91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #42060 Felraktam az 1946-ot és a patch-eket a 4.10.1-ig. Utána fel akartam rakni az Ultrapack 3.0-át, de a kicsomagoláskor az alábbi hibaüzenetet kapom :
"Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."
Mi lehet a gond ? -
feca1229 #42059 Üdv mindenkinek!
Az IL2 1946-ra ha felrakom az 4.10.1 patch-et akkor az elöző patchaket is felkell raknom vagy ebben benne vam minden? -
Solt #42058 Elvileg tök mindegy hol van, a lényeg, hogy a HDD esetében az elejére kerüljön, mert a HDD ugye ott a leggyorsabb... ha elfogy a rendszer memó, akkor a winfos ide ír...
A CoD memória kezelésével valami nem gömbölyű, mert nálam eddig a 4GB rendszer memória simán elég volt lapozófájl ( pagefile ) nélkül, semmi nem hisztizett. A Cod szinte azonnal kifagy, ha kikapcsolom. Na most, ha nálad 8 GB esetén sem jó, ha kivan kapcsolva, akkor ott valami gebasz van.
Ha így jó marad neked, akkor lehet posztolni a hivatalos fórumra, hogy a memóriakezeléssel valami nem stimmel... -
Nekem xonar van,de mindegy ez nem hangkártya probléma,és csak online jelentkezik.
Most nekem kb 1-1,5 óra után eddig nem ment el,,minden meghajtóra engedélyeztem azt a retek tudja mit amit solt írt.
A C-n alapból engedélyezve volt de nekem a játék meg a steam sem ott van,lehet ez volt a problem? Már hogy ahol van azon is kell engedélyezni?. Fülem se tudja de most eddig jó. Majd visítok ha megint elromlik:) -
Solt #42056 Nekem X-Fi van, de azzal is jó minden... kivéve, hogy a messzának nincs indítási hangja...:S -
Akinek gond van a hanggal annál elmegy offline is?
És milyen hangkártyát használ? Csak azért kérdezem mert eddig sose ment el a hang igaz egyenlőre csak offline repkedek, Xonar D1-et használom a játékoknál és eddig csak annyit vettem észre hogy a menüben nincs hang, de az engem nem zavar túlzottan, mert máshol van a játékban. -
Szublimált:))
-
4 gigán 50 fok a max.tökéletes. -
Solt #42052 Hova lett a hozzászólásom? :D -
SnowF #42051 Köszi, a hűtőben erre gondoltam, csak nem írják hogy 1155-ös foglalatra is jó lenne ,de ha te felraktad rá akkor gondolom jó lesz oda is :)
-
SnowF #42050 Megnézem majd, csak jobban bízom olyanokban akiket ismerek is ;) -
Mért küldöd oda?:)) Megőrül,mire kiigazodik a sok ajánlatban:)
Snow.
Hűtő EZ ITTEN
Tuti!! Ocsó és jó,no meg halk.
Házat meg nézzél valami Thermaltaket azok jók és nem drágák.
Vagy vannak drágább cuccok de azok 30-40 pénzek. -
A winfos kezeli. De beállítottam mindre. Eddig a C n volt azt is a win kezelte. Most megnézem változik e valami. -
Solt #42047 Neee! :D Elég, ha simán a C-re rakod, és a winfos kezelje, ne állíts be semmilyen értéket kézzel! -
Minden meghajtóra beállítottam,van vagy 6,most kíváncsi leszek. -
Solt #42045 Ez tuti valami memória gond lesz... állítsd át, hogy a winfos kezelje a lapozófájlt...
-
Ja :) Néha néha ,és akkor tök jó süketen repülni:) -
Ja, az 1C fórumon a hozzászólásokra egy tipp. El tudjátok képzelni, mennyi és milyen sok "ez úgy szar ahogy van" hsz keletkezik naponta. A fejlesztők kifejezett kérése az, hogy -ha az a cél, hogy érdemben is foglalkozzon vele valaki - a hsz. aláírásában a rendszer konfigod mindenképp legyen ott (aláírás ott úgy működik, hogy visszamenőleg a hsz-ek alján nem írja át, ezért mindig lehet az aktuális főbb HW, játék verzió, esetleg video drivert leírni).
Az is sokat dob a dolgon, ha a conf.ini-ben átírjátok ezt a két sort:
LOG=1
LOGKEEP=1
Akkor a conf inik mellé a log file-t is elmenti (log.txt), hibánál azt is csatoljátok. -
Én megtettem. -
Nekem azóta nincs, amióta az erdőt levettem minimumra.
(nem röhögni, nem vicc)
Valami programozási memória probléma van vele, nem HW függő. A nulláról átdolgozzák, de nem megy ez olyan könnyen faluhelyen. A tényleges full screen-el ugyanez a helyzet. Elkészült, szar lett, de olyan mélyen kell átírni a programot, ami sok időbe telik...
Egyébként -nemtom mennyire igaz- azt is olvastam 1C-n, hogy Luthierék a játék kiadási dátumát 2013-ra szántak. Ha ez igaz, akkor viszont ahhoz képest nem is állnak rosszul
-
Solt #42040 :D
Onlány elmegy a hang?
-
Azt a rossz májú formádat:)) De nyugi,ez mindenkinél probléma,Radeon,NV ugyan úgy. Mondjuk Tom nak nem volt még?:) -
Solt #42038 Lefosnám a bokámat a röhögéstől, ha az NV driver miatt menne el a hang!!! :D:D
Egyébként a lapozófájlt ki is kapcsolhatod, ha 8GB ramod van. Ha meg lefagy, akkor hagyd, hogy a winfos garázdálkodjon vele, vagy pedig pont akkora értékre állítsd amennyi van. ( de ugye nem kerekítve! )
Más:
PP 12 óra, fordulat szám 2700-2800 körül, és legalább 15 percig repkedtem vele, de semmi baja nem lett... ez normális? -
artivizsla #42037 Köszi, az F9-el visszaállt az automatikus középreállás a nézet gombon. -
Ilyesmiről mintha lett volna szó fórumon, majd megnézem. -
Ha graf bugot találtok (mint például Pogi #41969 hsz-e) nyomassátok már be IDE. -
6000 van beállítva:) Hagyom a retekbe,inkább iszom egyet:) -
Privát ment. -
Laca, a hiba nem nálad van, Próbáld meg ezt:
Vezérlőpult-->Rendszer-->Speciális rendszerbeállítások (bal oldalon)-->Speciális-->Teljesítmény-->speciális fül-->virtuális memória. Adj neki vagy 4000MB-ot.
Valamit rettentőmód háttértáraz a CoD, lehet hogy a mikor az megtelik, akkor kezd elmenni a hang. -
Jut eszembe kollega. Ha kell az amiről beszéltünk írj egy privit:) -
Én se ülök itt egész nap,de asszem kiábrándultam.
Az bosszant,hogy összeraktam direkt ezért egy jó gépet erre valami mindig nyűgös. Na mind1 ,ott rohadjon meg ahol van,a gépemet eladom,minek álljon itt ,úgyis csak erre használtam. -
Még egy apróság, amit beírhatnál:
A 110 C7-esnél négy üzemanyagtartály van ugyebár. A csapok pilóta mellett jobb oldalon. (csak azért írom, hogy hátha kipróbálod). A szintjelző műszer alatt van egy kapcsoló, amivel kiválaszthatod, hogy melyik tartály szintjét mutassa a műszer.
50% üzemanyagnál például a bal hátsó, és a jobb hátsó tartályban van csak kraftstoff, (onnan tudom, hogy az első tartályok valamelyikére állítva a csapot a motor el sem indul) a műszer szerint pedig az első kettő tartály az amiben van, a hátsók üresek.
Tehát pont fordítva jelez a műszer. (illetve a kapcsoló működik fordítva)
Remélem nagyjából érthetően írtam le.
-
Lacusch69 #42028 Kevesebb nyűgöm van, mert kevesebbet repülök.
Inkább csinálok mást, horgászok, paintballozok, gokartot javítgatok/építek, amíg jó idő van.
A rossz időig meg hátha kijavítják a problémák nagy részét... -
Tévedtem. Most is elment a hang. Ts nem volt bekapcsolva.
Asszem eladom az egész motyómat ,és inkább sörözök ráérő időmben. Nem vagyok én erre kíváncsi . -
Nem javították ki, de ezt is beírom 1C-re, hátha kiderül végre mi a gond. Esetleg megnézhetnénk, hogy Steam-es hang kommunikációval is összekad-e. -
Azt a numpad-on ezzel a gombbal: / lehet visszarakni középre. -
Egyre inkább az a meggyőződésem,hogy a TS összeakad a játékkal és azért van a hang probléma. Most Ts nélkül repkedek online és semmi baj a hanggal.
Vagy kijavították?
Aki tegnap repkedett hosszabban jelezhetné:) -
Még az a jó,hogy a következő tapaszra most gondolom várni kell egy kicsit,és tudunk garázdálkodni az Elemér1 el:) Komoly összegben fogadok ,hogy ha elterjed a szervereken ,megindul a sírás rívás valami ütősebb gépért, vagy egyszerűen engedélyezve lesz a Spit II es:)
-
Ez amit írsz, ez két különböző típusú nézelődés ("snap" és "pan" view), F9-el váltasz köztük. -
artivizsla #42021 Logitech WingMan Force 3D joystikem van. A 8 állású nézőke gomb az IL2-es játék alatt régebben automatikusan visszarakta alaphelyzetbe a képet, most pedig, ha elhúzom valamelyik irányba, vissza is kell tologatni, régebben elég volt csak elengedni a gombot. Nincs erre valamilyen javítás ?