91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    igen
    nem. teljesen új game.
    nemrég, patch hetente.
    nagyon.
    google...
    bugos, de jó.
  • Valka
    hello mindenki!

régen jártam már errefelé és volna néhány kérdésem:

1. a cliffs of dover az tulképp. a bob: storm of war?
    2. kompatibilis a régebbi szériával, vagy külön kell telepíteni?
    3. mikor jelent meg és jöttek-e ki hozzá javító patchek?
    4. mennyire realisztikus a gépek fm-je?
    5. ezeken kívül még mit érdemes tudni róla?
    5. megéri a pénzét, vagy kihullik a maradék hajam is?

a válaszokat előre is köszönöm, nincs időm átolvasni több száz hozzászólást.
  • Szepy2884
    Légyszíves ne offold már szét a topicot! jóóóóóó???
  • Willenbrock
    Normandia map most kezdődött a spit vs 109-en ha érdekel valakit
  • V Domino #39842
    Akkor a készlet kemény 1 db volt,utána automatikusan az emelt ár lépett érvénybe.Korrekt üzletpolitika...Azért kérdezz majd rá,nehogy cummantás legyen a vége,bár nem kötelező átvenni,indoklás nélkül visszaküldhető.
  • Lacusch69
    Ne rakd fel, szerintem az utolsó hivatalos (101 a vége) jobb.
  • mustangdc35
    amúgy nem tudom miért ezt rakta be nem is néztem ilyen videót a felette lévő linket akartam betenni
  • acidrain
    Ezazzz!

Szkúúteeer! :)))
  • Zpogi
    Én még annyiért tudtam megrendelni,bár az is oda volt írva,hogy az akció a készlet erejéig tart.
  • lala42
    Ennyi a bolti ár

Ennyi az árgép.

Ennyit az árakról. Az árgép első sora. :-(((
  • lala42
    Azt tudom, hogy automatikos, csak hátha van valakinek béta tapasztalata. Akkor már várok vele, nem rakom fel a bétát.
  • Sanyo
    Elvileg még ma kijön, automatikusan le fogja tölteni.
  • lala42
    Köszi. Akkor jót buzeráltam. Nem talált semmit. A patchról?
  • Zpogi
    Na,én be is rendeltem egyet :)
    Köszi a tippet.
  • Sanyo
    Jobb klikk, tulajdonságok, helyi fájlok, cache fájlok épségének ellenőrzése.
  • lala42
    Hali!
    Valaki próbálta már az új bétát?
    Javított valamit?

Más!
    A STEAM-on mit kell ellenőrízni, ami javítja a fájlokat? ( Magyar nyelvü ) Valami cash fájlokat kell buzerálni?
  • Maki59
    Koszi Pogi...........:)
  • Zpogi
    Hello.
    Itt nézz körül.
  • Maki59
    Hali
    Uj vagyok itt.........melyik eredeti lemezzel lehet jatszani itt online, IL2 1946 (angol) vagy IL2 Forgotten Battles (magyar) és miként lehet felmenni a Netre? Ha itt a forumon van ra valasz megkeresem szivesen csak nem tudom milyen szot irjak a keresobe.......... (a jatekban nem tudok felmenni sehogy )..........bocs ha ezer eves kerdest tettem fel......:) Béke
  • V Domino #39827
    Még nehogy kettőt vegyek,aztán átképzem magam bombázópilótává.
  • DummyBoy
    De ... aszerint igen :)

http://www.argep.hu/main.asp?suche=Saitek+Pro+Flight+Throttle+Quadrant+&x=42&y=5

Én is gondolkodom rajta, mert ennyiért tényleg nem sok ... És ami nem fér el a G940 gázkarján az mehetne ide ...
  • Willenbrock
    Nekem van egy ilyenem csak zavart hogy a bottal nincs egy alapon a gázkar és ezért nem volt kényelmes az irányítás.többmotoros gépekhez szoktam használni fsx-hez.
  • Zpogi
    És most nem is drága.
    LINK
  • V Domino #39823
    Gondolkozok egy ilyen beszerzésén:
    A tengelyekre mehetne a flaps-trimm-prop pitch kombó,a 6 gombra meg a radiátorok.
  • V Domino #39822
    Közben megtaláltam:Controlls/Aircraft szekció legalján a Mouse Controll.Bármilyen gombot be lehet állítani,nem csak a bal klikket az egeren.
  • VO101Tom
    bazz, mekkra héz kell ennek?? :)
  • VO101Tom
    steamen fent vagyok, írj ha leszel.
  • VO101Tom
    Ja ja. Gépeknél lehet választani pilóta, másodpilóta, bombázótiszt, lövész (gondolom ez ugrálhat köztük ha több van) pozíciók között. Realizmus beállításoknál a gépbe ugráláson kívül engedni kell a map ikonokat is, akkor induláskor a térképen nemcsak a reptereket látod, hanem a gépeket is. Ott ráklikkelve kiírja ha esetleg valaki már benne ül, és ott tudsz te is helyet választani.
  • VO101Tom
    Egy két alkalommal nálam is volt ilyen, bementem a controlsba, nem állítottam semmit, csak leokéztam és után jó lett.
  • i robot
    Egy bombázót meg lehet tölteni személyzettel?
  • Zpogi
    Én benne vagyok :)
  • V Domino #39815
    Valamiért nem tudok kapcsolgatni a kabinban egérrel.Hiába viszem fölé a kurzort,nem csinál semmit.Mit állíthattam el?
  • Her Laca
    Ilyet kell venni:)
  • Her Laca
    Miért?
  • VO101Tom
    Most olvasom 1C-n, hogy ha a pilóta megnyomja a "Jump between pilot and selected position" gombot, akkor átadja a vezérlést. Este kipróbálhatnánk...
  • VO101Tom
    Tegnap Pogival szórakozgattunk a Tuger Moth-al, a kétüléses repkedés jól működik, de csak a hátsó vezetheti a gépet.
  • VO101Tom
    De, igen, scan után visszateszi a verziószámot 14214-re. Viszont a grafikai hibákat is eltünteti, amik egyik-másik térképen megjelennek (nem alapból rosszak, csak ha ide-oda váltogatjuk őket). 1C-n is taglalják már ezt, a beta hibája (csak ezt tegnap még nem tudtuk).
  • Szepy2884
    Az érdekesség, ahogy fogalmaztad, ebben az esetben a szánalmasság politikailag korrekt megfogalmazása. Egyre gondolunk?
  • Nesu
    Na ezeken én jót mulatok minden alkalommal .
    Szép Joó Reggelt Mindenkinek !!!
  • Lacusch69
    Tom, Pogi: nem azért találja a hibás fájlokat, mert a legutóbbi béta külön installálás, nem pedig a steamről jön?