91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #39926 neeeeee nem olvastam el mit nyitok meg különben egyvbő le is ikszelem. fúj de szar 
ez segit no meg egy kis zubrowka is
-
1.00.14305 béta patch. -
Ez ZENE. Csupa nagybetűvel. És ez ZENE is marad 10-20-50 év múlva is, míg az ilyen gyökerekre mint ez a buzeráns sp, fluor és társaikra már 5 év múlva sem fog senki sem emlékezni. -
OFF:
FIGYELEM! CSAK AKKOR NÉZD MEG A ERŐS AZ IDEGZETED!
Balul elsült megijesztés... +18
ui.: Lehet fake, de akkor is borzasztó.
ON: -

-
Nézd. Aki megnézi illetve hallgatja az meg is érdemli. Én meg inkább vizuálom illetve hallgatom ezt .. ;)
-
Nejem beszélt róla,hogy volt a tévében valami zenei műsorban ,de én nem láttam. Gondoltam beírom a gugliba az SP -t. Soha többet nem teszek ilyet. -
Laca te miket nézegetsz a tecsöveden?
Eszembe nem jutna ilyenekre rákeresni.
-
Te jesszus atya úr isten aki a mennyben lakozol!
Ekkora bűnt nem követett még el az emberiség,hogy ez járjon neki.
-
Zoli105 #39917 Oké köszönöm szépen :) -
Innen
letöltöd a TS3 as klienst és feltelepíted. A tss2 őt nem lehet frissíteni TS3 ra -
Szepy2884 #39915 Tudtommal sehogy. A TS3-at külön kell leszedned. -
Zoli105 #39914 Sziasztok
Lenne egy kérdésem , nekem még a TeamSpeak Rc2 van meg , és hogyan frissitsem hogy TeamSpeak 3 legyen belőle?Mert nem találok olyan leírást nála ,hogy hogyan kéne frissiteni ! :( -
Lacusch69 #39913 Hát, ha jósolni tudnék, akkor is inkább a jövő heti lottószámokkal törődnék... ;) -
Patch mikor lesz? 
-
Nem robban, villan. Arra találták ki, hogy amikor eltalája a célt, akkor aki lő, lássa is, hogy talált valami. Manualban egyébként van róla leírás, érdemes legalább egyszer átnyálazni...
-
Lacusch69 #39910 DeWilde lőszer -
sakkay #39909 Így van. Az viszont érdekelne miért robban akkorát a hurinak a géppuskája. Valahányadik lőszer a sorban más ok..(nem néztem meg a tárazási sorrendet igaz)de milyen az a kis kaliber ami robban? -
Kiskalával nem látni azonnal a sérüléseket, sokszor csk a gép mozgásából látod, hogy annak már vége van... 2-3 másodperces sorozat ha szépen ült a gépen, akkor azt nyugodtan hagyhatod, leesik vagy sem. Ha nem, max visszamész, de ha elsőre telepumpálod, míg szét nem esik, annak nagy része felesleges pazarlás lesz. Ez meszára is igaz, ha magassági fölényben vagy, és nincsenek kill-stealerek a közelben, akkor csak annyit kapjon húszasból amennyi feltétlen muszáj. Hát lopjuk mi a lőszert? :) -
sakkay #39907 Érdekes. Most néztem azt a "pályát" ahol alacsony támadásban do17-eket kell hurival lelőni. Kicseréltem a hurit Messzerre és érdekes módon 2* annyi Dorniert' lőttem le(6-abból 4 full, mondjuk ezt kicsit furán számolja.). A közeli gépágyúk rátették a pontot, és jóval tovább tart a lőszerkészlet is. Habár mindig úgy érzem, hogy nehezebb célozni az irányzékkal, és jobban ráz' a gép még a géppuskáknál is. Azért repülök még pár ilyet, hátha csak placebó!
