91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A megoldás ,hogy frissíted a Flash Playert:)Szólj a rendszergizdának :) 1 perc és megcsinálja.XD
  • Szepy2884
    Gratulálok a bannerhez, nagyon fasza.

Kár, hogy a céges gépen nem látszik, plusz a telefonon ezentúl nem tudom kezelhetően megnyitni ezt a fórumot...

De ez legyen az én bajom, még 1x nagyon király.
  • Romeo One
    banner überkúúl...!
  • Szepy2884
    :)))
  • VO101Tom
    Miért ne virítana? A szovjet légierő gépein még a magyar törvény sem tiltja, a néhány kivétel egyike az, hogy a tiltás "államok hatályban lévő hivatalos jelképeire nem vonatkoznak". Orosz repülőgépek felségjelzéseként épp ezért a mai napig engedélyezett (és főleg azért is, mert nem az oroszok miatt tiltott itthon sem). (A Heinekent is tiltsák ki Mo.-ról? )

A magyarokkal ellentétben a horogkereszttel a németek és az oroszok ennyire szigorúak, talán pont itt nem kellene senkinek magyarázni, hogy a nácik miatt mennyit szenvedett ez a két ország. Németeknél pl vörös vér sem lehet a játékokban, vagy zöld, vagy semmi.

Persze, igaz, hogy normális ember nem lesz attól náci, mert lát egy horogkresztet, de azért ez sem normális már...
  • Her Laca
  • acidrain
    Kabóca linkelte a 101/9 fórumára:

(L)égi mesék, második történet: Mindhalálig katona
  • Willenbrock
    Oroszok a készítők de világpiacra szánták.Végülis mindegy engem egyik sem zavar igazán.
  • Willenbrock
    Hát igen,a vöröscsillag meg ott virít minden orosz játékban.Úgy látszik a mi érzékenységünket nem kell figyelembe venni...
    Amúgy történelmi témájú játékban a hűség kedvéért engedélyezhetnák,egy álszent baromságnak tartom a tiltást.
  • acidrain
    Off:

Végigjártam másfél hete a badacsonyi borospincéket.
    Igaz hogy sörös vagyok, de a minőségi borok megfogtak.
    Mi is valahogy így csináltuk:)

On:
  • acidrain
    Köszönöm.
  • TG Gida
    Azt nekem is elküldhetnéd.
  • Her Laca

Én meg csak gyakorolgatok,csendben ,bár Tomot nem fogom utolérni egyhamar de alakul a dolog. Vigyázok a kis tyúkszaros életemre ,mintha muszáj lenne:)) Egyik ,másik veres kollega sérelmezi ,hogy nem dogolok . Ejnye:)
  • LeonSilver
    Valóban csinálja most is.
  • LeonSilver
    Látod az lehet. Én betudtam a virágbótinak, most meg hogy megvan nem is próbáltam még.
  • Nohab
    Akkor szerintem nem az volt a probléma, hogy nem volt eredeti, mert ez az. Mindegy, pihentetem inkább ezt a gépet.
  • LeonSilver
    Ilyen nekem is volt amíg virágbóti verzióm volt. A 20-al meg nem tudtam bombázni.

