91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Hát nem is én Kicsúfolod a szegény IT supporton nevelkedett ember fiát
  • Her Laca
    ÉNNN?
  • Zpogi

Remélem hamar orvosolni fogják,mert engem rohadtul zavar.
  • Szepy2884
    Na ma valami rejtély folytán jó, de még nem tökéletes. Azért még konzultálnék veled az este ha ráérsz.
  • Solt
  • PhantomAss
    mi ez a náci fórum? :D
    hogy egy kicsit offoljak is:
    nálam egyre szarabbul megy a game, annyira szaggat hogy szinte játszhatatlan London felett
    itt van egy régi videó amit a kegety moddal csináltam amikor kijött a játék:
    video
    full max grafikán volt
    most ha maxra teszem kb fél percig csak hang van, utána betölt de annyira szaggat hogy kész...
    nálatok jó minden?
    nem fogom újrarakni, az oprendszer friss, minden megy faszányosan
    csak fura kicsit
  • mijki
    Mennyünk ide :)
  • Szepy2884
    Te rohadt náci! XDDDD
  • Szepy2884
    most már nem csak azzal. A modemet is sikerült elállítani :))) Talán majd ma este. Remélem.
  • Szepy2884
    Bocs, de ezt nem lehet kihagyni:

"Egy jegyvizsgáló önfeljelentő levele
    barikad.hu
    2011, május 18 - 10:21

Tisztelet ombudsman úr/hölgy!

Alulírott Kaller Benő, MÁV Start alkalmazott, jegyvizsgáló, múlt hét pénteken riadalmat, és félelmet keltettem cigány polgártársaimban, amit azóta mélységesen megbántam, és most töredelmes vallomást szeretnék tenni, mert rájöttem, mennyire náci, és kirekesztő voltam!

Egyenruhát viseltem, feketére bokszolt cipőt, fehér inget, nyakkendőt, és mellényt! Igen, mellényt! Így már eleve félelmet keltettem paramilitáris ruhámmal cigány polgártársaimban, akik az első kocsiosztályon utaztak békésen rettegve, amikor én kinyitottam a fülke ajtót, és hangos ,,Jó estét kívánok! Menetjegyeket kérem kezelésre!" köszöntésemmel a nyilas terrort idéztem fel bennük, amitől úgy megijedtek, hogy egyszerre kezdtek el beszélni, mind a hatan. Közölték velem, hogy én milyen rendes ember vagyok, és ez látszik is rajtam, és az Isten áldja meg a családom. Bevallom, elfutotta a szemem a könny, úgy elérzékenyültem! Rég nem láttam ennyi aranyos embert egy helyen!

Utána kirekesztő módon elkértem még egyszer a menetjegyüket! Nagyon szégyellem, mert ez igazi rasszista cselekedet volt tőlem! Ekkor közölték velem, hogy csak ide utaznak, 200 kilométerre, és amúgy is, nincs nekem máshol dolgom? Éppen nem volt, és tovább vegzáltam őket, igazi náci módjára személyi igazolványt kértem tőlük, hogy felírjam az adataikat, hogy utólagm ki tudják fizetni a menetjegyük árát. Ma már tudom, hogy ezzel a ncselekedetemmel mélységesen megbántottam érzékeny lelkivilágukat, és becsületükbe gázoltam, igazi fasiszta módjára. Amikor megemlítettem, hogy rendőrt hívok, ha nem adnak személyi igazolványt, akkor tudtam meg, hogy ők már voltak börtönben, és nem félnek ám, mert embert is öltek már.
    Erre elszégyelltem magam nagyon! Mennyit szenvedhettek ezek a szegény emberek a csúnya, kirekesztő társadalom miatt! Mégis görcsösen, kullancs módjára ragaszkodtam a Személyszállítási Üzletszabályzathoz, és közöltem velük, hogy kizárom őket az utazásból! Ó, nem is értem, hogy lehettem ilyen kirekesztő! Ők sem értették, és el is mondták a véleményüket! Megérdemeltem!

Megismertem pár új szót, és átkot, melyeket hevesen gesztikulálva, jó hangosan zúdítottak rám.
    -,,Gitár nőjön a hasadba, és a rák pengesse! Vigasztaljon a koporsó, te! Hogy az ördög vinne el! Te! Te náci! A lovam dögöljön meg, ha láttam még ilyen csúnya embert! Egyen meg a fekete pusztulás! Szüljön a feleséged itt a peronon!" Satöbbi, satöbbi... Kaptam egy jó nagy adag köpetet is abba kirekesztő pofámba.

Mondtak még pár szép kívánságot, majd leszálltak, felverve az állomás csendjét, így mindenki megtudhatta, milyen kirekesztő, náci, és rasszista is vagyok én. Mikor a vonat továbbment, érzékenyen integettünk egymásnak, és még sok jókívánságot kiabáltak utánam, középső ujjukat kecsesen kinyújtva felém.

Ekkor nagyon megérintett valami! Mintha Kolompár Orbán hangját hallottam volna, amint azt suttogja elfúló hangon:- Mit tettél? Így akadályozod meg a roma integrációt! Majd Mohácsi Viktória tűnt fel lelki szemeim előtt, könnyes szemmel rám mutatva, és azt mondta:- Gettókat akarsz? Szegregációt? Félelmet keltesz! Te szélsőséges masírozó! Tudom én, hogy ott van a fekete csuklyád a kalauztáskádban! Azért raktad le csak őket, mert cigányok! Ó! Így soha nem lesz társadalmi béke!

