91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • davidson12345
    nem nincs ,mondom veszek gameport-usb átalakítót,és úgy jó lesz.
    rákeresek,erre nem háromezer forintba kerül :(
    drágább mint a joxstick... (az 2700 Ft)

akkor inkább költök még egy kicsit és veszek egy usb-s joxstickot,de az is saitek lesz,vagy logiteck,azt olvastam azok elég jók.

vagy fél évig kb billentyűzeten játszottam,de mondom joyjal csak jobb lenne :)

Az egész joysticknál aza fontos nekem hogy halál pontos legyen,meg olcsó viszonylag

köszönöm a választ amúgy,nagyon jó ez a forum,rengeteg hasznos infót találtam itt
  • Her Laca
    Most nézem ez game portos. Van hangkártyád ami game porttal rendelkezik?
  • Her Laca
    Nyugi:)
    Nem ülünk egész nap a gép előtt:XD
    A saitek jó márka ,jó joy -okat csinál az általad linkelt szerkezetről nem nagyon tudunk nyilatkozni,lévén én nem tudok itt senkit aki ilyet használna. De a saitek az jó és megbízható joyokat gyárt ez biztos.
    Kérdés mennyi az ára.
  • davidson12345
    tehát jó - e a saitek márka ebben az árkategóriában?
  • davidson12345
    hellosztok!
    tanácsot szeretnék kérni.

Kinéztem egy Saitek st 50 -es joy-t,és azt szeretném kérdezni hogy pontos -e ez a márka? Tehát pontosan tudok - e vele célozni?

tudom hogy van nála jobb is,aviator,evo,x52,de kezdésnek egy ilyenre gondoltam.

köszönöm

itt van róla kép saitek st50
  • davidson12345
    köszi
  • VO101Tom
    Prop pitch. Légcsavar állásszög.
  • davidson12345
    mi az a pp?minek a rövidítése?
  • VO101Tom
    Lehet, azt nemtom, nekem tengelyen van, így jó.
  • mijki
    OFF:

ON:
  • bucsher
    játszhatatlan is, ha az increase/decrease pp-re teszed a gombokat, olyankor mindig elszalad vitorla állásba :( de ha increase/decrease pp#1-re állítod be, akkor jó.
  • Her Laca
    Végre a nagykala oda lő ahova kell.
  • sakkay
    Ez igaz. De a Rof ott kezdett kb., ahová a Cod eljutott mára.
  • otiq
    A ROF-nak sem 1 hónap kellett mire beállt normálisra.
  • sakkay
    Ja, akkor leves.
  • VO101Tom
    És ha ott is csak átrepül a fákon? És nem lesz lyuk a földben, ha odacsapod? :)
    Az outerra szépen alakul, szoktam nézni a videóikat.
  • sakkay
    Ja, nagyon komoly lett a prop. állítás.
    Igen komoly sebességet lehet kihozni a gépből.
  • sakkay
    Sanyo lapján lehet látni sok hírt az outreda (vagy mi a neve) rep szim motornak. Szerintem, ha valós a fizika, és képes komoly törésmodellre, non +ultra lehet. Habár nem temetem a codot, bízok a motorban..6 év, az 6 év.
    nagyon nagyon remélem , hogy nem ba*ták át a fejünket.
    Fél év és úgy is kiderül.
  • VO101Tom
    Maga a térkép, a talaj hiányosságai már az il-2-ben is sok gondot okoztak, pl most is van pár dolog, amit nem tudnak megcsinálni. Vízesést például. Vagy tengerszint alatti talajszintet. Hogy ennek mi a konkrét oka, és tudnak-e, fognak-e változtatni rajta valamikor, azt nemtom. A modder sdk-ra leszek majd kíváncsi, hogy abban mit engednek majd építeni.
  • Her Laca
    Igazság az,hogy a ROF motorja nagyon jól el van találva,szerintem jobb mint az Il é. Lehet jobban jártak volna Olegék ha megveszik:)))
  • sakkay
    Értem...a ROF-ban szépen megoldották ha jól emlékszem.
    De azért bizonyos esetekben itt is van kráter, de inkább nem részletezem..még a lap' is látszik amiből kirakják. Az sokkal jobban zavar(nemtom' csak én vagyok ilyen perverz?!) ahogy a gép törik(nem törik) robbanáskor. Egyszerűen eltűnik,kivéve egy szárnydarabot(általában) inkább akkor ki se rakjanak semmit. Viszont ez a prop' állítás tényleg érdekes, meg megint kicsit jobban megy a game...alakul azért tényleg.
    Csak hát a fák ugye..
  • VO101Tom
    Ha hiszed, ha nem, a kráter már volt téma :)
    A jelenlegi megoldást azzal indokolták, hogy ha a térkép felületét módosítanák a becsapódások (konkrétan bombákról volt szó), és a proginak minden egyes tereptárggyal ki kéne számolnia, mi az ami elrepül, elég, megsemmisül, mi az ami a kráterbe leomlik (ha belóg egy épület alá pl), mire van még hatással, ezeket mind annyi idő alatt kéne kiszámolnia, amennyi idő alatt a robbanás végbemegy, ráadásul ha ezt egy masszív szőnyegbombázás közepén teszi, amikor a bombák hatásai egymást is befolyásolják - nos, ma még nem létezik olyan gép, ami ezt elvinné...
  • mijki
    SIKERÜLT! olyat csináltam amit eddig nem. Felraktam egyszer, elment 640x480-ba, hibányak azt írta verzió eltérés, ezért felraktam mégegyszer és JÓÓÓÓÓÓÓ :D

