91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
1.00.14101
Azt nem tudom mert mentem aludni.:) -
Tudnál egy verziószámot mondani? Nem vagyok otthon, de a hírt kitenném hamar. :) thx
Sikerült összehozni tegnap a multit? -
Nekem nemnyúlt hozzá, maradt a 15 .Én átírnám ,abból baj nem lehet:) Különben mintha simább lenne,eddig is megvolt az FPS de most kisimult a játék. De lehet ,hogy csak bebeszélem magamnak:) -
sakkay #39363 Megtudná' valaki mondani hogy a patch után is érdemes átírni a config.-ot? -
sakkay #39362
Általában akkor viszem be a halálos találatot amikor,emelkedés közben kiereszti a fékszárnyat,és/vagy csak simán elfogy a sebessége és 20-30 m-ről a törzs-motor részbe (próbálom)teszem. Ilyenkor kicsit szögben is van hozzám képest.Keresztet' mutat.
-
Ha megmondod hol találom ts en odaadom -
Valaki tud majd nekem küldeni egy angol maddox.dll-t? :) -
Jelzem a steam tölti a frissítést. -
Jól van:) gyarapszunk -
Akk valószínüleg a Duna plázaiban is lesz. -
576 Kbyte, Szeged Plaza, 8000 kemény magyar Forint.
Van még náluk. -
Lacusch69 #39355 Hol vetted? -
Lacusch69 #39354 Akkor ügyesebb és/vagy szebb vagy nálam, de idáig egyetlen Beaufightert (tudom, hogy Hurrit írtál) sem sikerült lelőnöm csak ágyúval , pedig 15-25 közötti a találatok száma.
Namost ez a 15-25 találat egy B17-est is levitt az égről... -
Nah, megvettem a CoD-ot, most telepedik felfelé. -
2 óra a különbség jelenleg -
sakkay #39351 Igazából ha Moszkvában este van, itt még csak késő délután. Ha jól gondolom.
-
sakkay #39350 Hát ez nem igazán van így. Ha közelről gépágyúval megpumpálok egy hurit(és el is találom) Az már nem repül messze. Általában kettőt leszedek, egy 6-6 elleni harcban, de ha nem vigyázok a gépágyú lőszerrel akkor nem. Közelről érdemes használni,mert egyenlőre én akkor tudom tényleg pontosan eltalálni. A fenti leírás vadászokra vonatkozik. -
Szóval én úgy látom ,hogy a 150 m az ideális a fegyverek konvergenciájához. Legalábbis nekem bejön. -
Rájöttem,hogy rohadna meg. Olyan elé és felé tartást kell alkalmazni,hogy csuda. -
A sérülés modellen még van mit csiszolni,direkt neki repültem 1 Wellingtonnak egy Emillel,és én felrobbantam az meg vígan repült tovább.. -
Lacusch69 #39346 Mert az összes fegyver az Emilen lefelé hord. A 20-sok meg pláne pontatlanok és gyengék. Jobb lenne helyettük is géppuska. -
de mára ígérték, de estére (late Monday night Moscow time, szal magyar idő szerint nemtom az mikor van) -
Jut eszembe. Hol a patch? Nem mára ígérték? Vagy két hét múlva mára
-
SnowF #39343 Na ha valaki majd akar gépet fejleszteni CoD miatt vagy csak úgy itt egy érdekes cikk, hogy milyen VGA és CPU párossal mit lehet elérni. Igaz ez csúcskategória, de azért vannak megfontolandó dolgok benne.
PH teszt -
De :) De tegnap és most gyalázatos:) Lehet bennem van a hiba.Most gyakorlok ,hátha jobb lesz:) -
héjj nem te mondtad alább hogy jól megy emillel a lövészet?
-
Most jött el az a pillanat amit már átéltem Il2 vel is.
Semmit sem találok el.Mármint emillel. Hurri ,spit az perfekt de az emillel egyszerűen nem megy. Valamit sürgősen ki kell találnom. -
Ebben egyetertunk. Nem nagyon szamitott az otvozoanyagok mennyisege, ugyse lottek at, de nem is irtam ilyesmit.
Igen,a Fireflyt valoban a britek hasznaltak, nem az amcsik.
Ha vilaghaborus tankszimulatort akartok, akkor ez: Steel Fury Kharkov -
tudjuk :D -
Lysandus #39337 Hát igen, csak azt is az oroszok fejlesztik. Ennél fogva nem a Tigris II, de még csak nem is az Abrams, vagy a Leopard II a legerősebb típus, ha az utóbbi kettő éppen van benne. :-))) A szovjet csodák lealázzák őket! :-) -
-
Rue East #39335 nem használták az amik se a fireflyt, se az achillest
de ha van forrásod szívesen fogadom :) -
messerharcos #39334 Az l-70-es 75-ös éppenhogy gyengébb volt az l-56-os 88-asnál, pár mm-el volt csak gyengébb a páncélátütése, azonban jóval könyebb volt, vagyis a firefly ágyúja nem volt sokkal rosszabb.
A wotot én is szeretem és tolom de a tankszimulátor jelző nem illik rá:) -
Majd elmennek horgászni amíg nincs meg a PATCH... 

-
messerharcos #39332 Üdv! Nos, kétségtelen a háború végére roszabb anyagok áltak csak rendelkezésre, és tényleg gyenge minőségűvé vált a királytigris páncélja, azonban még ez a roszabbb minőségű páncél is könnyűszerrel állt szemből ellent majd valamennyi harckocsiágyúnak, szerintem egy kezemen öt ujjam sok mert nem hiszem hogy ennél több királytigrist szemből kilőttek volna. Ezzel szemben a királytigris nagy távolságról is könnyen kilőhette az is-2-őt, kiváló ágyújának köszönhetően. Igy lehet jobb anyagból volt az is, de szemtől szembe, értsd szó szerint egy király és egy is-2 közt nagy esélyel a király fog győzni. -
Lysandus #39331 Jenkik is használták. Meg az Achillest is. Ami az M10-es a brit 17 fontos páncéltörő ágyúval szerelve. 76.2-es kaliber, de azt hiszen nem azonos az ugyanekkora kaliberű 3 hüvelykes amerikai páncéltörő ágyúval. A brit ágyú csöve hosszabb volt, 55 kaliber, az amcsié 50 kaliber. A Tigris I-el szemből a 17 fontos meg tudott birkózni, más nem nagyon. A 17 fontos ágyú inkább a német 75mm/L70-es ágyúhoz hasonlítható, mint a 88-ashoz.
Egyébként pedig tankszimulátornak ott a World of Tanks. :-))) -
Rue East #39330 a sherman firefly az kizárólag brit használatban volt a vhban
a jenkik csak az m36-ost tudták szembe állítani, azt is csak 44 őszétől -
Solt #39329 Egyelőre nem. -
Zsolt7411 #39328 Sziasztok
Ez a játék támogatja azt ha 2 db videókártyám van? -
Lacusch69 #39327 Máté linkelte a Puma fórumban.
Angolul van, de potyog a könnyem a röhögéstől: