91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
tényleg nagyon jó az e-1 es mesza, simán le lehet vele lőni a bombázókat is
végre én is eltalálok valamit :D
pedig az il2-ből kiindulva pont az ellenkezőjét vártam -
Kis magasságban hosszú harcban leszedtem egy jakot A-9 fókával,24 győzelmes orosz volt az.Engem 2X szedtek le de akkor túlerőben voltak. -
Balatoni pálya kezdődött most a spit vs 109-en. -
Ugyan ez! -
Netes csatlakozás előtt többünknek volt gondja (timeout), file integrity scan, majd steam újraindítás megoldotta. -
nálam már megint nem akar elindulni a játék...csak tölt -
Szintén kint voltam, mondjuk idén már nem mertek pirotechnikát belerakni
-
Az már nagyon megy,annyit ugrálok mintha ejtőernyős lennék nem is vadász :)
Most jövök Tatáról,a Veres Zoli marha jó bemutatót repült (pedig veres:D)
Még lapos dugóhúzó is volt.
-
Arma topikból:
Az ottaniak szerint külön játék lesz, az operation arrowhead motorjával. Felhívnám arra is a figyelmet, hogy a trailer alatt inkább a németek vannak fölényben :) -
COD-ban E-3 E-1 a motor és felszereltségben ugyanaz, csak a fegyverzete más. A kis kaliberrel sokkal nagyobb kárt tudsz okozni, mint a 20-assal, mert nagyobb a tűzgyorsasága, a lövedék kezdősebessége, több van a hevederben, és nem rázza a gépet (messzire is pontos) - a sok kis apró cuccnak, pilótának meg elég a 7.92-es lövedék is. A szinkronizálatlan MG-FF a legszarabb fegyver, amit német oldal kaphat, a sok kiskala is nagyon jó, de ha megjön az E-4 az aknahatású MG-FF/M-el, na az lesz még vadállat -
Én egy wellingtonon próbáltam, simán lereszeltem. -
Én most kipróbáltam az E-1-est először(!), 3 hurrit lőttem le. Én E-3-al, örülök ha 1-et lelövök. -
Lacusch69 #42008 Támadás előtt alaposan körbenézni, és első rácsapásra lelőni az ellenfelet.
Aztán elhúzni a búsba... -
Lacusch69 #42007 Szerintem is jobb (a jelenlegi felállásban) az E1 a vadászok ellen.
Az E3-mal is inkább az MG17-esekkel lőttem a vadászgépeket, az MG-FF-as nem szakított annyival nagyobbat, amennyivel kevesebb a javadalmazása. -
tothgyorgy #42006 Hát kíváncsi vagyok a textúrán kívül mit tud elrontani az ellenen. -
Ugyan olyan ,legalábbis én nem vettem észre különbséget.
Annyiban más,hogy jön belőle az áldás rendesen,mondjuk azt még nem tudom,mennyire hatásos a szárnygéppuska. Minden esettre nem ráz ,így lehet lőni mindenből szép hosszú sorozatokat. Szerintem sokan fogják használni,dogolásra jobb mint az E3 .Már a fegyverzete miatt. -
tothgyorgy #42004 Van valami amiben az e1 jobb mint az e3? Mert hogy miben rosszabb azt hosszú felsorolni. És ki a bánat fog röpülni vele? -
tothgyorgy #42003 A sűrű imádkozás, és a kiabálás segítség után.
-
ctrl E -
Fókával mi a jó manőver általában a lerázásra? Ha lekerülök kis magasságra akkor általában csak palástorsókkal tudom elkerülni a lelövetést de az elég kétesélyes módszer.Múltkor egy Jak-3 az összes lőszerét ellőtte de nem tudott leszedni pedig végig mögöttem volt,mindíg jól időzítettem az orsót :) -
E1 
Lehet pattogtatni a kukricát:) -
Az utolsó pár sor más, egyébként ugyanez nekem is. A játékon belüli hangerősség nekem ennyi:
...
speakers=1
vgMaster=2
vgVoice=3
vgMusic=7 -
Nem. -
Nem lehet ,hogy a TS miatt megy el a hang olykor? Csak ötlet,fingom nincs mi lehet a baj. -
Thx,este megnézem,hogy elmegy-e a hang. -
Itt az enyém, hátha ez segít:
[sound]
SoundUse=1
DebugSound=0
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=14
ObjectVolume=7
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=1
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=1
SoundExt.volumefx=1
SoundFlags.voicemgr=1
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=8
Channels=1
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundExt.extrender=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.8
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=1
ActLevel=9
MicLevel=10
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
SoundFlags.forceEAX1=0
speakers=1
Ez pedig a dokumentumokban lévő:
[sound]
SoundUse=1
DebugSound=0
SoundEngine=1
Speakers=1
Placement=0
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=1
RadioEngine=2
MusicVolume=14
ObjectVolume=7
MusState.takeoff=1
MusState.inflight=1
MusState.crash=1
MusFlags.play=1
MasterVolume=14
Attenuation=7
SoundMode=0
SamplingRate=0
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=1
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=1
SoundExt.volumefx=1
SoundFlags.voicemgr=1
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=8
Channels=1
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundExt.extrender=0
SoundSetupId=8
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.8
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
RadioFlags.PTTMode=0
RadioFlags.PlayClicks=1
ActLevel=9
MicLevel=10
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
SoundFlags.forceEAX1=0
speakers=0
vgMaster=7
vgVoice=0
vgMusic=7
-
Tom,betudnád másolni ide a conf.ini-d sound-ra vonatkozó tartalmát? -
-
De, ez jó amit írtál, de elsőre én sem értettem mire gondolsz, ezért pontosítottam, hogy az eredeti lista alapján a légcsavar állásszögről van ott szó. -
Ajánlom figyelmetekbe ezt a doksit,Cod-hoz. -
és az ne ma legkisebb?
nekem azt mondta a pilóta haverom, hogy AN-2-esen legkisebb állásszöggel szállnak fel, ebből gondoltam hogy a fine (felszállásra kész) állásszög az a legkisebb -
Durva ez a video:
LINK -
Este jövök repülni, tegnap is lettem volna, ha nem alszom el. -
Teljesen jó, egy valami a "bf109 és 110 most a legkisebb állásszöggel teremnek le" ez nem igazán pontos: DB 601 (a típusnevet sikerült elírniuk, de mindegy) hajtóművekkel felszerelt gépek (Bf 109, Bf 110) amikor indulnak, akkor a légcsavar állásszög 12:00 óra állásba lesz tekerve (felszállásra kész, "fine" pozíció). -
Sziasztok.
Hú, mik történtek itt, most értem haza egy három napos Egri céges -khmm- csapatépítő tréningről, kíváncsi vagyok erre a patch-re (meg az E-1 meszára) :)
Este / délután tervez valaki reppenést? -
Solt #41985 Én ismerem, de még nem próbáltam... mondjuk szükségét sem érzem! :) -
ATIsták EZT ösmeritek? Használja valaki? -
Előbb repültem offline(mert még nem érzem magam elég jónak onlájnhoz, a 20-assal nem igazán találok célba. Viszont az előbb sikerült a szárnyvéggel megpöccinteni a hurrit, és ketté szakadt. Nekem meg:
De végül a haverok haza kísértek:
-
Már elméletileg csinálják a Battle of Moscow kieg.-et, voltak már képek is. -
tothgyorgy #41981 Bocs Mijkinek ment. Mellesleg én is a 46-al játszom, már ha hozzáférek. Sebaj majd csak vége lesz a nyárnak.