91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nesu
    Ez lehet ,hogy így van ,de nem az ATI -t büntették valami ilyesmiért ?
  • DummyBoy
    Sajnos az nVidia vs Ati párharcot ezen a szinten a 6950 nyeri. (Főképp az átalakíthatóság miatt ...)

Ugyanúgy mint anno a 2 magos unlockolható Phenomok ...

Ennél jobb nVidia az 580-as van csak, de az már teljesen más árkategória ...

Én is nVidia párti vagyok, de ez a kari meglepően jól teljesít :)

@Solt: Az AMD tegye nyílttá a drivereit! Hagy mókolják meg az okos emberek őket, mint az nVidia-kat ... akkor nem lenne gond :)
  • fecska
    segítsetek!!
    Miért nem megy a joxom? olyan hülyén lehet csak beállítani aztán csak egyik irányban lehet csűrni meg lépni, meg csak nyomni lehet és a gáz is fordítva van, de nem tudom seholyse pl a beállításoknál középre rakni
  • Solt
    Inkább a leggátlástalanabb! ;) Mert technikailag picit le van maradva! :) Csak ugye szórja szét a pénzt a programozóknak, hogy az ő kártyáikra fejlesszenek... így tud kialakulni kép a bugos ATI-ról...
  • Solt
    Ezen is probléma mentesen fog menni! :) Az IL2 is probléma mentesen megy... Még egy rendes tapasz sem jött ki, de már temeted! :D

Mellesleg, ha olegék szándékosan nv felé húznak, mert azok pénzelték őket, ahogy ez az nv + orosz programozók párosítása esetén lenni szokott, akkor már csak elvből sem fogok NV-t venni hozzá... ha meg ATI-ra nem javítják rendesen, előbb adom el a játékot... sok dolgot elviselek, de, ha hülyének néznek azt nem. Mindennek van határa...

Megvenném én tőled, de én vissza tudom igényelni az áfát, így nekem csak az új játszik számlára... :)
  • Nesu
    Én értem ,az nVidia még mindig a legjobb kari a Föld kerekén .
  • Her Laca
    Én nem viccelek:) Mindig ez van. Tudom,hogy jó ez a kártya ,meg is győződtem róla ,az árát bőven megérte ,csak dicsérni tudom. De ! Azon a retek ,NV-n megint csak probléma mentesebben megy még ez a bughalmaz is:)Érted te ezt?
    De ha kell neked ,komolyan átadom ne félj szólni:))
  • Solt
    Ne viccelj... nem lesz itt semmi gond, csak türelem... a következő pár hónapban ne várj csodát szerintem. Mondjuk az ATI előbb fog lépni driver optimalizálással mint olegék...
  • SnowF
    Meg az Epilepsy filtert
  • SnowF
    Szerintem az AA-t mondja, vagy nem?
  • Zpogi
    Dummy kérte,hogy tegyem fel milyen beállításokkal játszok.
  • Her Laca
    Ezmiez?
  • Her Laca
    Jó volt ,már írtam a hirdetést:D
    Különben megvárom amíg kijön egy, két hét múlva egy normális javítás.
    Aztán meglássuk,de sokat nem várok,mert így még max egy két ezres buktával túl tudok adni rajta.
  • Solt
    Köszönöm a tanácsot, de HD6950-lesz... :) Még csak nem is moddolom majd, mert akkor tápot kéne cserélnem, ahhoz meg most végképpen nincs "kedvem"... :S
  • Solt
    Csak húzlak!! :D

Eddig NV-volt, most ATI jön. Tartom magam a vetésforgóhoz! :))
  • Nesu
    Nézd meg ,hogy milyen memória órajelen pörög a kari ,mert van több órajellel készült kari .1GHz -töl 4GHz -ig vannak beállítva ,ezzel persze nő a fogyasztói ár is .
  • Zpogi
    Bocsi,de csak nemrég értem haza :(
  • Her Laca
    Nocsak?:))
    Most komolyan mondod? Elcsábítottál a sötét oldalra aztán jól kinevetsz:))))
  • Solt
    :D

