91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#41811 -
sakkay #41820 Sanyo jóvoltából..
-
sakkay #41819 Sanyo jóvoltából megvan a válasz. 2 hónap...fasza..
Majd onnantól multizok is.. -
sakkay #41818 A sebesség vagy a még fennmaradó mikróremegéseket javították?
Ha jól tudom a radeonokon még nincsen megoldva a full kép'. -
egy teljes fordulatot 4 másodperc alatt kellene megtennie. Ez 1.5°/sec, ha 6 másodperc alatt teszi meg, az is elfogadható még (1°/sec), de az alatt ne legyen :) -
Elsőre. Propp jó gyors. Majd Tom leméri ,hogy elég e:)
Lazán lehet gáz helyett játszani vele zuhanás és emelkedés közben. Nem pörög túl a moci,és zuhanásban így nem is fékez.
Sérülés? Spit szárnyába 20 as jó nagy likkal ,és nem todta kivenni pörgésből. Igaz ez AI volt. 2 szer próbáltam ,ez mindkétszer így viselkedett.
Tesztelem tovább. -
Megvan -
Oszt ezt hova kell másolni? Nem találok ilyet sehol:( -
Ha minden jól megy, akkor pénteken jön a rendes. -
Mi ez a béta? Azt mondták rendes jön:( -
Tessék: 14762 béta patch. :) -
Üldögélek a gép előtt és 5 percenként nézem ,hogy jön e a patch:)
Nem akar jönni:)
-
Srácok. Van vagy működik ittenik a rádió kommunikáció? A kísérőmmel hogyan tudok kapcsolatot tartani?
Valamint a stukából csak én nem vagyok képes előcsalogatni azt a szép hangot vagy ez sincs a gémben? -
Áhh, csak az a biztos, ha le van töltve... -
Pl te:) -
ki tudja...? -
Köszi.
Milyen telód van? Ja, közben olvasom, hogy flasht kellene tenni arra is. -
mire kell? Mit akarsz csinálni? -
mtz 82 zts #41803 köszi -
Akarom mondani Air sheep:) -
Értem 

Amúgy Airship néven repül:) Ott a logója,az égi bárány:) -
Szepy2884 #41800 nem kifejezettten program, de az olló jó szokott lenni képvagdosásra.
Ok, bocs, nem bírtam magamban tartani :)) Szóval a válaszom, nem, én személy szerint nem ismerek ilyen progit, hacsak a photoshop nem e jó erre is. -
mtz 82 zts #41799 tudtok nekem mondani? -
Szepy2884 #41798 kabe :))) Amúgy emlékszem én is. :))) Az egy olyan ritka szar napok egyike volt, amikor nem csak simán béna voltam, de szinte bármivel lezuhantam volna. :((( -
mtz 82 zts #41797 HELÓ MINDENKINEK
Az lenne a kérdésem bár ez a játéktól független hogy olyan programot amivel képeket lehet összevágni? -
Szepy2884 #41796 Ugye te repülsz Nuke néven? Vagy az Richthofen? Titeket folyton keverlek :))) -
Apropó. Ma jon patch? -
Jah a Póni:) Valóban emlékszem te mindig azzal vitézkedtél:)
Jó az a gép én is komálom nagyon,csak óvatosan kell vele bánni .
Tényleg jut eszembe:) Pont Szepy volt a delikvens ,történetesen orvul le akart lőni a hatomból én Póni val voltam ,kicsi gépészkedés kihasználva,hogy instabil a gép,és hipp hopp már előttem is volt.
Aztán leesett:)) dühös volt utána.XD
Van aki mesterien kezeli ,azok előtt le a kalappal. -
fasza, az il2-ben kb ugyanez van, a messzer simán körberepüli a d-pónit, a b-c változattal azért vigyázni kell, főleg az mkIII-mal, ezek gyorsak és jól manővereznek
amúgy általában mustanggal és fókával repültem, az összes pónit szerettem, most is ha lehet velük repülök a veres oldalon
jó nehéz velük repülni, nagyon kell figyelni, dehát azok a gépek már nem érdekelnek amikkel mindenki tud repülni :) -
Szepy2884 #41792 Na de hogy némi On is legyen már:
Tom limnkelt múltkor egy oldalt, ahol Messer pilóták visszaemlékezéseit lehet olvasgatni.
