91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    NEkem is ez a bajom.. pedig mindenem megvan hozzá.. csak szabadidő kéne :)
  • Szepy2884
    Fúúú gyerekek az idén még nem is repültem!

Vagy legalább is nem emlékszem rá mikor dugtam be utoljára a joyt...
  • Zpogi
    OFF

Madár ismét győzött amerikában!

ON
  • VO101Tom
    Hello. Az önkicsomagoló exe-vel (UP_3.0RC_Client.part01.exe) kitömöríted abba a mappába ahol az il-2 4.10.1 van, majd offline elindítod (il2fb.exe), ekkor feltesz pár kérdést, azokra értelemszerűen válaszolsz. Az asztalra kitesz egy JSGME exe-t is, abban aktiválod az UP3-at, és köv induláskor már up3.0 lesz.
  • bettly
    Szep jo estet. Fel akarom tenni a jo oreg Il-2 -be az UP-3-at, de nem boldogulok fent van az eredeti jatek patch 4.08 , 4.09 , 4.10 , 4.10.1, a lenti linkrol toltottem le az up-3-at le is jott egy csomo win rarba levo fajl, ezek kozt egy masik van up-3.0 server...........ezeket kicsomagoltam egy masik mappaba itt meg jelent egy csomo mappa JSGME...meg sok minden de nem latok egy indulasi pontot, hogy be tegyem a jatekba elvegre passz, Az igazsag nem nagyon vagyok jartas a gepnel. Koszonom a segitsegeteket barataim.......en meg az IL-nel maradtam
  • artivizsla #41296
    Régebbről van egy Logitech Wingman joystickom. Szeretnék majd venni egy másikat is és most jó áron láttam Saitek x-52 pro-t.Mi a vélemény róla, vagy esetleg másik Logitech vagy Saitek típus, ebben az árfekvésbe ?
  • artivizsla #41295
    A SAS 3-ban benne vannak a patch-ek 4.08-tól, 4.101-ig és az ultrapack 3 is, egyben.
  • artivizsla #41294
    Köszi. Közben képbe kerültem és meg lett a játék is.
    Az tévesztett meg, hogy az IL2-es mappában volt a többi patch-el együtt, mintha ez is egy külön mod lenne.
  • VO101Tom
    A SAS Mod 3 az az Ultrapack 3.0? Ha igen, akkor nem szóltam :)
  • VO101Tom
    Nem.
    Ami most a legújabb és legnagyobb kieg az il-2-höz (és neten a legtöbben ezt használják), az az Ultrapack 3.0, ennek egy kiadás előtti verziója tölthető le (kb egy hónap múlva jön a végleges). Itt van link is.

Tehát: IL-2 1946 DVD → 4.08m patch → 4.09m patch → 4.10 → 4.10.1 → UP3.0

Az "Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover" egy teljesen külön játék, a készítők ugyanazok, de semmilyen szinten nem kompatibilisek egymással.
  • Sanyo
    A kedvedért kiegészítettem ezt az írást, remélem így már teljesen tiszta. :)

Igen, az Ultrapack 3.0 az Il-2 1946-ból kihozható maximum.
  • artivizsla #41290
    OK. Rég használtam már, így kimaradt egy két fejlesztés ismerete.
    A sima Il2 esetében akkor az V4.101m SAS Mod 3 az elérhető maximum ?
  • Sanyo
    Az Il-2 1946 és a Cliffs of Dover két különböző dolog. A COD nem upgrade, hanem teljesen új fejlesztés, egyáltalán nem az mint a régi Il-2-nél a Forgotten Battles vagy a Pacific Fighters.
  • artivizsla #41288
    A letöltés/IL2 mappában van az IL2COD-14072.rar nevű patch. Ezt szerettem volna telepíteni az 1946-ra.
  • acidrain
    Az IL2 1946, és a Cliffs of Dover (CoD) két különböző program.
    Lehet, hogy én olvastam félre valamit, de nem igazán tiszta számomra, hogy mit is szeretnél.
  • artivizsla #41286
    Felraktam az 1946-ot + 4.08-4.101-ig, majd a főmappába kicsomagoltam a CoD-t. Indításkor simán az 1946 indult el, nekem nem tett fel kérdéseket, amiket írtál.Valamit akkor még kihagyta. Offline alatt, a net kapcsolat alatti indításra gondoltál?
  • Willenbrock
    Szép gépek a Jakok is,kár hogy a Vércsékből nem maradt itthon egy sem.
    Amerikában sok van belőlük ahogy látom,de ebben lehet hogy nem az eredeti motor van:

• artivizsla #41284
    Közben észrevettem, hogy a Normandia1 helyszínt nem tölti be, tehát tényleg baj van.
  • VO101Tom
    Hello. Az installban leírják, hogy csak tiszta 4.10.1-re szabad telepíteni, a moddolt 4.09-es UP2.1-re pl nem, még akkor sem ha abban le van töltve a stock 4.10.1 "mod", ettől az alapjáték, amire a patch került, nem lesz 4.10.1...
    Az UP 2.1 az Il-2 4.09-hez készült,
    az UP 3.0 az IL-2 4.10.1-hez.

