91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez is jó megoldás. Nomeg 800 fölött a Zero-ról kezdenek lemaradni alkatrészek (pl szárny. farok, stb így implicíte kisebb célt fogsz mutatni az ellenfélnek...
s nehezebben tud eltalálni.
-
Eccerűűű....
Te még magasabban mész be :) Lentről felfelé csapkodni jóval nehezebb, otthon jöttem rá, szúnyogvadászat közben... -
Kiugrani.
Hasonlatos a helyzet ,mikor annó Jupi barátommal valamelyik War -on G6 al vitézkedtünk.
Jött két La7 es. Rövid tanácskozás után úgy döntöttünk ,hogy jobb a békesség és dobtuk a deklit:)) Túléltük! -
Romeo One #41537 hmmm...
Nem túl biztató, de azért köszönöm. Majd próbálkozom. -
Hát az necces, vert helyzet. Esetleg annyi, hogy ha elindul lefelé, akkor lenyomod te is. Így ha üldöz, akkor a sebességkülönbség - és ezzel az energiafölénye - csökkenni fog. De a zero nagyon gyúlékony, a corsairben meg sok lőszer van, ráadásul zuhanásban nagyon gyors, szal biztos locsolni fog zuhanás közben. Ha közel ér, és még élsz, akkor oldalra eltéped, majd azonnal vissza, hogy emelkedj utána, vele együtt. Emelkedésben elég gyenge a corsair, nagyon nehéz gép. -
Romeo One #41535 Kicsit ON.
Zeroval mi a taktika a magasból csapkodó Corsairek ellen? A támadást még csak-csak kivédekezem egy gyors kifordulással, de támadásra már nem nagyon futja... -
Romeo One #41534 Mondjuk az utasszállító támadási szöge, a kihajtócső, és a faroklövedék nekem is megfeküdték finoman cizellált lelkecskémet. -
Romeo One #41533 200LE vs 300LE. AZÉÉ jobb a Ford, mert ha nem olyan erős, akkor nem szaladnak szét a csikók, osztán nehezebben törik össze a rendőrök, TEHÁT jobb. Tetszikéteni...?
:)))))))) -
Hálistennek, és sose nézek tévét. Utoljára a diszkóskiveri-n néztem valami vadászgép összehasonlító műsort, a feleségem csak nagynehezen tudott rávenni hogy ne vágjam hozzá a tévéhez a sörömet. Örökké arról szól hogy a brit meg amcsi tehnika az űber, a többi (elegánsan megfogalmazva,) egy nagy szar... A pumpa akkor ment fel bennem amikor a svéd és amcsi rendőrkocsikat hasonlították össze, a Ford Crown Victoria-t az S80-as összkerekes volvóval, és a féktávot leszámítva a fordot mindenben jobbnak tüntették - a féktávban is azért, mert a fordban 2011-ben !!!! nincs ABS....... A billegő rugózású hátsókerekes ford a szlalomban jobb, gyorsulásba jobb (5-6000 köpcenti, de 200 ló sincs, hátsó meghajtás vs 2,5 turbó, 300 valahány ló, 4x4.... )
Azóta nem nézek TV-t, legyet az retekklub, Tv2 , vagy az ittteni nyomorsugárzók, vagy diszkóskiveri, faszplorer, mindegyikből ömlik a szenzációhajhász néphülyítés. -
messerharcos #41531 köszönöm, müködik:D -
nem kell semmi progi, rákeresel a neten hogy il2 widescreen, az első találat megmondja:
link -
Hali. Itt a conf.inim idevágó része, nézd meg nálad mi nem stimmel.
[window]
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0 -
A pumák oldalán fent van -
Ha jól tévedek, akkor IL2Stab (988_IL2Stab63mitBP.zip) a cucc neve. Ezzel minden szart lehet konfigurálgatni. Ha nem sürgős és nem leled, akkor majd délután fellövöm valahova. -
Én valami germán (de angolul is tudó) szoftvert használtam hozzá. -
Valamit nullára kell állítani,de hogy mit? Save aspect de lehet nem is így kell írni. Meg az is lehet ,hogy oltári baromságot mondtam. -
messerharcos #41524 Valaki eltudja ekem mondani hogy mit állitsak át a conf inibe hogy nagyképernyős legyen az il-2 és ne torzitson? a méretet áttudom irni de azon kivűl mit kell még? -
a másik zsebbe meg elfért az ájfonjuk -
Romeo One #41522 Nekem az a rész rémlik a reklámból, hogy:
A B-15 bombázópilóták már az első világháborúban is hordták. Hatalmas zsebébe akár kedvenc videokazettájukat is belerakhatták.
-
Nekem is volt munkatársam aki vett. Le is rohadt róla. :D -
Lacusch69 #41520 Réges rég, egy messzi-messzi galaxisban, de az üveghegyen és az Óperencián innen létezett a "bombázó dzseki" kishazánkban.
