91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
IDE feltöltöd és ezt a részt bemásolod ide
-
Úgy néz ki,meg kell tanulnunk jobb kézzel játszani bajtársam. 
-
lala42 #40404 A saját gépemsől. -
lala42 #40403 Hogy a nyavajába lehet képet beszúrni? -
lala42 #40402 -
Szepy2884 #40401 Gyerekek, jól sejtem, hogy Saitek evo force v. csak sima evo-t már csak vaterán vagy ebay-en fogok már kapni? Az összes nagyobb nagyáruház polcairól kiürült (vagy sosem volt és a felhozatal sem nagy) és a netes oldalakon is "nem rendelhető" címke van :((((
Múltkor amikor 1500-ért osztogatták darabját, már sejtettem, hogy kifutatják a készleteket, de akkor mi van/lesz helyette? -
lala42 #40400
Anglia kényszerleszállás. A felhő a búzamezőből nő ki. LOL -
Romeo One #40399 help pls.
A winfos megdöglend, újratelepít.
Hyperlobbynál elakadtam. Feltelepítés után kéri a login/passwordöt. Beírtam, de wrong user/pass hibával eldobja. Át lehet állítani valahol, vagy új loginnal kell feljelentkeznem? -
Én konkrétan a 29-esről mondtam, hogy üzemben tartásuk ebben a formában felesleges volt. A típus öreg, a Gripen sokkal többet tud. Hogy ezek mellett a Gripenek mennyit repülnek, és ezeket mire és hogyan használják, az mondhatni mellékes, lényeg, hogy a 29-esnek menni kellett.
Egyébként meg semmi szükség sokat sejtetően félbeszakadt mondatra, meg összekacsintásra, ne higgyétek, hogy tele vagyunk belsős infóval, a csöves technika nem is érdekel annyira, hogy erről TB-t faggatnám. Amikor közösen repkedünk, ami akkor elhangzik, az max 60 éve volt titkos
-
Rue East #40397 és a jelenlegi gripenes helyzetre ez nem igaz?
több feladatú gripenünk van, a pilóták a közelében nincsenek az évi 200 órának, de állítólag még a bérelt időt sem repülik ki (fizetünk a semmire)
vagy a bulvár sajtót bejárt hír, hogy kerozin sincsen ? (nem zörög a haraszt...)
vagy a gripen faq-ban olvasható, hogy nálunk géppár készültség helyett egy gép van?
nem változott szerintem itt semmi, csak az elkótyavetyélt gépek típusa (na ez meg az én véleményem :) -
Fürtös #40396 Hehe,annakidején Szabadszálláson volt velünk pár pilótának készülő srác alapkiképzésen,kíváncsi lennék mi történt velük,sikerült-e végül mindenkinek? -
Rue East #40395 és ezzel arra akartál célozni, hogy...
mire? :) -
sakkay #40394 Hm...
nem értek hozzá, ezt elismerem. Csak erre a progira még rá fér vagy 4-5 nagy patch.
De ha te mondod, hogy a modellezők ehhez már nem kellenek, én elhiszem.
-
Szepy2884 #40393 Apropó, az utóbbi időben nem igazán voltam net közelben. Drebilék TS3 címe megváltozott? Bocs ha nem olvastam vissza, de ha vki küldene privátot azt megköszönném. -
Szepy2884 #40392 Szerintem is nagyon szép gép volt, de a Messer még nála is 1000x szebb! Azt miért vonták ki???
-
bucsher #40391 nyilvános meghívásos lanpart :) -
Nem hiszem, hogy ez gond lenne, gondoljátok, hogy a 3D modellező, vagy a textúra rajzoló csinálja a SLI, vagy a fullcreen patchet? Teljesen más szakma, a modellezők mostanában biztos ráérnek, és elkezdték ezt. Mire a rendszer programozók összekalapálnak egy 100% működő játékot, addigra csak bele kell másolni az új gépeket, mapokat. Problem?
-
"ettől függetlenül ott van a lengyel példa, volna mit tanulni"
Volna ám! De mi (illetve a buzeráns politikusaink) mindenünket elherdáltunk és elherdálunk meg privatizálunk. A mai napig van rá példa (politizálás nélkül, most úgy akarnak pénzt előteremteni az egészségügyre pöstön, hogy eladnak ingatlanokat..) -
Hát, mérget nem vennék rá. Il2-höz is külön kieg volt az FB után az Ace, a PF, a Pe2, a Manchuria, az 1946 (első kiadás)...
De ahogy indult a COD, egy nagyobb ingyenes kiadással járó pozitív reklám biztos jót tenne neki...
Na, majd kiderül hogy lesz, egyenlőre Luthier nem mond többet, hogy milyen találgatások mennek majd fórumon, az meg vagy igaz van nem. -
Nem jött olyan alkatrész, amiért nem fizettek... A Gripen ha nem is a kedvenc gépem, elég jó dogfight gép ha egy F-15C gerincén ott volt a Mauser gépágyú célzóköre.
