
Nem tudom.
De itt a hirdetése
A nevére rákatt és ott a telefon száma. Fel kell hívni. Korrekt a srác ,Óbudán van üzletük,de a neten is árul,mégpedig nagyon jó áron. 3 év garral adta. -
Ezt nézzétek meg!!!!
Ami biztos az ember nem sz@rral gurigázik. -
Nem tudod Laca,hogy beszámít-e régi kártyát(5850)? -
Nem. Mivel ez amit ajánlottam,dupla biosos,van rajta egy kapcsoló ha valami gond lenne átkapcsolod elindítod, a másik eredetei biossal és visszaírod a lementettet. Előtte megint átkapcsolsz. Ha meg meghal a kártya és semmivel sem indul el ,akkor úgysem tudják meg,hogy milyen bios van rajta. De biztos vagyok benne ,hogy ezt direkt csinálták így,hogy minél többen vegyék. -
Ez a mod garivesztéssel jár? Gondolom igen,ha épp 6970es biossal száll el a 6950es kártya. -
Most nézem az 576 ban mára van kiírva a megjelenés.
Gondolom az a fránya kamion megint nem ért ide:)