91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Emberek. Nincs valakinek vagy valahol egy fasza tutoriál (esetleg jútúbos) az FMB-ről? Már az IL2-ben sem értettem és CloD-é sem lett jobb.. Csak magamnak gyártanék néhány küldit de nekem ez nagyon kínai. Nem tudom mi a faszért kell ilyen fosra csinálni. -
Szerintem ne. Most nagyon el lehet szúrni a gyerekkel a kapcsolatot ha az ember fasztalicska (már elnézést). Ha nem engeded le, ha túl szigorú vagy éppen túl elnéző szabályokat hoz, akkor rossz irányba fog a szülő-gyerek kapcsolat fejlődni. El kell engedni szórakozni, hagyni kell, hogy jól érezze magát ugyanakkor tudnia kell, hogy az otthoniakra mindig számíthat és vannak bizonyos szabályok amiket be kell tartania (hazaérkezéstől kezdve a piálásig). Ha most okosan csinálod Laca akkor a továbbiakban sem lesz semmi komoly konfliktus. Bízni fog benned a lányod, nem fog átbaszni, stb.
Persze ez csak az én véleményem. -
Lacusch69 #41658 Vigyázz Laca, csak testőrrel engedd el! -
Drakulálok Laca. átérzem a helyzeted, nekem két jányom van. Először is bízz a lányodban, ez nagyon fontos. Ne kezeld csecsemőként, bánj vele úgy mint egy felnőtt nővel még ha egyelőre nem is az. Ülj le és beszélgess vele, mindenről. De tényleg mindenről. A pasikról, dugásról, piálásról, a tudatmódósító szerekről és arról is (ez ma angyon fontos), hogy NE FOGADJON EL IDEGENTŐL SEMMIFÉLE PIÁT,MÉG ÜCCSIT SE! Ez lehet, hogy paranoia de sajnos egyre nagyobb divat valamit belekeverni majd ezt-azt tenni a leányokkal. Telefon legyen nála (feltöltve) és ígérje meg, hogy nem kapcsolja ki. SZóval ilyeneket kell elkövetni Laca. -
sakkay #41656 Gyönyörű a lányod, gratulálok.
És tényleg izgulhatsz.
-
És egy kicsit had dicsekedjem. Lányom ballagott. 14 éves és most már ideges vagyok.
Még jó ,hogy a bátyja tud hatni rá. A csajszi kitalálta,hogy elmegy szórakozni a barátnőivel. Persze:)))) Max ha a fiam vele megy. Vagy én.
Vénnek érzem magam . -
-
Fiam együtt dolgozik egy ficakkal aki a starwars filmeknél dolgozott anno.
Van neki egy könyve amiben rengeteg fénykép van a forgatásról,állítólag csak a munkatársak kaptak ilyet.
Gyerek csinált egy halom fényképet róluk,íme gy:) -
Egyszerű. Maga a szimuláció egy rendkívül számolásigényes folyamat, ha nem vagy csak nagyon-nagyon kis mértékben kell vele foglalkozni akkor a feldolgozó egységeknek (cpu, gpu) sok-sok ideje marad az egyéb dolgokra, például a fasza grafikára. -
MMO, oroszoktól, ráadásul repülős... többszörösen hátrányos helyzetű
-
Válaszd a "None" nemzetiséget. De a skint csak akkor látják a többiek, ha a skin download engedélyezve van (dogszerverek állt. letiltják). -
-
Ha letöltött skint használok akkor általában az azon lévő keresztek nem egybevágóak az alapértelmezett keresztekkel.Offline módban ki lehet az alapértelmezett kereszteket kapcsolni,de online használatnál mi a megoldás? -
Ilyen grafikával miért nem tudnak szimulátort csinálni? A föld kidolgozása is remek,a textúrák szépek,de miért van az hogy ami jól néz ki az mindíg árkád?
-
-
Ne aggódj, másnál is van ilyen.
Még mindíg jócskán bugos a játék, talán kijavítják egyszer.
XP alatt szinte mindíg előfordul, Win7 alatt ritkábban. -
Ilyen szarok másnak is vannak? Mi a rák ez?
-
A WOP-hoz is van ujabb patch elvileg javitottak a szimulátor realisztikusságán -
Egyébként kösz az észrevételt. :) -
Persze, nincs is ezzel semmi baj. Nekik is meg kell élni valamiből. Sohasem értettem a sok balfasz vérpistit az ilyen, mikrotranzakciós fizetésre épülő játékoknál miért sírnak. A WoT-ban is voltak ilyen kis faszok akik nem értették meg, hogy köszönömre nem adnak kenyeret a boltba. Szóval nekem semmi problémám vele, csupán csak az én pénzemen nem fognak boltba menni az tuti. Egyszer már fizettem játékért (havidíjas) közel egy évig és többet nemteszem. ;) -
Gondolom, hogy nem a kép szép szemünkért adják, de átjavítom "nem igényel előfizetést"-re. -
Én már olvastam róla valahol. Néztem a cikket is amit írtál, ez az "ingyenes" egy kicsit félrevezető. Persze ingyen is lehet játszani vele de mint például a WoT -ban egy csomó dolog csak akkor lesz elérhető (gépek, felszerelések, stb) ha fizetsz érte, nem is keveset. Ráadásul szerintem semmivel sem lesz különb mint a WoT. Nevezhetjük akár egy röpcsikbe bújtatott CS-nek is. -
Én csak az előbb futottam bele, de én is jelentkeztem. -
SnowF #41637 Én kb. 2 hete már jelentkeztem a Bétájukra, bár választ nem kaptam semmit. Ha valakinek összejön akkor azért majd beszámolhat róla.
-
Lesz egy ilyen is: World of Planes MMO. -
Van mit csiszolni még rajta, jócskán. De szerintem már közel sem akkora szar mint a megjelenéskor volt. -
Mi a baj vele?
Bár én is az év végét várom ,amikorra nagyjából jó lehet:)
De alapvetően szépen lehet repkedni vele:) -
Richtofen #41633 Bár ne tettem volna. Ez még mindig egy TALICSKA FOS. -
Richtofen #41632 Most vettem meg 4000-ert a jatekot, az 576-ban le van arazva. -
Supermario,és tetris -
Én most a Black Ops-ot játszottam végig. Nagyon kellemesen csalódtam benne, igaz hogy call of duty klón ez is, de a hidegháborúban játszódik, CIA meg a KGB szarkavarásai körül. Nekem bejön ez a korszak. -
Meg ennyi ami a grafot érinti.
-
Ennyi az összes beállítási lehetőség.
-
Nincs benne olyan beállítás, tiszta árkád az egész.. -
Habár a 2. videó alapján semmi esély rá hogy bármilyen beállításokkal is normális játék legyen... -
Az Air Conflicts első részét egyszer kipróbáltam,az tényleg árkád,még belső nézet sem volt.Itt legalább van fülke-bár a Warbirds játék fülkéjéhez hasonlít.Azért hátha lesznek olyan beállítások ebben a játékban ami szimulátorszerűvé teszi majd,a grafikája elég jó. -
Nnna. Most települ, de azért én megfogom, kérdezni a fórumon, hogy miért ekkora szarkupac a telepítő. Nem bírom felfogni, hogy mi a faszért a sztímről tölt le mindent ez a szutyok. -
Ez a game sem tűnik rossznak a videó alapján...
Tévedtem...árkád fos.
-
Sidewinder #41622 Ez a sorozat is jónak tűnik -
sakkay #41621 A patch majd egyből steamos lesz , vagy megelőzi egy béta?
Ja és a gép optimalizálás még cél?