91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    airsheep
    asszem :)
  • Romeo One
    Oszt milyen nickkel, ha szabad kérdezni?
  • Romeo One
    Korrekt info megszerzése: 3-5 perc
    Szenzáció kitalálása: 30 másodperc

Korrekt info hírértéke: indiferens
    Szenzáció hírértéke: magas
    A célcsoportnak (bamba hülyék) meg úgyis mindegy...

Szóval, mi a francnak strapálják magukat? Hogy kb 6-szoros idő és energiaráfordítással elérjenek valamit, ami teljesen haszontalan?
  • Fürtös
    Viasszal vagy hasonló anyaggal bevont (imrpergnált) szövet volt a szigetelés.A mai napig használják,csak a bevonó anyag más.Érdekes megoldás alig lehet elvágni olyan erős.Tefzel a hivatalos neve google sok mindent tud róla.
  • szekelyland
    Ha meggyújtasz egy szép nagy, gumiszigetelésí kábeltekercset, akkor kb pont így fog égni, vöröses lánggal és sűrű fekete füsttel. az hogy a legelején nem égett nagy füsttel az nem mérvadó, sztem egy restaurált gépen sok, modern összetételű anyag található. És nem kizárt, hogy valami üzemanyagvezeték pont ott megy el. Ha jó látom, a rádiós fülke és a bombatér zónája kapott lángra de az is lehet hogy csak ott volt nyitott a gép és előre ott csaptak ki a lángok, mert ott menekült ki a legénység
  • hadtjuk
    Na jó jó, hogy az elektronika okozta a tüzet, de azért ha nem a vezetékek közé dugták a rumos hordokat, akkor az nem ég ilyen lángal, mint ahogy ez éget (az első kép a tűzes képek közül).
  • Szepy2884
    Nekem is valószínűbb, hogy gumival szigetelték. amúgy voltak már műanyagok már akkor is. A nylon-t pl: '35-ben találták fel a selymet utánzandó.
  • szekelyland
    Ja, és kb ott van ahol elégett a rádiós fülke , ott volt a legtöbb elektronika, ami éghetett...
  • szekelyland
    szövettel, selyemmel de voltak már akkor is műanyagok de tudtommal gumival szigetelték a vezetékeket.
  • hadtjuk
    A kiéget B-17 kapcsolatban lenne egy-két kérdésem.
    1. A műanyag elterjedése előtt mi a ménkővel szigetelték a vezetékeket? (Bakelit túl merev eltörne az első kanyarban. Mintha valami lakszerű anyaggal vonták volna be a drótokat.)
    2. Ha jól vettem ki a fotókból a törzs oldala éget. Ott emlékeim szerint nem volt üzem-, kenőanyag tartály, cső, akkor mi éget ekkora lánggal?
  • PhantomAss
    skies of valor általában
    de kb 2hetente egyszer :)
  • szekelyland
    már lassan 5-6 éve mióta van kamerás mobilom, így ellenőrzöm a távirányítók működőképességét. Amúgy a webcam is tökéletesen látja a távirányítót..... Ezért lehet freetracket barkácsolni házilag...
  • szekelyland
    Jövő hétfőn én is fellépek hosszú távollét után a virtuális egekre

