91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"Mondtam én.hogy ha valaki kipróbálja ,akkor onnantól el is felejti az Il2-őt"
Többet repülök a 1946-al, mint a CoD-al.
-
Tényleg jó az a szeró(talán így kezdődik a neve:SOV),bár kicsit leegyszerűsített az ikonok miatt,de ettől meg állandó "instanteksön" van :) Én ezeket hiányoltam a jó múltkor.
Laca:
-
Mondtam én.hogy ha valaki kipróbálja ,akkor onnantól el is felejti az Il2-őt.
Minap Tommal néztünk egy videót Il2 ből és olyan érzésem volt mintha egy
ilyennel játszanának.:) -
Én azon a térképen (Spit vs 109) mindig G-2-vel mentem,úgy legalább volt esélyem,volt olyan szerencsém is,hogy 3 gépet lőttem egy felszállásból La-5 és Yak-3 ellen. Nekem is mindig ez volt a problémám,ha magasra emelkedtem,de hála Olegéknak ezt a Cod-ban sokkal jobban megoldották, mióta kijött,talán ha egyszer repültem a jó öreg IL2-vel :) és őszinte leszek...rohadtul nem hiányzik - ja az idegeskedések sem. -
De felhúztak most,5X leszedtek a veresek aircobrával meg La-5-tel,ezen a szlovák térképen ha föléemelkedek az ellenségnek teljesen belelolvad a sötét hegyes-erdős földháttérbe,ha meg alulról megyek rá 50X körbetáncol.Peches nap. -

Nagyon állat egyébként, két napja repkedünk ezen a szerveren (a nevét most meg nem mondom), Spit IIa nincs, minden más választható. A mesza ezekkel a gépekkel abszolút partiban van, két nap alatt egyetlen KIA-t sikerül összeszednem légi harcban, és Pogival ketten lőttünk vagy 45-50 gépet (amit elszámolt, de ebben részeredmények is vannak), és igazán meg sem izzadtunk vele :)
Szóval nem kell fosni, szívni fognak itt is a veresek (ha azt a rohadt II-es Spitet elfelejtik 1940 Augusztusig :) -
Kicsit teszteltem a Spit Ia-t.
Számunkra pozitív:
-nagyon sérülékeny, egy rövid sorozattól nekem speciel 15 hibát írt ki.
-alacsony sebességnél elég instabilnak érzem, de ma egy mesza esett át mögöttem.
Negatív:
Megsorozott egy saját mesza, amitől kilyukadt a vízhűtőm. Kb 5-4 perc alatt elfolyt az összes vizem. A víz hőmérséklete 100-102°C között mozgott. Az olaj a repülés alatt 87-90°C között mozgott. 3-4 perc folyamatos vészteljesítmény mellett nőtt a víz 1, míg az olaj 2 fokot. Felemeltem a gépet, hogy lassuljak (ezzel rosszabb hűtési körülményt akartam előidézni), de dugóhúzóba estem (kihúzni már nem tudtam) és levettem a gázt. Kb. 15 másodperc alatt a víz 1, míg az olaj 8 fokot esett vissza. Így tudtam 11-12 percet repülni sebzett vízhűtővel. -
Egy kis kötelékezés Tommal:
Aztán leszállás kötelékben,majd a parkoló helyen:
És még egy felszállás,természetesen kötelékben :)
-
Hogy a nagy magasságban réngat, arról tudnak, programhiba, már dolgoznak rajta.
Hogy ezt a megneto 1 vagy kettő megoldja... hát, ez nekem új, de majd megnézem :)
A magneto 1 és 2 a hengerekben lévő gyújtógyertya sorok száma (hengerenként két gyertya van), azokat tudod ki és bekapcsolni. Induláskor, bemelegítésnél lekapcsolod egyiket másikat, látod, hogy a fordulatszám ingadozik-e (fordszám eshet, csak a járása ne legyen egyenletlen), ha igen, akkor tudod, hogy az egyik hengerben valami gond van. De ez RL létezik csak, játékban ilyen hibák nincsenek (ez a magneto már az il2 nagy talánya is volt, hogy olyan egyszerű CEM mellett - codhoz képest persze :P - miért pont ezt tették bele kapcsolgatni, amit egyébként sosem használsz...? :) -
sakkay #40077 Nagy magasságban a fordulatból vesz le azonnal ha lejjebb rakod, és megszűnt, az a bizonyos remegés" amivel nem tudtam mit kezdeni nagy magasságban. De ha hülyeség, azért szóljatok. A technikai részleteket nem tudom, de ez jött le a gyakorlatban.
