91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
http://www.argep.hu/trend/JOYS/Joystick-Saitek-Cyborg-X.html -
Szepy2884 #41220 Ez most mi? Ez váltja az EVO sorozatot? Gondolom igen... De akkor hogy lehet, hogy nem szerepel a Saitek honlapján?????? Én legalább is ott az x-52-t láttam mint legalsó kategória. -
Ezek tervek!
Szavazzátok meg melyik tetszik, illetve mely elemek legyenek melyikről és akkor kidolgozom a véglegeset.
Üdv -
Nagyon szépek, gratula! :) -
-
Glo #41216 A Saitek Cyborg 3D-ben van rudder, az tuti. Meg Hat switch is. Gondolom a Gold-ból se hagyták ki. -
-
Lysandus #41214 
Orosz ruletten több esélyük lenne. Még akkor is, ha két golyót raknak a hatos tárba...
-
bityo #41213 Köszi Lacush.
Ebben van rudder is? és körbenéző gomb is? :) -
Szepy2884 #41212 Figyú, én annyira fosok és láma vagyok a villamossáhgoz, hogy még a lámpakapcsolótol is félek. Az égő kicserélése meg egyenesen rémálom számomra :))
Ezt a fi izét sem értem, hogy eszik-e vagy csak nyalogatják, de jó volt kicsit vmi okosat is mondani XDDD -
Szepy2884 #41211 Légy üdvözölve a fedélzeten kedves kolléga! :)))
Én makacsúl S. EVO-t erőltettem, viszont amit Lacusch kolléga ajánlgat az egy örök darab.
-
Háde bakker. Fi relé ide vagy oda, te beülnél? Én qrvaélet, hogy nem. 
Nálunk a családban keringett egy "urban legend", unokatesómék haverja szétszedte a motorját (Asszem Simson, de lehet, hogy ez már a Java-s korszak), de úgy, hogy az egész motor a garázspadlón volt szétrakva szép kicsi kupacokba. Ezek a szemetek, meg odamentek, és 8-10 csavart szépen betettek a cuccok közé. Ne legyen túl feltűnő azért
Szerencsétlen srác, egész héten csak szét meg összeszerelte a blokkot, nem is számolták már hányszor, mert nem tudta honnan hiányoznak azok a csavarok
-
hetti #41209 Sziasztok!
A feszültségek lényege hogy a memoria és a VCCIO (alapbol 1.1V)feszültsége között max 0.5V legyen vagy különben meglehet gyilkolni igy a cpu-t valszeg nem azonnal de hosszútávon mindenképpen. Ennek a jelentősége igazándiból a memoria tuningja során jelentkezik mivel ilyenkor szokás adni pár tized voltot a moduloknak s így a különbség már jelentösen nagyobb lehet mint 0.5V
ÜDV: PP -
Lacusch69 #41208 VAGY EZT, ha XP-t használsz és van gameportod. -
Lacusch69 #41207 EZT -
:) -
bityo #41205 Sziasztok!
Új vagyok a warbird-ök pc-s világában. Joystick ügyben szeretném szíves segítségeteket kérni. 1946-hoz szeretnék egy joyt, de mivel még nem tudom mennyi időm és kedvem lesz játszani, nem ruháznék be egyelőre egy komplett cockpitbe.
Kiszemeltem egy Saietk Cyborg 3D Gold darabot használtan. Régi, olcsó, de nem tudom jó-e. Sajnos az eladó nem tudta megmondani, hogy ebben a típusban van-e rudder...
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1458771041
Mit javasoltok?
Köszi
B -
otiq #41204 Remélem nem kavar be a memória, kértem összeszerelést és tesztelést, majd mondják ha ez így nem illik össze. -
nem rossz, csak két észrevétel:
sztem a 2500k jobban megéri, mert ugyanúgy tudod húzni és olcsóbb
a sandy-hoz az 1.5v-os memória ajánlott, az 1600-as 1.65-ös ha jól tudom, hosszú távon lehet bekavar (de asszem Lacának is hasonló van)
amúgy a videokártyád irigylem :D -
Fürtös #41202 Az azért más világ! Egyszer Eldumálgattam az egyik helikopteres sráccal,arról,hogy én már attól hülyét kapok ha egy váltót le kell drótoznom amiben van 18 csavar, (biztonsági rögzítés a csavar kilazulásának megakadályozására) Aztán megmutatta a hajtóművet:D
Szentként néztem rá:D
A történethez az is hozzátartozik,hogy néha anélkül cserélünk dolgokat,hogy azok elromlanának,szegény pilótának nem esett le,hogy az összes csavart kicserélték a felfügesztésben,hogy még véletlenül se legyen probléma:D -
otiq #41201 A párom könyvelő és már ezerszer mondta, hogy legyek önadózó, mert a cég ahol dolgozom ők számolják a bérem és adóm, és mindig többet fizetek havonta mint kéne. De ilyenkor olyan jó érzés amikor megkapom egyben. :) -
:D Elég rendesen lehúzott az APEH :D -
otiq #41199 Alaplap: ASUS P8P67, proci:Core i7-2600K, memória:KINGSTON 4096MB 1600Mhz, videó:ASUS ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5, hdd: 1TB, coolermaster ház meg chieftec 650w táp.
