91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • whiteskull
    Biztos forogtak. :)))

Gondolom a kamera mintavételezése pont megegyezett a rotor forgásával. :))
  • Her Laca
    Nem tom. Lehet csak a rottorok nem forognak de a hajtómű üzemel.
    Ehhez nem értek,de jól néz ki. Lehet antigravitációs kütyü van benne:)))
  • LeonSilver
    Ez csak optikai bizbasz :D
  • LeonSilver
    Nagyon szerettem vezetni. Azt azért el kell mondanom, hogy a jó öreg Csepel 344 is elment oylan helyeken amiről az ember nem is gondolta volna. Rázott, zörgött, nyáron meleg télen hideg volt, kenyérszervóval üzemelt de ment mint az atomcsapás.

Nagyon szívesen Laca. Az öreg szerintem példa lehet minden magyar ember előtt.
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Gascan #39720
    és még a fa sem ázott el :D
  • Her Laca
    Kösz. De komolyan.
  • Papa01 #39718
    Jézusom, de kemény...
  • whiteskull
    Húú!

Drukkoltam nekik. :)))

Mindig tudtam, hogy sok mindenre képes, de ilyenbe nem mertünk volna belemenni akkoriban. :)))
  • Her Laca

Szovjet precíziós technika:)) Impresszív.
  • LeonSilver
    Nemrég olvastam egy emberről. Ha ezt a cikket 20-25 évvel előbb olvasom megcsinálom én is amit ő. ITT van, olvasd el. Megéri!
  • Her Laca
    Szakmunkás még lenne,csak nem kellenek,meg ha igen akkor nem akarják megfizetni a munkájukat.
  • LeonSilver
    Ráadásul most majd az is elmegy aki még van. Az osztrákok a szak és betanított munkásokat tárt karokkal fogják várni mert akárki akármit is mond vagy állít a magyar ember tud és szeret dolgozni ha megfizetik.
  • mijki
    Én elektro-technikusnak készülök.
  • Her Laca
    Szívemből beszélsz:)
    Jelzem erősen gondolkodom,hogy fogom magam kitelepülök egy elhagyatott helyre és megtermelek mindent magamnak. Állatot ,növényt stb. találtam is egy helyet egy volt vízimalom. Télen nyáron forog a lapát ,áramot megtermeli,kaja pia ,meglesz ,oszt tojok a nagyvilágra.
  • Papa01 #39710
    Na igen, ebben igazad van.. hiány van azokból a szakmunkásokból, akik valóban értenek a szakmájukhoz... és olyan szakmát tanultak, amire a piacnak valóban szüksége van...
  • Her Laca
    Nekem mindegy:) Csak már tudnánk multizni:) Egyszerűen nem tudok eülni a választott gépbe,nem enged kreálni . Oldalt kiválasztom ,gép megvan de onnan sehova. Ez az én hostomra értendő.Ja és utána már nem enged másik oldalt választani.
  • LeonSilver
    (bocs az elütésekért de ez a téma annyira fel tudja bennem baszni a cukrot (nem a magyart mert ugye az már nincs), hogy csak na..)
  • LeonSilver
    Na ezért kellene picsánrúgni itt néhány embert. Mindenki diplómát akar, szántani, vetni állatot tartani meg senki. Kíváncsi leszek rá, hogy 10 év múlva mi a faszt fogunk enni?! Bölcsészt vagy művelődésszervezőt? Mert hogy addigra nem lesz aki vessen és arasson. Meg nem lesz fizika, kémia, matek tanár sem. Nem a szarfaszu politikusokat kell megfizetni hanem a parsztokat (a szó nemes értelmében vett parasztról van szó) meg a melóst, hogy meg tudja fizetni a tényleges árát a termékeknek. Azért az neveccccsséges, hogy szlovák meg a faszom tudja milyen tej van a boltokban. Ehhhhhh... bocsánat.
  • Lacusch69
    Egyszer vámoltattam a sváboknak valami cuccot kifelé, egy ismerősöm meg akkor hozott befelé 2 kamion holland hagymát...
  • Lacusch69
    Én hagymát csak étkezéskor látok.
    Hozzáteszem, hogy a makói boltokban is kínai meg egyiptomi hagymát, marokkói paprikát árulnak...
  • Sanyo
    Délután hostolni fogok az új bétával, kinek hány órától jó?
  • Her Laca
    Makói vagy?:) Van hagymátok eladó? Elegem van a kínai hagymából:XD
  • LeonSilver
    Én már kipróbáltam, kicsit ostoba a kezelése de annyira nem rossz.
  • Lacusch69
    Makón???