Egyébként felszállástól kezdve 55 másodperc alatt fent van 10,000 méter magasan. -
De ha nem is új patch, pl.: egy E-4 vagy E-7-es mesza is jó lennne
-
Szép, és jó, de én egy értelmes patch-nek per pillanat jobban örülnék. 
-
Azért remélem, ez ingyenes kieg lesz, nem pedig újabb 8000 forint... -
Attól még, hogy változnak az államformák és a határok, a nép még ugyanaz maradt (ezt mi magyarok tudhatnánk a legjobban). -
Az engine készen van, csak pofozgatni kell. Az új térkép és a néhány szovjet típus talán nem tart megint 6 évig. :) -
Lacusch69 #40381 Kreml: gyönyörűen megcsinálták, de ismét csak erőforrás-zabáló lesz.
Il-2(?)-nek tűnő repülő: élsimítás még mindig nincs...
(Amúgy nem tudom, hogy mi a fenét ünnepelgetnek: a SzU + gyarmatai már nem is léteznek, N.o. meg Európa legnagyobb gazdasági hatalma) -
sakkay #40380 Na!
Nem sokat tököltek.
Mondjuk fura csöppet , hogy még alig félkész a COD, de már készül ez?!
Van már kiadási idő? -
Il-2 Sturmovik - Battle for Moscow. Nem sokkal előztetek meg. :) -
na, akkor klikk ide :)
Kép1
Kép2 -
A "kepfel toltes" részből vedd ki a szóközt. Csak így tudtam megoldani. -
http://kepfel toltes.hu/view/110509/N_vtelen_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfel toltes.hu/view/110509/N_vtelen_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Mindjárt megoldom. -
Aki nem regisztrált az oldalon az hol találja a képeket ?
-
Illetve kettőt...
http://forum.1cpublishing.eu/attachment.php?attachmentid=5858&d=1304952582 -
1C-n Luthier feltett egy képet, több infót egyenlőre nem ad... de mint mondják, egy kép többet jelent ezer szónál...
http://forum.1cpublishing.eu/attachment.php?attachmentid=5857&d=1304952544 -
Én úgy értem, hogy jelenlegi formájában csak pénzkidobás volt a 29-es, illetve pénzkidobás maradt volna, ha megtartják. Az, hogy egy korszerű, Gripennel összemérhető harcértékű gépet kikalapáljanak belőle, az még egy vagon zsetont elvitt volna, konkrét haszon nélkül. Ami a légtér védelemre meg a natonak kell, arra elég a Gripen is, azért meg csak nem kéne tíz-százmilliárdokat kifizetni, hogy hátha az elkövetkezendő 10-15 évben ezek kimennek valami koalíciós balhéra, és akkor hátha itthonra kell kettő darab gép a készültségi géppárnak...
De ez csak az én véleményem :) -
Lacusch69 #40370 Megjegyezném, hogy Tom egyik VO101-es századtársa főmunkaidőben Gripen pilóta...
-
Rue East #40369 tudtommal pont, hogy nem költöttek rá (elég) pénzt
állítólag a gripen hamar veszíti az energiát, de mondjuk tök mind1, mert a gripen nem dogfighter, hanem kompakt kis bvr gép, vagy valami hasonló :)
amúgy nézzük meg a lengyeleket, ott még komolyan számolnak a típussal, mint ahogy a nálunk szintén méltatlan karriert befutó szu-22-esekkel is
a román mig-21 lancerek pedig megmutatták, hogy lehet igen csak potens gépet varázsolni a szovjet technikából -
Rue East #40368 bolgárok a MiG-el szerződtek, nato standard műszerek, navigáció, rádió, semmi komolyabb elvileg
szlovákok dettó
lengyelek német segítséggel hasonló, meg a németek 29-eseit is ők vették át és terveznek komolyabb dolgokat is
mi csak üzemidőt hosszabbítottunk, bár kitudja ez mit takart
amúgy a fő probléma, hogy drága üzemeltetésű, rövid élettartamú és orosz alkatrész függésű vadászrepülőgép volt, már ha rendeltek volna hozzá alkatrészeket
ettől függetlenül ott van a lengyel példa, volna mit tanulni -
29-esre csak a pénzt költötték, a Gripen mellett tök felesleges és elavult gép. Szépnek szép, de a honvédségnél ez nem szempont. Elavult elektronikája (nemcsak radar, és navigáció, hanem zusammen az egész flugzeug), korszerűtlen hajtóműve mellé még pótalkatrészek sem jöttek az oroszoktól, gyakorlatokon is csak akkor tudott villogni, ha olyan szitut játszottak, amiben tépni kell. Hozzáteszem ez a (tényleg fasza) tömeg/tolóerő aránya csak alacsonyan volt meg, nagy magasságban még a Gripen is partiba volt vele)