91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Feltettem,de a steam is javítja ,ha leellenőrizteted.
  • mijki
    Valaki az eredeti Launcher.exe.config fájlt feltudná rakni nekem TS-en az SG szobába?

ELőre is köszönöm, csak a launcher.exe-ről csináltam másolatot, ezt a config fájlt elfelejtettem :(
  • mijki
    Köszönöm.
  • LeonSilver
    Majd elfelejtettem.
    Csinálsz egy parancsikont ami ilyen legyen :
    "xyz:\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" -mod=MODS/BpSoundSuite

xyz = a meghajtó amin a CoD van.
  • LeonSilver
    Csinálsz egy MODS mappát oda ahova a CoD települt (nekem például így : d:\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\). Ebbe a mappába kicsomagolod a letöltött cuccot, így fog kinézni : d:\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\MODS\BpSoundSuite\

Letöltöd a kegetys.dll -t és bemásolod a COD gyökérmappájába.
    Fogsz egy txt editort (notepad például), megnyitod a Launcher.exe.config fájlt és :

<applicationSettings>
    <maddox.Properties.Settings>
    <setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
    <value>parts\core\steam_api.dll</value>
    </setting>
    <setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
    <value>kegetys.dll</value>
    </setting>

</maddox.Properties.Settings>
    </applicationSettings>

a piros cuccot beszúrod.
    Persze előtte csinálj biztonsági másolatot és ne menj fel online mert banol a steam vagy mi a rák.
  • mijki
    Hogy kell futtatni ezt a hang módot?
  • mijki
    Újabb világháborús szimulátor készül

"Ma pedig egy újabb játékról rántotta le a leplet a City Interactive. A kiadó bejelentette, hogy készül a viszonylag hosszú címmel megáldott Combat Wings: The Great Battles Of WWII, mely egy II. világháborús szimulátor lesz. A játékban négy ország légierejének pilótájaként kell a különböző hadszíntereken helyt állnunk." - City Interactive? Ez most komoly?

"Első körben az angolok oldalán szállhatunk harcba a Luftwaffe ellen. Kezdő pilótaként indulunk, de a sikeres csaták után egyre magasabb rangot szerezhetünk. Ezután már veteránként kerülünk át Észak-Afrikába, ahol az Afrika Korps erői ellen kell két társunkkal a fedélzeten harcba szállnunk. A harmadik állomásban a szovjet sereget segítjük a náci erők megállításában, végül pedig a Csendes-óceánon harcolunk a japán erők ellen." - irtsuk a szemét büdös zsidó és cigány írtó csúnya nácikat. Ez az, csak őket lőjük le! Ez az!

"A játék konzolok mellett PC-re is megjelenik, de a premier csak jövő szeptemberben lesz esedékes."

Első Lancaster durván húzza :D

Ez meg szép:

DE A CLIFFS OF DOVER ELLEN ESÉLYE SINCS ENNEK A VALÓSZÍNŰLEG ÁRKÁD ...NAK. EZ MAX OLYAN SZIMULÁTOR LESZ, MINT A NEED FOR SPEED. :D
  • LeonSilver
    Nézem a fórumon EZT a sounmodot. Kipróbáltam és qrva jók a hangok, csak ez a sor idegel egy kicst : DO NOT GO ONLINE WITH THIS, if you get banned you deserve it for being dumb and not reading.

Elég buzin csinálták meg a modok használatát. Megértem, hogy kell védekezni a jogtalan előnyt biztosító szoftverek ellen de talán nem kellene átesni a lúúúú másik felére. Nem?
  • Willenbrock
    Próbálgatom a fókát,első győzelmem megvan vele,de jött vele egy saját gép is:láttam hogy földközelben alattam pirosat lő valaki,lementem és beültem a "kék" üldözője mögé,egy elétartásos sorozattal úgy eltrafáltam hogy felrobbant a veres.Sajnos kb 5 perccel később kiírta hogy a barát is lezuhant-ezek szerint az is belelógott a sorozatba.Kezdtem emelkedni hogy újra magasságot nyerjek de egy veres mögöttem-felettem foglalt helyet.
    Mi a jó taktika ilyen helyzetben fókával ha az ellen kicsit magasabban van és gyorsabb? Én orsózva lassítani kezdtem áteséshatárra hogy túlmenjen rajtam de nem láttam hova lett,ekkorra ki is dobott a szerver mivel a sajátgép is leesett :(
  • Lysandus
    Most megy a Spektrumon, ütközet 360 fokban. Téma: Csendes óceáni hadszintér, II. vh. Idézetek:

"Nyitott pilótafülkével zuhanni 460 kilométer per órás sebességgel nagyon veszélyes. A pilóta könnyen kieshet a gépből."

"70 fokos szögben zuhanva bombázni olyan, mint ha valakit fejjel lefelé kötöznének a plafonra és egy kicsit elmodítanának a függőlegestől. A mai technológiával már megvalósíthatatlan."