Majd délután Szegeden a Plázában. (Rohadt jól fogok kinézni paintball ruhában, festékfoltokkal tele...)
  • Her Laca
    Kiesik a futó ha olyan helyen találjuk el. Gumit is kipukkaszthatjuk.
    Apropó. Tud konvertálni a track ból ,van valami beépített kütyüje. Ehhez momentán (máshoz is) hülye vagyok,de ránézhetne valaki.
  • Her Laca
  • Her Laca
  • sakkay
    A "nincs micro lag" közepes beállításra értendő.
    Nem is írtok semmit az ffb-ről? Nekem nagyon bejön. Maxon. használom,igen kemény.
  • Her Laca

"Hozzáteszem, virágbóti edition, amin az utolsó hivatalos patch nem volt fent, a két béta került egymásra."

Szerintem itt van az eb elhantolva. Ezekkel több a gond, ahogy olvasgatom.
    Nincs mese,irány a bolt:)
  • Lacusch69
    "Mintha simábban vezethető lenne.
    Én futás teljesítményben nem láttam változást ,de majd megmérem ,mennyik az FPS ek."

Nekem egy kicsit darabosabbnak tűnik, kétszer meg is akadt 1vs 1-ben a Patak felett.
    Az fps mintha egy hangyafaxnyit csökkent volna, nem jelentős.

Hozzáteszem, virágbóti edition, amin az utolsó hivatalos patch nem volt fent, a két béta került egymásra.
  • Her Laca
    "Én jelenleg attól kapok agyfaszt, hogy a 110-es angol kokárdával repül. Mármint a kvikk missionban."

Több komolyságot Fater:)
    Zsákmányolt gép ,oszt annyi.
    Ha csak ennyi lenne a baj asszem tapsikolhatnánk:XD
    De amúgy jobb lett a húszas ,mintha erősebb lenne (lehet csak szerencsésen találtam el az enemit) ,meg azt vettem észre ,hogy talán ugyanazon joy beállításokkal kevésbé ideges a gép viselkedése.
    Mintha simábban vezethető lenne.
    Én futás teljesítményben nem láttam változást ,de majd megmérem ,mennyik az FPS ek.
  • LeonSilver
    Nálam még akad mikrolagocska de szerintem is lényegesen jobban fut mint előtte. Én jelenleg attól kapok agyfaszt, hogy a 110-es angol kokárdával repül. Mármint a kvikk missionban.
  • sakkay
    Nagyon brutális a Béta. Nálam: jobban fut , nincsen micro lag. Van vs. NAGYON ÁLLAT AZ FFB!!!!
    Alakul ez, alakul...
  • DummyBoy
    Én is ... mondjuk én le is cseréltem a fileokat gyorsan azokra amiket az IL-2ben használtam :)
  • repvez
    liprobáltam, eddig vegyesek az érzelmek, mert játék alatt nem vettem észre romlást az fps-ben , és a quickmissionnál bejött egy uj képernyö egy briefing és egy térkép a bevetésröl, ja és egy vsynk opcio.
    Eddig ennyit vettem észre különbséget.Ami nem tetszik hogy most álandoan kilépeget az asztalra miielött betöltené a pályát vagy ha modositok a beállitásokon és van amikor vissza sem tér onnan, hallom hogy jár a motor, de a tálcán nincs lent az ablak és nem tudok visszaváltani a játék képernyöre.
  • VO101Tom
    Elvileg már az előző patchban is benne volt a többmagos kihasználtság, pontosabban az addigiakhoz képest egy külön mag szolgálja ki a textúrák kezelését. Ennyi történt (readme szerint).
  • repvez
    valakinek esetleg tapasztalata vele már? a külföldiek közül nem mindenki boldog, sokan fps csökkenést és egyéb hibákat sorotak ahogy belepörgettem a topikba.
    Az a pach még várat magára ami a több magot jobban kihasználja?
  • Solt
    Basszus... pont ezen agyaltam mikor szó volt róla, hogy nem lesz... :)) Na mindegy, a lényeg, hogy mukodj...