91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Köszi. A meszás jó lenne, csak szét van húzva a kötelék... na, majd összephotoshoppolom őket :)==)
  • Pettersson
    Ezeket Ti csináltátok? A sérülésmodell nagyon jól néz ki. :o
  • Zpogi
    Találtam még párat:

• VO101Tom
    Este repeta? Tegnap 42.15-ig jutottam A végén volt egy kb órás rész, amikor 3v3 volt, nagyon komolyan szétcsaptuk őket
  • Pettersson
    Köszi! Kár, hogy az én gépemen nem fut. A virágbolti verzió van meg, de amint betölt a játék ledob az asztalra. A hangot hallom, azonban sehogy nem tudom azt elérni, hogy lássam a képet. Gondolom a noti G105M 512-es videó kari kevés neki... :(
  • Her Laca
    Csak raknák rendbe ezt a hang problemát pl,meg egy két zavaró tényezőt ,már elégedett lennék.
    De tegnap is érvényes volt az alapigazság,miszerint kis magasság halálos,nagy magasság hatásos:) Potyogtak mintha kötelező lenne:))
  • Zpogi
    Evés közben jön meg az étvágy :)
  • Her Laca
    Köszke:)
    Amúgy a tegnapi harcászkodás arra jó volt,hogy ismét kedvem legyen az online gyilokhoz.:)
  • Her Laca
    COD.
    Ilyen sérülések nincsenek az Ős ben. Meg nem is lesznek.
  • Pettersson
    Buta és sületlen kérdésem lesz, de ez 1946, vagy CoD?
  • VO101Tom
    Gratulálok! :)
  • VO101Tom
    Még ma átküldök egy működő verziót, ami necces lehet, ha sok a kép, akkor lassabb nettel hosszabb lehet a töltési idő.
  • VO101Tom
    ok, megnézem
  • Her Laca
    Na te meg ne ess át a ló túloldalára.:)
  • messerharcos
    Tudjátok ezért is repülök szinte mindig a kék oldalon, valahol tudat alatt jobb ez ellen harcolni még ha játék is, mint ezért ami most van
  • Her Laca
    Most mondja haverom,hogy Romániában törvényt hoztak arról,hogy a cigányokat nem szabad romának nevezni(mert ugye roma, román ,hasonlóság)
    hanem a hivatalos megnevezésük cigány! És pont. Nincs magyarázkodás,nincs duma.Lehetne példát venni. Be kell tiltani az ilyeneket ,mert ez is szembe helyezkedik a többség által képviselt erkölcsi normákkal. És nem kell megmagyarázni,és a rendőrnek meg azokat kéne abajgatni akik randalíroznak az utcán.
    Leon aláírása nagyon is jól passzol ide. Érdekes,hogy a Fradi tábort nem szokták csesztetni a marcona sünök.
    Azért kíváncsi lennék ,mi sülne ki egy ilyen vonulgatásból ,mondjuk Belgrádban.
  • messerharcos
    rohadjanak szarrá ezek mind, meg azok a "rendőrök" is. Hát ez a rend? ezt kell védeni? vcpersze tudom a választ hogy ez, itt élek miót eszemet tudom évek óta ezt látni. Mennyenek a gecibe
  • Zpogi
    Tomcsinak volt egy jó aláírása,amely így írodott: "Magyarország határait újra kell rajzolni,mert Magyarország a csodával határos!"
  • Zpogi
    Nagyon rühellem a buzikat,egyszerűen nem utcára való,csinálják otthon azt nem látja senki és amiről nem tudunk az nem fáj. Ja,és még én magyarázkodjak a gyerekemnek,hogy mi miért van...
  • Zoli105
    Mi a franc volt ez Pesten ? Hát vazze milyen ország ez ahol rendőrök a buzikat védik!? .Hát akko napalmot az összes köcsögnek !
    Há miért nem mennek Belgiumba vagy Hollandiába ott úgy is engedélyezett ez nekik ! De mind1 nem jó erről sokat beszélni , mert az ember csak felhúzza az idegeit az ilyen dolgokon

