91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Persze. Ez le is volt írva valahová ,ahol a moddolást taglalták.
    Különben kösz a tippet,megcsináltam a venti vezérlést így játék közben 72 fokos max.
    Tom! ja referencia (tégla ) hűtős,bios kapcsolós,ami azt jelenti,hogy két bios van rajta. Ha kell valakinek érdemes a PH-n utána nézni,vagy az Iponon asszem Solt onnan vette. A legbiztosabb a Giga kártyája.Azok eddig mind sikeresen moddolhatóak voltak.
  • Hecker007

így néz ki, szép sárga házak vannak :S beállítás: AA-t kivéve minden a legnagyobbon... akadni nem akad a játék mostmár auto tuning be van kapcsolva
  • LeonSilver
    http://prohardver.hu/hir/feloldhato_radeon_hd_6950_osszes_shader_egysege.html

(thx Dummy)
  • LeonSilver
    Bár nem Laca vagyok : Tudtommal nem! 2 GB-os referencia nyákos, ref. hűtős, BIOS átkapcsolós kell
  • Solt
    Jaja... ezeket a kalóz akciókat csak a figyelem felkeltés miatt csinálják...

@Laca: Olvasom PH-n, hogy érdemes a power tune-t +10%-ra felnyomni... te megtetted?
  • VO101Tom
    Laca. Bármilyen 6950-es kártya átalakítható 6970-é?
  • LeonSilver
    Az árgép még ilyen beugratós. Sokszor van az, hogy az első bolt ami a listában szerepel közel sem annyiért adja mint ami az árgépen szerepel. Ha valaki nem figyel akkor rábaetó van.
  • Solt
    Az ilyen noname boltok mindig bevariálnak... én is belefutottam egyszer.
  • VO101Tom
    Letölthető pdf árlistában is ez szerepel...
  • lala42
    A faszért kapkodtam én
  • Her Laca
    Bakker:) Pedig de szép is lenne,vennék kettőt oszt jónapot:) Utána kéne nézni,bár a csodákban nem hiszek.
  • repvez
    Még mielött valaki rendelne nézzen a lap aljára és ott van hogy az elirás rossz kép jogát fenntartják, igy nincs mire hivatkozni ha a teljes árat számlázzák
  • Her Laca
    Azonnal rendeljetek. Ha elírták ,így jártak:)
  • Solt
    Engem meglepett... minimum fps-ben, és folyamatosságban azt vártam, hogy lesz különbség.
  • VO101Tom
    Köszi, legalább van konkrét infó is. Én mondjuk erre tippeltem volna.
  • Solt
    Hát úgy néz ki az ssd jelenleg teljesen felesleges a CoD alá. Gyakorlatilag a betöltési időkben van némi különbség az ssd javára, de az fps-k totál mérési hibahatáron belül vannak... szinte tök ugyanazokat az adatokat kaptam...
  • messerharcos
    ezek nagyon jók
  • Solt
    No... telepítés után elindítod, settings, ott belövöd, hogy induljon a winfossal. Majd "FAN" fül, és a szürke kis négyzeteket tetszés szerint oda mozgatod, ahol szerinted lenniük kell... gyönyörűen be lehet lőni, hogy adott hőfokon mennyit pörögjön a venti.

Ha ezzel megvagy, katt az ok-ra, majd a főoldalon lemented... ennyi! :)
  • Her Laca
    ez egész jó
  • Hecker007
    nem ezt vettem, ezt küldték sajna és baxtak visszacserélni...
    az auto tuningot megpróbálom, játék eredeti, driverekből a legfrissebb van fent mindig (nem béta), dx is teljesen felfrissítve
  • Szepy2884
    Off

A chicagói hóvihar után, a 25 centiméteres hóban egy férfi egy órán keresztül lapátolta a havat, hogy gépkocsija számára parkolóhelyet biztosítson. A munka elvégzése után, a beállás helyett, előbb visszavitte a hólapátot a házba. Amikor visszatért az utcára, már egy nő beparkolt az imént kiásott helyre. Szerintem teljesen érthetően a férfi a beparkolt nőt a helyszínen agyonlőtte.

Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra, amikor visszaült a volán mellé azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Harareből Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személy el tud szállítani, a felszállt utasokat el is vitte a bulowayói elmegyógyintézetébe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség.

Egy amerikai tinédzsert a kórházban ápolták súlyos fejsérüléssel, amit az állomásra beálló vonat okozott. Kikérdezésekor, hogyan történt a baleset, derült ki, hogy a fiú csak arra volt kíváncsi milyen közel hajolhat a befutó vonathoz.

Egy férfi besétált egy 24 órás vegyesboltba, a pultra rátett egy húszdollárost és kérte, hogy váltsák fel neki. A pénztáros kinyitotta a pénztárt, de ekkor a férfi elővett egy pisztolyt és megparancsolta a pénztár tartalmának a kiürítését egy átnyújtotta zacskóba. A zacskó megtömése után a férfi távozott, de a 20 dolláros bankjegyet a pulton hagyta. Csak az elmenekülés után derült ki, hogy a zacskóban mindössze 15 dollár volt.

Egy arkansasi férfi igen szomjas lehetett, mert az utcán kikapart egy bazaltkockát és megpróbálta betörni vele egy italbolt kirakatát, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy kiemel néhány üveg italt. Csakhogy a kirakat plexiből volt, amiről a nekivágott kockakő visszapattant és fején találta a próbálkozót, aki a helyszínen elvesztette az eszméletét. Az eseményt egy térfigyelő kamera az elejétől a végéig felvette.