Egy 32 győzelmes Finn ász, gunpodokkal, fordulóharcban lelőtt 3 p-51-et.
Two P-51 shootdowns with three-cannon Messerschmitt 109 G-6/R6:
"I got both in a turning battle, out-turning them. We did several times 360 degrees until he became nervous, then pulled a little too much. His plane "warned", the pilot had to give way a little and I was able to get deflection. When I got to shoot at the other one, the entire left side was ripped off.
- So you did several full circles, you must have flown near stalling speed. Did you fly with "the seat of your pants" or kept eye on the dials? What was the optimum speed in such a situation, it was level flight?
It was level flight and flying by "the seat of your pants". What should I say, I should say I was doing 250kmh and the Mustang must have more than 300kmh. That is why I was able to hang on but did not get the deflection.
- And you was flying a three cannon plane?
Yes, but I did fly another one as mine was under maintenance. It was the experience that counted. Experience helped to decide when you had tried different things.
- In which altitude did these Mustang dogfights take place?
It must have been about 2000m."
- Kyösti Karhila, Finnish fighter ace. 32 victories. Source: Interview by Finnish Virtual Pilots Association.
-
Szepy2884 #41791 Hát majd mindenképp kibróbálom, de van egy sejtésem, hogy a telóm a görög piacra készült. Ugyanis a görög billentyűzetet alapból belehet állítani a Language & keyboard settings-ben, + a Input method is 3 féle lehet: swype, Multi-touch (nekem ez van), Greek. Persze a locale-ra az English (UK) van állítva. -
nem, minden régióra más, de úgy tudom hogy a magyar piacon kapható összes készülékre már kijött (fr, de, ce)
valszeg a tiéd is fr vagy de, ha így van akkor az updater úgyis felismeri ha van frissítés, és a megfelelőt tölti le
az enyém pl francia, már kb 2 hónapja kijött a frissítés -
Szepy2884 #41789 Ez így tényleg egyszerűnek hangzik. Talán túlságosan is. Ez régió függetlenül működik? -
Szepy2884 #41788 Sokat bír, de nem golyóálló. Egy átlagos telefonhoz képest mindenkép. Mielőtt fórumra mennél kérdezgetni, érdemes előtte Ezt elovasni. -
aham, motorola defy
elméletileg víz, ütés, és porálló, gyakorlatilag nem :D
a vizet bírja, teszteltem a kádban, sajnos az ütést nem mert ugyanúgy reped és karcolódik mint bármelyik másik
itt olvashatsz róla, ajámlom az első hsz-t:
defy fórum -
Hagyd már:) Szepy nem frissít,majd a szervíz.
Apropó. Múltkor beszéltetek itt hogy nektek valami okostalótok van ami bírja a vizet az ütést. Sikerült a mostani telómat is jól eltörnöm,kéne egy tartósabb darab:) Ha jól emlékszem Motorollaáról van szó ugye? -
+a marketen van flash player 10.3, de hiába töltöd le, kiírja h 2.2 kell neki -
ez hivatalos!
rádugod a telefonod usb-vel a szgépre, motorola software updater elindít, ennyi kb
flash támogatás csak 2.2 -től van, nagyon szépen lejátssza a flash videókat, nem akad egyáltalán
szvsz nyugodtan telepítheted a hivatalos verziót :) -
Szepy2884 #41783 flashplayert eddig csak a marketen kerestem. Ott nem volt, és mivel akkor nem izgatott nagyon a hiánya, így hanyagoltam a dolgot. Ok, akkor majd leszedem más app oldalról.
Nem frissítettem még 2.2-re. Még nem érzem hiányát. Nekem ráér a hivatalosig is. -
hh nem tudod telefonon kezelhetően megnyitni? nálam ugyanolyan mint volt..
frissítettél már 2.2-re, plust flashplayer 10.3 fent van?