Hát így történt, kedves ombudsman úr/hölgy! Annyit tudok felhozni a mentségemre, hogy mint köztudomású, a magyarok 60%-a náci, de lehet, hogy keveset mondtam, így volt kitől tanulnom!

Tisztelettel: Kaller Benő"
  • Her Laca
    Szepynél :) Ez alap:XD
  • szekelyland
    volt vmi gubanc a wifivel a tegnap este
  • Her Laca
    Összekuszálódott?
  • szekelyland
    Szepy, a tegnap nam jeleztel vissza, sikerult kibogozni a netet?
  • VO101Tom
    Írtam, 1C-re.
    Tegnap megmértem én is, 21°-ot 58 másodperc alatt tekerte le, ami 0.36°/sec sebességet jelent. Ez sehol sincs az 1-1.5°/sec -től, írtam fórumra, más is észrevette már (hotfixben lett lassabb), túrunk valami hiteles infót és kérjük, hogy javítsák ki.
  • acidrain
    Domino, Te merre vagy elveszve mostanság?
    Éppen tegnap beszéltük Pogival, hogy régen repültél már.
  • Zpogi
  • Zpogi
    :)

• VO101Tom
    Az nagyon lassúnak tűnik, majd utánanézek, de ma nem lesz rá időm.
  • otiq
    "Launcher működése leállt" és mindezt 2 spit és 1 hurri lelövése után 110c-vel multiban. Bosszantó.
  • V Domino #40866
    "Felbontás után fogyasztható"

Ez se rossz megoldás hülyék ellen.

• Her Laca
    Nem rá érsz:)) Addig el molyolsz a többi műszerrel:))
    Én nem vettem észre sebesség csökkenést az állításban,mondjuk nem is figyeltem .
  • Zpogi
    50mp alatt állítja vissza 9-ről 12-re :(
  • Zpogi
    Most nézegetem az új hotfix-et,sztem sokkal lassabb lett a propszög állítás,nekem rohadtul nem tetszik. Nem tudom még meddig szop@tnak minket...azon a rohadt spit-en csak rászúrod a gázt bekapcsolod a boost-ot rányitod a hűtőt és a világból kimegy.

Edit:Amikor beülsz a gépbe,akkor alapból letekeri 9 órának megfelelően a propot,ha ez megvan kezdheted vissza tekerni!
  • fecska
    Ha van valakinek eladó x52-je, vagy egy wiimote-ja akkor szóljon!
    Köszi!
  • acidrain
    Elmentem a boltba cigit venni, ezen megakadt a szemem.
    Odaadom a munkatársamnak, hátha nem vinnyog annyit. :))

• Her Laca

Találtam egy ilyet a padláson.
    Ha kell valakinek viheti.
  • VO101Tom
    Alapvetően igen, kis gépes pilótáknak van meghirdetve, akik gépeiket elhozzák utasokkal. A magyar kis gépes vállalkozások legtöbbje is kint volt, az útvonalrepülésre előre lefoglalt utasokkal jöttek (de itt helyben már nem volt egy gépben sem hely, ha valaki ezen részt akar venni, akkor előre kell szerveznie, bérelnie magának gépet). Nap végén utasrepültetés is lehetett volna, az már bárkinek, csak mi előbb leléptünk.
    Fogalmam sincs mit tervez Veres Zoli mostanában, itt kint sem volt, Nádas Tamás repülte az extra 300-assal a bemutatót.
  • Willenbrock
    Milyen gépekkel repülik le az útvonalat?Csak pilóták repülnek vagy pénzért visznek utast is?
    Veres Zoltánról mostanában keveset lehet hallani,már nem repül olyan aktívan,pedig akár fel is válthatná a Red Bull Air Race-ben Bessenyeit,lehet hogy ott is dobogóra tudna kerülni.Nem tervezi a Red Bull Air Race-t?
  • Zpogi
    Ez csak természetes :)

A többit feltöltöttem a Béka század ts-ére.
  • LeonSilver
    Némi kis vidámság?

• VO101Tom
    Utólagos engedelmeddel, kölcsönveszem ezeket :)
  • VO101Tom
    Letölthető 1.01.14588 patchről tud valaki infót? Ismerősnek kéne, de én nem találok neten semmit...
  • VO101Tom
    Puma Air Rally. A Puma Egyesület szervezi minden évben, bár volt év, hogy elmaradt, tavaly és idén is nagyon jó kis programot sikerült összeszervezni.
  • acidrain
    Teljesen jók lettek a képek, köszi Pogi!
    Nálam több lett a video, mint a kép, majd átküldöm.

Tom: nagyon jól éreztem magam, jó kis nap volt, a következő alkalommal is számíthattok a jelenlétemre.
    Külön örülök neki, hogy ennyi együtt repült óra után végre személyesen is találkozhattam a rendezvényen jelen lévő szobapilótákkal.
    Megtiszteltetés volt számomra a veteránok jelenléte, és köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a rendezvényen.
  • Zpogi
    Én is nagyon jól éreztem magamat és még egyszer köszönjük neked-nektek ezt a fantasztikus lehetőséget.
  • Willenbrock
    Ez milyen rendezvény volt? Ezt a Bf 109G modellt láttam 2 éve a kecskeméti repülőnapon.
  • VO101Tom
    Én is hazaértem, de ma már nem leszek gépközelben. Majd holnap, vagy hétfőn. Remélem nektek is tetszett ez a mai kis rendezvény, én jól éreztem magam. Kokoék nagyon jól megszervezték, nagyon bízok benne, hogy jövőre is lesz Puma Air Rally.
  • Zpogi

• Zpogi
    :) Én is olyan tájt értem haza,de ma már csak borozok...eddig locsoltam.