91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
davidson12345 #40726 nem nincs ,mondom veszek gameport-usb átalakítót,és úgy jó lesz.
rákeresek,erre nem háromezer forintba kerül :(
drágább mint a joxstick... (az 2700 Ft)
akkor inkább költök még egy kicsit és veszek egy usb-s joxstickot,de az is saitek lesz,vagy logiteck,azt olvastam azok elég jók.
vagy fél évig kb billentyűzeten játszottam,de mondom joyjal csak jobb lenne :)
Az egész joysticknál aza fontos nekem hogy halál pontos legyen,meg olcsó viszonylag
köszönöm a választ amúgy,nagyon jó ez a forum,rengeteg hasznos infót találtam itt
-
Most nézem ez game portos. Van hangkártyád ami game porttal rendelkezik? -
Nyugi:)
Nem ülünk egész nap a gép előtt:XD
A saitek jó márka ,jó joy -okat csinál az általad linkelt szerkezetről nem nagyon tudunk nyilatkozni,lévén én nem tudok itt senkit aki ilyet használna. De a saitek az jó és megbízható joyokat gyárt ez biztos.
Kérdés mennyi az ára. -
davidson12345 #40723 tehát jó - e a saitek márka ebben az árkategóriában? -
davidson12345 #40722 hellosztok!
tanácsot szeretnék kérni.
Kinéztem egy Saitek st 50 -es joy-t,és azt szeretném kérdezni hogy pontos -e ez a márka? Tehát pontosan tudok - e vele célozni?
tudom hogy van nála jobb is,aviator,evo,x52,de kezdésnek egy ilyenre gondoltam.
köszönöm
itt van róla kép saitek st50 -
davidson12345 #40721 köszi -
Prop pitch. Légcsavar állásszög. -
davidson12345 #40719 mi az a pp?minek a rövidítése? -
Lehet, azt nemtom, nekem tengelyen van, így jó. -
OFF:
ON: -
bucsher #40716 játszhatatlan is, ha az increase/decrease pp-re teszed a gombokat, olyankor mindig elszalad vitorla állásba :( de ha increase/decrease pp#1-re állítod be, akkor jó. -
Végre a nagykala oda lő ahova kell. -
sakkay #40714 Ez igaz. De a Rof ott kezdett kb., ahová a Cod eljutott mára. -
otiq #40713 A ROF-nak sem 1 hónap kellett mire beállt normálisra. -
sakkay #40712 Ja, akkor leves. 
-
És ha ott is csak átrepül a fákon? És nem lesz lyuk a földben, ha odacsapod? :)
Az outerra szépen alakul, szoktam nézni a videóikat. -
sakkay #40710 Ja, nagyon komoly lett a prop. állítás.
Igen komoly sebességet lehet kihozni a gépből. -
sakkay #40709 Sanyo lapján lehet látni sok hírt az outreda (vagy mi a neve) rep szim motornak. Szerintem, ha valós a fizika, és képes komoly törésmodellre, non +ultra lehet. Habár nem temetem a codot, bízok a motorban..6 év, az 6 év.
nagyon nagyon remélem , hogy nem ba*ták át a fejünket.
Fél év és úgy is kiderül. -
Maga a térkép, a talaj hiányosságai már az il-2-ben is sok gondot okoztak, pl most is van pár dolog, amit nem tudnak megcsinálni. Vízesést például. Vagy tengerszint alatti talajszintet. Hogy ennek mi a konkrét oka, és tudnak-e, fognak-e változtatni rajta valamikor, azt nemtom. A modder sdk-ra leszek majd kíváncsi, hogy abban mit engednek majd építeni. -
Igazság az,hogy a ROF motorja nagyon jól el van találva,szerintem jobb mint az Il é. Lehet jobban jártak volna Olegék ha megveszik:))) -
sakkay #40706 Értem...a ROF-ban szépen megoldották ha jól emlékszem. 
De azért bizonyos esetekben itt is van kráter, de inkább nem részletezem..még a lap' is látszik amiből kirakják. Az sokkal jobban zavar(nemtom' csak én vagyok ilyen perverz?!) ahogy a gép törik(nem törik) robbanáskor. Egyszerűen eltűnik,kivéve egy szárnydarabot(általában) inkább akkor ki se rakjanak semmit. Viszont ez a prop' állítás tényleg érdekes, meg megint kicsit jobban megy a game...alakul azért tényleg.
Csak hát a fák ugye..