Ha a másolással megvagy, akkor az il-2.exe-t offline elindítva feltesz pár kérdést, azokat értelemszerűen beállítod (1GB-nál több memóriahasználatot ne állíts be, állítólag azzal gondok voltak), ezután működni fog. A jsgme-ben sokkal kevesebb dolog állítható, csak az UP3.0 on/off, a 6DOF meg a svasztika.
  • artivizsla #41282
    OK. Meg van. Előtte fent volt már a V4.101m és a SAS Mod 3.02.
    A COD változásokat hol fogom észrevenni, mivel sem az indítóképben, sem a mod választólistában nem látom.
  • Zpogi
    Csak tömörítsd ki a CoD főkönyvtárába.
  • artivizsla #41280
    Az IL2 COD patch telepítéséhez kellene segítség. Exe-t nem találok a letöltött file-ban, akkor csak be kell másolni a mappákat a főmappába, vagy esetleg másik almappába ?
  • Zpogi
    Király,köszi :)
  • VO101Tom
    Pogi. Megtaláltam azt az oldalt, amiről Sminyu beszélt még Jakaszálláson, a vele készült hosszabb interjúk:
    ehun-e...
  • fecska
    Köszönöm!
    Tökéletes!!!
  • VO101Tom
    Á, a jó világnak vége. Írta is Luthier, hogy a "gyorsjavítások ideje lejárt", most ritkábban, de nagyobb csomagokat adnak majd ki. A legközelebbi patch két hét múlva várható, teljesen átdolgozzák a hangokat (teljesen nulláról a netes akadások, elhalkulások miatt), de arra már 1-2 hónapot mondott... A mesza PP is így marad a köv patchig, erre sem jön ki gyorsjavítás.
  • VO101Tom
    Sok videót nézegettem, és azokban úgy tűnt, hogy igen. A hangnak időbe telik, míg elér hozzád...
  • Lysandus
    Nekem is ez jutott eszembe. Il-2-be nem volt.
  • Her Laca
    De úgy hallottam bizonyos forrásoktól,hogy mostanában a Tücskök ciripelésével vannak elfoglalva a programozók,így lehet erre egy picit várni kell.
  • Her Laca
    Próbáld ki:) Eszembe nem jutott még ez ,de ha nem így lenne szólunk Tomnak,hogy jelezze az 1C fórumon. Közvetítse követelésünket ,hogy azonnal lássanak munkához,hogy eme vérlázító slendriánságból eredő hiányt mihamarabb orvosolják:) Így jó lesz?:)
  • fecska
    Az le van modellezve a CloD-ban hogy ha 1 km-re van a kamera a robbanástól akkor kb 3 mp múlva ér oda a hang?
  • sakkay
    Az helyzet , hogy ez sajnos teljesen így van.
  • Her Laca
    Mondtam én,hogy mi leszünk a beta teszterek:) Karácsonyra lesz egy nagyon jó kis szimünk. És! Ha nem vettük volna meg ,nem küszködünk vele akkor ez nem ,hogy karácsonyra de talán jövő olyankorra se lenne kész.
  • Lacusch69
    Nekünk anno ('90) azt mondták a seregben, hogy egy 122-es tüzérségi repesz-romboló gránát követelménye, hogy 50m-en belül ne maradjon élőlény. (Persze nyílt terepen)
    És ez hol van még attól...
  • LeonSilver
    WTH??
  • Zpogi

• Sanyo
    Kösz Pogi! Következő béta patch június 17-én.
  • Richtofen
    "Our next BETA patch is tentatively scheduled for two weeks from now ..."

Kezdődik ...
  • LeonSilver
    Az lehet látod. Persze csak akkor ha az a faszi akit mutogattak mint a bazári majmot zsírásó volt és nem sírásó ;)
  • TG Gida
    Az nem lehet,hogy zsírban találták és nem sírban?