91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
airsheep
asszem :) -
Romeo One #41500 Oszt milyen nickkel, ha szabad kérdezni? -
Romeo One #41499 Korrekt info megszerzése: 3-5 perc
Szenzáció kitalálása: 30 másodperc
Korrekt info hírértéke: indiferens
Szenzáció hírértéke: magas
A célcsoportnak (bamba hülyék) meg úgyis mindegy...
Szóval, mi a francnak strapálják magukat? Hogy kb 6-szoros idő és energiaráfordítással elérjenek valamit, ami teljesen haszontalan? -
Fürtös #41498 Viasszal vagy hasonló anyaggal bevont (imrpergnált) szövet volt a szigetelés.A mai napig használják,csak a bevonó anyag más.Érdekes megoldás alig lehet elvágni olyan erős.Tefzel a hivatalos neve google sok mindent tud róla. -
Ha meggyújtasz egy szép nagy, gumiszigetelésí kábeltekercset, akkor kb pont így fog égni, vöröses lánggal és sűrű fekete füsttel. az hogy a legelején nem égett nagy füsttel az nem mérvadó, sztem egy restaurált gépen sok, modern összetételű anyag található. És nem kizárt, hogy valami üzemanyagvezeték pont ott megy el. Ha jó látom, a rádiós fülke és a bombatér zónája kapott lángra de az is lehet hogy csak ott volt nyitott a gép és előre ott csaptak ki a lángok, mert ott menekült ki a legénység -
hadtjuk #41496 Na jó jó, hogy az elektronika okozta a tüzet, de azért ha nem a vezetékek közé dugták a rumos hordokat, akkor az nem ég ilyen lángal, mint ahogy ez éget (az első kép a tűzes képek közül). -
Szepy2884 #41495 Nekem is valószínűbb, hogy gumival szigetelték. amúgy voltak már műanyagok már akkor is. A nylon-t pl: '35-ben találták fel a selymet utánzandó. -
Ja, és kb ott van ahol elégett a rádiós fülke , ott volt a legtöbb elektronika, ami éghetett... -
szövettel, selyemmel de voltak már akkor is műanyagok de tudtommal gumival szigetelték a vezetékeket. -
hadtjuk #41492 A kiéget B-17 kapcsolatban lenne egy-két kérdésem.
1. A műanyag elterjedése előtt mi a ménkővel szigetelték a vezetékeket? (Bakelit túl merev eltörne az első kanyarban. Mintha valami lakszerű anyaggal vonták volna be a drótokat.)
2. Ha jól vettem ki a fotókból a törzs oldala éget. Ott emlékeim szerint nem volt üzem-, kenőanyag tartály, cső, akkor mi éget ekkora lánggal? -
skies of valor általában
de kb 2hetente egyszer :) -
már lassan 5-6 éve mióta van kamerás mobilom, így ellenőrzöm a távirányítók működőképességét. Amúgy a webcam is tökéletesen látja a távirányítót..... Ezért lehet freetracket barkácsolni házilag... -
Jövő hétfőn én is fellépek hosszú távollét után a virtuális egekre
Már úúúgy váárom, mint kamaszkorban a szüzesság elvesztését..... -
Szepy2884 #41488 Hol szoktál repülni? -
cáfolom, bár én nem vagyok nagynevű, de a cod-ot hanyagolom, visszaszoktam az il2 -re
sokkal jobban leköt még mindig.. -
Hát a gépészek már csak ilyenek :)
Én is igy vagyok vele, 9v-os elemig még hitelesitve vagyok azon tul szerelö. -
Szepy2884 #41485 privát ment -
Szepy2884 #41484 Egy szóval sem mondtam, hogy elhiszem. Amúgy meg én konzekvensen mechanikai beállítottságú mérnök vagyok. Csak a kézzel fogható dolgokat hiszem el és értem meg. Én a vasakhoz, fogaskerekekhez és egyébb gépelemekhez "értek" amik ezekből készülnek. Ha már egy vezeték is kilóg, akkor már bajban vagyok :)) -
Szepy:))) Te mérnök ember vagy bakker:) Nem hangra nyílik az a kocsi:XD
Infrát meg nem hinném ,hogy továbbít a teló.

-
Nekem van jahús emilem. -
Megy a népbutítás,mint minden szinten. Nekem csak az a furcsa ,hogy egy médiában dolgozó szerkesztőnek nem jut eszébe megkérdezni a haverját a goooooooooglet? Csak ha a wikit elolvassa ugye,már okosabb lesz. Érthetetlen a dolog számomra. És ugye a mai korban egy információ megszerzése nem több 2-3 percnél. -
Szepy2884 #41480 Gyerekek, ma tanultam egy újat! A légkondi távirányítójának az IR sugara látszik a mobil telefon kameráján keresztül :)))
Állítólag a kocsi is kinyitható mobil segítségével, ha mondjuk a kulcsot otthonhagyod, felhívod az asszonyt aki belecsippant a mobiljába, te meg a saját telódat a kocsira irányítod. Bár ez utóbbi eléggé urban legend szagú.... -
Körülbelül 8-szor hangzott el a vadászgép kifejezés a riportban a TelaViv 2 híradójában.Azt is megtudtuk a médiás lotyótól,hogy ez a gép egyedül(!) tért vissza Düsseldorf bombázásából,ez kész.:))Kellett egy kis szenzációhajhász kamu sztori is a pórnépnek. -
messerharcos #41478 köszönjük, tényleg pro cikk, az a kép amikor 5 motorral epült meg leakasztott=) Menyivel nagyobb mint a régi vh-s csillagmotorok.... -
Szepy2884 #41477 OFF
Van itt valaki, aki nem freemail,gmail hanem yahoo-s címet használ? Fontos lenne. Köszi. -
Köszönöm. :) -
Richtofen #41475 Ezt leltem ni:
Spitzgeschoss mit Kern Übungsmunition mit Zerleger
(A very rare practice bullet which self destructs after a certain distance) Azaz a Spitzgeschoss nagyon ritka gyakorló változata, ami magától megsemmisül adott távolság megtétele után.
-
Romeo One #41474 A Gepárd egy nagyon erős és pontos fegyver. Jó 10-15 éve fejlesztették ki...
Amikor összerakták, még voltak hírek, aztán agyonhallgatták az egészet. Azt hittem, már nem is létező projekt. -
Ez egy qrva jó czikk lett, mint ahogyan ezt már megszoktuk tőled.
-
Írtam pár sort az esetről, csak pontosabb és kevésbé hajt a szenzációra. :) -
Amerika is vásárolt a magyar csodafegyverből - videóval
Nagyon durva!
LINK -
Bizony bizony. :) -
Hát aktívkodunk még páran. (ugye Pogi?)
A repülőszázadokhoz való csatlakozás keményebb dió.
-
-
Pettersson #41467 Köszönöm a válaszokat! Ezek a századok még mennyire aktívak? Van értelme csatlakozni valamelyikbe? :) -
-
Igen én is úgy tudtam hogy az Ubungsmunition az a gyakorlólőszer,de a manual-ban meg azt írja róla(57.o),hogy a Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger az a German high-explosive ammunition. Most akkor mivan? -
Az amcsik ezzel dogoltak.
-
ilyenkor nem értem, hol vannak a "szakértőik". MEg nem gyanus nekik hogy az egyik mondatával üti a másikat, hogy vadászgép majd a következöbe meg berlind bombázta 1,5 tonna bombával ? -
ITT mindent megtalálsz, ami az online repüléshez kell.