Egy női vásárló éppen elhagyott egy üzletet, amikor egy férfi kikapta a kezéből a retikült és elfutott vele. Az egész jelentet az üzletből végignézték és azonnal hívták a rendőrséget, akik percek alatt elfogták a bűnözőt, akit visszavittek a helyszínre azonosítás végett. Megérkezés után a rendőr fennhangon közölte, hogy felismerésre kerül sor, amire a bűnöző készségesen közbevágott, „Igen uram, ő az, tőle loptam el a retikült.”

Egy férfi hajnal 5 órakor besétált a Burger King helyiségébe, és pisztoly pörgetés közben kérte a kassza tartalmát. Az alkalmazott közölte, hogy nem tudja kinyitni a kasszát csak akkor, ha rendelést adnak le. Erre a betörő kért egy adag sülthagymát. Az alkalmazott közölte, hogy sült hagyma reggelire nem rendelhető, amire a betörő káromkodva elment. Ez a betörő kapta „az év leghülyébb embere” külön díjat.

Egy parkoló lakókocsiból éjjel egy férfi ki akarta szívni a benzint a magával vitt kanna és gumicső segítségével. A sötétben óvatosan lecsavarva a kupakot, behelyezte a magával hozott csövet a tartályba és szívott egy nagyot. Az eredmény kifejezetten meglepő volt. A kihívott rendőr a földön egy rosszullét jeleit mutató, fetrengő férfit talált, aki véletlenül nem a benzintankba eresztette be a gumicsövét, hanem a lakókocsi vécéjének gyűjtőtankjába. A lakókocsi tulajdonosa nem tett feljelentést. Nyilatkozata szerint ekkorát még életében nem röhögött.

A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálőtt a leendő áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul működött.

A belgiumi Liege-hez közel, az országútról egy kétségbeesett férfi telefonált a rendőrségre, hogy megtámadták. A rendőrök tíz perccel később a helyszínen voltak, de már csak egy halott férfit találtak az út mellett, a közelben egy égő gépkocsival. A férfi nyakán egy mély vágást találtak, de - ami gyanús lett a rendőrüknek - dulakodásra utaló nyomok nem voltak. A férfi mobiljából megállapították, hogy kivel beszélt utoljára. Így derült ki a valóság. A 37 éves férfinek 2 évvel korábban volt egy kárigénye a biztosítókkal szemben, de azok megtagadták a kifizetés. Mivel mindenképpen pénzhez akart jutni, megrendezte a kirablását és megsebesítését. A vágás azonban túl jól sikerült, ezért 2 perc alatt, közvetlenül a segítségkérés után, elvérzett.
  • Solt
    Az ssd-re meg este ránézek, mert arról megfeledkeztem...
  • Her Laca
    Ja ! esetleg a megjelenő földmunkagép amit az AMD mostanában fog kiadni.
    De arról még semmi adat,csak találgatás.
  • VO101Tom
    Danke.
  • Her Laca
    Egyszerű. I5 2500K ,Alaplap P-s.4 giga ram. 6950 moddolható,vagy 6970,vagy gtx570.Milliomosoknak gtx580. Asszem ezekkel nincs utána gond.És ne is mondja senki ,hogy egy négymagos AMD vel ugyan azt nyújtja mert NEM:)
  • VO101Tom
    Srácok.
    Írjátok már le légyszíves, kinek milyen konfigon fut a COD, de csak akinek teljesen fullban megy minden (Laca,...?). Páran akarnak gépet fejleszteni nálunk, és elkelne pár ötlet, hogy fölöslegesen ne vásároljanak olyat ami nem kell (SSD?), viszont mi az amire mindenképp költeni kell (kártya, proci, RAM?).
    Köszönöm.
  • Solt
    Ok... mindjárt írom a többit.
  • Solt
    Programozni kőllene megtanulni a játék készítőknek... :D
  • Her Laca
    Letöltődött:) De ez meg is van nekem.
  • Her Laca
    Majd ha megtanulnak drivert írni a veresek, elmúlik:)
    Addig meg had nosztalgiázzak:)Különben is csábít az erő:) 580 az 580:)
    Jó hát kicsit drága:) No de egy ferrari is drága nem?:D
  • Solt
    Töltse le Uram, telepítse, oszt mondom a továbbiakat.
  • Solt
    Diagnózis: Újabb műtéti beavatkozás szükséges, mert az előrehaladott zöld hályog a sikeres első műtét után, most ismét felütötte fejét! :D:D
  • Her Laca
    jöhet:)
    Amúgy nem megy asszem 80 a vége ahogy néztem.
  • Her Laca
    Különben 880 a Gpu ,1375 a ramok órajele.
    Én nem emeltem semmit ezek után,örültem mint majom a farkincának,hogy így stabil,de sokan 900 fölött használják. Nekem nincs rá szükségem így nem is kísérletezek vele.
  • Solt
    Ha nem megy 85 fok fölé neked játék közben, akkor felesleges... persze, ha óhajtod örömmel leírom! :)
  • Her Laca
    Majd az 580 asnál nem lesznek gondok
  • Solt
    Mert neked jó kuckód van, és így bőven elég a gyári vezérlés. :) Nekem valami gagyi van, ami kicsi is, rosszul is szellőzik... :)
  • Her Laca
    Írd már le azt hogy kell:) Megnézném,javít e rajta.
  • Her Laca
    Tulajdonképpen ez már egy 6970 es kártya. Ennyi. Ugyan azt tudja ,mint egy 70 esnek kiadott.
  • PhantomAss
    ááá, köszi
    jól hangzik :)