Nem, én majd GTX 580-t veszek!!!! :D:D
  • Her Laca
    XD.
    Nem akarsz egy HD 6970 é alakított tesztelt 3 év garis kártyát?:))
  • Solt
    Néha olyan vagy mint egy gyerek!!! :D:D
  • Her Laca
    Ja mágikus 2 hét:) már el is felejtkeztem róla:))
    Holnap megveszem aztán a hétvégén kicsit tesztelem a bétával. Lehet veszek egy I5 öt alá ,biztos ami ziher,abból baj nem lehet.
  • VO101Tom
    A proci kihasználtság abban sem lesz optimalizálva még, az 1-2 hét. Erre írta hétfőn Luthier, hogy már gyakorlatilag készen van, működik, csak épp bugos. A hibakeresésekre kell nekik 2-3 hét.
  • VO101Tom
    Péntek
    De a bétát meg tagnapra ígérték :)
  • Her Laca
    Mikorra ígérik a nem betat?
  • VO101Tom
    Ebben a patch-ban a processzor használatot nem is optimalizálták, amire pedig azt írták, hogy az egymaga megduplázza az fps-t...

Most nézem, ez a beta topik az előbb 22 lapból állt, most meg 12 :)==)
    Az admin lecsapott
  • Papa01 #38380
    Értem, köszi.. azért meg kell hagyni, ezek a képek gyönyörűek.. :)
  • PhantomAss
    nem lesz gond sztem, az nem rossz kártya
    de még kell egy-két peccs hogy normálisan menjen
    (bár a béta peccs tapasztalatait elnézve elég sok ember szív a régebbi radeonokkal-4850-70 es szériával, de ebből nem szabad most még következtetéseket levonni mert ez BÉTA)
  • Papa01 #38378
    Akkor szerinted ne is vegyem meg? :(
  • DummyBoy
    Szia Papa!

Hááát ... ennek a játéknak kell a 2GB VRAM ... GTX 275 után a 6950 mint a táltos úgy tekeri ...

Jelenleg VGA szenzitív a cucc, memória kell neki rendesen ... kiváncsi leszek mi lesz, ha a CPU dolgot meg a stutteringet rendbeteszik ...
  • Papa01 #38376
    Sziasztok!

A procim elég jó, i7 920 @3,6Ghz, a RAM-om is 6GB. A VGA-m viszont kissé koros mára.. 4890 1GB. Szerintetek, mennyire hátrány ez a CoD-nak?

Köszi a választ! :)
  • DummyBoy

Mellesleg ahogy nézem a shadows a ludas ... a 17 average-t ne nézzétek, ez indulás utáni első normális FPS, nem pedig 20 perc játék után ...

Érzésre normálisan megy, úgy néz ki, most meg a felhők meg a víz lesz a mumus :)

Procit nem tudom mennyit számíthat, ha egy tetves magot nem használ ki ez a szar ... az i5-i7 széria erősebb mint a Phenom, de majd akkor fog ez érdekelni, ha mind a 4 magot kihasználja ez a program ...

Kutyaséta után tényleg repülök majd egyet, megnézni mit ad a züsztem :)
  • Her Laca
    Lehet ám,hogy az az I5 sokat jelent azért:)
  • Héeder
    MSI Geforce 9500 GT kártyán elfut a játék?
  • Her Laca
    Na jól van ,kezdek megnyugodni:)
  • Her Laca
    Nekem a víz felett wery high on normálisan ment,egy két pici akadás. Szárazföld felett akadozott ,de holnap ki fogom próbálni.
    Nem nagyon vettem észre különbséget a teljesítményben High és wery high között.
  • DummyBoy
    Na Freeflight Englnad - Veriháj (Shadow és Grass nélkül) bőven 30-40-50 FPS ...

Nekem viszont gyanús, lehet hogy RAM + SSD vásárlás lesz, ugyanis jó LENNE, de folyamamtosan beakad ... 40-50 FPS majd 10, majd megint 40-50 :(
  • Her Laca
    Még idegelem magam egy két napig és ne félj megpecsételődik a sorsa:)
    Ha a cod ban jobb az NV akkor pont nem érdekel ,hogy ez milyen erős. Felőlem ez lehet a világ legjobbja is ,de repül.:)
  • PhantomAss
    áááá
    aszittem eredeti :)egyébként nálam is london azért elég szar az elején, a többi elmegy
    most dogoltam egy hurrival kb 10percen át, egész tűrhetően ment a játék
  • Romeo One
    Szolnok vegyes szállító. Civilben Bcsaba.

Hát Urak, ahogy elnézem a csevegést, a vas miatt nem nagyon kell erőltetnem egyelőre ezt a CoD dolgot.
    Athlon X24000+, GF8400, 2G DDR