91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A lényege, hogy max. 3 aktiválásod lehet, amit ha elhasználsz várnod kell a következő hónapra. Akkor automatikusan újat kapsz, amihez a következő hónapban újabbat kapsz és így tovább. Egyszerre maximum 3 aktiválási lehetőséged lehet, ha ez megvan, abban a hónapban nem kapsz újat.
Lehet, hogy bonyolultan fogalmaztam, de 12 óra meló után már nem pörög az agyam. -
nincs sajna még mikrofonos fülesem, a cégnél van
majd beszerzek egyet ígérem :D -
Nekem is GTX560 Ti van 270.61 driverrel. Este meglesem hogy London fölött vagy Franciao fölött mennyi fps-t produkál a beta. De ha feljönnél TS-re úgy egyszerűbb lenne. -
Használd inkább EZT képfeltöltésre. Az ezsgén a békás szar régóta nemkívánatos. -
Ne képként, hanem hivatkozásként próbáld meg. A beágyazásokat sok oldal nem támogatja. -
Nálam is fagyasztott békák vannak... -
Pontosítok. Eddig megjelentek. Mi ez ???????? -
Nálam megjelennek a képek
-
LINK -
ezez szakadok :D
-
Lacusch69 #39996 Békát teszel a jégkockába?
(Persze, ha már a japánok kígyót a borba, a mexikóiak kukacot a tekilába, akkor miért ne?)
-
sakkay #39995 Mondjuk ha már képeket hasonlítanak a magasságot nem árt figyelembe venni. Nem mindegy , hogy valami szép 2 km magasból , meg mondjuk 200 m magasból is.
-
Nem mondod komolyan:) -
sakkay #39993 Szerencsére ilyennel még nem találkoztam. -
Megkerestem a cikket, amit Sanyo fordított erről, hát nem lettem okosabb :)
http://www.pcpilot.hu/il-2/il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-a-masolasvedelem.html -
Az összehasonlító képeken nekem valamiért az Il-2 tetszik a legjobban :O -
de, évek óta használom, van egy csomó steam-es játékom :D
csak azt hittem a cod-ra is vmi ilyem max aktiválós hülyeséget találtak ki, ez most nagy divat sajnos -
sakkay #39989 az a helyzet , hogy emlékeim szerint akkor sem, mert amikor újraraktam(talán ha 2* win cserekor) amikor beírtam a steamos kódomat , egyből tudta milyen programok vannak meg nekem. Amúgy 4-5. -
sakkay #39988 Ja, ugye nem használtál még steamos progit?
Ha megszokja az ember a hülyeségeit, néha már egész jó, mert azért sok okos dolgot is tud. -
jaa ok így már értem
szóval csak ha a steamet rakom újra akkor kell regizni is -
A steamet sem újra aktiválni ,ha netán új oprendszert tesz fel a polgár. Másik particióra tenni és kész. Nekem sikerült így a múltkor és azóta is így használom,csak annyi van,hogy ha bekapcsolom a gépet a steam nem indul automatikusan,de ezt nem is bánom. -
sakkay #39985 Ha leveszed, és utána újrarakod, már nincsen semmi aktiválás automatikusan a steamos neved alatt be van regisztrálva a progi. Élő net kapcsolat kell telepítés közben, de amúgy a folyamat olyan mint egy normál gaménál'. A végén persze letölti amit kell magától, oszt' kész.
Szerintem mindenképpen tedd meg. Én tényleg 3* raktam újra. -
sakkay #39984 Jól mondja Tom. -
de a steamen aktiválás miben különbözik a játék újra installálásától? ezt nem igazán értem -
Egyébként fórumon senki nem panaszkodott még, hoyg ne tudná újrarakni. Lehet tényleg kikapcsolták amíg ennyi beta patch jön. -
Nem installálni, hanem Steamen aktiválni lehet 3x, utána havonta 1x. Hülyeséget nem akarok írni, de ha jól emlékszem nekem aktiválni akkor kellett, amikor újraraktam a Steamet. Nem amikor a játékot. Egyébként meg ha kifogynál a 3-ból, akkor e-mailt írsz a supportnak, és ők resetelik, csak akkor már kell egy kört futni ezzel az e-mailes dologgal, hogy ne 20 gépen legyen fent ugyanaz a játék. -
nem a steamtól függ, hanem a védelemtől -
a hivatalos álláspont ez volt a kiadás előtt, de lehet azóta változtattak rajta, még nem próbáltam -
sakkay #39978 Ez ilyen steam-os urban legend nem??? -
sakkay #39977 3* lehet újrarakni???? 
Mi ez a hülyeség, én most raktam fel 3*-ra! -
-
nem, de addig nem is akaromamíg ki nem jön a hivatalos peccs (mert ugye havi 3x lehet újrarakni)
vadi új rendszerem van amúgy, kb egy hónapja raktam fel win7 x64-et, vadi új vinyóra, stb -
sakkay #39974 Azt már próbáltad, hogy uninstall, aztán visszarakod? -
sakkay #39973 Ja, most komolyan tesztelem a fegyvereket..azt kell , hogy mondjam: a me húszas, egy álom. Elképesztő hatása van. Túl közel nem érdemes használni,túl messziről sem,de épp most szedtem le 2-3 pár lövéssel!! (gépenként)3 gépet (és még hármat össztűzzel). -
hát semmi mással nincs problémám igazából
két példa:
ARMA2, Metro2033 két köztudottan vidkártya gyilkos játék
nálam mindkettő full garafikán vígan szalad 1920x1080-ban
gtx 560ti-m van -
sakkay #39971 Milyen vid.karid is van? Más programoknál nincsen gáz?? Mert most már talán csak te vagy az egyetlen akinek ilyen jellegű problémája van.
Lehet , hogy az ön készülékében van a hiba..esetleg new driver?!
-
:D lehetséges
kipróbálnátok valamit?
a qm-ben van többféle bombázós küldi, sok géppel (london, hawkinge, stb)
megnéznétek hogy a városok feleltt hogy fut a játék a legutóbbi bétával?
online amúgy teljesen jó, semmi akadás, de azért szeretném ha offline is jó lenne -
sakkay #39969 Remek, igen várom. -
sakkay #39968 Gondoltam , hogy a tanultabb kollégákban bízhatok.
-
VAGY!!! Szégyellem kimondani,de lehet kell egy veres képalkotó egység. 
Ezt rossz volt még leírnom is:)