• Nohab
    Elég érdekes dolog történt velem:
    Blenheimmel repülök át a csatornán a felszállós gyors küldetéssel. Anglia partjainál elkezdtem matatni a prop pitchel, mert túl sokat zabált. Sikerült túlfőzni vízszintes repülésben, majd ~1500 méterről egyszerűen beteleportáltam a vízbe. Semmi zuhanás. Egyik pillanatban a pilótafülkéből nézek ki az ablakon, majd a másikban a loccsanó vizet látom.
  • Zoli105
    Jó oké értem ,nem szóltam
  • VO101Tom
    Az eszedbe jutott már, hogy a játék készítői oroszok? Náluk a vörös csillag nincs betiltva, a svasztika viszont igen. A vörös csillag tiltása egyébként sem európai, hanem "csak" magyar törvény (és nálunk sem az oroszok miatt, hanem a Magyar Kommunista Párt miatt).
  • Her Laca
    Nem érted te ezt a nagy Geopolitikai összefüggéseket:)
  • Zoli105
    Nono bezzeg a veres csillagot meg a sarlós kalapácsot nem mi !? Szerintem azt is bekéne tiltani mert kedves orosz kollega se volt kutyább mint a német!
  • VO101Tom
    COD-hoz pár doksi. Teljesítményekről, gépek használatáról:
    2GvSAP_Flea's Data Sheets
  • LeonSilver
    Ja, most olvasom a fórumon, hogy valószínűleg az lesz amegoldás amit említesz és ami a RoF -ban is van. A MOD-ot "beküldi" az ember és ha jóváhagyják akkor lehet majd használni. Ez így renden van úgy gondolom. Már csak némi türelem kell, majd leugrok a zInterspárba és veszek 25 dekát ;)
  • VO101Tom
    A Spitnek hidraulikus, a meszának elektromos a PP állítás. Ami mindig lassabb is lesz. De nekünk legalább nincs azzal gond, ha elszáll a hidraulika nyomás, akkor elszállna a PP is. Épp minap olvastam, hogy háton repüléskor, vagy lassú orsózáskor a Merlin olajnyomása csökkent (háton repülés neki is tiltva volt, mint a DB-nek), és ekkor a légcsavar állásszög is leesett. Vigyázni kellett a hirtelen gázadásnál, hogy ne pörögjön túl. A német gépekben ez teljesen külön rendszer.
  • VO101Tom
    Van értelme. Próbálj meg tengerszinten 470km/h-val repülni. Ha a PP 12:00-ra van állítva, nem fog menni, max szétpörög a motor. De most a PP tetű lassú, kb 4x gyorsabb lesz mint most, ha végre kijön a patch.
  • Her Laca
    Jó az. Pl vízszintes repülésnél 12 óránál lassabb minha lejjebb veszed.
    Zuhanásnál ,ha visszaveszi az ember ,ugye akkor nagyobb sebességet érhet el,,nincs motorfék vagy mi:) De majd ha kijavítják ,mert ez kúrva lassú így, aspit nél néztem az pikk pakk állítja azt a két állást,pár másodperc.
  • VO101Tom
    A skinek többször volt már téma. Amíg nem megoldható a kiadó ellenőrzése, addíg nem engedik. Az il2-t sokszor érte az a vád, hogy a skinek szarok. És tényleg, ha megnézed a netcache mappát, a skinek 99% tényleg paintbrushban tákolt szar. Az sem hatja meg az emberek nagy többségét, hogy ha valaki rózsaszín hello kitty-s skinnel akar repülni, aki történelmileg pontos repülésekre vágyik, azt mennyire idegesíti a hello kitty (engem is, pedig a VO101-ben is divat volt anno ez a faszság). A legvalószínűbb, hogy a teljes tiltás, és a mindent szabad közötti középutat választják, a ROF-hoz hasonlóan skin packokat állítanak össze, amibe csak olyan skinek kerülnek be, amiket előzetesen a közösség megszavaz. Ezzel kizárva a gyenge minőségű, és a szar poénból készült skinek. Csak ennek még nincs kidolgozott menete, és egyenlőre Luthierék mással vannak elfoglalva.

De, egy sound moddal is lehet csalni. A sound modot nem ismered. Mi van, ha te hallod a hat órádba közeledő ellenfelet, mert a soud mod úgy van megírva, az eredetin meg akkor sem hallod, ha melletted van? Ezeket le kellene ellenőrizni, de az képtelenség, hogy minden egyes custom made modot valaki leellenőrizzen (gondolj az ultrapack és a társai körüli kavarásra, képtelenség átlátni mindent). Erre hivatott majd a hivatalos SDK, ha kiadják. Ellenőrizett korlátok közt lehet csak moddolni a játékot, és a modokat a játék tökéletesen kezelni és egymástól szétválasztani is tudja (ahogy az Armában pl). Addig csak "illegálisan" piszkálgathatják a gépeket.
  • PhantomAss
    én igazából azt sem tudom, hogy a prop pitch-nek mi értelme van
    próbáltam már mindenhogyan, gyakorlatilag nem veszek észre semmi különbséget pl a sebességben, emelkedőképességben
    vagy ennek nagy magasságban van értelme, vagy hosszútávon (benzin kímélés)?
    mondjuk én csak dogolni szeretek, ott mindig 12órán hagyom azt hali
    tudom hogy működik, meg hogy mit kéne csinálnia, mire van hatással, de gyak. ebből semmit sem tapasztalok, max. a fordulatszám esik ahogy lejjebb állítom
  • Her Laca
    Követeljük a magyar felségjelzést! A német horgony kereszt nem érdekel.:)
    Tegyék be a magyar keresztet ,meg a trikolort.
    És még mást is követeljünk,de még az nem jutott eszembe mit.
  • LeonSilver
    Tiszta sor és én mélységesen egyet is értek vele. Annak idején a CS-t is azért hagytam (pedig de fasza klánunk volt, először a HUS majd a WB, már ha mond ez valakinek valamit) abba mert qrvára rühellem a csitereket.

