91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hoppácska:))) 

És ez nem csak a zenénének ,előadóknak szól:))) -
-
Jelzem a COD most baromi jól fut. Nagyon folyamatos az egész még 30-40 gépnél is. -
Solt #40763 Mert ezek a takarító programok olyan bejegyzéseket is eltávolítanak, amiket nem biztos, hogy kéne. :) A hivatalos uninstall csak azokat szedi le, ami tuti nem kell. Így néz ki a protokol:
- Minden program bezár. ( akár vírusírtó is )
- ATI uninstall
- Újraindít
- Telepít
- Újraindít
De én csak simán rátelepítem az előzőre oszt csókolom! :) -
NV nél csökkentett? Életemben nem csináltam mást csak rátelepítettem az előzőre és isten a tanum,hogy soha semmi baj nem volt velük.
Ezek a tisztító progik meg maguk a sátán termékei szerintem:)
Sose tennék a gépemre :))
Na mi az senki sem dolgozik?:)) -
De miért nem? Az Ati uninstaller miatt :) (szvsz)
Én feldobtam a 11.4-et és kész. Szóval nagy gyakorlatom nincs az Ati drivercserékben xD -
Solt #40760 ATI-nál a hivatalos driver telepítési eljárás nem javasolja a driver cleaner féle programok használatát! :) -
nVidia driver cseréhez nem árt előtte leszedni az előzőt, majd utána csökkentett mód és ott Driver Cleaner vagy Driver Sweeper ... és utána telepíteni az újat ...
Bár ez Ati-nál is ajánlott, most van valami új lehetőség az nVidia drivereknél - clean install asszem ... az leszed mindent előtte ... -
Nagydög #40758 Ha mar jol gitarozas...
-
Lacusch69 #40757 Nagy kaland... Ha az én motoromon lett volna kamera, ennél sokkal durvábbat tudnék mutatni... -
messerharcos #40756 úúú ezt mennyi ideje keresem:D Köszönöm:D -
ejj
-
Solt #40754
-
A kis pöcsös is jól nyomja:
-
- Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet?
- Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon... -
-
Csak neked:) Hogy jól álmodjál:))
-
Én sem egyébként, pedig én elég sokat zenéltem. Nekem ez tetszik rohatttul. Az eredeti is és ez is, nagyon jól nyomja a srác.
Ezzel befejeztem az offot.
Mára ;) -
Ez eredeti péntekre gondoltam, nem a srácéra ;) -
Solt #40747 Szerintem Leon az eredeti verzióra gondolt. :) A srác meg jól tolja... -
Laikusként azt hittem jól gitározik.Én valószínűeg nem tudnám megtanulni ennyire sem. -
.. és akkor nézd meg ezt amit tegnap is linkeltem. "Csak" 1.788.814 ember látta. (bocs, csak annyira tetszik ez a zene, hogy nem tudok betelni vele)
-
Mi jól kiröhögtük, ez a szar meg rajtunk röhög bakker. Már 143.582.764 fasztarisznya látta a szaros videóját. -
otiq #40743 Xp alatt nem tudjátok miért fagy ki a Cod?
3 OS van a gépemen és az xp-t és win7-et váltogatom a játékoknál.
AI ellen 1v1-ben rendben fut, de ha több gép van a levegőben egyre nagyobb az esély arra, hogy kifagy. Multiban meg szinte azonnal. -
Mingyárt Frájdéj! :) -
davidson12345 #40741 MM = Media Markt ?
-
Lacusch69 #40740 Legalább annyit tegyél meg, hogy megnézed az elérhető MM üzleteket.
A télen 1500Ft-ért vettem ott néhány Cyborg Evo-t, de már eladogattam őket.
Ha szerencséd van, esetleg találhatsz. -
Lacusch69 #40739 Én 2006-ban 1500Ft-ért (fogalma sem volt az ócskásnak, hogy mit árul).
Idén is vettem egyet, 3000-ért. -
davidson12345 #40738 á jó lesz nekem ez is 2700 forintért,saitek st30
ha nem jó,max ennyit bukok rajta (bár el is tudom majd adni)
ha nyerek a lottón úgyis ilyet veszek xD
1:43 nál kezdődik a móka -
Ja. Az öregség teszi :D
Egyébként tényleg kurva jó joy. -
Nosztalgiázunk,nosztalgiázunk:))
-
Én 2000-ben vettem, valami iszonyat ára volt (30-35k de ezt az akkor fizetésekhez kell nézni). -
Lacusch69 #40734 Csak az X52 mozog hosszú úton, a Cyborg Evo kb. azonos a Microfossal.
Nem fogod elhinni, de pont a legrégebbi, legtöbbet használt MS joyom a legjobb állapotú. Ha jól emlékszem, 2001-es, gameportos. -
Nekem van egy kb. 10-12 éves Microsoft FFB pro joyom. Egyetlen dolog miatt nem használom, mégpedig azért mert ez még a legelső verzió és gameportos. Az átalakító meg szar hozzá. Egyébként a vőmnél van és tökéletesen működik a mai napig. -
davidson12345 #40732 meg írtad hogy jó a saitek,csak neked túl hosszú úton jár,és ezért maradsz inkább a MS mellet,én meg ha saitekhez szokok hozzá akkor jó lesz az is, -
davidson12345 #40731 hallottam arról igen,csak azért tettem le a MS-ról mert már nem gyártják...
mikor hagyták abba gyártani?mert olyan 2-3 évnél idősebbet nem nagyon vennék,kivéve ha garis -
Lacusch69 #40730 Ha tudsz, akkor keress valami aukciós oldalon egy jó állapotú Microsoft USB-s joyt.
Bármilyen Saiteknél vagy Legótechnél nagyságrendekkel jobb. -
Na de a lógitek annyira jó, hogy elég csak mellé lőni az ellennek. Első nekifutásra beszarik a manus amit próbál letakarítani a szélvédőről de közben össze is okádja magát, majd az egész anyag a nyakába illetve az arcában landol. A gyomorsav elkezdi marni a szemét amitől megvakul és már lent is van ;) Ennyi. -
Solt #40728 Egy ilyet túrj valahonnan... -
logiteck et nem ajánlom.
Hamar pontatlanok lesznek,ez az általános tapasztalat.
vannak olcsó saitek joyok újak is.

:D