91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Next patch info!
  • Nohab
    Volt még egy másik elszólásuk is:

"A jegesmedve a déli-sarkon honos, és pingvineket eszik."
  • Nohab
    Jaja, pislogtam én is :D
  • Her Laca
    A kilométert összekeverték a méterrel:)
    Bár még az is sok:))
  • LeonSilver
    Óóóóóóóóóóóóóóóó bazdmeg. @TV2 hírek vagy mi a fasz.

"Bombát találtak egy sírban, ami ha felrobban 50km-en belül minden elpusztul."

Mondom mi a fasz? Atom bombát rejtegetett a halott? Erre mit mutatnak? Olyan 80-as körüli aknagránátot :D Eszemfaszom megáll..

Valami ilyesmit ni.

• LeonSilver
    Nyóc!
  • bityo
    Kösz
    írtam priviben.
  • Her Laca
    Ecsém.
    Ha kell egy sörért a tied egy Saitek Cyborg 3DII USB

Vagy megy a lomiba.
    Öreg mint a föld,több régi nagynevű szobapilóta rángatta,szerintem már magától IL2 őzik:))
    Amúgy működik.
  • bityo
    Köszi Lacusch!
    Erre a Sidewinderre már rá is kérdeztem. A tulaj sajna nem tudta meggyőzően megmondani, hogy a nézetgomb 4 vagy 8 állású-e?
    Nos?
    Kösz
  • Her Laca
    SnowFox lecsapott rá.
  • Sanyo
    Le a kalappal! Kiváló munka! :)
  • Her Laca
    Of.
    Jövő hét közepén szerda,csütörtök eladóvá válik ,pontosabban viheti akinek kell EZ
    a kártya. 70 es ként üzemel
    Kívánság szerint eredeti avagy 70 es biossal. Közel 3 év garancia van rá 2 hónapos asszem. Lehet egy picit több. Hibátlan ,süt főz.
    59 ért adom.
  • Her Laca
    Kis tömegjelenet is elférne ,egy 10-20 gépes dogfight pillanat felvétel pl.
    Vagy egy két külső kép,mondjuk Spit és BF amit éppen méregetik egymást.
    Nem kell lőni csak szimplán a gépek.
  • LeonSilver
    Annyira tisztelem az olyan embereket akik ilyen szép és fasza dolgokat tudnak csinálni, legyen az akár egy fafaragás, rajz vagy mint itt, egy banner. Én olyan szinten fakezű vagyok ilyenekhez, hogy például a rajzolás nálam kimerül a pont-pont-vesszőcskében és még ez sem felismerhető mindig :D
  • Her Laca
    Alakul:))
  • 77PXDrebil

• Nohab
    Ja
  • szekelyland
    Támogatja a flashes banner betevését a fórum gépezete?
  • Hecker007
    Nálam is így megy, lap+proci+ram ugyanaz mint Lacának.
  • acidrain
    +1
  • acidrain
    Köszi.
  • Her Laca
    1600 as is 1.5 v on műkszik. Legalábbis nálam így megy.
  • Her Laca
    Jó:) De viccet félretéve van aki azokat szereti,ez nem Kék fórum:),hanem ugye Il2:))
  • Zpogi
    Ez az egyetlen módja ahogy eltudom képzelni és így még tetszik is...
  • Her Laca

Például egy Spit szerintem tökéletesen mutatna emígyen:)))
    Csak gonoszkodom!
  • Her Laca
    Én azt mondom,hogy változó banner legyen ,és igen is legyenek benne szövi gépek is. Nem kell sok egy 5-6 darab amik követik egymást ,az ős Il2 től a mod okon át a COD ig. Bannerenként még megosztott kép is lehetne akkor több téma fér rá.
    Kabin nézet ,külső nézet ,kötelék stb. Feltűnhetnek a századok is a jelvényükkel ,de akkor mindegyik jelvénye legyen ot ,mert sértődés lesz:)
    Még a 77PX is!:XD
    Na?
    Ha tetszik az ötlet ,akkor én kitaláltam a tutit :) a szakemberek meg csinálják meg:))

• LeonSilver
    Igen, bocsánat.
  • VO101Tom
    + Béka, Kör ász
  • LeonSilver
    Egyébként ha igény van rá és van jó ötlet, akkor a topik címét is át tudom írni.
  • LeonSilver
    Én azért szeretném ha valamilyen formában a Puma, Dongó és a Ricsi rákerülne a bannerra.
  • VO101Tom
    Lehet több képet is rátenni, csak flash-nak kell hogy váltsa. Én is mindenképp játékhoz köthető háttereket tennék fel (Mondtam Drebil, hogy a Spit kicsit merész erre a fórumra ), külön cimkézve az Il-2 UP, külön a COD képeit. Csinálhatnánk kötelékrepülést mondjuk este, alapanyagnak :) Ezekből meg lehet 5-6 különböző is, amiket egymás után vált a banner.

Ahogy pl itt (gyorsabban is lehet):
    http://www.pumaszallas.hu/condor.html

vagy flashel lehet megoldani azt is, hogy pl egy banner legyen, de azon mozgó jelvény, vagy valami (pumaszállás főoldal pl.), csak az sokkal bonyolultabb, és variálni is sokkal nehezebb.
  • Romeo One
    Flém? Zárt szerver, a képekre szavazók csapataival. Aki nyeri a missönt, az a kép lesz fent....
  • Lysandus
    Igazából szerintem is ez lenne a jó, de nem akartam megint egy flémet nyitni... .-)))
  • Romeo One
    Nekem is az első tetszik. De valahova egy icike-picike "1946" nem férne el? Játszunk még páran vele...
    :)))))))))))))))
  • Sanyo
    3. és ha lehet akkor messzer fülkével. :)
  • PhantomAss
    nekem a 3. tetszik, mert szerintem a képnek tükröznie kéne az angliai csatát, tehát spit vagy e3-as messzer
  • Lysandus
    Középső...
  • hadtjuk
    Drebil
    Nekem a középső tetszik. A háttérképek találkozását nem lehetne valahogy összemosni benne, mert nagyon erős ott a "határ" vonal (pont a jelvény {meg a kép} közepén).
  • LeonSilver
    Óóóóó de fasza! Nekem az első tetszik nagyon, nem véletlenül. ;)
  • 77PXDrebil
    http://www.argep.hu/trend/JOYS/Joystick-Saitek-Cyborg-X.html