91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Bizony-bizony. Mennyit láttam már ilyent, te jó Isten! Mikor megveszi a p*szt a csilli-villi vga kártyát, a legfaszább procit, vinyót anyámkínját, házat meg táp nélkül és vesz külön egy 5k-s tápot. És nem hiszi el, hogy ha rábaszik akkor nem kicsit. De hát ilyenek az embörök. -
egyébként az options/planes-nél kell minden ilyet beállítani, de nem tudom hogy működik-e egyáltalán... -
ment vissza pü, köszi a leírást! -
Lacusch69 #38643 Letettem volna a nagyesküt, hogy az eltérő magasságban beépített fegyverek konvergenciáját adja meg. (A szárnyágyú lejjebb van a motorházon levő géppuskáknál. Persze ez csak saját okoskodás alapján)
Viszont a germán 8 millis acélmagvas-foszforos lőszerrel nagyon tetszik...
A QMB sokkal gagyibb, mint az Il-2-ben. Legördülő menükből lehet összeállítgatni, de nagyon kevés paraméter állítható, nekem nagyon nem szimpi.
Kb. olyan, mint ha a régiben néhány elmentettet töltenél be, és csak az oldal, a géptipus és a gépek száma lenne változtatható egy-két időjárási paraméteren kívül. -
Amikor a lőszer kirepül a fegyvercsőből, az egy ívelt röppályán repül. Ha a konvergencia mondjuk 300m, akkor ez a röppálya pont 300m-el később fog látszólag a revi középpontján átrepülni. A függőleges (vertikális) konvergencia minden fegyvernél fontos lehet, a vízszintes (horizontális) inkább csak a szárnyágyúknál. 3-400máre érdemes állítani, COD-ban még nem szórakoztam vele, quick missionnál nem tudtam még egyedi setupokat beállítani (azt hogyan kellene?)
Most egyenlőre az a bajom, hogy induláskor hibát ír ki, hogy a laucher exe leállt. A játék ettől függetlenül elindul, de akkor sem tetszik, hogy valami nem okés vele... -
miért nem találok interneten szervereket?
úgy kipróbálnám a multit...
vazze az előbb lőttem egy messzert, olyat robbant hogy majdnem besza...
állat a füst effekt
apropo:
a fegyvereknél a vertikális konvergencia mit takar? tudja valaki? nem tudom elképzelni hogy azzal mit állítok -
Solt #38640 Nehéz kérdés! A vga egymaga jóval többet ér az egész gépnél az tuti. A lap + cpu + ram durva becslés után olyan 20000.- Ft. körül... De ez csak ilyen hirtelen magánvélemény.
Nézz PH-n egy bazárt ahol van beszámítás, és kérdezz rá mennyiért számítanák be. Annál kb 25-30%-l drágábban tudod te eladni...
-
Szepy2884 #38639 Solt mi a véleményed erről a configról úgy általánosságban. Most nem a COD szemszögéből. Ha meghírdetném, mi lenne az a reális ár, amit kérhetnék érte? -
Gascan #38638 ez nagyon jó :D :D -
Solt #38637 Részemről örömmel veszem a társaságod! :) -
:) Én is beszállok ha gondoljátok :) -
Sajnos a táp az egyik legmostohább része a gépnek ...
- Ha nincs vele gond (ÉS NE LEGYEN!!! Senkinek sem kívánom ...) akkor bőven elég a legolcsóbb gagyi, amivel elindul a gép ...
- Minden más esetben a gép legfontosabb része a tápegység.
- A tápoknak 2 legfontosabb tulajdonsága, amire oda kell figyelni:
1: A 12V-os ágak terhelhetősége ÖSSZESEN!
2: A gyártó (Figyelem!!! NEM A CIMKÉZŐ!!! A GYÁRTÓ!!!) cég.
Minden más másodlagos ... felesleges a több dedikált ág ... meg mindenféle varázsszámok ... (Talán még a modularitás jól jöhet :)
Érdemes a ph!-s tápos topikot átnézni, ott ottvan mit érdemes és jó venni ...
Ha valakinek 24/7-ben megy a gépe, akkor érdemes elgondoklodni rajta, hogy ha gond van és elfüstöl, amellett, hogy magával viszi a gépet, lehet még a lakást is rendberakja! (Haveroméknak így égett ki a nappalijuk ...)
Természetesen lehet jó egy 4-5k-s táp is, de általában az olcsó tápokból a védelmi elektronikát spórolják ki ...
ÉS a végén egy örök igazság :) Egy jó táp az NEHÉZ :) -
Solt #38634 Terhelve ez olyan 260-270W körül járhat, tehát elvileg vinnie kéne. 6 évesen mondjuk én nem biztos, hogy kísérleteznék azért... terheletlenül tuti nem lenne gond, de, ha az előző vga-hoz képest jelentősen megnő a terhelés, lehet, hogy nem fog szépen reagálni... aztán lehet, hogy semmi gond nem lenne, de én a helyedben nem kockáztatnék. Hosszú távon meg főleg nem... drága játék, ha elszáll...
10 ezer körül már van minőségi 400W-s táp. Ezt akkor javaslom, ha a jelenlegi konfigodat a következő 3-5 évben nem akarod cserélni.
Ha igen, akkor minimum 500W, ezek olyan 13-15 körül vannak... de az optimális valami 80+ minősítésű 600W-s lenne, amire van legalább 3-5 év garancia. Ezek olyan 20 ezer körül mozognak, viszont így jó darabig nem kell erre költened. -
Ez teljes mértékben igaz. Én azért mesélhetnék a méregdrága, nagynevű tápokról is amik úgy voltak szarok ahogy a gyárból kijöttek ;) Egy olyan is volt ami az egész épületet lebaszta a villanyos hálóról, pedig zsír új volt. -
Szepy2884 #38632 Az Everest szerint:
DualCore Intel P. 2500 MHZ
Gigabyte P31-ES3G
Asus 460 enGTX 1 Gb
2 Gb DDR2
kb ez a lényeg
-
Solt #38631 Csak a teszt kedvéért!! :D Lacával tervezünk egy átfogó szimulátor tesztet, hogy xy szimulátor hogy reagál a különböző konfigokra, vga-ra, ssd-re stb... :) -
Solt #38630 Persze, mert nincs kihasználva még a cpu, és emiatt jelentős a különbség... :) De i5k brutál, ez tény... -
Szepy2884 #38629 Ne szabadkozz Tom. Direkt nem említettem a neved, akár hülyeséget mondtál akár nem. Megkérdeztem tőletek, Ti pedig tudásotok és segítő készségetek szerint válaszoltatok ahogy mindíg és ez a lényeg. De több szem többet lát és ahogy eddig is sejtettem, csere kell oszt ez van. -
Solt #38628 Milyen vga, milyen konfig? -
Már most mondom,hogy az a 460 as megeszi reggelire a codgányt.
Már az mázli lenne ha elindulna vele szerintem. -
Bulldózerbe envídiját ???

BLASZFÉMIJA!!!
-
Ne aggódj:) Mit lehessen tudni,ha jobbra fordul a sorom,(mire jön Buldózer)
lehet lesz itt egy 580 as:) Bár ez most a ilonka 5 el egész más lett. -
Szepy2884 #38624 Laca, Solt,
Ti aztán értetek hozzá, hogy hogyan hozzátok az emberre a frászt :)))
Holnap akartam bepattintani az új vga-t, de most már nem merem :( -
Amikor én vettem gépet, akkor a Cheftech és a Codegent mondták, hogy vegyek. Végül Chieftech-et vettem, de ahogy nézem árban sokkal olcsóbb a Codegen... nemtom... nem akartam neked hülyeséget mondani, de nálad is mondjuk hat éve működik, az azért nem rossz dolog. Lehet az új tápjai szarok csak...
-
Solt #38622 Már reagáltam, csak a gyermeki lendületed miatt nem vetted észre!! :D
Én 99%, hogy Buldózert építek... ha meglesz, mehet a teszt! :) Addigra remélem a CoD is rendesen játszható állapotba kerül... Viszont honnan szerzünk NV kártyát? :D -
Nem is gratulálsz?:))
Nem bírtam magammal. Jöhetsz tesztelni ,nekem kb kész a vas. -
Solt #38620 6 éves? Sürgősen cseréld ki, komolyan! Elég gyakran elhalnak, és akkor visz magával mást is... mondjuk vga-t, cpu-t... nem ritka eset, örülj neki, hogy nem volt vele gondod!
E mellett a hatékonysága is elég gyengusz, a 400w max papíron igaz, a gyakorlatban tuti nem.
Egy kártyás rendszerhez ( GTX560 felett ) izmosabb cpu mellett kell az 500W. HD6950-ig elég egy MINŐSÉGI(!!) 400W-s táp is... -
Volt akkora szerencséd azzal a táppal:) Haverom egész gépét vitte tokkal vonóval amikor megbokrosodott:) -
Ne küszködj már. Ha nem akarsz sokat költeni ott az enyém. Ha nem probléma akkor kb egy új rendszer 130 táppal együtt. -
Szepy2884 #38617 Köszi az infót.
Semennyit mert ez van a gépemben 6 éve. Semmi bajom nem volt vele. A TS-en a srácok nem voltak ilyen lesújtóak vele kapcsolatban. Sőt! Pl a Chieftech-hez is hasonlították. Én arra gondoltam, hogy a 400W nem-e kevés és kell-e nagyobbra váltanom. -
Solt #38616 Minősíthetetlen! Netes beceneve: "kodegány" Azt hiszem ez mindent elmond.
Mennyit szánsz rá?
-
Lacusch69 #38615 LINK -
Szepy2884 #38614 megbokrosodott
-
Ja, ezzel én is összefutottam ezzel tegnap :)
Olegék green világnézete :) Pöfögés helyett ültess egy fát :) -
neeeeeeeeeee, ez már fáj :D -
Itt egy újabb bug. Lövöm a bombert és füstpamacs helyett bokor jön belőle 

-
Szepy2884 #38610 Urak, mi a vélemény a Codegen ATX P4 PFC 400W-os tápegységről? -
Úgy tűnik nem kell újra telepítenem. Valami steam service megoldja,csak javításokat eszközöl. Még a végén megszeretem:D -
sakkay #38608 Besza****tok a gépigénnyel(jó tudom a folt is kijött) És közép felső be állítással még föld fölött is 30-40 fps. Épület,árnyék low. Viszont nagyon fura , hogy néha leesik 1 másodperce 20-ra,akkor is ha 50-60 az fps.(945 x4, 5770 1Gb.) 4 giga ram. -
Szepy2884 #38607 ment :)