91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Akinek beta patch fent van, annak biztos talál "hibát", de nemtom mennyi a normál. Nekem egy pályát qrt el, vizes gödröket rakott a szárazföldre, és búzamezőket a tengerre, szép vastag sorokban. Megijedtem, hogy a videokártya szemeteli össze, de csak a pálya egyes részein csinálta ezt, és integrity scan után a hiba meg is szűnt.
    (remélem így is marad).
  • mustangdc35
    http://www.youtube.com/watch?v=_ZmC8Zc2_ZI&feature=relmfu
    na ez a zseniális
  • mustangdc35
    hopsz rossz link
  • mustangdc35
    hát nem zseniális?
  • Zpogi
    Nekem 13-at talált,érdekes...,valszeg ezért nem engedett be az FR/EU szerverre.
  • LeonSilver
    nc ...
  • Lacusch69
    +1 érdekesség

• Lacusch69
  • Sanyo
    Ez még nekem is új, köszi. :) Ki fogom bővíteni a leírást.
  • VO101Tom
    csináltam egy integrity scant steamen, 9 file-t hibásnak talált, visszaállította őket (egyúttal a verzió is visszament. 1.00.14214-re), de megszűnt az összes grafikai haiba azon a mapon. Nemtom mi qrhatta el, lobbyn nem léptem ki teljesen, csak mapot cseréltem, akkor már nem töltötte be rendesen az újat, lehet ez a része bugos.

Egyébként a lobbyba aki belép, és ott chatel, látját játékban lévők is, ez tök jó. Bent próbálgattam ezt-azt, és kérdezték is péran lobbyból, hogy mi a jelszó.
  • VO101Tom
    Az a leírás jó, hogy elkészült, de nem a csatlakozás volt a gond - ezt már akkor is írtam neked messengeren - hanem mikor betölt a térkép, nem tudtunk oldalt választani.
    Tegnap Hetti jött rá, hogy a realism beállításoknál ha full real szervert indítasz, akkor letiltja az oldalválasztást, gépválasztást, gép létrehozást, tehát minden ilyen lehetőséget, ami egy dogszerverhez nélkülözhetetlen. Ezeket kikapcsolva teljesen jól működik minden.
  • Sanyo
    Használható volt a leirásom?
  • PhantomAss
    Az jó lenne, bár én most sajna nem vagyok gépközelben 2 napig
  • Nesu

Kellemes Húsvéti -Teremtés Ünnepeket Mindenkinek !!!

• Her Laca
    Játék alatt max 50 fokos volt a proci így.
    Asszem nem bántom tovább:)
    Tommal végre tudtunk dogolni saját pályán így most már a saját host is megoldódott.
    Este felé összejöhetnénk páran egy kis vircsaftra, egymástól lehet tanulni a legtöbbet:)
  • Szepy2884
    Boldog Húsvétot és sok vöröstojást mindenki farokrészére!

PhantomASS neked meg még sok hasonló boldogot!
  • Her Laca
    Valószínű. Amíg nem nyúltam hozzá addig 1.310 ig is felvitte autón a feszt.
    Azért ez most nagy különbség,ha nem is a fogyasztás (mert aszt lexarom) de a hőfokok tekintetében nem mindegy. Rögtön hűvösebb is lett a proci,LinX alatt max 70 fokos volt Cooler Master Hypeer TX3 al hűtve,ami ugye nem egy egetrengető hűtő. Van vagy 5 ezer huf.
    prime 95 alatt nem ment 67 fok fölé,okosok azt mondják ezek izzasztják meg a legjobban a procit. Felpakoltam 4.5 GHZ re is persze ott másokat állítgattam ,de ott is stabil volt. De 4 GHZ is több mint elég ,egyelőre hagyom itt. Majd lehet veszek valami bitang hűtőt ami jobb mint a TX3 am és majd azzal úgy használom.
  • PhantomAss
    Köszi, majd tesztelem én is
    Bár nekem asrock lapom van, gondolom kb ugyanazok az értékek
  • Her Laca
    Phantomass!
    Kiteszteltem a CPU-m.
    Kaptam okos tanácsokat,és gondoltam megosztom veled,lévén neked is I5 van
    Nos 4 GHZ en a max feszültség 1.248 V. Még variálok vele ,kb 1.200 az amin még stabil a dolog.
    A lapom nekem alapjáraton 0.984V ig veszi vissza a feszültséget 1600Mhz en.
  • Lacusch69
    Az új patchben van egy menetoszlop elleni támadás (QM)
    Kétszer próbáltam ki, mind a kétszer stabilan, kötelékben repült egy bal szárnyak nélküli BR20 géppár...
  • Zoli105
    Boldog Húsvétot mindenkinek!!! :)
    PhantomAss neked meg Boldog Születésnapot :)
  • PhantomAss
    Köszönöm mindenkinek :-)
  • LeonSilver
    Húsvétra:

Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
    - Apa milyen hús ez?
    Az apa büszkén mondja:
    - Találd ki. . . adok egy tippet. . . az anyátok néha szokott így becézni!
    Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
    - Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!
  • Lacusch69
    Füled-farkad bokáig, meg minden hasonló... :)
  • mijki
    PhantomAss boldog szülinapot! :)
  • Her Laca
    Na akkor én is csatlakozom:)
  • Solt
    Kiírja az sg a fórum oldal jobb oldalán, hogy: "Mai születésnaposok" :)
  • PhantomAss
    de honnan tudod?
  • Her Laca
    Igen:) Ahogy nézem egy ilyen Ural-nak mindegy ,hogy van e út alatta:)
  • acidrain
    Azért az oroszok sem sz@rral gurigáznak. :)

• Lacusch69
    Most volt lehetőségem. (Szegediek: a MM-ban is 8k HuF)
  • Lacusch69
    ?
  • VO101Tom
    Ha lelépsz a szerverről, a kapott pontokat minden esetben lenullázza, a játékban nem tudod visszahozni. Ha a szerver egy weblapon vezet statisztikát, akkor ott meg tudod nézni, de láttam már olyat (lehet, hogy pont a spit vs 109?), hogy a stat nézés fizetős volt (paypal, 1-2 dollár).
  • Sanyo
    Ő is Emil 7b-t akart. :D
  • LeonSilver
    Csatlakozom :)
  • DummyBoy
    HBD PhantomAss!
  • DummyBoy
    Azért mert a Steam Clouds-ot vagy mit (Steam felhő engedélyezése ...) azt ki kell kapcsolni, különben nem veszi figyelembe ezeket a dolgokat ...

Nekem magyar a Steam, ott Könyvtár - Il-2-re jobbklikk Beállítások és ottvan :)
  • Her Laca
    Csak nem? Úri ember lettél? Bótba voltál? Na ennek örülök:)
  • Her Laca
    Hogy szopasson:) Mi másért:XD
  • Lacusch69
    Köszi. Vistánál is ott van, de mi a qvrva annyáér szedi mindig elő a default beállításokat???