A horogkeresztről kicsit más a véleményem (nem, még véletlenül sem vagyok fasisztoid) de ezt is elfogadom mert nem kívánom más farkával verni a csalánt. De!
    Könyörgöm, azért lehessen már saját szkint készíteni és hát egy sound mod sem ördögtől való, különösen annak a fényében, hogy ami a játékban van (és ahogyan) az egy rakat szar.

• mijki
    A Launcher.exe.config fájl txt-s szövegét küldjétek el privibe légyszíves. SG szobában az exe fájlt találtam, nem a launcher.exe.config fájlt.
  • mijki
    Ezek a hangok, nagyon királyok. Ha én csinálnám a játékot, tuti betenném a következő patchbe.
  • VO101Tom
    Köszönjük
  • VO101Tom
    Cliffs of Dover-t aki piszkálja, NE HASZNÁLJA ONLINE, mert bannolnak. Még egy átrajzolt skin miatt is. A horogkereszt Németországban és Oroszországban is nagyon szigorúan büntetett, betiltott jelvény. A játékokra pont nem vonatkoznak azok a kiskapuk, hogy "dehát történelmi". Ha ezek után te horogkeresztes skinnel mész netre, amit a német csóka láthat a gépén, azért a játék készítői a felelősek, és őket perelhetnék. Gondolhatod, hogy ez mennyire hiányzik nekik, ezért amíg ezek ellenőrzése nem megoldható, minden egyes custom skinnel bannolhatnak.

Miért?
    Mert ez a Kegetys megint egy illegális feltörés, amiből csak azért nem lett balhé, mert amikor a srác megcsinálta, pár olyan változtatást hajtott végre, ami simábbá tette a játék futását. Luthierék be is tették azokat a következő patchba, furcsa lett volna, ha ez mellett anyáznak.

Viszont ennek semmi köze a játékhoz ígért moddolhatósághoz, azt még ki sem adták. Ezekre a kegetys változtatásokra a készítőknek semmi ellenőrzési lehetőségük nincs, gyakorlatilag ugyanaz, mint az Ultrapack az il2-höz. Ezért Luthierák nyleltek egyet, és azt mondták, hogy oké, mindenki úgy piszkálja a saját gépén futtatott játékot, ahogy akarja, viszont aki online játszik, ott nincs tolerancia, aki bármibe belepiszkál, azt bannolják.

És szerintem ez tökéletesen jól van így.

Tegnap láttam, hogy valaki feltett E-1, E-4 modokat. De mindenhez az E-3 külső 3d-, belsp 3d-, flight- és damage- modelljét használta, csak itt ott belepiszkált azokba. MG-FF/M-et honnan programozott, azt sem tudjuk, és a PP-nek (bevallottan) 4 fok/sec sebességet adott, ha csak ezt az egy adatot nézzük, már ez szar (1.5-nek kéne lennie). Fogalmam sincs a DB 601Aa teljesítményeit mia alpján állította be, és egyáltalán bármi automatikát leprogramozott-e. Nos ezért örülök neki, ha ilyen tákolmányok nem kerülnek online pályákra.

(de majd rákérdezek fórumon, egyáltalán volt-e pálda arra, hogy valakit bannoltak...)
  • Zoli105
    Nagyon jó lett a banner
  • mijki
    Köszi.
  • Her Laca
    77 esekét. Elküldöm privátban a beállításokat. Ja egyébként ts3 at.
  • LeonSilver
    Milyen TS-t használtok egyébként?
  • LeonSilver
    Beszarok. Állásában tönkrement a mikim már megint :D