91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ja!! Ajánlatod sértő:XD
  • Her Laca
    Azért mert egyik játéknál nagyon jó az ujj driver a másiknál meg kevésbé:)mi több szarabb. És próbáltam megtalálni a megfelelőt,hogy rohadna meg:) de ígérem többet ilyen csúfság nem esik meg velem,ahelyett ,hogy repkednék,baszogatom a gépet,mert nem képesek írni egy normális meghajtó csomagot:) Jön a gépbe a KIRÁLY és nem lesz problema vagy 3 évig:)
  • acidrain
    Mert mindíg frissítgeted a driver-t.
    Nem kell azt piszkálni, amelyik működik, az pont jó.

Egyébként adok 15eFt-ot a kártyádért.
  • VO101Tom
    Őszintén megmondom, ezzel nem kísérletezgettünk soha, lévén a meszában nincs mivel :) De a keverékkel szerintem nem érdemes játszani, mert ha nem megfelelő az arány, akkor nem lesz tökéletes az égés, és azzal nem nyersz semmit. Ha a benya sok (magasan) akkor látványosabban füstöl, köhög, nem húz, ha a levegő, akkor csak a fordulat esik vissza. De ha ez kell, akkor már inkább legyen okés a keverék, és szimplán visszahúzod a gázkart, azzal is kevesebb benyát juttatsz a motorba, de az legalább optimális feltételek közt válik füstté :)
  • Her Laca
    Én már semmit:) Jelzem én is csak akkor szerettem volna találkozni vele.
  • SnowF
    Mir akarsz te szegény Catalisttől? :) Én kb csak akkor találkozom vele amikor frissítem a drivert, azon kívül meg se nyitom soha.
  • Romeo One
    ok, köszi. Akkor gondolom az is benne van, hogy pölö japán gépeken leveszed a keveréket 100%-nál kevesebbre?
  • VO101Tom
    A laggolást még mindig passzolom.

Az üza fogyasztás viszont modellezve van - hozzáteszem az eredeti hatótávolságokat, repülési időket nem hozza pontosan a program - de ha leveszed a fordulatszámot, akkor kevesebbet fogyaszt. Ezért kell magasra menni, mert ott az alacsony sűrűségű levegőben még kis fordulatszámmal is viszonylag gyorsan tudsz - a földhöz képest - haladni.
    Az is le van modellezve, hogy kevés üzemanyaggal könnyebb a gép, dogfight 1v1-ben nem mindegy, hogy 25 vagy 100% üza-val repülsz. természetesen a potüza tartály is rendesen modellezve van, először abból fogyaszt, kiürülés vagy ledobás után szívja csak a fő tartályból. Csináltuk egyébként azt is, hogy 25 vagy 50% üza + pótüza tartállyal mentünk bevetésre, amikor megláttuk az ellent, dobtuk a tököt, és könnyű géppel lehetett dogolni. A Pót üza. tartály gépen maradt tartója viszont levesz a végsebességből kb 20-at, ezt jó észben tartani. Jakok ellen nem ajánlott ez a módszer :)
  • Romeo One
    egyelőre találgatok. A tracket memóriában, vagy fájlban tárolja repülés közben? Vramot kellene repülés közben monitorozni, hátha mutat valamit, tudsz egy normális progit rá? Pillanatnyilag ott tartok ötletelni, hogy hazafelé, ha az első lag bejön, leteszem vízre a madarat.

- Fogyasztást hogy számol a gép? Egyszerű átlag szorozva idővel, vagy van bonyolultabb képlete rá, fordulat, állásszög, keverék szintjén?
    Ha sikerül a hardverproblémán úrrá lenni, akkor sacc alapján max 30-50 liter naftával érek haza, és jó lenne tudni, hogy erre van ráhatásom, vagy ahogy sikerül...
  • Her Laca
    Catalist nevű borzalom:) Anyját idegelje. Veszek egy 580 ast.
  • VO101Tom
    Miért?
  • Her Laca
    Na most lett tele a f.....m az ATI val:) Repül!!!!!!!!!!!!
  • Solt
    A tracket nem memóriába menti szerintem. Nem tudok róla, hogy kikapcsolható lenne.

