91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    A németek... a megörökölt gépeket alakították át. A szlovákoknak is van, de azt nem tudom, hogy azok honnan vannak.
  • Fürtös
    Nem vagyok tájékozott a témában,javíts ki ha tévednék,de szerintem olcsóbb,a már meglévő jó teljesítménymutatókkal rendelkező gépek elektronikáját korszerűsíteni mint új gépeket venni.
    Legyen szó akár a teljes fedélzeti elektronika cseréjéről.
    Az sem elhanyagolható,hogy a Grippenhez fegyverzetet is venni kell és azt sem apróért osztogatják.
    Rémlik valami a multból,hogy valamelyik ország átépítette a 29 esek elektronikáját NATO kompatibilisre erről tudsz valamit?
  • Rue East
    volt már akkor is, (több mint 13 éve)

persze nyugati típust semmiképpen nem helyettesíthetett volna
  • Rue East
    valamilyen szinten már meg kellett valósítani a nato kompatibilitást, de a dasa elég komoly programokat is ajánlott, pl APG-65-ös lokátor (F-18A-é) stb, de ez aztán az abszolút álom kategória
  • Fürtös
    Fájdalmas video...
    Egy pár éjszakát ücsörögtem mellettük Kecskeméten őrségben
    Fenségesen gyönyörű gépek!
    Meg sem merem kérdezni ,hogy az elektronika NATO kompatibilisre cserélése mennyibe fájt volna?
  • Fürtös
    OFF

Urak ha ekkora érdeklődés van Arma2 iránt: Júliusban lesz a 20. lan parti!
    Eddig 28-30 fő,de ennyien mindig vagyunk.
    Szállás,terembérlet 7000 Ft körül mozog a 4 napra,helyszín Battonya.
    Érdeklődni privátban.

On
  • Solt
  • Sidewinder
    A kurva annyát. Nem ezt akartam berakni,hanem ezt:
  • Sidewinder
    Off. Egy repműszaki videója arról,hogy a világ leggazdagabb országa vagyunk. 200 órát repült kiváló vadászgépeket hagyunk rohadni,majd dobunk szemétre. Köszönhetjük kedves vezetőinknek:

• LeonSilver
    Váááááááááááááááááááááááááá, egy élien!
  • Lacusch69
    "A grafikák közvetlen linkelése nem engedélyezett!"
  • Scottt
    Na ilyet nem tud még a BOB biztosítani egy darabig
  • Her Laca

Ezen behaltam
  • Her Laca
  • VO101Tom
  • mijki
    Akk majd mehetünk Arma 2-zni, nekem is megvan :D
  • Zpogi
    Tom: Megvan az Arma 2,telepítődik felfelé :)
  • Zpogi
    Freetrack-em már régóta van nekem is,csak nappali fénynél nem tudom használni és ezért akarok váltani. De mielőtt elköltenék egy rakat pénzt még megpróbálok egy két dolgot. Először kibányászom a webkamerámból az infra szűrőt,ha így sem jó akkor beleépítek flopy lemezből fényszűrőt és ha ez sem segít akkor veszek Wii kontrollert,majd csak ez után költök Trackir-re
  • LeonSilver
    Én ugyan így érzek a tir5-el és a klippel ;)
    Nemhogy nem bántam meg, de el sem tudom képzelni, hogy hogyan tudtam meglenni nélküle (ez még a freetrekkre is vonatkozik, az volt az első ilyen kütyüm). Aki nem próbálta az el sem tudja képzelni milyen fasza szerkezet!
  • acidrain
    Én a TrackIR4-el, és a track clip pro-val teljesen meg vagyok elégedve, nem bántam meg, hogy megvettem.
  • Sanyo
    Igen, a 3-hoz külön kell venni a 6DOF kiegészítőt és van egy kód amit meg kell adni a driverben, hogy működjön is, virágbolti nem megy. A 6DOF már nem is kapható, 2-3 éve sok levelezés és fax küldés után a gyártótól tudtam rendelni egy darabot.

TrackIR4 alatt már nem érdemes venni, a 4 és az 5 között pedig nincs komolyan észrevehető különbség. Az 5 kevésbé törékeny és valamivel nagyobb a látószöge.
  • Lysandus
    Hát, ha csont nélkül menni fog, akkor tényleg nagy meglepit fog okozni, bármi legyen is az!
  • sakkay
  • LeonSilver
    Akkor megnyugodhatsz, nem vagy élien ;)
  • VO101Tom
    Moszkva vagy Észak-Afrika a valószínűek, de egy interjúban elhangzott azt is, hogy a következő "nagy meglepetést fog okozni". Ennél többet nem tudni, de amíg a BOB sem teljes (nemcsak maga az engine, hanem a géppark), addig nem hiszem, hogy mással foglalkoznának.
  • Willenbrock
    Távlati céljaikról nem szólnak a fejlesztők? Pl. hogy lesznek-e majd új térképek,géptípusok (Bf 109 G pl).Mert régebben azt mondták hogy egy egész sorozatot szánnak a COD motorjára.
  • sakkay
    Mondjuk messzerrel lövöm.
  • sakkay
    Öööö nem tudok róla. Miért?
  • sakkay
    Ja igen. Repkedek azért néha és azt figyeltem meg , hogy az olaszok kétfedelűje nagyon gyakran törik ketté, ha lövöm. Ezt most valamire alapozták, vagy csak úgy...
  • LeonSilver
    Beszélsz németül?
  • sakkay

Egyedül lennék a problémámmal az egész kerek-e világban?!
    Biztos vagyok.
    Fuck.
  • VO101Tom
    De. Volt. Hogy ronda világoszöldek, meg hogy kevés van belőlük a pályán. Ütközésről nem volt szó :)
  • Lacusch69
    FÁÁÁÁKKKKK!
  • DummyBoy
    Fááák??? FÁÁÁK???? Már megint a FÁÁÁÁK???? xD
  • sakkay
    Halkan merem csak kérdezni, hogy esetleg a fák ügyében nem volt valami sirám a fórumon? Vagy a lerepülő darabok esetleg?
  • Solt
    :D
  • LeonSilver
    Igen. Állítólag a következő peccsben a kék csíkokat lecserélik zöldre. Az nyugtat ;)
  • Solt
    Urak! A kék csíkok ügyében van valami előrelépés a hivatalos fórumon?
  • sakkay
    Ok köszi.
  • LeonSilver
    Pukkantásom sincs róla lévén nekem nem olyan volt. Nézz körül a freetrack topikban, van ott egy jóember (Harbonah), ő ps3-as motyót csinált. Írj neki pm-et, ha nem válaszol mert nincs éppen az ezsgén akkor szólsz és küldök neki sms-t, hogy tolja fel az arcát.