91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez kurvajó! -
Glo #40525
Ezt láttátok már? :D -
sakkay #40524 Nem kicsit ideges..valaki ezért nagyon nagyot fog szívni.
-
Ezen mekkorát röhögtem -
Biztos fasza de nem adnám oda érte az x52-t. VAgy igen, eladnám és vennék belőle egy tucat x52-t :D -
Solt #40521 Milyen meglepő! :D -
Olyanod valszeg nincs . sandy-k nél lehet. -
Nekem az első hsz tetszett:
Looks ugly. The price, too.
Snitt.
-
The first joystick with hydraulic force feedback
Egy kicsit húzós az ára!
-
Hogy, hogy nem, már nem annyiba kerül a kártya, mint tegnap 
http://www.darkcomp.hu/product_info.php/products_id/1294 -
lala42 #40516 auto tuning be van kapcsolva
Hol? mi az? -
Tud valaki időpontot az idei kalocsai EuropAirVenture rendezvényre?
Jelenleg vegyes a kép. Van infóm hogy nem lesz, a neten fellelhető források szerint 2011.05.28-30, de ezt csak a szállásprotálok írják, ami azért gyanús mert szombat, vasárnap és hétfő, és a tavalyi dátum nagyon hasonlatos: 2010.05. 28-30 (p, szo, va). -
Romeo One #40514 Stimmel, tényleg ez volt a baj. Köszi.
Közben rájöttem, hogy csak azok a gombok nem működnek, amik nem a CONTROLSban, hanem a logitech profilerben vannak beállítva. Viszont a gombokat letiltotta, mert a CONTROLSban nem engedte beállítani azokat a gombokat (pl HATSWICH 4 fő iránya), amiket a profiler "fogott". -
Solt #40513 Csak arra próbáltam célozni a noname jelzővel, hogy így ( "véletlen" elírt árak ) próbálják magukra irányítani a figyelmet.. :) Itt pösten is van sok ilyen... berendeled, aztán közlik, hogy mégse annyi... :S -
Szepy2884 #40512 *írtam -
Szepy2884 #40511 ja bocs én csak általánosságban írták le a véleményemet és nem az árra reagálva :) Az ár minden bizonnyal elírás lehet, de egy próbát +ér :D -
Solt #40510 Akkor milyen az amelyik inkorrekt? :) Mert, hogy ezen az áron nem jutsz hozzá ahhoz a vga-hoz az fix... kérdezd meg tőlük, hogy ez csak elírás, vagy marketing? :) -
Szepy2884 #40509 talán pöströl nézve noname, de ott miskolcon az egyik legkorrektebb pc bolt. A tulaj ovoda társam volt, de nem ezért vásárlok náluk. -
Valszeg az a probléma,hogy feltelepítetted a Freetrack nevű progit,amit ha nem indítasz el - még akkor is,ha nem használod - ez a jelenség fog fogadni. Indítsd el és akkor jó lesz elvileg. -
Romeo One #40507 ...Vanilla IL2-n jelenség ugyanaz, CONTROLnál RESET DEFAULT után rendeltetésszerűen jó. IL2-1946-on RESET DEFAULT után helyzet a régi, jobbra hátra.... -
Romeo One #40506 Üdv Urak, kicsi segítség kéne. Újratelepítés után érdekes jelenséget tapasztaltam. A joynak a tengelyei és a gázkarja működik, a gombjai nem. A látkép folyamatosan jobbra hátra néz. Ha bármilyen "view" gombot megnyomok, akár HAT SWITCH is, a jelölet irányba fordul, majd egy-két másodperc múlva megint jobbra hátra. Bombázón lövészeket váltva ugyanaz. TrackIR kikapcsolva, BT kikapcsolva. Joy jó, más játékban tökéletesen működik. Másik partíción indítva eredmény ugyanaz. Másik telepítésen indítva eredmény ugyanaz.
Ötlet? -
Nah, egy kicsit belekeveredtem. Szóval április 26-án megjelent náluk is, a dobozos késik. De úgy nagyjából a lényeg ugyanaz. :) -
Már úgy érted, május 26-án, nem? -
Amerikában április 26-án jelenik meg. Mivel egy ilyen viszonylag kis cég nem engedheti meg magának, hogy egy ekkora piacon hibázzon, nagyon keményen dolgoznak a javítás(ok)on. -
lala42 #40502 Én innen rendeltem a Giga 6950-est.
Moddolható. -
Amúgy az egy héttel ezelőtti #2 béta patch óta nagy a kussolás... -
Na mer' azért, már kezdtem elengedni az utolsó fűszálat...
-
Csak az új cuccra vonatkozik. :) -
http://www.pcpilot.hu/il-2/il-2-sturmovik-battle-for-moscow.html -
MI ez a hülye szöveg??!
[URL=http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=22713]"We will not release any more details or make any official announcements for at least a few more months. "[/URL] (2. post)

-
Már megoldottam. -
Köszi. Asszem jobban járok, ha csak az sg-t linkelen MM-nek, nem másolgatok én már ennyit :D -
TOM! Asszem ez az. -
Solt #40493 Ne... :D -
Nézz már rá ,az iponon van e olyan kártya mint a tied. És mennyi.
VO101_MMaister érdeklődik és így biztosabb ha mutatnánk egyet. -
-
Solt #40490 Adtam... :D Ha eltűnnék napokra, akkor elszállt a tápom... XD -
Adjál neki:) Had szóljon ,ami a csövön kifér:XD Füstöljön az a hardver a szentségit neki. -
Solt #40488 Nekem most ért el a tudatomig! :D Meg nem nagyon mertem piszkálni, mert a 400-s táppal így is eléggé határon vagyok... :) -
Hála az égnek:) Kell a kraft sajna ennek a játéknak,,kb 4 ghz ami már szépen meghajtja.