Már úúúgy váárom, mint kamaszkorban a szüzesság elvesztését.....
  • Szepy2884
    Hol szoktál repülni?
  • PhantomAss
    cáfolom, bár én nem vagyok nagynevű, de a cod-ot hanyagolom, visszaszoktam az il2 -re
    sokkal jobban leköt még mindig..
  • repvez
    Hát a gépészek már csak ilyenek :)
    Én is igy vagyok vele, 9v-os elemig még hitelesitve vagyok azon tul szerelö.
  • Szepy2884
    privát ment
  • Szepy2884
    Egy szóval sem mondtam, hogy elhiszem. Amúgy meg én konzekvensen mechanikai beállítottságú mérnök vagyok. Csak a kézzel fogható dolgokat hiszem el és értem meg. Én a vasakhoz, fogaskerekekhez és egyébb gépelemekhez "értek" amik ezekből készülnek. Ha már egy vezeték is kilóg, akkor már bajban vagyok :))
  • Her Laca
    Szepy:))) Te mérnök ember vagy bakker:) Nem hangra nyílik az a kocsi:XD
    Infrát meg nem hinném ,hogy továbbít a teló.
  • LeonSilver
    Nekem van jahús emilem.
  • Her Laca
    Megy a népbutítás,mint minden szinten. Nekem csak az a furcsa ,hogy egy médiában dolgozó szerkesztőnek nem jut eszébe megkérdezni a haverját a goooooooooglet? Csak ha a wikit elolvassa ugye,már okosabb lesz. Érthetetlen a dolog számomra. És ugye a mai korban egy információ megszerzése nem több 2-3 percnél.
  • Szepy2884
    Gyerekek, ma tanultam egy újat! A légkondi távirányítójának az IR sugara látszik a mobil telefon kameráján keresztül :)))

Állítólag a kocsi is kinyitható mobil segítségével, ha mondjuk a kulcsot otthonhagyod, felhívod az asszonyt aki belecsippant a mobiljába, te meg a saját telódat a kocsira irányítod. Bár ez utóbbi eléggé urban legend szagú....
  • V Domino #41479
    Körülbelül 8-szor hangzott el a vadászgép kifejezés a riportban a TelaViv 2 híradójában.Azt is megtudtuk a médiás lotyótól,hogy ez a gép egyedül(!) tért vissza Düsseldorf bombázásából,ez kész.:))Kellett egy kis szenzációhajhász kamu sztori is a pórnépnek.
  • messerharcos
    köszönjük, tényleg pro cikk, az a kép amikor 5 motorral epült meg leakasztott=) Menyivel nagyobb mint a régi vh-s csillagmotorok....
  • Szepy2884
    OFF

Van itt valaki, aki nem freemail,gmail hanem yahoo-s címet használ? Fontos lenne. Köszi.
  • Zpogi
    Köszönöm. :)
  • Richtofen
    Ezt leltem ni:

Spitzgeschoss mit Kern Übungsmunition mit Zerleger
    (A very rare practice bullet which self destructs after a certain distance) Azaz a Spitzgeschoss nagyon ritka gyakorló változata, ami magától megsemmisül adott távolság megtétele után.

• Romeo One
    A Gepárd egy nagyon erős és pontos fegyver. Jó 10-15 éve fejlesztették ki...
    Amikor összerakták, még voltak hírek, aztán agyonhallgatták az egészet. Azt hittem, már nem is létező projekt.
  • LeonSilver
    Ez egy qrva jó czikk lett, mint ahogyan ezt már megszoktuk tőled.
  • Sanyo
    Írtam pár sort az esetről, csak pontosabb és kevésbé hajt a szenzációra. :)
  • Zpogi
    Amerika is vásárolt a magyar csodafegyverből - videóval
    Nagyon durva!
    LINK
  • Zpogi
    Bizony bizony. :)
  • acidrain
    Hát aktívkodunk még páran. (ugye Pogi?)

A repülőszázadokhoz való csatlakozás keményebb dió.

• Zpogi

• Pettersson
    Köszönöm a válaszokat! Ezek a századok még mennyire aktívak? Van értelme csatlakozni valamelyikbe? :)
  • Zpogi
  • Zpogi
    Igen én is úgy tudtam hogy az Ubungsmunition az a gyakorlólőszer,de a manual-ban meg azt írja róla(57.o),hogy a Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger az a German high-explosive ammunition. Most akkor mivan?
  • acidrain
    Az amcsik ezzel dogoltak.
  • repvez
    ilyenkor nem értem, hol vannak a "szakértőik". MEg nem gyanus nekik hogy az egyik mondatával üti a másikat, hogy vadászgép majd a következöbe meg berlind bombázta 1,5 tonna bombával ?
  • acidrain
    ITT mindent megtalálsz, ami az online repüléshez kell.