Ha a vram túlcsordul, akkor az "időigényes", tehát érthető, ha hosszabb idő után jelentkezik...
  • Romeo One
    Bár nem írtam, ez még az 1946.
    Én arra tippelek per pillanat, hogy a tracket nem tudja már eltárolni, és ebbe fagy bele. Bár külön nem nyomtam neki SAVE-et, de mivel ezt a bevetés végén is meg lehet tenni, nyilván addig valahol tárolja (ezt nem lehet kikapcsolni?). A hiba nem jelentkezett rövidebb bevetéseknél még akkor sem, ha nagyon sok gép volt a levegőben.
  • Solt
    Az NV 8xxx szériájánál előfordult memória túlcsordulás, lehet, hogy nálad is ez van. De a jelenség amit leírsz mindenképpen memória "problémára" utal. Probléma lehet az is, hogy nagyon kevés a memóriád, meg lehet az is, hogy a vram túlcsordul.

Úgy veszem észre a CoD nagyon érzékeny a memória dolgokra... nálam egy program sem nyivákol, hogy kivan kapcsolva a lapozófájl, a CoD azonnal lefagyott tőle, pedig 4GB rendszer memóriám van.
  • Romeo One
    - 2GB
    - passz, csak este tudom megnézni.
    - 8400.....
    - be

Feltűnő, hogy csak hosszú bevetéseknél jelentkezett. A tracket hol tárolja, míg a bevetés végén lemented, vagy sem? Még ez jutott eszembe, mint lehetséges hibaforrás...
  • Solt
    Mennyi rendszer memóriád van? Mennyi vramod van? Milyen vga? Csak nem 8800GTS? Lapozófájl be van kapcsolva?
  • VO101Tom
    Passz, nekem ilyen még nem volt.
  • Romeo One
    A lehalás újabb problémákat okozott. Folyamatosan látszik a képernyőn az egérkurzor, (eddig csak ha mapra váltottam), a térkép nem a helyén, hanem a monitor közepén jelenik meg, és az ESC-re nem reagál, tehát nem tudok kilépni az elkezdett missönből sem, csak ALT+CTRL+DEL segítségével...
    Van valamelyikőtöknek ötlete, vagy csak a reinstall gyógyítja meg?
  • Romeo One
    Már másodjára szívom meg, és kezd idegesíteni. Offline kampány, egy hosszabb bevetésről hazafelé tartva elkezd a gép mikrolagolni. Percek alatt a fagyások egyre gyakoribbak lesznek. A végén már szinte folyamatosan fagy, egészen addig, míg valami memóriaolvasási hibaüzenettel el nem száll a progi. Találkozott már valaki ilyennel?
  • Zoli105
    Érdekesnak néz ki ! :) Ezt majd moziban kell nézni !
  • Sidewinder
    Putyin Lada teszt
  • Her Laca

• Zoli105
  • Her Laca
    Ezt ide is be kell tenni:)VO101_RatBaG tette a puma fórumra,de ez óriási:)))

• mijki
    "néhány már a szimulátorban helyett kapott gép újabb típusváltozata."

Jönnek a Spit V-ök :D
  • Sanyo
    Kösz Pogi, hír.
  • Zpogi
    Ha minden jól megy,akkor kedden lesz patch.
  • Willenbrock
    Nem rosszak az eredeti textúrák sem de valahogy nagyon pasztellek a színek,világosak.Olyan a föld mint egy akvarell festmény,az új már jobban néz ki a képeken.
  • VO101Tom
    Moddolni ugyen még nem lehet, de már készülnek az élethűbb textúrák COD-hoz.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=22815
  • VO101Tom
    Hello.
    Próbáld ki, hogy joy axis beállításnál a sensitivity 0.3 legyen.
    0 nagyon "ideges", 1.0 meg nagyon lomha. Állítsd be ahol a legjobb neked.
  • Cimbi
    Valószínűleg az.:D

Nagyon érzékeny célzásnál.
  • Solt
    Júzer error... :D

Mi a baj(od) vele?
  • Cimbi
    Köszi

Nem rég vettem de eddig rossz viszonyban vagyunk/voltunk:D
  • Solt
    Szia!

Centering spring 0%, minden más 50%.
  • Cimbi
    Sziasztok!

Tudna segíteni valaki aki g940-t használ hogy milyen beállításokat alkalmaz codnál?
  • Solt
    Derék... :D
  • VO101Tom
    Azért ez sem gyenge...
    ebay_apple_ipad_auction.jpg
  • VO101Tom
    1C-n olvastam most egy tippet a beta alatti hangproblémára. Azt írta egyik srác, hogy mikor ugyanez volt neki, akkor kilépett, windows hangerő tulajdonságoknál a Steam hangját leszedte nullára, játékot újraindította, és azóta jó. Mivel időszakos hiba, nem biztos, hogy ez tényleg megoldja, neki azóta nicns gondja vele, másnak is egy próbát azért megérhet.
  • LeonSilver
    Vettem. ..Vétel. Elvitt étel feltéttel.
    :D :D