Ez a bombázó dzseki a reklámok szerint azonos volt a P51-es bombázók személyzetének dzsekijével. (Mármint a szabása)
Egyszer csak egy veterán pilóta (akár Tobak Tibi bátyánk is lehetett) beírt az újságnak (TVR7?), hogy a P51 Mustang bizony vadászgép volt, a bombázók a B17 Flying Fortress ill. a B24 Liberator névre hallgattak.
Ő ezt biztosan tudja, mert harcolt ellenük...
A következő számban megjelent egy olvasói válaszlevél (gondolom valami 14éves hülyegyerektől), hogy a kutyát sem érdekli, melyik gép volt vadász és melyik bombázó. Lényeg az, hogy van egy jó dzsekije!
(A dzseki minőségéről annyit, hogy Nagy Bandó egyik paródiájában volt róla szó, "Itt a pisi bombázó dzseki"-ként megemlítve...) -
Lacusch69 #41519 A Fox republikánus...
-
Tudni ugyan nem tudhatom, de szerintem ebben az esetben egész másról lehet szó mintsem a "tudatlanságról". Itt inkább egyfajta "barack" utálat kifejeződése bújik meg a "névelírásban".
Amúgy tényleg nem értem, hogy (ahogyan valaki felvetette) ma amikor a gugli 1 tized másodperc alatt löki az infót miért nincs valaki aki mielőtt marhaságokat olvasnak fel, nem ellenőrzi ezeket. Akár már meglévő embert (mondjuk egy nagytudású informatikust) meg lehetne vele bízni hisz egy-egy hírfolyamban nincs sok és az sem mindig olyan amit ellenőrizni kell(ene). -
sakkay #41517 
-
Itt csak szimplán nem ért valamihez, ha lát két szárnyvéget, ami kilóg a tűzből, és azt mondják neki ez egy bétizenhetes vadász volt, csuklás nélkül beolvassa. Ha meg valami mti-től kapott hír, akkor pláne. De a Fox news ennél durvábbat is tud
-
Szepy2884 #41515 Sajnos a spektrum, diszkóveri és a többi doku csatornán is hall az ember lépten nyomon olyanokat, hogy csak fogja a fejét.
Példáúl van az a sorozat (amúgy jó) hogy "hogyan készült". Na hát attól rendszerint kiakadok! És nem a kommentátor miatt, hanem hogy a végén bemondják, hogy szakértő, vagy lektorálta xy... -
Szerintem nem zavarta meg őket semmi. Egyszerűen arról van szó, hogy leszarják nagyjából, hogy mit mondanak. Ez nem az első és még csak nem is a második eset, hogy ordas nagy baromságot mondanak a tevekettőben, bár szerintem a retekklubb sem különb. Ez előtt a bombázós sztori előtt talán egy héttel a déli-sarkon élő jegesmedvékkel örvendeztették meg a nagyérdeműt. Előtte meg az 50km-es körzetben mindent elpusztító halálos bombáról beszéltek ami nem volt más mint egy 80-as aknagránát. Persze nem a bemondó tehet róla ez tény, azt olvassa amit odaírtak neki. Habár azért az illenék tudni, hogy a jegesmidvégyek nem igazán a déli-sarkon tengetik tyúkszaros kis életüket. -
A bemondónő nem tehet róla,mit tudhat a gépekről? Én sem ismerném ki magam pl. az alapozók meg mittomén milyen sminkek közt.De az tényleg fura hogy nem volt ott legalább 1 db ember aki egy kicsit konyított volna a témához.Én kb.10 éves korom óta tisztában voltam vele hogy a B-17 bombázó és nem vadászgép.(lehet hogy az zavarta meg őket hogy léteztek vadászbombázók is) -
Szepy2884 #41512 meg a vörösök is sok lőszerrel 
De majd mi is adunk nekik! -
Várunk sok szeretettel. -
Nem, a finnek MT-507 lajstromú G-6-osa. Az egyik legjobb állapotban lévő múzeumi cucc, rengeteg walkaround fotó van róla a neten. -
Itt van több is:
klikk -
Lysandus #41508 Próbálok klikkelgetni a kabinban, de nem indul a moci! :-)))
G14? :-))) -
Sajnos ez még nem a COD :) klikk
(bal gombbal forgat, görgővel zoomol) -
Mi legyen a bannerral mester? Készítesz még vagy válasszunk a meglévőből? -
Na. Megrendeltem én is a cdgalakszisnál :D a cuccot. 18.-án jön meg.
Végre nyugodtan és jogosan fogom anyázni készítőket >) -
messerharcos #41504 gyerekek, megint keskeny a játék, tudom többször mondtátok már de feledékeny vagyok, conf iniben mit kell átálitani hogy az lcd monitoron egész képes legyen a cucc és ne torzitson? -
perko #41503 Harci repülők a Balatonban
-
Romeo One #41502 huh, olyant télleg nem láttam jó ideje... (Rhomes) -
airsheep
asszem :)