-
"Most jöttem rá, mi a szerepe a magnetónak(a magassági rep. alatt)"
Micsoda? -
sakkay #40075 Csináltam pár emelkedés-süllyedés, és magassági repülés tesztet(propeller állítás miatt.)
Most jöttem rá, mi a szerepe a magnetónak(a magassági rep. alatt), és megnéztem mi van 5000-ről zuhanásban. Kiakadt a seb. mérő, és leszakadtak a csűrők,és a szárny egy része is(de nagyon nagyon bírta a messzer). És utána még le tudtam rakni, épphogy.
(nagyon jól nézett ki). Tényleg alakul.
Azért van mit javítani. -
Solt #40074 Ez kéééész! :D:D -
Lacusch69 #40073 OFF... :D -
-
-
Lacusch69 #40070 2x villanásnyira megakadt, de le tudtam lőni egy 110-est meg egy olasz szart (G50?).
-
ezt nézzétek -
Ez olyan mint nekem a 20-as. Ott is a bomba oldás után megáll az hóbelevanc. Hang jó, ki is lehet lépni csak éppen nem mozdul a gép. Ez valami orbitális bug. Amúgy látni valamit 0:14-nél ha megfigyeled. Abban a pillanatban áll le.
-
Van Quick ben a German Attack Column-mis
Próbálja már ki valaki még mert ahogy beérek a szárazföld fölé (hurrival) és lőném a 110 eseket egy kis idő múlva kifagy ,vagyis megáll a játék. A számító gép megy rendesen de megáll a kép. Visszaállítottam a hivatalos patch ra de ott is csinálja.
Viszont másik pályán szárazföld felett sok géppel nem. -
lala42 #40066 Nekem meg mindegy XD -
Lehet majd csinálok 2-3 darabot, betesszük mellé a mostanit és lehet választani. -
sakkay #40064 Új. Szerintem
.
-
Akkor fele ,fele? Legalább látható lenne a fejlődés. -
Lacusch69 #40062 Bölcs Salamon mondá vala:
+1 az új mellett.
+1 a régi mellett. -
Zoli105 #40061 +1 a régi kép mellett ! :) -
Solt #40060 +1 a csere mellett... :) -
Ez a kép pont jó.
Már úgy megszoktam. :) -
Leon:) Nem cseréled le a topik tetején a képet egy ütős COD os képre?:D
Csak úgy eszembe jutott. -
Lehet, hogy ez volt a gond, tegnap próbáltunk Emilre bombát tenni, de nem jött össze. Stukára minden gond nélkül felpakolja... -
Arra figyelj, hogy ha beraksz bombát nem fogja beszámítani a gép súlyába és elmenteni sem csak akkor ha (mondjuk a felette levőre) egy másik fegyverre is ráklikkelsz.
-
Egyébként Main Menu / Plane Options / Loadout -
Azért üres mert túlsúlyos lenne. -
Hogyan lehet a bombázógépekre bombákat rakni?? Tudom, alul a menüben lehet kiválasztani mit is akarok, de a gépek (He-111 Ju-88) mindíg üresek. -
Off.
Ez nagyon tetszik. -
sakkay #40051 Beraktam 2 hurit, én egyedül voltam. Nagyon keményen nyomják együtt. Először lenyomtak , másodszor leléptem, miután szétlőtték a szárnyam(a fedezőgép) harmadszorra győztem, de szinte az összes lőszert ellőttem. -
Hardveraprón.
Tőle. -
sakkay #40049 Ok. Leesett. Amennyire lehet jól csinálták meg,mert bár a vetített kép mérete maradt, az üveglap viszont az egész látómezőt betölti mikor közel hajolsz, szinte(keretet ad) és ahhoz képest tűnik kisebbnek a vetített kép. Tényleg korrekt, és már van is ötletem a tr. beállításnál mit kell tennem.
Köszi a videókat. -
Elvileg a revi kivetített méretének nem kéne változnia, hiszen látszólag nem is az üvegen van az amit látsz, hanem ez alőtt "lebeg". A kézifegyvereken lévő revi sight-ok valszeg másképp működnek akkor, bár nekem csak airsoftos cuccokhoz volt közöm 
Na, találtam jutyúbon egy videót, ezen jül látszik ez a "kivetítés"
revi1
Ezen meg nagyon jól látszik, hogy amikor visszahajol a film végén, a kivetített revi kép ugyanakkora marad, simán lelóg az üvegről.
revi2 -
Nem halványodik el, és nem ég ki. Induláskor felkapcsolod, utána nincs vele dolgod.