91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Ez nem feltétlenül baj. :) Holnap délelőtt tudom csak kipróbálni, de így is nagyon örülök neki.
  • DummyBoy
    Az FFB fileok az IL-2-ből valók :)
  • LeonSilver
    Mirüvanszó?
  • Solt
    Onnan rakták át? :D
  • DummyBoy
    Minden elismerésem, problémamegoldásból ötös ... (Vannak olyan kukacoskodó emberkék, akik összehasonlították az ffe fileokat az il-2-esekkel ... és lőn Világosság lett :)
  • Solt
  • LeonSilver
    Fasza
  • Her Laca
    Van ujj béta patch.

Itten ni
  • bucsher
    telepíted a játékot a steam mappába, aztán átmozgatod tetszés szerinti helyre az il2 könyvtárat, végül csinálsz egy junctiont (win7 alatt) "mklink /j <steames folder> <új folder>" és kész :)
  • mijki
    A #39655. hozzászólásomat visszavonom. Hülyeség a kettőt együtt említeni. Jó lesz a CoD, csak idő kell neki.
  • Lacusch69
    Holnap délután? Ilyen hamar?
  • Sanyo
    Közvetlenül azután, hogy megvetted az eredetit.
  • mijki
    Arról van hír, hogy E-4 és E-7 mikor lesz?
  • Sanyo
    Az offline kampány része, ahogy a cikk végén is olvasható.
  • Her Laca
    Emillel:) Ezt elfelejtettem
  • Her Laca
    Gyerekek. Mit vettem észre.
    Konstans forduló farokra trimmelve koppig stabilan tartja a 300-320 ,sőtt van ahol a 350 et is. Lefordultam a Spitet,mondjuk ez AI volt.
    A lényeg ,hogy semmi sebesség kopás.
  • VO101Tom
    Azt, ha végigrepülöd offline a történeti részt, abban lesz szerepe, megtörtént eset.
  • Her Laca
    Jut eszembe a revit nem tudtam felkapcsolni:) úgyhogy a célkereszt kissé homályos volt.
  • Her Laca
    Nos kipróbáltam dogfight ban a spitet. Eddig csak London felett repkedtem vele. Konklúzió. Hűtőt félig nyitod,olajradiátort kicsit ,csutka gáz,majd lelősz 6 emilt ,PP hez nem is nyúltam,,lőszer elég volt . Ennyire komoly a menedzsment. Ha induláskor leveszi az ember a gázt és mindent beállít utána maxon járathatja a végtelenségig.
    Csóró emilek nem ellenfelek. Ja ez Spit Ia volt.
  • mijki
    A csaj van az öledben spitre bezzeg volt idő..
  • VO101Tom
    A legnagyobb gond, hogy a játékban német oldalról csak E-3 repülhető (spanyol polgárháborús veterán), angol oldalról viszont a teljes BOB alatt repült géppark elérhető. A dolog pikantériája, hogy a valóságban az E-3 volt a legkevesebb darabszámban repült gép, volt nagyon sok D (azt gondolom már nem volt képük betenni), és nagyon sok E-4. A SpitIIa, ami jelenleg a nagy mumus, az akkor jött ki, amikor német oldalon az E-7, de akkor már a német gépek hajtóművei is (DB 601 N) és a fegyverzet is (MG-FF/M) modernebb volt mint az E-3-ban.

A Flight modell hiányosságai ismertek, a hivatalos fórumon érdemes ezekről beszélni (a forrásanyag persze nagyon fontos, ha nem teszel fel "bizonyítékokat" saját igazad mellett, akkor max kiröhögnek), de egyenlőre ALAP problémák vannak nagy magasságú repüléskor, nem hogy az eredeti karakterisztikát, hanem a manualban lévőt sem hozzák. De nem csak a német gépek, hanem egyik sem. Ezen biztos lesz változtatva.
  • NEXUS6
    Őööö, köszi a megértést.
    Volt mostanában egy többrészes sorozat a Haditechnikában, ahol a Messzert meg a Tűzköpőt hasonlították össze. Nem olvastam el minden részt, de olyasmi jött ki, hogy elég közel volt a teljesítményük egymáshoz.
    Úgy tűnik Olegék sem olvasták el mindegyik részt;)
  • Solt
    Kurva nagy szerencséjük van... ma estére voltam bejelentve egy woodoo paphoz... :D
  • Her Laca
    Na:) Ne túlozzunk azért:)
  • DummyBoy
    Sajnos jelenlegi állapotában a verziószámból hiányzik az eleje, a teljes számsor a következő:

