91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez qrvajól néz ki :)
  • V Domino #39325
    Ez gyönyörű,ez tényleg egy szimulátor(lesz),nem csak egy játék:

• Solt
    tapaszt=tapasz! :D

• Garou
    Manual a Collectors Edition-ben van. Ott mindjart ketto (ha a Spit konyvet is egynek vesszuk).

Messerharcos:

A haboru vegere a nemetek kifogytak a ritka otvozoanyagokbol, az oroszok meg nem, igy a Kiralytigrisek pancelzata a haboru vegere mar nem volt olyan jo, mint az IS2-e. Ez nem szamitott annyira, mert a Stalinok agyuja nem kifejezetten panceltoro volt, inkabb amolyan "bunker rombolo", osztott loszerrel. Ezzel persze kilottek a Parducot, vagy a Tiger I-et, a Tiger II-t meg nem mindig, rosszabb pancel ellenere sem. De a haboru vegen a legjobb minosegu pancellal az IS2 rendelkezett, illetve ha volt meg uzemben korai gyartasu Tiger II, akkor az.

Amugy a Tiger I agyujaval egyenertekut csinaltak az amcsik is a Sherman Firefly-ba, sot az meg erosebb is volt egy kicsivel. Csak a szuk torony miatt sokaig tartott betolteni, meg a pancel ugye maradt ugyanolyan gyenge. Bocs, ha OFF voltam.
  • Solt
    Rendesen még nem tudtam tesztelni. Amit írtam, ott továbbra is leesik 7-8 fps-re... a tapaszt előtt ott jobb volt.
  • asw27
    Minden bizonnyal, akkor véletlen a nicknév egybeesés.
    Akire gondoltam, emlékeim szerint Tiszaújvárosi, Miskolcon kezdte a repülést, majd a nyíregyházi főiskola után a hajduszoboszlói reptér pk volt a rendszerváltásig.
  • lala42
    Tééééényleg LOL
  • Her Laca
    Nos? Hogy muzsikál a Cod ? Írhatnál valamit :)
  • LeonSilver
    ";ProcessAffinityMask=2"

Ott a pontosvessző vazz :)
  • lala42
    Vagy a tardosi táborra gondolsz? XD
  • lala42
    Nekem olyan a conf.ini-ben nincs, hogy pontosvessző.
    A process affiniti=2 olyan van. Van egy a Stemmappában, és egy a dokumentumok mappában.
    Így ni.
    [rts]
    tickLen=30
    ;ProcessAffinityMask=2
    maxTimerTicksInRealTick=20
    ; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor,

Itt a 2-es helyére kell?
  • LeonSilver
    oké
  • lala42
    Megnézem a Rep.naplóma és megmondom. Voltam Miskolcon, de hogy mikor?
  • messerharcos
    a t-34 jó harckocsi volt megjelenésekkor a legjobb, de a németek aztán rendesen összekapták magukat. A királytigrist nincs mihez hasonlitani, az IS-ek nem tudtak szemből semmit se kezdeni vele, forditva viszont a dolog nagyon is müködött. Az IS-el, IS-2-vel a sima tigrist lehetne összemérni.
  • Solt
    Főleg négymagosnál érdemes! :) Conf.ini-ben...
  • Solt
    q9550 vs i5k
  • Willenbrock
    Azért a T-34 nem volt szarkupac a maga idejében,de közepes harckocsi volt a Királytigris meg nehéz.A Királytigrist inkább a ISZ-1,ISZ-2-vel lehet összehasonlítani ezekkel volt egy súlycsoportban.
  • asw27
    Tündér Lala Miskolc 1984- ???
  • sakkay
    Ezt 4 magosnál is érdemes? És ha igen, hová kell beírni?
  • Solt
    Nem, azt még kipróbálom. Meg jön a hdd vs ssd összevetés is... majd... :)
  • Her Laca
    Megnéztem.
    valóban ,mintha akadozna,de inkább mikro lagg gyanús.
    Nálam 30 alá nem megy sehol ,vagy csak nem veszem észre.
    Elmondhatom,hogy simán fut egy két pici akadást leszámítva de az is ritkán.
    Milyen a procid?
    A process affinitiben beírtad a 15 öt? Pontosvessző kivéve előle.
  • Solt
    Hogy nálad is leesik-e 10 fps környékére ott. London felett jobban megy, mint ott...
  • lala42
    A gyakorlati dolgok, pl. érzed, hogy kezd remegni a gép. Akkor közel az átesés. Vagy túlhúzott fordulóban nem kell a műszereket figyelni, azt az egész testeden érzed, hogy mi lesz a következő mozdulata a gépednek. Zuhanóspirál, vagy dugó. De ehhez kell a gyakorlati tapasztalat, érzés. Vagy elindítasz egy harci fordulót. Az érezni kell, hogy a tetején, lesz-e elég sebességed, hogyx kifordítsd a géped, vagy átesel.
  • lala42
    Amit a játékhoz adnak, az nem manual. Az csak egy szűkös telepítési leírás + serial, de semmi több. Ami fontosabb, az a játékkönyvtárban van.
  • VO101Tom
    Nekem nem ilyen kiegészítőhöz kellett, hanem simán a klaviatúrához. Ez a matricás módszer egyáltalán nem vált be, végül vettem egy olyat, amin a betűk világítanak.
  • Lacusch69
    Ilyesmim van valahol a padláson, a motoromra szerelt tartalék km-órát világította meg.
    Sajnos a kulcsszó a "valahol a padláson"
  • Her Laca
    Nincs a dobozosban manuál.
  • Romeo One
  • Romeo One
    ?
    basszus, hol hagyta a képet?
  • Romeo One
    És ilyesmihez mit szóltok:

Kicsi, nem erős a fénye, usb-ről megy.
  • mijki
    jó ötlet :D

De nem hiszem hogy ezt a 110 oldalt minden játékhoz kinyomtatták volna. Majd meglesem 1-2 hét múlva.
  • Lacusch69
    Mit szólsz egy olyan megoldáshoz, hogy megveszed a dobozosat, és ha van benne manual, akkor nem nyomtatod ki; ha nincs benne, akkor kinyomtatod?
  • mijki
    Csak hátha olyanokat olvashatok benne, amit nem tudtam. Vagy ha várok, akkor lehet magyar nyelvű manual is?
  • Her Laca
    Nyomtasd. Ha az kell a boldogságodhoz akkor nyomtasd.
  • mijki
    Ezt most nem értem., bocsi. Kinyomtassam vagy ne?
  • sakkay
    Sajnos ezeket nem lehet szimulálni. Vagy ha már ezeket is lehet majd, az a világ már nem fog tetszeni.
  • sakkay
    De hány ilyen volt a ROF-nál régen...
    De már nincsen.
  • Romeo One
    Csak egyetérteni tudok Lalával.
    Egészen más "seggel" repülni, ahol (jó esetben persze) megérzed, hogy a gép csúszik, elmegy a sebesség, stb, mint ugyanezt rendszeresen a műszerfalról leolvasott adatokból "kikövetkeztetni".
  • mijki
    A manual benne van a játék dobozában, vagy a virágbolti manuálját nyomtassam ki?
  • mijki
    A Cliffs of Dover szépségei :D