91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    "Mondtam én.hogy ha valaki kipróbálja ,akkor onnantól el is felejti az Il2-őt"

Többet repülök a 1946-al, mint a CoD-al.
  • Zpogi
    Tényleg jó az a szeró(talán így kezdődik a neve:SOV),bár kicsit leegyszerűsített az ikonok miatt,de ettől meg állandó "instanteksön" van :) Én ezeket hiányoltam a jó múltkor.

Laca:
  • Her Laca
    Mondtam én.hogy ha valaki kipróbálja ,akkor onnantól el is felejti az Il2-őt.
    Minap Tommal néztünk egy videót Il2 ből és olyan érzésem volt mintha egy

ilyennel játszanának.:)
  • Zpogi
    Én azon a térképen (Spit vs 109) mindig G-2-vel mentem,úgy legalább volt esélyem,volt olyan szerencsém is,hogy 3 gépet lőttem egy felszállásból La-5 és Yak-3 ellen. Nekem is mindig ez volt a problémám,ha magasra emelkedtem,de hála Olegéknak ezt a Cod-ban sokkal jobban megoldották, mióta kijött,talán ha egyszer repültem a jó öreg IL2-vel :) és őszinte leszek...rohadtul nem hiányzik - ja az idegeskedések sem.
  • Willenbrock
    De felhúztak most,5X leszedtek a veresek aircobrával meg La-5-tel,ezen a szlovák térképen ha föléemelkedek az ellenségnek teljesen belelolvad a sötét hegyes-erdős földháttérbe,ha meg alulról megyek rá 50X körbetáncol.Peches nap.
  • VO101Tom

Nagyon állat egyébként, két napja repkedünk ezen a szerveren (a nevét most meg nem mondom), Spit IIa nincs, minden más választható. A mesza ezekkel a gépekkel abszolút partiban van, két nap alatt egyetlen KIA-t sikerül összeszednem légi harcban, és Pogival ketten lőttünk vagy 45-50 gépet (amit elszámolt, de ebben részeredmények is vannak), és igazán meg sem izzadtunk vele :)
    Szóval nem kell fosni, szívni fognak itt is a veresek (ha azt a rohadt II-es Spitet elfelejtik 1940 Augusztusig :)
  • Nohab
    Kicsit teszteltem a Spit Ia-t.

Számunkra pozitív:
    -nagyon sérülékeny, egy rövid sorozattól nekem speciel 15 hibát írt ki.
    -alacsony sebességnél elég instabilnak érzem, de ma egy mesza esett át mögöttem.

Negatív:
    Megsorozott egy saját mesza, amitől kilyukadt a vízhűtőm. Kb 5-4 perc alatt elfolyt az összes vizem. A víz hőmérséklete 100-102°C között mozgott. Az olaj a repülés alatt 87-90°C között mozgott. 3-4 perc folyamatos vészteljesítmény mellett nőtt a víz 1, míg az olaj 2 fokot. Felemeltem a gépet, hogy lassuljak (ezzel rosszabb hűtési körülményt akartam előidézni), de dugóhúzóba estem (kihúzni már nem tudtam) és levettem a gázt. Kb. 15 másodperc alatt a víz 1, míg az olaj 8 fokot esett vissza. Így tudtam 11-12 percet repülni sebzett vízhűtővel.
  • Zpogi
    Egy kis kötelékezés Tommal:

Aztán leszállás kötelékben,majd a parkoló helyen:

És még egy felszállás,természetesen kötelékben :)
  • VO101Tom
    Hogy a nagy magasságban réngat, arról tudnak, programhiba, már dolgoznak rajta.
    Hogy ezt a megneto 1 vagy kettő megoldja... hát, ez nekem új, de majd megnézem :)

A magneto 1 és 2 a hengerekben lévő gyújtógyertya sorok száma (hengerenként két gyertya van), azokat tudod ki és bekapcsolni. Induláskor, bemelegítésnél lekapcsolod egyiket másikat, látod, hogy a fordulatszám ingadozik-e (fordszám eshet, csak a járása ne legyen egyenletlen), ha igen, akkor tudod, hogy az egyik hengerben valami gond van. De ez RL létezik csak, játékban ilyen hibák nincsenek (ez a magneto már az il2 nagy talánya is volt, hogy olyan egyszerű CEM mellett - codhoz képest persze :P - miért pont ezt tették bele kapcsolgatni, amit egyébként sosem használsz...? :)
  • sakkay
    Nagy magasságban a fordulatból vesz le azonnal ha lejjebb rakod, és megszűnt, az a bizonyos remegés" amivel nem tudtam mit kezdeni nagy magasságban. De ha hülyeség, azért szóljatok. A technikai részleteket nem tudom, de ez jött le a gyakorlatban.
  • VO101Tom
    "Most jöttem rá, mi a szerepe a magnetónak(a magassági rep. alatt)"
    Micsoda?
  • sakkay
    Csináltam pár emelkedés-süllyedés, és magassági repülés tesztet(propeller állítás miatt.)
    Most jöttem rá, mi a szerepe a magnetónak(a magassági rep. alatt), és megnéztem mi van 5000-ről zuhanásban. Kiakadt a seb. mérő, és leszakadtak a csűrők,és a szárny egy része is(de nagyon nagyon bírta a messzer). És utána még le tudtam rakni, épphogy.
    (nagyon jól nézett ki). Tényleg alakul.
    Azért van mit javítani.
  • Solt
    Ez kéééész! :D:D
  • Lacusch69
    OFF... :D
  • 2Pete