A mostani gépemből átpakolom majd a dvd írót, tvtunert meg a másik 1TB-s hdd-t.
-
mit vettél ha szabad kérdezni? -
otiq #41197 Megjött az adóvisszatérítésem, meg is rendeltem az ipontól az új konfigot, remélem ezzel már nem lesz gond és fut mint az álom. -
Szepy2884 #41196 Áááá nem kell ezt feltétlenül komolyan venni. A sorok között ott a nagy adag ércelődés és szakmai sovinizmus :)
Magyarán a sokat látott és tapasztalt szerelők nem igen tolerálják az ifjonc "sztárpilóta" okvetetlenkedését a műhelyben. Akár ezekkel a szavakkal is elküldhetnék melegebb éghajlatra, hogy:
"Ne törőggyé csak azzal fiacskám, te csak mennyé ki a pályára oszt csináljad amihez értesz; tekergessed a kormány meg nyomigáljad a pedálokat. A komoly dolgokat meg csak bizzad a nagyokra XD."
Hát vmi ilyesmi :)) -
Mert akkor azok is olyanok mint a kőmíves, centi ide, centi oda nem számít. De kíváncsi lennék mit szólna ehhez a kis legendhez az öcsém aki sárkány-hajtómű szerelő. -
Igen, szerencsére (vagy ebben az esetben sajnos) látezik földelésbiztosíték is (v relé) ami lekapcsol ha a meleg szál (fázis) felől pl 10mA nél nagyobb áram megy el a földelésen. Persze, csak ha földeléses a konnektor ahová azt bedugták. Mert ha nem, akkor egy életre szóló (kb 2-3mp) emlék lesz azoknak... -
Szepy2884 #41193 ...
Ettől most egy kicsit lefagytam :) -
Szepy2884 #41192 Mutogatom ezt a képet erősen a villamos mérnök kollégának és várva a hatást, csak legyint és csak annyit mond: "Ezt én is bármikor megcsinálom, csak fí relét kell rákötni."
Na azt hiszem erre mondja Laca barátunk, hogy tanult embernek nincsen párja :DDD -
Fürtös #41191 Működik?Működik! És ami működik azt nem maceráljuk.
És hogy egy öreg rally szerelőt idézzek:
Történt,hogy a szervíz végén a pilóta meglátott egy pár csavart az autó körül szanaszét:Srácok itt kimaradt egy csomó csavar!!??
Válasz: Megy? Megáll? Kanyarodik? Akkor mit foglalkozol vele? Különben is mit gondolsz? Az a sok csavar az csak úgy lesz a műhelyben? A csavar mindig megmarad valahonnan! -
Akkor te is értékeled ezt a rendkívül kreatív megoldást a biztonságos piknikezés zavartalan eltöltéséhez? 
-
1:07-től kezdődik az akció. -
Fürtös #41188 Asszem valamit elkqrtam:D
De legalább nem füstöl:D
Áltlában füstöl ha elqrom...
Mármint a vezetékek bekötését... -
Jó kis SG-s link, szeretem azt a topikot. :)) -
Apropó. Lecseréltem a ccooler master hyper tx 3 at egy Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2 esre.
Én lepődtem meg a legjobban ,mert csak a hang miatt akartam a váltást.
Kicsi a tx ventije sajna ,no de a várakozásaimat felülmúlta ,játék alatt 51-52 fokos a proci.
Ilde 28-31.
Ajánlom mindenkinek ,jó és olcsó kis nagy hűtő ez. -
mindegy hogy undítom, mindig ezt írja
de most megelégeltem, letöröltem és újrarakom :D
btw ma kijött az új driver nvidiához, lehet csekkolni jobb-e vele a gáma -
steam alól indítod? Vagy csak parancsikonnal: -
vajon miért írja ki a game amikor elindítom, hogy ha játszani akarok akkor a steam-nek futnia kell a háttérben? mert amúgy fut...de nem enged játszani -
Fürtös #41182 Szeressük a jóféle rockzenét:D
De azért ez se kutya:Szenvedjetek rockerek:D
A 13.percnél kezd rá,Me-262-höz ideális zene