-
Ha hiszed, ha nem, a kráter már volt téma :)
A jelenlegi megoldást azzal indokolták, hogy ha a térkép felületét módosítanák a becsapódások (konkrétan bombákról volt szó), és a proginak minden egyes tereptárggyal ki kéne számolnia, mi az ami elrepül, elég, megsemmisül, mi az ami a kráterbe leomlik (ha belóg egy épület alá pl), mire van még hatással, ezeket mind annyi idő alatt kéne kiszámolnia, amennyi idő alatt a robbanás végbemegy, ráadásul ha ezt egy masszív szőnyegbombázás közepén teszi, amikor a bombák hatásai egymást is befolyásolják - nos, ma még nem létezik olyan gép, ami ezt elvinné... -
SIKERÜLT! olyat csináltam amit eddig nem. Felraktam egyszer, elment 640x480-ba, hibányak azt írta verzió eltérés, ezért felraktam mégegyszer és JÓÓÓÓÓÓÓ :D
És mennek a filmek is :D -
sakkay #40703 Pont ezt akartam mondani. A game list opciónál lehet csak látni a frissítés menetét. -
otiq #40702 ok, kösz -
Na akkor rendben van ez a legújabb.
Nem vetted észre amikor töltötte. -
otiq #40700 1.01.14550 -
Régen is az óra állást használták, nem a fokot. Egyszerűbb. -
Az nekünk is olyan. Indítsd el a gamét és nézd meg mit ír a jobb alsó sarokban verziónak. -
Csökkentett módban csináld! Akkor le tudja cserélni azt is, amit egyébként normál win indításkor használna, ezért nem engedi változtatni. -
Talán kezd igazi szimulátorrá válni a dolog. Ezek az apró ,ámde fontos kis finomságok fogják a későbbiekben naggyá tenni ezt a játékot.
Most próbáltam egy kis harcot ,majd utána vissza Francia honba,egy jó kis fél órás sétarepüléssel. Állítgattam a PP -t és nagyon jól lehet a magasságnak függvényében használni.
PL 3K-n 50% gázkarállás PP 1/2 10 órában (nem tudom ez hány fok) és szépen 400 al ballagtam. -
otiq #40695 Ki-be kapcsolgatom de csak a 04.18-i frissítés leírást látom a legfrisseb híreknél. -
Magától teszi fel,nem ajánlgat . -
Oké megpróbálom. De én is úgy csináltam, kiválasztottam mindent, jól, letöltöttem, felraktam, azt mondta sikerült, de amikor újra indult kiderült hogy mégsem :S -
Letöltöd a kártyádnak és az operációs rendszerednek megfelelő drivert majd fogod és elindítod a telepítőt. -
Passz. Egy frissítésben semmi trükk nincs, leszed a kártyához való fájlt, és feltelepíted. Ha mégis gondja van, akkor indítsd el csökkentett módban (F8-at nyomogasd mielőtt elindulna a windows, majd válaszd ki) és tedd fel úgy. Letöltéskor a kártya és az oprendszer típusára nagyon figyelj oda, az stimmeljen! Ja, és csakik és kizárólag a hivatalos oldalakról szedd le, ne mindenféle drivert ajánló kamu oldalakról (címsorban látod is). -
sakkay #40690 Egy nyomorult becsapódási krátert, meg némi robbanás utáni anyag szimulálást már igazán betehetnének. Nevetséges , hogy becsapódik egy gép és....lebeg az enyhe szélben a fű,és van egy fél szárny darab a földön meg egy idióta tábortűz. Ultragáz!
Ja, a patchet még nem is néztem, csak ez kikívánkozott.(és a fákon is átmegyek még mindig)
Fa*omat..már bocsánat. -
otiq #40689 Ha elindítom a steamet nem ajánlja fel az update-t, még mindig az ápr 18-i frissítés az utolsó. Hogy lehet ráerőszakolni a patch frissítést? -
OFF:
Tudtok segíteni nVidia driver frissitésben? A karinak a progija már elég régi és frissíteni akarom, mert nem elég friss a mai játékokhoz. Az nvidia oldaláról, majd szépen feltelepült, és amikor újra indítódott a gép, 640x480-on, 4 bit en fut a windows és nem tudtam átállítani. Az nVidia vezérlőpult meg azt mondja hibásan települt fel a szoftver, próbálja vissza rakni az eredetit. Ezután vissza állítottam a gépet, egy nappal korábbi állapotba és a videók mint Media Player-rel, VLC-vel, mindennel akad mint az állat, lefogja a gépet, hang van, kép nincs, de a pl.: youtube-os videók mennek. Azóta az Il-2 Cliffs of Dover is lefagyasztja a gépet.
Valaki letudná írni, mi a szoftver telepítés pontos rendje? És ha feltelepült miket kell beállítani?
ON: -
Te legalább kitaláltad :) Hány hsz-t olvastam ma 1C fórumon, hogy játszhatatlan a CEM-el a mesza...