91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem meg ez a csaj. Igaz nem mostanában lett a kedvencem ;)
-
Na meg Ő. -
Ez a csajszi mostanában a kedvenceim közé tartozik. -
Ez se rossz. -
Lysandus #40282 -
messerharcos #40281 Lájk!:D
ezt vhogy elkéne küldeni ennek a marhának:D
-
Ez hatalmas! 

-

-
Ah, köszi! Ki gondolta volna, hogy ott lesz, azt hittem, valami conf.ini buzera kell ide is, mint az megszokott mostanság... :-( -
EZ a fasztalicska valami grafomán bölcsész lehet. Azoknak van ilyen csökött agya. -
Romeo One #40276 Blogbuzi-tipológia:
...
3, Cinikus alfaj.
Idejének java részét mások kedvenc hobbijának fikázásával tölti. Találomra kiválasztott témákat körbejárva, azokat karikatúraszerűen ábrázolja. Vicces, vagy viccesnek látszó formába öltözteti gúnyolódását, hogy ezzel keltsen szimpátiát a véleménye iránt. A szabadtéri, szobakörnyezettől idegen hobbik és tevékenységek kiemelt célpontnak számítanak a listáján. A lexikális tudás bármilyen formáját ördögtől valónak tartja. Az alfaj egyik fele saját memóriagondjait leplezi ezzel, a másik, "önhitt" jellemvonásokat felmutató fele pedig csak a mások tudását ócsárolja, a sajátját erénynek tartja. Cinikus, mindent leszóló negatív hozzáállásuk forrása megosztja a tudóstársadalmat. Néhányan gyerekkori traumára gyanakszanak, mikoris a szomszéd erős gyerek elvette a mecsboxukat. Többen a jelenlegi életmódjuk miatt kialakuló nősténymentes környezet érzelmi feszültségeit nevezi meg okként. Egy kisebb rész pedig a tudományos szempontból hiányosan alátámasztott, kevéssé egzakt "ezek hülyék" formulával magyarázza cselekvésük mozgatórugóit.
.....................................
-
Kurfürst #40275 Tegye fel a kezét mindenki, ez nagyon LOL :D -
messerharcos #40274 gyönyörű videó, hd-ben nézzétek, nekem olyan volt ha ott lennék:D -
Spit-el? -
Solt #40272 Huhhh... asszem alapon... ( ennyit számít a procid... durva ) -
OFF:
Nem tudom, hogy olyan borzasztó hogy SP meg Fluor a divat, miközben a tehetséges emberek utcára jutnak...
ON:
-
Igen, ott.
-
sakkay #40269 Nagyon kemény. A hercegi pár,ott van?
-
-
-
A videó beállításoknál. Ott a Fullscreen nél. -
Ezt a full screen vs. seudo dolgot kifejtenéd? ATI HD4850-em van, jól jönne az a pár FPS... (Hol lehet állítani?) -
Lacusch69 #40264 Nem tudom, ki volt, de a progi a Newview lehetett.LINK (?) -
sakkay #40263 Valahogy elraktam a rádió üzenetek ki írását. Hogyan tudom visszahozni?
Ez még mindig nem a full 4 magos támogatottság ugye?
Leon berakott múltkor egy képet, hát nem nagyon mentek azok a magok.
-
sakkay #40262 És tényleg. -
sakkay #40261 Most a program használja az Anti-aliasing-et? Azt hittem nem..vagy nem láttam nagy különbséget. Mondjuk ez még 2 hete volt. -
55manfred #40260 Sziasztok !
Volna egy kérdésem... A múltkor valaki ajánlott egy progit il-2 alá. A lényege az volt, hogy a botkormány húzásának az arányában, a pilótafülkében vándorolt a POV nézet is. Ki volt az a jótét lélek, és meg tudná-e adni a linket még egyszer ??? -
Ez a legalacsonyabb FPS .
Kicsit felemelkedem 50 körüli az átlag.
Solt.
Heaven milyen beállításokkal futott?
Nekem Anisotropy: 4
Anti-aliasing:8
Shaders: high
1680X1050 -
Köszi. :) -
Zoli105 #40257 Oké köszi ! :)
De még is érdekel mi lehet a baj a 77-eknél! -
Addig használjátok a pcpilot.hu ts szerverét. -
Zoli105 #40255 Én sem tudok fellépni rá ! :S
De mi lehet a baj!? -
sakkay #40254 Köszönöm szépen. -
Steam - játékon jobb klikk - properties - local files fül - verify intergity of game cache
végigellenőrzi, hogy mennyi sérült fileod van (a beta letöltött filejait is annak veszi), azokat a szerverről le is tölti, így szépen visszaállítja a legutoljára kiadott hivatalos patch verzióra. -
Lacusch69 #40252 A steamen futtasd az automatikus javítást. -
Lehet hogy nem működik a 77-esek ts-e? -
sakkay #40250 És azt hogyan kell? -
Most olvasom 1C-n, hogy az új beta felmásolása előtt vissza kell állítani a játék verziószámát alapra, állítólag így jobban fut. -
Solt #40248 Mondjuk a heaven alatt 1680x1050-ben meg jobb eredményeket kaptam...
FPS: 49.0
Scores: 1235
Min FPS: 27.3
Max FPS: 114.8 -
Solt #40247 No megnéztem neked... very high, ssao off, 4x élsimítás, 1920x1080-s felbontásban az összes híd környékén 12-15 fps van "folyamatosan".
Lacának tuti jobb eredmény fog születni, mert sokkal erősebb a procija, ráadásul én belefutottam a mikroakadás nevű jelenségbe, és így ezen állapotában nem igazán releváns az én mérésem sajnos. :(
De ne örülj, ez nem ati gond! :D