-
Lacusch69 #39906 Igen. Kicsit korábban linkeltem is egy screenshotot.(39800) -
sakkay #39905 A béta után 1 órát csak azt teszteltem, (néztem az AI csatáit) , hogy a lövés helyén megjelenik e találat, sérülés. Egy óra alatt, egyszer sem hibázott, még a legkisebb érintő találat esetén sem. Az már más kérdés, hogy milyen-mekkora sérülés látszott. Azt ugye(amíg nem lehet látni a lövedéket darabra, nem lehet ellenőrizni) csak a nyomjelzők után körülbelül.. Nagyon alakul ez a dolog. -
lala42 #39904 A bétát próbáltad már? -
Lacusch69 #39903 Csak nem jön a hivatalos patch... -
lala42 #39902 Nem kell itt hibát generálni. xd A minap 6-os ból kaptam egy hurrit Dover előtt. A csűrő beállt. Oldalkormánnyal hazaevickéltem, leszálltam ( törés nélkül ). Szerencse, hogy a srác nem bántott tovább. -
ja ja, a fegyvereken nem is változtattak. -
Valamelyik ász visszaemlékezéseiben olvastam, hogy unalmukban elkezdték polírozni a gépeket,és +10-15km/h-val lettek gyorsabbak,de abbahagyták mert túlságosan is csillogni kezdtek,szóval ez gépenként is változhat. -
Ezekkel a grafikonokkal azért kell vigyázni, mert pont az egyik E-3asén láttam ráírva, hogy 5% tűrést írtak a mérési eredményekhez. Ha ezt az 5%-ot vesszük alapul (és tényleg csak 5%, nem több) 570-nél az is már +- 28,5 km/h mérési hibahatár. Ennyit szerintem random is beletehetnének a játékba... -
Kurfürst #39898 A motorhangok jópofák, de a fegyverhangok szerintem továbbra is a LOL kategória... lsd:
http://youtu.be/8eKc18qVLno
http://www.youtube.com/watch?v=diptuSxHGE0 -
Persze legnagyobb sebességét mindkettő más-más magasságban érheti el. -
Kurfürst #39896 Mk II-esből asszem 1940 júniustól volt egy pár század. Egyébként lényegtelen, tökugyanazt tudta mint a Mark I.
A játékban azért van különbség mert a Mark I-esek 87 oktános repbenzinnel és kétállású légcsavarral vannak modellezve, a Mark II-esek pedig állandó sebességű légcsavarral és 100 oktános benzinnel.
-
Jobban utánanéztem és 1940 Augusztusában már elkezdték átadni az első Mk.2-eseket.Tehát nyár végén már szolgálatban álltak.Legnagyobb sebessége 574 km/h,akkor nem igazán gyorsabb mint a Bf 109 E-3 aminek 570 km/h. -
Az 1940-es évi csatában amúgy Mk.2 nem is volt ha jól tudom,valamikor ősz végén jelent meg de csak 1941 tavaszán váltotta fel az Mk.1a-t.A Bf 109 E-3-nál úgy tudom kicsit gyorsabb volt az Mk.2,viszont a német oldalon akkor már a Bf 109 F-2 bevezetése kezdődött el ami pedig ismét gyorsabb volt.Szóval már eleve az sem nagyon hiteles szerintem ha 1940-ben Spit Mk.2-esek repkednek. -
messerharcos #39893 azt kivánom ugy legyen ahogy mondjátok és legyen igazatok. De ez a spit mk2 még ai formájában is felhuzott egy csöppet. Sehogy se értem utol, pedig magasabbról kezdtem. És én attól tartok marad ez a szitu nagyon sokáig nem lesz e4 és e7. De ne nekem legyen igazam. -
Ok, de én meg arra válaszoltam, hogy ha tudom akkor átírom egy kicsit. -
Amit a linkről letöltesz, cod scriptelt küldi, abban ad random hibát finalon, erre írta Lacusch, hogy így könnyű... -
Ha nem élvezed a repülést és a játékot, akkor keress olyat, ami elégedetté tesz. Nekem -hibái ellenére- nagyon bejön, bár csak 5-6 órám van eddig.
Tapasztaltuk már a múltban is, hogy az űberLaGG egy patch után 300 kg-al lett nehezebb, utána úgy fordult mint egy fejőstehén. Akkor is háborogtál volna? :) Pár napig pihenj, majd gyere vissza ha még van kedved. -
Ezt te most ,hogy találtad ki?:) Finom leszek. Butaságot mondasz.:) -
Finalon? :) Egy alkalommal 80 km-t kellett vitorláznom a legközelebbi repülőtérig, éppen csak beestem és már hason is volt a messzer.
Ha nem is napi rutin, de elég sokszor kellett csűrő és/vagy oldalkormány, magassági nélkül letenni, csak a motorral fűrészelve és az ívelőkkel irányítani. Holnap otthon leszek, akkor megpróbálom egy kicsit nehezebbé tenni, persze csak akkor, ha az alapverzióval sikerül letennem. 8) -
Amíg nem javítják ki az Emilt, addig annyira van értelme szimulációról beszélni mint az X-wing vs Tie fighter esetén ...
Ezt meg ők sem szeretnék ... elég balfasz volt a kezdés, szerintem nem akarják ezt még tetézni ...