0.1.00.14101

Emlékszem mikor megjelent a Wop mit szidták az emberek ... az csak egy árkád szar ... na jelenleg a párnap alatt egy garázscég által összedobott árkád szar keresztbe lenyeli a CoD-ot majd minden téren ...

Mindezek ellenére (Bár én minden szabadidőmben azon dolgozok, hogya joyom normálisan menjen ez alatt a szar alatt) én várom, hogy kinövi magát a CoD ... de sajnos úgy érzem ez akkor fog majd eljönni, mikor előkerül az SDK, jönnek a modok, a rendberakott FM és minden más ...

@Sanyo: FFB ... de jó lenne :)
  • LeonSilver
    Azt el kell ismerni, hogy nem tétlenkednek :)
  • Sanyo
    Lesz force feedback!!!
  • Sanyo
    Ha valóságot akarsz, akkor igazi gépekkel kellene repülnöd. :) Ja igen, elfelejtettem, hogy a CoD összes típusát repülöd, több ezer órád van berepülőpilótaként és még éles légiharcban is voltál.

Van néhány pilóta barátom, de egyik sem akkora arc mint te. Pedig nekik lenne rá okuk.
  • VO101Tom
    Amit linkeltél 1C fórumra perf.chart-ot, betettem a Stukát is.
  • VO101Tom
    hogy mivan?
  • Her Laca
    Ezt aztán jól megaszontad:) Ez igen.
  • mijki
    Ez nem szimulátor, hanem egy egyszerű repülőgépes játék, egy kicsit bonyolultabb mint a H.A.W.X. és szebb, de könnyebb mint egy szimulátor. A kettő között van.

HA a gép tulajdonságok, teljesen valósak lesznek, akkor majd nevezhetik szimulátornak, de addig ez csak egy 2.vh.-s H.A.W.X. semmi több.
  • Lacusch69
    Lehet, hogy értettem félre:

1C fórum

De ha így marad, akkor:

• Her Laca
    Miben? Jobban ég netán?
  • sakkay
    Nemtom', de tényleg. Ez annyira átlátszó lenne. Mégis ez egy szimulátor. Nem akarom ezt a témát húzni, de eléggé elszomorító.
  • Her Laca

Én csak ennyi mondok.
  • Lacusch69
    Valami pöcs most azon kesereg a hivatalos fórumon, hogy a 109-es 5000-ig jobb a Shitnél...
  • Lacusch69
    Mivel nem tudják rendesen lemodellezni, hogy Messzer hatótávolsága miatt bukták az angliai csatát, így egy másik lehetőséget adtak a vörcsiknek a nyerésre.
  • sakkay
    Igazi homokláda banda...Mi olyan ku*rva nehéz a korai adatok alapján behelyettesíteni! MI A ***!!! Akkor mondják ki:ha be*artok is, soha nem lesznek élethűek a gépek,ez van. De ez az állandó csúsztatás...szemétládák.
  • Her Laca
    Tudom:) Írtam én is ,hogy ez így nem kerek,de próbálom humorosan felfogni.
    Gondolom nem csak nekünk tűnt ez föl a kerek nagy világban.
    Ha így maradna akkor megölik az online játékot ez egyértelmű.
    Mint mondottam,és már más is észrevételezte olyan az érzése az embernek,hogy egy jóval alacsonyabb rendű gépben ül,persze nem azt várom ,várjuk el,hogy mindenben jobb legyen de azt igenis ,hogy amiben jobb volt abban legyen is jobb. Mindkét oldalnak meg kell adni az esélyt ,onnantól már a játékos dolga,hogy jól használja e az adott gép jó tulajdonságait,de ez így ebben a formában valóban bosszantó.