91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja. Az. Olyan kis fosbojler feje van, nem? -
Bakker megnéztem még egyszer és Leon linkelte ,össze is állt a kép:)) Ez SP!!!!!!!!!!
Ugye?
-
Solt #40644 Én sem tudom, de elég pofonláda feszegető pofázmánya van... főleg a jelenlegi steamen tapaszt váróóóóóóóóóó hangulatomban. Harci kutya a tököm... -
hol van a letöltö link hozzá azt elfelejtették odatenni a lista végére ? -
A patch re gondoltam:) Ez ki? -
ITT -
Hooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllvan? -
Az a buzeráns? Rohaggggyyyon le a lábfeje.
Hallgasd ezt ;)
-
Solt #40638 A steam még nem akarj aaz igazságot... :S -
:)) -
Solt #40636 Ez így nem ér... fordítsd le a javítások listáját is!
-
SP fog fellépni a falunapon. -
Kösz :) hír. -
miva'? :) -
Mögjelent!!! A pöccs... 8)
LINK!!!! -
Tom, a Grippenes ismerősöd meg tudnád kérni egy kis pusztításra? Egy sörsátort kéne szétszedni Bajon, szombaton 1845 felé.
Az agostyáni lőtér úgyis a közelben van, ki tudná magyarázni. -
sakkay #40630 Írtak mára javítást esetleg? Azért ez is gáz, hogy hallgatnak mint szar a fűben. -
Solt #40629 Jaj... azért a stuki elhagyása túl megy egy határon! :D -
De ebben az a poén, hogy elsőre nem is jó kocsit szedtek ki a sorból, csak hasonló volt a rendszám. A kerület nem stimmelt :) -
sakkay #40627 Amúgy pedig a Románok(swat) jók Európában.
Bár lehet ezek megyeiek, azért az a pisztoly elhagyás is nagyon gáz.
-
Ez akkora HOAX mint ide Jeruzsálem. Akkor keletkezhetne így forgalmad ha visszahívnád a számot. De mivel ez egy mezei szám (+36 1 ***) még ez is kizárt. -
Ez azért mindent visz:) -
sakkay #40624 Ez nagyon gáz.
-
Magyarr rendőrnek ajánlom:)) -
Itt se szaroznak,mondjuk ez éles -
Gondolom,ha egy ember ül éppen azon az ülésen ahol bement a robbanóanyag,akkor az is így esik darabokra. -
istikovacs76 #40620 Arra azért vigyázz, hogy a múltkor volt már olyan csalás, hogy felhív egy szám, semmi nem történik, de kiszámláznak neked 1000ft-ot hívásonként. Már nem tudom,hol olvastam, de tudom, hogy telefonos csalás volt, és helyi híváskánt jött. Majd megkeresem a linket neked. -
Egy fizetős és egy ingyenes, és ez is. Egyiket sem használom, de a legtöbb értékelő jókat ír róluk.
De ezek nélkül is lehet: SGS-en: settings / call settings / all calls / auto reject / enable auto reject és add hozzá a számot. -
na úgy néz ki megoldódott, egy router firmware frissítés+egyéb hókuszpókusz kellett hozzá, de most műxik :D -
Ammá biztos,hogy nem szarral gurigáznak, a ficak is majdnem beledöglött aki azt a rudat a robbanóanyaggal odacsapta:) Alkatrészeire hullott a jármű:) -
Szepy2884 #40616 Sanyo, mondjál már párat légyszi. Ez a köcsög szám, ma már 20x hív fel! Felakartam hívni a szolgáltatót is, de mivel külföldön vagyok x100 forint lenne a hívás percenként. -
Szepy2884 #40615 Én seeem :)))) Én nem tudom a sgs mire képes, de hogy a defy teljesítménye döbbenetes, az biztos. Tegyétek fel a NOVA-t vagy a NFS Shift-et. Röccenés nélkül viszi mindkettőt 2.1 ide 2.2 oda. -
Túszmentés... orosz módra...
http://www.youtube.com/watch?v=BZThYjiUJ8w
-
Szepy2884 #40613 Nem jól. Hanem hibátlanúl :))) kopp kopp kopp
Sajnos egy ideje nem vagyok gépközelben és nem is tudom pontosan mikor keveredek majd haza. De ha addig nem oldódna meg, majd felhívlak és elmondom nekem mi hogyan van beállítva.
Vagy tudod mit?! Ata-val feltudod venni a kapcsolatot? Ő nagyon profi az ilyesmiben. -
Ja kösz,azt hittem ez az oldal már nem működik,egy ideig nem jött be nekem. -
Luthier írta is legutóbb, hogy felvettek pár programozót a céghez... ezt ugyan nem írta, de gondolom közben ki is rúgtak párat
-
de a vicc, figyelj már:
minden patchben leírják, hogy "má mingyá majdnem megcsináltuk a fullscreent, de aztán kicsúszott a kezünkből"...
Éérted...!
jaj'mán! -
Pont hogy nem ezt mondta, hanem hogy a multi rendbetétele fontosabb most mint a fullscreen. -
van egy érzésem, hogy már majdnem megcsinálták a fullscreent, de aztán mégsem... 
Amúgy gáz, mert ezt "mindenképpenre" igérték a multi miatt, avgy mi... -
Igen néztem :),úgy hogy mi köszönjük az infót.