Jó kis képek Laca ,választani sem lehet
  • Her Laca
    Én nagyon remélem,hogy a külföldi jogvédők nyomása ,ide vagy oda,de ez volt az utolsó nyilvános ratyi menet ebben az országban. Már most is rezgett a léc,de csak engedték nekik. Semmi bajom a szexuális hovatartozásukkal,no de ahogy nekem ,nektek az magánügy úgy legyen nekik is az. Nem vagyok kíváncsi rá,és fel is háborít (régóta ) ami e körül a téma körül megy. Uff.
  • Sidewinder
    OFF
    Ez lehetséges. Azért nem véletlen,hogy így 2011-ben Magyarországot sokan már nem Magyarországnak,hanem Abszurdisztánnak hívják. 10 millió alá csökkent a magyar lakosságszám. Különösen pont a magyarok fogynak. Pártunk és kormányunk meg az adófizetők pénzének több 10 millió forintjából védi,népszerűsíti a buzikat,és mutogatja minden híradóban. Meg más területeken is igen cifra dolgokat produkálnak.
    ON
  • LeonSilver
    Bakker, ezekkel a hangokkal is kezdhetnének valami, mert egy katasztrófa, hogy mekkora szarok.

Meg ilyen, hogy állok a földön, nem jár a motor de a gép fordul magától. Faszkivan :)
  • LeonSilver
    Faszák!
  • LeonSilver
    Ahhh, ez nudli. Nem kívánok különösebben politizálni (itt) de nézd meg mi megy mondjuk népszavazásokra vonatkozó szabályokat illetően. Már írtam máshol, hogy kurvaország (sic!) + birkanép = orsósdiktatúra. Ennyi.
  • Her Laca

Van még de ilyenek kb
  • Zpogi
    OFF

Ez ma Magyarországon lehetséges?? NEVETSÉGES!

ON
  • mijki
    Szép :)

Ui.: megpróbálom a sikeres Francia küldimet megcsinálni CoD-ba. Remélem sikerülni fog.
  • Zpogi
    Tom,feltöltöttem egy pár képet ts-re az SG mappába,nézd meg őket hátha van köztük olyan ami jó.
  • V Domino #41671
  • DummyBoy
    Hú ... Laca mester, gratulálok :)
  • Her Laca
    Tegnap átküldte Tom a képeket. Most asszem megcsinálja ,hogy egymás után jöjjenek,és mondta,hogy megkapod,csak fel kell tenned ,nem lesz más dolgod vele. Tényleg jó képek lettek,később felteszem ide,hogy megnézhessétek ,csak most laptopról netezek,ha bekapcsolom a nagy gépet akkor intézkedek.
  • LeonSilver
    És hol vannak ezek? Már éppen arra gondoltam tegnap, hogy jó partizán módjára fogom a nekem tetszőt és lecserélem a mostanit :)
  • LeonSilver
    c:\Users\akárkibárki\Documents\1C SoftClub\
  • V Domino #41666
    Uraim,a beállításokat hol tárolja a játék?(CoD)
  • Her Laca
    Szabályok vannak amit be kell tartani. Én ezt megkövetelem,de nem zárom vitrinbe. Még ezt is nehezen viseli,de mondtam neki ,hogy ez van:)
    Fiúkkal sokkal könnyebb ,legalábbis ez a tapasztalatom
    Mondjuk most felröppent egy álhír a neten,hogy a kerületben egy fehér furgonnal elrabolják a tizenéves lányokat szervkereskedők,na erre már esténként mennem kell a csajszival biciklizni:) Megijedt,ami nem is baj ,legyen csak benne egy kis félsz. Amúgy érdekes,mert néha apuci így meg úgy ,néha meg nem is hajlandó beszélni .
  • Sanyo
    Nekem "csak" egy 13.5 éves nevelt lányom van, de minden úgy van ahogy Leon mondja. Nyíltnak és őszintének kell vele lenni bármilyen témában. Nehéz megtalálni az arany középutat a szigorú tiltás és a túlzott engedékenység között.
  • Her Laca
    Apropó. Tom csinált egy rakat bannert ,nagyon jól néznek ki.
  • Her Laca
    Na ez az. Valaki nekiülhetne jó kis küldiket gyártani,amiket lerepülhetnénk.
  • Her Laca
    Köszönöm:) Úgy vagyok vele,hogy legalább valami tökéletesen sikerült nekem is az életben:))
    Amúgy nehéz vele ez a ,kamaszodás hullajtja az amúgy is kevés hajam.
    Még az a jó ,hogy a tesó tud hatni rá ,nem hiába neveltem szép nagy parasztgyereket belőle, kis bestia amúgy ki is használja ezt:)
    Na itt a fiam ,meg a húgom:) Megtermett egy kölök:)