• Her Laca
  • Lacusch69
    2x villanásnyira megakadt, de le tudtam lőni egy 110-est meg egy olasz szart (G50?).
  • Her Laca
    ezt nézzétek
  • LeonSilver
    Ez olyan mint nekem a 20-as. Ott is a bomba oldás után megáll az hóbelevanc. Hang jó, ki is lehet lépni csak éppen nem mozdul a gép. Ez valami orbitális bug. Amúgy látni valamit 0:14-nél ha megfigyeled. Abban a pillanatban áll le.

• Her Laca
    Van Quick ben a German Attack Column-mis
    Próbálja már ki valaki még mert ahogy beérek a szárazföld fölé (hurrival) és lőném a 110 eseket egy kis idő múlva kifagy ,vagyis megáll a játék. A számító gép megy rendesen de megáll a kép. Visszaállítottam a hivatalos patch ra de ott is csinálja.
    Viszont másik pályán szárazföld felett sok géppel nem.
  • lala42
    Nekem meg mindegy XD
  • LeonSilver
    Lehet majd csinálok 2-3 darabot, betesszük mellé a mostanit és lehet választani.
  • sakkay
    Új. Szerintem.
  • Her Laca
    Akkor fele ,fele? Legalább látható lenne a fejlődés.
  • Lacusch69
    Bölcs Salamon mondá vala:

+1 az új mellett.
    +1 a régi mellett.
  • Zoli105
    +1 a régi kép mellett ! :)
  • Solt
    +1 a csere mellett... :)
  • acidrain
    Ez a kép pont jó.
    Már úgy megszoktam. :)
  • Her Laca
    Leon:) Nem cseréled le a topik tetején a képet egy ütős COD os képre?:D
    Csak úgy eszembe jutott.
  • VO101Tom
    Lehet, hogy ez volt a gond, tegnap próbáltunk Emilre bombát tenni, de nem jött össze. Stukára minden gond nélkül felpakolja...
  • LeonSilver
    Arra figyelj, hogy ha beraksz bombát nem fogja beszámítani a gép súlyába és elmenteni sem csak akkor ha (mondjuk a felette levőre) egy másik fegyverre is ráklikkelsz.

• LeonSilver
    Egyébként Main Menu / Plane Options / Loadout
  • LeonSilver
    Azért üres mert túlsúlyos lenne.
  • i robot
    Hogyan lehet a bombázógépekre bombákat rakni?? Tudom, alul a menüben lehet kiválasztani mit is akarok, de a gépek (He-111 Ju-88) mindíg üresek.
  • Her Laca
    Off.
    Ez nagyon tetszik.
  • sakkay
    Beraktam 2 hurit, én egyedül voltam. Nagyon keményen nyomják együtt. Először lenyomtak , másodszor leléptem, miután szétlőtték a szárnyam(a fedezőgép) harmadszorra győztem, de szinte az összes lőszert ellőttem.
  • Her Laca
    Hardveraprón.

Tőle.
  • sakkay
    Ok. Leesett. Amennyire lehet jól csinálták meg,mert bár a vetített kép mérete maradt, az üveglap viszont az egész látómezőt betölti mikor közel hajolsz, szinte(keretet ad) és ahhoz képest tűnik kisebbnek a vetített kép. Tényleg korrekt, és már van is ötletem a tr. beállításnál mit kell tennem.
    Köszi a videókat.
  • VO101Tom
    Elvileg a revi kivetített méretének nem kéne változnia, hiszen látszólag nem is az üvegen van az amit látsz, hanem ez alőtt "lebeg". A kézifegyvereken lévő revi sight-ok valszeg másképp működnek akkor, bár nekem csak airsoftos cuccokhoz volt közöm

Na, találtam jutyúbon egy videót, ezen jül látszik ez a "kivetítés"
    revi1

Ezen meg nagyon jól látszik, hogy amikor visszahajol a film végén, a kivetített revi kép ugyanakkora marad, simán lelóg az üvegről.
    revi2
  • VO101Tom
    Nem halványodik el, és nem ég ki. Induláskor felkapcsolod, utána nincs vele dolgod.