No komment....
  • PhantomAss
    nagyon állat a banner, grat
  • messerharcos
    ez nagyon jó, köszönet nektek
  • acidrain
    Nekem nagyon tetszik, köszönjük a fáradozást.
  • Zpogi
    Nagyon fasza lett! Köszönjük fáradozásodat.
  • Her Laca
    Isten fizesse meg Tomnak a fáradozását:)
  • VO101Tom
    Köszönjük :) Pogitól, Albertékől és Lacától is jöttek képek.
    Ha pumáról megy, az a jobb, akkor megvariálom kicsit, hogy véletlenszerűen kezdje, ne az 1. képnél. Így amikor frissíted a fórumot, nem csak mindig az első X-et nézed végig...
  • LeonSilver
    Pumáról megy!
  • LeonSilver
    Mint írtam én marhára nem értek ezekhez az izékhez, ezért nem tudtam, hogy egyáltalán belehet e rakni swf-et bannernak. Ebből kifolyólag nézegettem párat és bizton mondhatom, magasan veri!!! a hasonló bannerek 99%-át. Egyszerűen fantasztikus ahogy a Il2 családot végigköveti, a jelvények az elején meg úgy az egész.
  • mijki
    nagyon szép :) grat! 10/10
  • VO101Tom
    Király. Te töltötted föl az .swf-et, vagy a pumaszállásos linkről megy?
  • Sanyo
    Hát ez elképesztően szép és nagyon jól sikerült, gratula mindenkinek! :)
  • LeonSilver
    Isten fizesse meg a jóságod! Másodikra sikerült is betennem, ez azért nagy eredmény mert kb. olyan balfasz vagyok ezekhez a dolgokhoz mint a zámbó árpi az kvantumfizikához :)
  • VO101Tom
    Hello. Küldtem privit.
  • Her Laca

Ez nagyon jó
  • Her Laca
  • Her Laca

Ezen visítottam:)
  • sakkay
    Amúgy pont olyan a taktika , mint a ROF-ban a Fokker d7f.
  • sakkay
    Persze az ok.
  • Her Laca

Pontosan ugyan ez történ most online mint itt 1.47 től:)
    Sok Simon-t akarunk:)
  • Her Laca
    Nagy sebességnél bőven utána fordulok a spitnek ,de ezt egyszer eljátssza az ember max és azonnal irány az egyenes ,rányomni a vészteljesítményt és emelni. Végül is ugyan azt kell csinálni mint amit megszoktunk az Il2 ben.
    Tegnap vagy egy jó 10 percig elbíbelődtem egy sráccal,mindig jó ütemben húzott bele,de azért el el találtam. Húzta a vazelint ,de bírta a vasa.
    Nagy volt a kísértés ,de inkább felhúztam mint beüljek mögé,a végén csak lepottyant,viszont esélye sem volt utánam emelni.
  • acidrain
    Használom az ívelőt ha muszáj, a fordulóharcot meg kerülöm.
  • sakkay
    Ha netán fordulóharcba keveredtek, használtok f.szárny szög állítást?
  • VO101Tom
    De, azért itt sokkal többet segít, mint il2-ben. 109-esben trackir nélkül nem is tudom hogy lehetne pl húzott fordulóban célozni...
  • VO101Tom
    A légcasvar állásszög állítás kb 4x lasabb, mint valóságban volt 1.5fok/mp, most 0.3-0.4 fok/mp. A hibalista elején van 1C fórumon is (a hang problémával és a nagy magasságú flight modell javításaival együtt).
  • mijki
    Én is elkezdtem ismét repkedni CoD-al, és nagyon tetszik. De egyenlőre csak offline. Lehet este kipróbálom veletek.
  • acidrain
    Tetszett a tegnap esti közös repkedés, másodszor repültem hosszabb ideig a CoD-al.
    Egyetlen dolog volt ami zavart kissé, az pedig a légcsavar állásszög állításának lassúsága a 109-esnél, emiatt többet kell foglalkozni a gázadagolással.
    Azért hullottak a Spitek rendesen, szerintem ma este is jövök.
  • Sanyo
    A TrackIR nagyon megkönnyíti az életet, de enélkül is lehet boldogulni. Nem attól lesz valaki jó pilóta, hogy speciális eszközöket használ.
  • Her Laca
    Akkor szorgosak voltatok) Mikor kiléptem volt 12 körül neked,én csak a második helyre voltam jó asszem olyan 8 körül volt ,de betudom,annak ,hogy ifjabb vagy:) Nekem már tompulnak a reflexeim:XD
  • Pettersson
    Sokan használtok Track IR-t? Anélkül van értelme komolyabban foglalkozni a játékkal?
  • VO101Tom
    Az egész szimulátor qrvajól néz ki. Ezen a videón: Spit vs Do17 3:00-nál pl... vagy mondjuk ez: Pulse