91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
igen
nem. teljesen új game.
nemrég, patch hetente.
nagyon.
google...
bugos, de jó. -
Valka #39845 hello mindenki!
régen jártam már errefelé és volna néhány kérdésem:
1. a cliffs of dover az tulképp. a bob: storm of war?
2. kompatibilis a régebbi szériával, vagy külön kell telepíteni?
3. mikor jelent meg és jöttek-e ki hozzá javító patchek?
4. mennyire realisztikus a gépek fm-je?
5. ezeken kívül még mit érdemes tudni róla?
5. megéri a pénzét, vagy kihullik a maradék hajam is?
a válaszokat előre is köszönöm, nincs időm átolvasni több száz hozzászólást. -
Szepy2884 #39844 Légyszíves ne offold már szét a topicot! jóóóóóó???
-
Normandia map most kezdődött a spit vs 109-en ha érdekel valakit -
Akkor a készlet kemény 1 db volt,utána automatikusan az emelt ár lépett érvénybe.Korrekt üzletpolitika...Azért kérdezz majd rá,nehogy cummantás legyen a vége,bár nem kötelező átvenni,indoklás nélkül visszaküldhető. -
Lacusch69 #39841 Ne rakd fel, szerintem az utolsó hivatalos (101 a vége) jobb. -
mustangdc35 #39840 amúgy nem tudom miért ezt rakta be nem is néztem ilyen videót a felette lévő linket akartam betenni -
Ezazzz!
Szkúúteeer! :))) -
Én még annyiért tudtam megrendelni,bár az is oda volt írva,hogy az akció a készlet erejéig tart. -
lala42 #39837 Ennyi a bolti ár
Ennyi az árgép.
Ennyit az árakról. Az árgép első sora. :-((( -
lala42 #39836 Azt tudom, hogy automatikos, csak hátha van valakinek béta tapasztalata. Akkor már várok vele, nem rakom fel a bétát.
-
Elvileg még ma kijön, automatikusan le fogja tölteni. -
lala42 #39834 Köszi. Akkor jót buzeráltam. Nem talált semmit. A patchról? -
Na,én be is rendeltem egyet :)
Köszi a tippet. -
Jobb klikk, tulajdonságok, helyi fájlok, cache fájlok épségének ellenőrzése. -
lala42 #39831 Hali!
Valaki próbálta már az új bétát?
Javított valamit?
Más!
A STEAM-on mit kell ellenőrízni, ami javítja a fájlokat? ( Magyar nyelvü ) Valami cash fájlokat kell buzerálni?
-
Maki59 #39830 Koszi Pogi...........:) -
Hello.
Itt nézz körül. -
Maki59 #39828 Hali
Uj vagyok itt.........melyik eredeti lemezzel lehet jatszani itt online, IL2 1946 (angol) vagy IL2 Forgotten Battles (magyar) és miként lehet felmenni a Netre? Ha itt a forumon van ra valasz megkeresem szivesen csak nem tudom milyen szot irjak a keresobe.......... (a jatekban nem tudok felmenni sehogy )..........bocs ha ezer eves kerdest tettem fel......:) Béke -
Még nehogy kettőt vegyek,aztán átképzem magam bombázópilótává. 
-
De ... aszerint igen :)
http://www.argep.hu/main.asp?suche=Saitek+Pro+Flight+Throttle+Quadrant+&x=42&y=5
Én is gondolkodom rajta, mert ennyiért tényleg nem sok ... És ami nem fér el a G940 gázkarján az mehetne ide ... -
Nekem van egy ilyenem csak zavart hogy a bottal nincs egy alapon a gázkar és ezért nem volt kényelmes az irányítás.többmotoros gépekhez szoktam használni fsx-hez. -
És most nem is drága.
LINK -
Gondolkozok egy ilyen beszerzésén:
A tengelyekre mehetne a flaps-trimm-prop pitch kombó,a 6 gombra meg a radiátorok. -
Közben megtaláltam:Controlls/Aircraft szekció legalján a Mouse Controll.Bármilyen gombot be lehet állítani,nem csak a bal klikket az egeren. -
bazz, mekkra héz kell ennek?? :)
-
steamen fent vagyok, írj ha leszel. -
Ja ja. Gépeknél lehet választani pilóta, másodpilóta, bombázótiszt, lövész (gondolom ez ugrálhat köztük ha több van) pozíciók között. Realizmus beállításoknál a gépbe ugráláson kívül engedni kell a map ikonokat is, akkor induláskor a térképen nemcsak a reptereket látod, hanem a gépeket is. Ott ráklikkelve kiírja ha esetleg valaki már benne ül, és ott tudsz te is helyet választani. -
Egy két alkalommal nálam is volt ilyen, bementem a controlsba, nem állítottam semmit, csak leokéztam és után jó lett. -
Egy bombázót meg lehet tölteni személyzettel? -
Én benne vagyok :) -
Valamiért nem tudok kapcsolgatni a kabinban egérrel.Hiába viszem fölé a kurzort,nem csinál semmit.Mit állíthattam el?
-
Ilyet kell venni:)
-
Miért? -
Most olvasom 1C-n, hogy ha a pilóta megnyomja a "Jump between pilot and selected position" gombot, akkor átadja a vezérlést. Este kipróbálhatnánk... -
Tegnap Pogival szórakozgattunk a Tuger Moth-al, a kétüléses repkedés jól működik, de csak a hátsó vezetheti a gépet. -
De, igen, scan után visszateszi a verziószámot 14214-re. Viszont a grafikai hibákat is eltünteti, amik egyik-másik térképen megjelennek (nem alapból rosszak, csak ha ide-oda váltogatjuk őket). 1C-n is taglalják már ezt, a beta hibája (csak ezt tegnap még nem tudtuk). -
Szepy2884 #39809 Az érdekesség, ahogy fogalmaztad, ebben az esetben a szánalmasság politikailag korrekt megfogalmazása. Egyre gondolunk?
-
Na ezeken én jót mulatok minden alkalommal . 

Szép Joó Reggelt Mindenkinek !!! -
Lacusch69 #39807 Tom, Pogi: nem azért találja a hibás fájlokat, mert a legutóbbi béta külön installálás, nem pedig a steamről jön?