És mennek a filmek is :D
  • sakkay
    Pont ezt akartam mondani. A game list opciónál lehet csak látni a frissítés menetét.
  • otiq
    ok, kösz
  • Her Laca
    Na akkor rendben van ez a legújabb.
    Nem vetted észre amikor töltötte.
  • otiq
    1.01.14550
  • VO101Tom
    Régen is az óra állást használták, nem a fokot. Egyszerűbb.
  • Her Laca
    Az nekünk is olyan. Indítsd el a gamét és nézd meg mit ír a jobb alsó sarokban verziónak.
  • VO101Tom
    Csökkentett módban csináld! Akkor le tudja cserélni azt is, amit egyébként normál win indításkor használna, ezért nem engedi változtatni.
  • Her Laca
    Talán kezd igazi szimulátorrá válni a dolog. Ezek az apró ,ámde fontos kis finomságok fogják a későbbiekben naggyá tenni ezt a játékot.
    Most próbáltam egy kis harcot ,majd utána vissza Francia honba,egy jó kis fél órás sétarepüléssel. Állítgattam a PP -t és nagyon jól lehet a magasságnak függvényében használni.
    PL 3K-n 50% gázkarállás PP 1/2 10 órában (nem tudom ez hány fok) és szépen 400 al ballagtam.
  • otiq
    Ki-be kapcsolgatom de csak a 04.18-i frissítés leírást látom a legfrisseb híreknél.
  • Her Laca
    Magától teszi fel,nem ajánlgat .
  • mijki
    Oké megpróbálom. De én is úgy csináltam, kiválasztottam mindent, jól, letöltöttem, felraktam, azt mondta sikerült, de amikor újra indult kiderült hogy mégsem :S
  • Her Laca
    Letöltöd a kártyádnak és az operációs rendszerednek megfelelő drivert majd fogod és elindítod a telepítőt.
  • VO101Tom
    Passz. Egy frissítésben semmi trükk nincs, leszed a kártyához való fájlt, és feltelepíted. Ha mégis gondja van, akkor indítsd el csökkentett módban (F8-at nyomogasd mielőtt elindulna a windows, majd válaszd ki) és tedd fel úgy. Letöltéskor a kártya és az oprendszer típusára nagyon figyelj oda, az stimmeljen! Ja, és csakik és kizárólag a hivatalos oldalakról szedd le, ne mindenféle drivert ajánló kamu oldalakról (címsorban látod is).
  • sakkay
    Egy nyomorult becsapódási krátert, meg némi robbanás utáni anyag szimulálást már igazán betehetnének. Nevetséges , hogy becsapódik egy gép és....lebeg az enyhe szélben a fű,és van egy fél szárny darab a földön meg egy idióta tábortűz. Ultragáz!
    Ja, a patchet még nem is néztem, csak ez kikívánkozott.(és a fákon is átmegyek még mindig)
    Fa*omat..már bocsánat.
  • otiq
    Ha elindítom a steamet nem ajánlja fel az update-t, még mindig az ápr 18-i frissítés az utolsó. Hogy lehet ráerőszakolni a patch frissítést?
  • mijki
    OFF:

Tudtok segíteni nVidia driver frissitésben? A karinak a progija már elég régi és frissíteni akarom, mert nem elég friss a mai játékokhoz. Az nvidia oldaláról, majd szépen feltelepült, és amikor újra indítódott a gép, 640x480-on, 4 bit en fut a windows és nem tudtam átállítani. Az nVidia vezérlőpult meg azt mondja hibásan települt fel a szoftver, próbálja vissza rakni az eredetit. Ezután vissza állítottam a gépet, egy nappal korábbi állapotba és a videók mint Media Player-rel, VLC-vel, mindennel akad mint az állat, lefogja a gépet, hang van, kép nincs, de a pl.: youtube-os videók mennek. Azóta az Il-2 Cliffs of Dover is lefagyasztja a gépet.

Valaki letudná írni, mi a szoftver telepítés pontos rendje? És ha feltelepült miket kell beállítani?

ON:
  • VO101Tom
    Te legalább kitaláltad :) Hány hsz-t olvastam ma 1C fórumon, hogy játszhatatlan a CEM-el a mesza...