91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    A lényege, hogy max. 3 aktiválásod lehet, amit ha elhasználsz várnod kell a következő hónapra. Akkor automatikusan újat kapsz, amihez a következő hónapban újabbat kapsz és így tovább. Egyszerre maximum 3 aktiválási lehetőséged lehet, ha ez megvan, abban a hónapban nem kapsz újat.

Lehet, hogy bonyolultan fogalmaztam, de 12 óra meló után már nem pörög az agyam.
  • PhantomAss
    nincs sajna még mikrofonos fülesem, a cégnél van
    majd beszerzek egyet ígérem :D
  • VO101Tom
    Nekem is GTX560 Ti van 270.61 driverrel. Este meglesem hogy London fölött vagy Franciao fölött mennyi fps-t produkál a beta. De ha feljönnél TS-re úgy egyszerűbb lenne.
  • LeonSilver
    Használd inkább EZT képfeltöltésre. Az ezsgén a békás szar régóta nemkívánatos.
  • VO101Tom
    Ne képként, hanem hivatkozásként próbáld meg. A beágyazásokat sok oldal nem támogatja.
  • VO101Tom
    Nálam is fagyasztott békák vannak...
  • Her Laca
    Pontosítok. Eddig megjelentek. Mi ez ????????
  • Her Laca
    Nálam megjelennek a képek
  • mijki
    LINK
  • mijki
    ezez szakadok :D
  • Lacusch69
    Békát teszel a jégkockába? (Persze, ha már a japánok kígyót a borba, a mexikóiak kukacot a tekilába, akkor miért ne?)
  • sakkay
    Mondjuk ha már képeket hasonlítanak a magasságot nem árt figyelembe venni. Nem mindegy , hogy valami szép 2 km magasból , meg mondjuk 200 m magasból is.
  • Her Laca

Nem mondod komolyan:)
  • sakkay
    Szerencsére ilyennel még nem találkoztam.
  • VO101Tom
    Megkerestem a cikket, amit Sanyo fordított erről, hát nem lettem okosabb :)
    http://www.pcpilot.hu/il-2/il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-a-masolasvedelem.html
  • Scottt
    Az összehasonlító képeken nekem valamiért az Il-2 tetszik a legjobban :O
  • PhantomAss
    de, évek óta használom, van egy csomó steam-es játékom :D
    csak azt hittem a cod-ra is vmi ilyem max aktiválós hülyeséget találtak ki, ez most nagy divat sajnos
  • sakkay
    az a helyzet , hogy emlékeim szerint akkor sem, mert amikor újraraktam(talán ha 2* win cserekor) amikor beírtam a steamos kódomat , egyből tudta milyen programok vannak meg nekem. Amúgy 4-5.
  • sakkay
    Ja, ugye nem használtál még steamos progit?
    Ha megszokja az ember a hülyeségeit, néha már egész jó, mert azért sok okos dolgot is tud.
  • PhantomAss
    jaa ok így már értem
    szóval csak ha a steamet rakom újra akkor kell regizni is
  • Her Laca
    A steamet sem újra aktiválni ,ha netán új oprendszert tesz fel a polgár. Másik particióra tenni és kész. Nekem sikerült így a múltkor és azóta is így használom,csak annyi van,hogy ha bekapcsolom a gépet a steam nem indul automatikusan,de ezt nem is bánom.
  • sakkay
    Ha leveszed, és utána újrarakod, már nincsen semmi aktiválás automatikusan a steamos neved alatt be van regisztrálva a progi. Élő net kapcsolat kell telepítés közben, de amúgy a folyamat olyan mint egy normál gaménál'. A végén persze letölti amit kell magától, oszt' kész.
    Szerintem mindenképpen tedd meg. Én tényleg 3* raktam újra.
  • sakkay
    Jól mondja Tom.
  • PhantomAss
    de a steamen aktiválás miben különbözik a játék újra installálásától? ezt nem igazán értem
  • VO101Tom
    Egyébként fórumon senki nem panaszkodott még, hoyg ne tudná újrarakni. Lehet tényleg kikapcsolták amíg ennyi beta patch jön.
  • VO101Tom
    Nem installálni, hanem Steamen aktiválni lehet 3x, utána havonta 1x. Hülyeséget nem akarok írni, de ha jól emlékszem nekem aktiválni akkor kellett, amikor újraraktam a Steamet. Nem amikor a játékot. Egyébként meg ha kifogynál a 3-ból, akkor e-mailt írsz a supportnak, és ők resetelik, csak akkor már kell egy kört futni ezzel az e-mailes dologgal, hogy ne 20 gépen legyen fent ugyanaz a játék.
  • PhantomAss
    nem a steamtól függ, hanem a védelemtől
  • PhantomAss
    a hivatalos álláspont ez volt a kiadás előtt, de lehet azóta változtattak rajta, még nem próbáltam
  • sakkay
    Ez ilyen steam-os urban legend nem???
  • sakkay
    3* lehet újrarakni????
    Mi ez a hülyeség, én most raktam fel 3*-ra!
  • LeonSilver
  • PhantomAss
    nem, de addig nem is akaromamíg ki nem jön a hivatalos peccs (mert ugye havi 3x lehet újrarakni)
    vadi új rendszerem van amúgy, kb egy hónapja raktam fel win7 x64-et, vadi új vinyóra, stb
  • sakkay
    Azt már próbáltad, hogy uninstall, aztán visszarakod?
  • sakkay
    Ja, most komolyan tesztelem a fegyvereket..azt kell , hogy mondjam: a me húszas, egy álom. Elképesztő hatása van. Túl közel nem érdemes használni,túl messziről sem,de épp most szedtem le 2-3 pár lövéssel!! (gépenként)3 gépet (és még hármat össztűzzel).
  • PhantomAss
    hát semmi mással nincs problémám igazából
    két példa:
    ARMA2, Metro2033 két köztudottan vidkártya gyilkos játék
    nálam mindkettő full garafikán vígan szalad 1920x1080-ban
    gtx 560ti-m van
  • sakkay
    Milyen vid.karid is van? Más programoknál nincsen gáz?? Mert most már talán csak te vagy az egyetlen akinek ilyen jellegű problémája van.
    Lehet , hogy az ön készülékében van a hiba..esetleg new driver?!
  • PhantomAss
    :D lehetséges

kipróbálnátok valamit?
    a qm-ben van többféle bombázós küldi, sok géppel (london, hawkinge, stb)
    megnéznétek hogy a városok feleltt hogy fut a játék a legutóbbi bétával?

online amúgy teljesen jó, semmi akadás, de azért szeretném ha offline is jó lenne
  • sakkay
    Remek, igen várom.
  • sakkay
    Gondoltam , hogy a tanultabb kollégákban bízhatok.
  • Her Laca
    VAGY!!! Szégyellem kimondani,de lehet kell egy veres képalkotó egység.
    Ezt rossz volt még leírnom is:)